PARHAAT MEIKIT – KAIKKIEN AIKOJEN SUOSIKIT x 8

07.10.2022

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Kun meikkejä on testaillut työkseen jo yli kuusi vuotta, niin olen niistä melkoisen tarkka. Jotkut samat suosikit pysyvät vuodesta toiseen ja välillä (kuitenkin harvoin) mukaan pääsee jotain uuttakin. Tässä postauksessa on niitä vanhempia kuin myös uudempia suosikkeja, joita käytän tällä hetkellä päivästä toiseen.

1. PYSYVÄ MEIKKIVOIDE

L’oreal True Match Nude meikkivoide on muutaman vuoden vanha meikkivoide. Se vei sydämeni samoin tein, sillä kevyttä ja samalla hyvin pysyvää meikkivoidetta olin kaipaillut jo pitkään nimenomaan seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Meikkivoiteen ei siis tarvitse peittää jokaista ihon “virhettä”. Kun oma iho kajastaa läpi, niin lopputulos on silti huoliteltu, mutta huomattavasti luonnollisempi. Itse käytän sävyä 2-3, koska käytän ympäri vuoden kevyttä itserusketusta.

2. ONKO TÄMÄN PEITEVOITEEN VOITTANUTTA?

Vanha kunnon Maybelline Instant Eraser on kevyiden peitevoiteiden kuningatar. Se peittää kevyesti eikä mene päivän aikana ruman näköiseksi.

Erityisesti, kun ikää tulee lisää on kevyempään peitevoiteeseen vaihtaminen suositeltavaa, sillä paksummat korostavat silmäryppyjä. Käytän sävyä 03 fair.

3. VOIDEMAINEN BRONZER ON MUST

Voidemaiset tuotteet ovat ehdottomia lemppareitani, koska niillä saa aina luonnollisemman ja helposti häivyttyvän lopputuloksen.

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer on käsittämättömän riittoisa ja nopea levittää. Tartun siihen kaikista mieluiten käyttämistäni bronzereista. Käytän sävyä Amber.

4. ERITYISEN UPEA SÄVY

Hyviä voidemaisia poskipunia on paljon, siksi ne parhaimmat erottuvatkin hyvillä sävyillä. Nudestix Nudies Blush Matte sävyssä Nude Peach on korallisen sävyinen – siinä on niin oranssia kuin pinkkiäkin. Valitsisin tämän jollekin hieman tummemmalle ihonsävylle, vaalealle ruskettuneelle tai lämpimälle ihon sävylle.

5. TRENDIKÄS LAMINOIVA KULMAKARVAGEELI

Koska kulmakarvani ovat lähes värittömät, niin sivelen ne ensin värillisellä kulmakarvageelillä (tässä NYX tinted brow mascara sävy Espresso). Se ei kuitenkaan pidä kulmakarvoja niin hyvin ojossa mitä haluan ja siksi sivelen vielä tuohon päälle Gosh Brow Lift Lamination geeliä.

Jos katsot alla olevia kuvia tarkkaan (ja zoomaat), niin huomaat eron. Tämä on itselleni tärkeä askel huoliteltuihin kulmakarvoihin ja toista yhtä jämäkkää geeliä en ole löytänyt.

6. EI LUOMIVÄRIÄ ILMAN POHJUSTUSTA

En ikinä laita puuterimaista luomiväriä ilman pohjustusvoidetta, koska ilman pohjustusta luomivärit menevät luomivakoon ihan taatusti. Kaikkien aikojen paras pohjustustuote luomivärille on superedullinen Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer.

7. PARAS EDULLINEN LUOMIVÄRIPALETTI

Kaikkien aikojen paras edullinen luomiväriväripaletti niin arkeen kuin juhlaan on Wet n Wild 5-pan Palette Camo Flaunt, jolla tein alla olevan silmämeikin luomivärit ja rajaukset. Paletista löytyy myös yksi glitterinen luomiväri, joka on täydellinen juhlaan (Tämän alle tosin kannattaa laittaa glitter primeria, ettei glitterit tipu poskille). Muutenkin paletin kaikki sävyt ovat käyttiksiä, joka on harvinaista luomiväripaletissa.

8. LÄMPIMÄLLÄ VEDELLÄ LÄHTEVÄ RIPSARI

MAC Extended Play Giga Black Mascara on ollut alaripsissäni vuodesta toiseen, mutta nyt käytän sitä kaikkiin ripsiin. Tykkään kuinka se erottelee ja tuuhentaa ripsiä. Mitään megapaksuja ripsiä ei sillä saa, mutta erottelevaisuutta senkin edestä.

Tämä ripsari ei myöskään suttaannu luomille, sillä se lähtee pois lämpimällä vedellä.

Sattuuko mikään näistä olevan myös sun meikkilemppari?

  • Sari

    Tuo meikkivoide ja peitevoide on kans mun lemppareita. Tota ripsaria käytän usein alaripsissä mutta yläripsissä en siitä tykännyt.

  • Maarit

    Ehdottomasti toi lorealin meikkivoide😀

  • Janita

    Hei ihania suosituksia, näistä useampi jo löytyykin siun aiempien suositusten perusteella 😍
    Pystytkö suosittelemaan jotain erittäin kuivalle iholle sopivaa meikkivoidetta tällaisesta hieman huokeammasta hintaluokasta? ☺️
    Tosi moni meikkivoide meinaa ”kökkööntyä” omaan naamaan kuivuuden takia.

    Kivaa syksyä ja kiitos upeista opeista ja avuista! 🥰

    • Miia Johansson

      Heippa Janita! Kuivemman ihon kanssa kääntyisin luonnonkosmetiikan puoleen. Siellä suurin osa on enemmän kuivalle iholle. Suosikeista löytyy ihotyyppine mukaan. 🙂

  • Jenna

    Onko Macin ripsari samantyylinen kuin suosikkisi Tonymolylta? Olisiko sinulla vinkkejä lämpimällä vedellä puhdistamiseen, silmänympärysaluetta mahdollisimman vähän rasittaen? 😊

    • Miia Johansson

      On joo saman tyylinen.. MACin on enemmän ripsiä erotteleva ja Tony Moly tekee taas tuuheammaksi paksuntaen ripsiä. 🙂

      Mä putsaan kaikki meikit pois öljyputsarilla ja loputkin ripsrit lähtee sitten lopussa huuhtoessa pois. Jos tuntuu ettei lähde kunnolla, niin ripsiä voi hellästi hieroa sormenpäillä.

  • Elina

    Peitevoide sekä kulmakarvageeli ovat luottotuotteitani!

  • Wella

    Maybelline Sky High ripsari on luotettava.

    Sekä MacStack että Sensain uusin 38 “strengthening” molemmat hintaan nähden isoja pettymyksiä.

    Nyt löytyi hurjan halpa Essencen ripsari tälle syksylle (herkille silmille, kestää itkemistä, lähtee lämpimällä vedellä).

    Anastasian luomivärit- hyvä pigmentti.

    • Miia Johansson

      Joo sama.. MacStack ja Sensai oli pettymyksiä. 🙁

  • Markit

    Hei; Hyviä suosituksiasi, joita olen ostanut, on monta, tähän ei osunut kuin tuo peitevoide. Se on loistava! Tummat silmänaluset saa peitettyä helposti, vaikka en ole kyllä mikään superhyvä meikkaaja 😄. Ja on vieläpä edullinen. Ja olenhan tuon luomivärin pohjustuksenkin ostanut, sekin hyvä…ja edullinen 👏. Mitenkäs nuo kohtien 6 ja 7 linkit…näytti vähän hassusti. Googlasin kyllä sen luomiväripaletin, kun piti katsoa, mikä se on.

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! Joo, oli linkit menneet jotenkin sekaisin. Nyt korjattu. 🙂

  • Elina

    Maybellinen anti-age eraser -peitevoide on jo vuosia ollut myös mun suosikkini, siihen aina palaan lopulta. Myös Wet n wild luomivärit ja luomivärinpohjustaja on omassa käytössä hyviksi havaittuja ja jatkuvassa käytössä.

    Tuota Nudestixin poskipunapuikkoa olen jo moneen kertaan harkinnut ja lähes ostanut, mutta en sitten kuitenkaan ole lopulta sitä tehnyt. Sävyt on noissa ihania! Se mikä lopulta on tullut aina ajatuksissani vastaan on tuotteen levitys, miten se tapahtuu? En ihan hahmota miten tuota puikon toisessa päässä olevaa sivellintä tulisi käyttää. Kuuluuko tuo levittää suoraan puikosta poskille ja sitten häivyttää toisen pään siveltimellä?

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 Mä en itseasiassa käytä sitä sivellintä ollenkaan. Se on vähän liian tönkkö mun makuun. Levitän tämän siis samalla tavoin kuin kaikki muutkin: joko suoraan sormin tai useimmiten siveltimellä ja otan siveltimellä tuotteen suoraan stickistä.

  • Liilatar

    Moi. Mitä itseruskettavaa käytät kasvoille?
    Kiitos jos ehdit vastaamaan ☺️

    • Miia Johansson

      Heippa Liilatar! 🙂 Kurkkaa tuolta mun suosikeista ja itseruskettava kategoriasta.

  • Reetta

    Onko nuo linkit vähän sekaisin, kun pohjustuksen linkistä aukesi kulmageeli, luomivärin linkistä silmämeikinpohjustus ja se luomivärin linkki näyttäisi puuttuvan kokonaan 🙂

    • Miia Johansson

      Uppista.. tsekkaan nämä <3

  • HeiniK

    Vielä tarkentaisin, että jos laitan glitteriä sisältävää luomiväriä, laitanko ensin luomivärin pohjustusainetta ja ennen luomiväriä lisäksi vielä glitter primeria?🤔

    Sitten kiinnostelisi myös syksyn huulipuna vinkit😉 Tuntuu, että ainakin omat huulipunasävyt on kaikki liian kesäisiä, että mistä hyvä puna syksyksi 😄 Kiitos vinkeistä tälläkin kertaa!

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Mä itse laitan pohjalle aina ensin luomivärin pohjustuksen ja sitten luomivärin. Jos vielä lopuksi lisään glitteriä tai todella glitterisen jauhoista luomiväriä, niin sitten pistän vielä erikseen glitter-liimaa.

      Minkälaiset punat sua kiinnostaa? Vahvemmat värit vai nudet? 🙂

      • HeiniK

        Kiitos vinkistä, testaan sitten tätä seuraavaksi. Josko ne glitterit sitten alkaisivat pysymään siellä yläpuolella eikä varise muualle 😉

        Vahvemmat värit etenkin punissa kiinnostaa, miksi ei hyvä nudekin. Huulipunissa myös ikuisuus ongelma, että puna on poissa kun kerran huulia lipaisee.. vaikka meikkivoide ja kynä olisikin punan alla. Liekö vika punissa vai pohjustuksessa 🤔 En tykkää mattapunista, vaikka ne kai pysyvätkin paremmin.

      • HeiniK

        Heippa, en tiedä mihin vastaukseni katosi, mutta tässä uusinta.. vahvemmat sävyt kiinnostaa eniten! Ja miten huulipunan saa pysymään? Vaikka on meikkivoidetta ja kynää alla, on huulipuna poissa, kun kerran huulia lipaisee. Liekö syy punissa vai pohjustuksessa..🤔 mattapunista en tykkää, vaikka me kai pysyvätkin vähän paremmin.

        • Miia Johansson

          Heippa Heini! 🙂 Mä en oo vaan vielä kerinnyt julkaisemaan viestejä. Ne ei siis tule automaattisesti esiin, vaan mun pitää hyväksyä ne ja samalla kun hyväksyn niin vastaan. Eli aina vähän sen mukaan miten kerkiän. 🙂

          Huulipunista kannattaa valita mattaa, jos ne ei pysy. Kiiltävissä on aina se ongelma, että ne lähtee. Tähän ei oikein ole mitään kikkaa. Mattaa on myös mukavana koostumuksena. Pitääkin suunnitella tästä postausta, kun pikkujoulukausikin on edessä.

      • HeiniK

        Punissa kiinnostaa etenkin vahvemmat sävyt! Punissa ikuisuusongelma; ei pysy! Vaikka on meikkivoide ja kynä alla, huulipuna poissa, kun kerran huulia erehtyy lipaisemaan😕 Liekö syy punissa vai pohjustuksessa 🤔

    • HeiniK

      Kiitos vinkistä, testaan sitten tätä seuraavaksi. Josko ne glitterit sitten alkaisivat pysymään siellä yläpuolella eikä varise muualle 😉

      Vahvemmat värit etenkin punissa kiinnostaa, miksi ei hyvä nudekin. Huulipunissa myös ikuisuus ongelma, että puna on poissa kun kerran huulia lipaisee.. vaikka meikkivoide ja kynä olisikin punan alla. Liekö vika punissa vai pohjustuksessa 🤔 En tykkää mattapunista, vaikka ne kai pysyvätkin paremmin.

  • Tuire

    Moikka Miia! Kiitos jälleen kerran ihan huipusta tuotesuosituksesta 😍 Mulla on käytössä tuo Nyxin kulmamascara, mutta oon kaivannu vähän jotain lisää, ja päätin ostaa ja kokeilla mainitsemaasi Goshin kulmageeliä. Ihan huipputuote!!!! Ihanaa syksyä <3

    • Miia Johansson

      Jeee 😍 ihanaa, että tykkäsit ja se vaan paranee käytössä. 😃

  • Helsingin Anna

    Moi, kiitos näistä. Lorealin meikkivoide käytössä ja just sun suosituksesta. Tykkään siitä arkena ja juhlaan Sensai(kenen suosituksesta? Sun! Kolmas pullo menossa). Tuota Maybelinen peittaria oon käyttänyt ja kun saan vanhoja pois, ostan sen taas. Bronseri kiinnostaa ja tuo poskipuna. Ostin kesällä ekan voidemaisen poskipunan Bare mineralsilta ja ei oo paluuta jauhemaisiin..jauhemaiset pannutan nyt loppuun ja sitten en enää hanki niitä lisää. Kiitos kaikesta Miia!

    • Miia Johansson

      Siis miten ihanaa kuulla, että käytät ensin vanhat loppuun, vaikka uutta ja kivaa olisi tarjolla <3

      • Helsingin Anna

        Yritän ainakin! Tekis mieli kyllä nakata heti menemään, mutta jos oppisin näin sen läksyn, että ostetaan vaan täydellisiä juttuja ja vain tarpeeseen. Oon aika hamsteri luonteeltani😉

  • Tiina

    Saisiko sinulta käyttökokemuksia Laveran etc. meikkivoiteista ja muista meikeistä. Tietoa myös millaiselle iholle sopii? Olisi ihana saada siis luonnonkosmetiikasta edullinen meikkivoide/ meikkejä itselle.

  • Mari

    Pakko kommentoida, että mulla myös samainen true match nude meikkivoide & erittäin vahva suositus sille! Ei ärsytä ainakaan mun couperosa-ihoa ja mukavan kellertävä väri taittaa punaisuutta. Yritin etsiä tälle luonnonkosmetiiksn vaihtoehtoa, ja löysinkin kesälle Zuiin Lux Luminescent -meikkivoiteen (itsellä sävy sandalwood). Ootko Miia kokeillut? Jättää ihon vähän kiiltävämmäksi ja läpikuultavammaksi, mutta ainakin kesällä oli ihan nappivalinta (luonnonkosmetiikka tuntuu jotenkin paremmalta iholla, jos tulee hiki). Talvella taas peittävämpää eli Loreal käyttöön…

    • Miia Johansson

      Heippa Mari! 🙂 Joo, oon kokeillut ja juttua löytyykin täältä blogista. Se lumimescent on kyllä joo tosi kiva ja sanoisin, että parempi hieman kuivemmalle iholle. Zuii Flawless on pikkaisen parempi, jos iho rasvoittuu. Ehkä voisit tykätä siitäkin. Mutta todella rasvoittuvalle iholle kääntyisin silti tän Lorkun puoleen. <3

  • Niina

    Moi Miia! Mä oon seurannut suo todella paljon ja oppinut niin paljon ihonhoidosta! Kiitos siitä! Oon laittanut vinkit jakoon myös, niin hyödyn saajia on paljon!

    Asia, josta halusin laittaa viestiä on Cocopandan kanssa yhteistyö. Tiedätkö tästä Cocopandan yhteydestä naisten lisääntymisoikeuksien rajoittamiseen? Mietin kun sä oot monessa asiassa tosi valveutunut, niin onkohan niin että koska asiasta ei ole Suomessa pidetty suurta mekkalaa, niin tämä ei ole välittynyt sinulle?

    Blivakker on siis norjalainen yhtiö ja Cocopandan on siitä pohjoismainen versio. Molempien takana on Brandsdal Group, joiden takana on liikemies ja politiikassa hyvin kristillisiä arvoja kannattava Einar Brandsdal, joka on politiikassa vahvasti kannattanut naisten lisääntymisoikeuksien rajoittamista. Rahahanat Cocopandasta siis osaakseen tai epäsuorasti voi mennä tämän kampanjoinnin edistämiseen.

    Tämä tuli mulle aivan puskista, mutta sitten luin aiheesta lisää ja päätin että suosin muita kosmetiikkayrityksiä, kuten esim. Twistbetä 💜

    • Miia Johansson

      Heippa Niina! 😊 On saavuttanut mutkin tämä tieto ja tietenkin tein heti sen mitä aina teen, jos joku juoru osuu kohdalle eli kysyn aiheesta suoraan asianosaiselta. Some on todella karu paikka ja juorut lähtevät todella helposti liikenteeseen. Jos asia siis mietityttää, niin kannattaa kysyä suoraan Cocopandalta.

      Tässä vastaus, jonka sain. Olen myös itse tavannut Einarin Norjassa ja koko upean Cocopandan henkilökunnan.

      ”Olemme tietoisia asiasta sosiaalisessa mediassa käydystä keskustelusta, jonka yhteydessä sanotut väitteet sekä vääristyneet faktat koemme Cocopandalla hyvin ikäväksi kuulla.

      Väitteet, jotka leviävät omistajastamme Einar Ø Brandsdalista abortinvastustajana perustuvat Norjan mediassa levinneisiin vanhoihin sanomalehtiartikkeleihin, joissa hän on kommentoinut toisen sikiön abortointia kaksosraskauksissa. Tiedotusvälineet eivät kuitenkaan olleet selvittäneet sitä, että Einar on itse kaksosten isä ja tämä on vaikuttanut vahvasti hänen näkökulmaansa kyseisen aiheen keskusteluissa. Valitettavasti faktatieto on siis matkan varrella sekoittunut median keksimien kohuotsikoiden sekä somekeskusteluiden kanssa.

      Omistajamme on kokoajan korostanut, että mielipiteet ovat täysin hänen yksityishenkilönä antamiaan eivätkä ne millään tavalla edusta hänen omistamaansa yritystä. Haluamme tehdä selväksi, että esitetyt arvot ja mielipiteet eivät edusta Cocopandan arvoja, ja että artikkeleissa esitetty maine omistajastamme on vääristynyt median ja somekeskusteluiden myötä.”

  • Niina

    Miia kiitos niin paljon että otit asianomaisten kanssa asian esille! Harmi että he eivät ole tuonut tätä esille, sillä aiheesta on vaikea löytää tietoa kun pitää kääntää norjankieleltä Google-kääntäjällä. Kiitos! ☺️

    • Miia Johansson

      ❤️

  • Lila

    Tuohon true match nude-pulloon sopii muuten Macin myytävä irtopumppu. Kyllä heti parani käytettävyys ja ilo tuotteeseen, tämä pysyy hyvin nimettäin maskin alla. Onnistuin vaan sotkemaan tolla tippa-annostelijalla hirveästi muita tuotteita ja jopa hyllyä, vaikka siellä purkki oli aina kiinni😄

    Kiitos vinkeistä taas, taidanpa kokeilla tätä poskipunaa ainakin, vähän eri sävyssä vaan. Mun lempparikulmatuote on aika kallis, mutta Lashloversin Ikilalo sävytetty kulmamaskara on ollut huippu tuote.

    Selailen vielä ns primer-vinkkejä, jossakin videossa taisit siskollesi laittaa jotakin..tämä pohjustus kaipaisi vähän skarpimpaa otetta mulla. Käyn aina täällä sun sivuilla Miia, kun tartten uusia tuotteita tai haluan muuten vaan rentouttavaa lukemista. Kiitos kovasti!

    • Miia Johansson

      Loistava vinkki tuo MACin pumppu! <3

      Mä en itse käytä primereita ollenkaan. Paras primer meikin alle on oman ihotyypin mukainen ihonhoito ja meikki pysyy hyvänä koko päivän. <3 Suurin osa synteettisistä primereista on silikonia ja samaa on myös synteettisissä meikkivoiteissa. Siksi koen turhaksi käyttää kahta kerrosta silikonia. Toki, jos tuntuu, että iho hyötyy primereista, niin sitten ehdottomasti antaa mennä 🙂

  • Karkki

    Osaisitko suositella, mikä Nudestixin poskipunista olisi mahdollisimman kylmään taittava roosa, joka sopisi vaalealle talvi-iholle? 😊 Minulla on ollut nyt käytössä Kjaer Weissin Blossoming, jossa tuntuu olevan liikaa lämpimyyttä talveen, mutta on unelmasävy ollut hieman ruskettuneelle iholleni.

    • Miia Johansson

      Helou 🙂 Bohemian Rose on viileä sävy.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram