KOSMETIIKAN VERKKOKAUPPOJEN SUOSITUIMMAT MEIKIT

17.01.2023

*Sisältää mainoslinkin.

Kysyin viideltä suurelta verkkokaupalta heidän TOP 3 myydyimmät meikkinsä ja vastaukset olivat hyvin mielenkiintoisia. 

Tällaisista meikeistä suomalaiset siis pitävät. Osa tuotteista on sellaisia, joita en itse käytä ollenkaan, mutta omia suosikkejakin mahtuu mukaan.

OLETKAUNIS.FI

  1. *Bbia Never Die MascaraVedenkestävien ripsivärien kuningatar, joka erottelee ripset kauniisti ja pitää taivutukset. Löytyy muuten myös ruskeana.
  2. *Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick sävyssä WeirdoSuperiso ylläri! Musta nestemäinen huulipuna, mutta jos superpysyvän mustan haluaa, niin valitsisin itsekin tämän tuotteen.
  3. *Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof MascaraYksi parhaista 38 asteisessa vedessä lähtevä ripsari, joka on itselläni käytössä erityisesti kesäisin. Ei tartu luomille hikoillessakaan.

COCOPANDA.FI

  1. *Clinique Almost Lipstick Black HoneyHuulipuna, joka vahvistaa juuri sinun omien huulten sävyä. Tätä en ole kokeillut, mutta konsepti on mielenkiintoinen.
  2. *Rimmel Stay Matte Pressed Face PowderSuperedullinen puuteri, jota käytin ennen paljon. Nykyään suosin puutereissa luonnon tuotteita, koska huomaan ihoni pysyvän paljon parempana.
  3. *Beauty UK Cosmetics Prime FX Foundation PrimerYksinkertainen silikoni primer. Itse käytän ihonhoitoa primerina. Pidän itseasiassa tällaisia primereita turhana kerroksena meikissä, mutta tämä on ehdottomasti mielipidejuttu.

TWISTBE.FI

  1. *Alima Pure mineraalimeikkipuuteriEn ihmettele, että tämä on listalla ykkösenä. Tämä on myös oma lempparini mineraalimeikkipuutereista ja ehdottomasti paras meikkipohja ongelmaihoiselle. Postaus löytyy TÄSTÄ.
  2. *Esse meikkivoideKuivaihoisen unelma! Ihoa ihan oikeasti hoitava (tätä meinaan kuulee markkinoinnissa ja usein se ei pidä paikkaansa).
  3. *Boho Orange peitevoide – Tämä oli aikoinaan myös kauneusboksissani. Bohon neutraloijat ovat mielestäni parhaita tummien silmänalusten eri sävyjen peittämiseen. *Bohon keltainen on myös loistava. Katso TÄSTÄ postauksesta kumpi sävy on sulle parempi ja miten tummat silmänaluset peitetään.

KICKS.FI

  1. *Smashbox Photo Finish Original Smooth & Blur Foundation Primer – on silikoni primer, kuten suurinosa primereista. Itse synteettisissä meikkivoiteissa inci-listan ensimmäiset raaka-aineet ovat silikonia, joten en ymmärrä ylimääräistä kerrosta.
  2. *Smashbox Cali Contour & Highlighter Face Palette Light Medium on loistava setti puuterimaisia varjostuksia, highlightereita ja poskipuna. Alla olevassa kuvassa näet mikä on mikäkin. Itse en käytä enää puuterimaisia tuotteita kuin luomiväreissä, mutta puuterimaisista pitäville tämä setti on näppärä.
  3. *IT Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder – Itse en tästä pitänyt, koska tykkään luonnon puolen puutereista. Moni synteettinen lähtee itselläni kiiltelemään päivän aikana. Makuasioita 🙂

NOBEBEAUTY.FI

  1. *Bbia Never Die Mascara Blackyltää ykköseksi myös NoBella. En ihmettele, sillä tämä on loistava!
  2. *SUVA Beauty UV Taffies Hydra FX PaletteTäysin ainutlaatuinen meikkituote, jolla saa pigmenttisen pastelliset rajaukset omaan luovaan tyyliin. Lisäksi rajaukset hohtavat UV-valossa, kuten alla näet. TÄSSÄ postaus aiheesta ja muutama ihana idea miten käyttää palettia.
  3. *KimChi Chic Beauty Marshmallow Butter Lippie KimChi Pasta – Näitä punia en ole testannut, mutta kovasti kiinnostaa. Tämä kyseinen sävy oli myydyin ja näyttää upealta oranssin punaiselta.

Nobelta sain vielä terkut, että bränditasolla heidän myydyimmät meikkinsä olivat viime vuonna Lethal Cosmeticsin itse koottavat luomiväripaletit/yksittäiset luomivärinapit, joita itsekin haluan ehdottomasti testata. Saa juuri niitä sävyjä palettiin, mitä itse haluaa. 

Sattuuko sulla olemaan näistä tuotteista joku? Ja mitä oot pitänyt?

  • Marja

    Cliniquen huulipuna löytyy!!

    • Miia Johansson

      Kerro lisää! 😍 Ootko tykänny?

  • Niina

    Minulta löytyy näistä vain Bohon orange -peitevoide, joka onkin ollut lähes päivittäisessä käytössä ties kuinka kauan. Suvan palettia olen katsonut kuten myös Never die mascaraa, kunhan saan entiset ripsarit käytettyä loppuun 😊. KimChin huulipunista olen paria sävyä himoinnut ja Lethal Cosmeticsin luomivärinapeista myöskin muutama metallinen sävy houkuttelee 😊.

    • Miia Johansson

      Kerro sitten jos testailet jotain noista. Mua kiinnostaa 😍

  • Niina - @smartgirlcode

    Mä rakastan noita UV TAFFIES sävyi 😍 ei ihme että on kärjessä!

    • Miia Johansson

      Joo, siis niin huikeita 😍

  • Siina

    Tämä voi olla myös vähän unpopular opinion myös mutta Bbian ripsari ei mene itsellä jatkoon. Antaa pituutta, ja pysyy kuin unelma mutta itsellä teki ripsistä entistä harvemman näköiset 🙈 Mutta makukysymys kuten ripsarit yleensä. Sen sijaan SUVAt on BEST😍

    • Miia Johansson

      Joo, näinhän se menee ripsareissa ehdottomasti 😍

  • Markit

    Heippa taas; Näistä tuotteista ei tuttuja ole kuin tuo Clinique huulipuna, kun kävin ostamassa juttusi jälkeen. Piti jo aiemmin ostaa, mutta nyt lopulta hain ja minusta se on aivan loistava! Kun ei ole niitä todella valkoisia hampaita, niin tämä sopii hyvin toisin kuin useimmat huulipunat. Vähän väriä, ei liikaa kiiltoa. Uskon että tykkäisit, joskin sinulle sopii kaikki huulipunat ja – kiillot, kun vaan meikki on oikea. Mahdatko saada tästä huulipunasta mitään uutta? Pehmeä kevythuulipuna on hyvä nimitys ja se väri on aika kauhea, kun katsoo pelkästään huulipunaa. Jännästi väri muuttuu huulilla. Niin paljon tykkään, että käyn ostamassa pari lisää, ettei heti lopu.👍😄

    • Miia Johansson

      Oho, eli taitaa olla kokeilemisen arvoinen. Ja kuulostaa sellaiselta helpolta tuotteelta. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram