KASVOÖLJYT ERI IHOTYYPEILLE x 5 – MUKANA UUTUUKSIA

20.12.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Ennakkoluuloja kasvoöljyihin? Niin oli itsellänikin kunnes kokeilin laadukasta sellaista. Kasvoöljyt vievät ihonhoidon aivan uudelle tasolle ja ovat jokaiselle ihotyypille MUST. 

MISTÄ TUNNISTAA LAADUKKAAN KASVOÖLJYN?

  • Se sisältää vain kasviöljyjä (lisänä myös uutteita) eli kurkkaa inciin.
  • Laadukas kasvoöljy ei sisällä esim. vettä tai silikonia. Tämän vuoksi jälleen – kurkkaa inciin.
  • Kasvoöljyt ovat sekoitus laadukkaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, mutta inci-listasta ei näe raaka-aineen laatua. Siksi ainoa tapa on tutustua brändiin tai jopa kysyä aiheesta brändiltä. Omat suositukseni ovat myös se laadukas vaihtoehto.

MIKSI KASVIÖLJYT OVAT MUST IHONHOIDOSSA?

  • Kasviöljyt sisältävät luontaisesti runsaasti mikroravinteita kuten rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja.
  • Ne myös kosteuttavat ja pehmentävät ihoa sekä lukitsevat kosteuden ihoon. Ne auttavat siis ihon karheuteen sekä pintakuivuuteen, mutta myös rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Jokaiselle ihotyypille on siis kasviöljynsä.
  • Tekevät meikistä upean näköisen!

LUE MYÖS: Tukkiiko tai laajentaako kasvoöljyt ihohuokosia?

Kasvoöljyt vie ihonhoidon uudelle tasolle

1. TASAPAINOA JA KIRKKAUTTA – UUTUUS

MINKÄLAISELLE IHOLLE? Sekaiho, jossa kuivuutta, mutta myös rasvoittuu.

MITÄ TUOTE ANTAA? *C/O Gerd Cloudberry Facial Oil antaa runsaasti C-vitamiinia lakkaöljystä, joka kirkastaa ihoa ja on loistava myös ikääntyvälle iholle. Purasruohoöljy auttaa samalla niin ihon kuivuuteen kuin myös ihon tulehduksiin, kuten epäpuhtauksiin. Jojobaöljy tasapainottaa ihon talintuotantoa. Tämä kasvoöljy on todella tehokkaasti ihoa ravitseva ja imeytyy nopeasti.

2. OIREILEVALLE IHOLLE – UUTUUS

MINKÄLAISELLE IHOLLE? Iholle, joka on ärtynyt ja reagoi kosmetiikkaan helposti.

MITÄ TUOTE ANTAA? Kamelia- ja kauraöljy tässä *Föllinge Recovery kasvoöljyssä ovat loistavia öljyjä rauhoittamaan herkästi reagoivaa ja ihoa, jonka pintakerros saattaa olla vaurioitunut ja jopa helposti kirvellä. Tuote vahvistaa ihoa, jotta se suojaa ihoa paremmin ulkoisilta ärsykkeiltä eli tekee ihon tärkeintä tehtävää. Se sisältää myös kehäkukkauutetta, joka on loistava raaka-aine rauhoittamaan erilaisia iho-ongelmia.

3. IHON SÄVYN TASOITUSTA JA HEHKUA

MINKÄLAISELLE IHOLLE? Loistava kaikille hehkua kaipaaville. Erityisen hyvä couperoottiselle, punoittavalle ja herkälle iholle.

MITÄ TUOTE ANTAA? *Skin & Tonic Inner Glow on loistava öljy ensimmäiseksi kasvoöljyksi, koska se imeytyy helposti ja tekee ihon pehmoiseksi. Yksinkertaisilla raaka-aineilla ihoa hellivä vitamiini- ja antioksidanttipommi. Tätä tuotetta on helppo suositella.

4. POIKKEUKSELLISEN UPEA (JA YKSI SUOSIKEISTANI)

MINKÄLAISELLE IHOLLE? Kuiva, herkkä ja ikääntyvä iho

MITÄ TUOTE ANTAA? Luonnonkosmetiikassa on ihana välillä löytää tällaisia tuotteita, jotka hemmottelevat myös mieltä upealla tuoksulla. *Leahlani Mahina luksuskasvoöljy sisältää mandariinisen makean tuoksun lisäksi laadukkaan kattauksen upeita kasviöljyjä, jotka on hankittu paikallisesti tuotteen valmistuspaikassa eli Havaijilla. Tällä kasvoöljyllä ihosta tulee kuulaan tasainen.

5. HAASTEENA FINNIT? – UUTUUS

MINKÄLAISELLE IHOLLE? Epäpuhtaalle ja tasapainoa kaipaavalle.

MITÄ TUOTE ANTAA? *C/O Gerd Lingonberry Clear Skin on uusi löytö epäpuhtaalle iholle, joka sisältää useita kasviöljyjä erityisesti tulehtuneelle ja epäpuhtaalle iholle.

P.S. Muistathan, että kosmetiikassa yksi tuote harvoin tekee taikoja. Kaikista tärkeintä on yksinkertainen kokonaisuus eli hellävarainen pesu, jonka jälkeen iholle annetaan vesikosteutusta ja sen jälkeen rasvakosteutusta, johon kasvoöljyt lukeutuvat. Ihonhoidon alkeista voit lukea TÄSTÄ

  • Pia

    Hei Mia, kiitos mielenkiintoisista kosmetiikkapostauksista!

    Mikä minua askarruttaa jo kauan on se, että miten kasviöljyissä voi olla c-vitamiinia, joka on vesiliukoinen vitamiini.

    Käytän luonnonkosmetiikkaa jo yli 25 vuotta, sinä aikana markkinat ovat kasvaneet aivan valtavasti ja olen kyllä ehtinyt käyttää monen merkin tuotteita sekä omia öljysekoituksia. Mutta aina on uutta opittavaa raaka-aineista.

    Hyvää joulua Itävallasta!

    • Miia Johansson

      Heippa Pia! 😊 Hyvä kysymys. Eli oot varmaan huomannut, että luonnonkosmetiikan kasvoöljyjen inceissä ei ole mainittu c-vitamiinia erikseen. Tämä siis siksi, koska c-vitamiini on siis itse raaka-aineessa eli öljyssä. Siis samalla tavoin kuin vaikka appelsiinissa on c-vitamiinia ja sitä ei tarvitse siihen erikseen lisätä.

      Tässä muuten hyvä postaus mun koulu sivuilta koskien c-vitamiinin kanssa formulointia, jos kiinnoshelee. 😊

      https://formulabotanica.com/best-form-vitamin-c-in-natural-skincare/

      Ja ihan totta, että näistä oppii aina lisää. Oon itse täysin noviisi. ❤️

      Ja ihanaa joulua myös sinne suuntaan! 🫶

  • Eva

    Tuo Skin & Tonicin öljy on ollut minun tämän talven ihon pelastus! Loppui ihon kiristäminen seinään ja iho näyttää tasaisemmalta.
    Onni että bongasin tämän Twistben instastorysta taannoin! 🙂

    • Miia Johansson

      Jee ihana kuulla 😍

  • Melina

    Moikka Miia! Olen käyttänyt kauan jo Balm Balmin Rosehip seerumia (öljyä) omaan ihooni ja se on ihan lemppari mutta sitä ei tunnu saavan enää mistään! Olisikohan näistä tai olisiko sinulla suositella jotain samantyyppistä siihen tilalle? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Melina 🙂 Joo, siis käsittääkseni Balm Balm on mennyt konkurssiin. Tosi harmi, koska heillä on niin monta kivaa tuotetta. Mietin, että mikä on sun ihotyyppi? Jos sen mukaan miettisi korvaajaa.

      • Melina

        No niimpä! Mulla on pintakuiva sekaiho/normaali iho, rasvoittuu hyvin vähän ja satunnaisia epäpuhtauksia myös.
        Tuossa Balm Balmissa pidin siitä kun se tuntui aina kuivattavan näpyt ja finnit tosi nopeesti pois mutta silti iho pysyi pehmeenä.

        • Miia Johansson

          Ihan samanlaista koostumusta en nyt keksinyt, mutta sun toiveiden perusteella tämä Nousrishin öljy voisi olla sulle hyvä: * https://adtr.co/bZfC2w

  • Katariina

    Moi Miia!

    Ihan älytön kiitos sulle ja sun blogille kaikesta avusta ihonhoitoon liittyen😊

    Mitä kasvoöljyä suosittelisit POD iholle? Oon kahden vaiheilla ton skin&tonicin ja laponien kasvoöljyn välillä.

    Tällä hetkellä pod ei oireile pahasti kun oon löytänyt muut oikeet tuotteet luonnonkosmetiikan puolelta😊

    • Miia Johansson

      Heippa Katariina 🙂 Molemmat on hyviä podille eli jos puhut Skin & Tonic Calm Down öljystä. Mutta itse valitsisin kuitenkin mielummin Laponien öljyn PODiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram