MARKETTIKOSMETIIKAN PARHAITA LÖYTÖJÄ x 5

30.04.2022

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket

Onko mitään helpompaa kuin napata ruokaostosten lomassa mukaan pari kivaa meikkiä? Näppärää ja aikaa säästävää! Itse tosin menen välillä K-Citymarkettiin ihan pelkästään tsekkaamaan meikkejä, koska sinne tulee nopeasti kivat uutuudet ja valikoima on laaja.

Myös tarjousten perässä siellä kannattaa ehdottomasti käydä. K-Citymarketissa alkaakin pian kauneuspäivät, jolloin monia tuotteita on alennuksessa. Kauneuskuvasto onkin jo julkaistu ja pääsette kurkkimaan alennukset TÄSTÄ.

Tästä jutusta löydätte omia lemppareitani K-Citymarketin valikoimista. Osa niistä on myös kauneuspäivillä alennuksessa.

1. UUSIA IHONHOIDON TUOTTEITA

Bongasin viime K-Citymarket reissulla uusia luonnonkosmetiikan brändejä tai en ollut niitä itse aikaisemmin huomannut. Valikoimiin oli tullut mm. Weleda ja Novexpert.

Weleda Skin Food onkin yksi lemppari voiteistani, jota käytän ns. primerina pehmentämässä ihoa ennen meikkivoidetta. Novexpertin Serum Booster Aux 5 Omegas on taas yksi lempparini kevyistä ja helposti imeytyvistä kasvoöljyistä. Se sopii myös todella hyvin meikin alle.

2. UUTUUKSIA JA VANHOJA KLASSIKOITA

Tutkin erityisellä mielenkiinnolla erilaisia tarjolla olevia meikkipohjatuotteita ja huomasin, että kokoelmissa on Laveran uusi meikkivoide. Olen testaillut kyseistä meikkivoidetta jo hetken ja suureksi yllätykseksi se pysyy todella hyvin. Se on kuulas, keskipeittävä ja sopii monelle eri ihotyypille (tämän postauksen kuvassa ihollani). Lisäksi testereiden avulla löytyy varmasti sopiva sävy. Itselläni on itseruskettuneena sävy Warm Nude 03.

Vanha peitevoideklassikko Instant Anti-Age Eraser Maybellineltä on K-Citymarketin vakkari ja itselläni taitaa olla menossa jo kolmas tai neljäs putkilo.

3. YKSI PARHAISTA EDULLISISTA HOHDEPUUTEREISTA

Kauneuskuvaston alennuksissa on mukana myös Wet n Wildin tuotteet. Jos ostat kaksi merkin tuotetta, niin saat luomivärin kaupan päälle ja Wet n Wildillahan on aivan loistavia luomivärejä.

Yksi oma lemppari tuote tältä merkiltä on puuterimainen highlight. Sillä saa niin upeaa hehkua kasvoille ja hehku ei ole yhtään glitteristä vaan sellaista “märän” näköistä trendikästä lasi-ihoa. 

4. UPEITA SÄVYJÄ UUTUUKSIEN MUODOSSA

Viime K-Citymarket -reissulla kiinnitin erityistä huomiota uutuuksiin. Lumenen uudet Natural Glow Skin Tone Perfector voidemaiset tuotteet ovat näkyneet jo monessa paikkaa ja pakko sanoa, että korallinen sävy 3 Coral Blush vei mun sydämen. Upean sävyn lisäksi tämä pysyy todella hyvin aivan koko päivän. Niin upea ruskettuneella tai tummemmalla iholla! Nämä Lumenen ihon sävyn heleyttäjät ovat myös kauneuspäivillä -25% alennuksessa.

Nappasin mukaan myös Maybellinen Super Stay Vinyl Ink huulipunan, joka on todella poikkeuksellinen nestemäinen huulipuna. Sävy pysyy ja huulista ei tule ollenkaan koppurat mitä tavallisesti käy nestemäisten punien kanssa. Oma sävyni on lämmin 25 Red-hot.

Molempia tuotteita käytin tämän jutun kasvokuvassa.

5. KEVÄISET ASUSTEET YLLÄTTI

Tälle viimeiselle kohdalle on pakko antaa extra aplodit, sillä en ehkä kestä kuinka raikas valikoima ihania pinnejä ja korviksia K-Citymarketissa onkaan tarjolla! Iberon korviksista tuli omat tämän hetken lempparikorvikset heti. Pinnejä, pantoja ja pampuloita oli tarjolla niin monessa eri keväisessä sävyssä, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Mikä on sun lempparilöytö K-Citymerketin kosmetiikkavalikoimasta?

  • Laura

    IsaDoran Nature Enhanced Length Mascara

    • Miia Johansson

      Onkohan tää just se, mitä nyt testailen. 😃 En muista tarkalleen nimeä, mutta joku uutuus kuitenkin. 🥰

  • Eve

    Toi Weledan skin food voide täytyy ehdottomasti käydä ostaan testiin meikin alle. On ollut sun suositusten pohjalta pitkään mielessä mutta nyt täytyy käydä se viimein hankkimassa itselle.

    • Miia Johansson

      Se on kyllä aivan ihana erityisesti kuivalle iholle. 😍 Ja se on sitten tosi ytyä voidetta.. 😘

      • Eve

        Kuulostaa juuri minulle sopivalta!!

  • Ilona

    Oi, tuo huulipuna näyttää ihan täydelliseltä! Tuommonen täytyy käydä, kun lähes päivittäin punaiset huulet oltava ☺️
    Ja Skin Foodia oon oottanut Cittariin vaikka kuinka kauan, jee! 👏💃

    • Miia Johansson

      Joo tuossa huulipunassa on kyllä tosi erilainen ja kevyt koostumus. Vähän kuin huulitahra, mutta ei kuitenkaan. 😃

  • Nipsuuh

    Mikä oli se aurinkopuuteri, joka oli instassa 😊?

    • Miia Johansson

      Physicians Formula Butter Bronzer 🙂

  • Outi

    onko nämä kaikki tuotteet mikromuovittomia?

    • Miia Johansson

      Synteettinen kosmetiikka harvemmin on mikromuovitonta, mutta sertifioitu luonnonkosmetiikka on. 🙂

  • Sisko

    Miten tuo Weleda poikkeaa esim Bybin Babe Balmista? Kiitos vinkeistä. Tuo Lavera myös kiinnostaa, sopiiko sekaiholle?

    • Miia Johansson

      Ne on itseasiassa aika eri. 🙂 Weleda on paksu voide ja Bybi Babe Balm taas öljyistä ja vahoista koostuva balsami. En tiedä nyt kuinka syvällisesti haluaisit, että vertailen incejä, mutta siis tosi erilaiset tuotteet. Molemmat hyviä. 🙂 Lavera sopii myös sekaiholle.

  • Riia

    Kumpi sävy sulla on tuosta hohdepuuterista, Bling vai I Met Someone? Sitä kun on kahta eri sävyistä palettia. 🙂

    • Miia Johansson

      Mulla on I met someone 🙂

  • Elina

    Mikäs sävy sulla on tästä Instant Anti-Age Eraserista? 🙂

  • Elina

    Mikäs sävy sulla on tästä Instant Anti-Age Eraserista? 🙂 En ihan ehtinyt kattomaan storysta

    • Miia Johansson

      Mulla on sävy 03 🙂

  • Laura

    Mulla on ollut jo jonkin aikaa päivittäisessä käytössä tuo Weleda skinfood light. Tuote on muuten hyvä ja toimiva, mutta tuoksu on mielestäni vähän erikoinen tai se vaatii totuttelua.
    Osaisitko suositella jotain samantyyppistä tuotetta paremmalla tuoksulla?

  • Maarit

    Mikä sävy sulla tuossa maybelin peiteivoiteessa?

    • Miia Johansson

      03 fair 😊

  • Pauliina

    Mä kävin nyt viimein kotiuttamassa tuon Laveran meikkivoiteen. Aiemmat versiot jo kiinnosti. Tämä sävy 03 osui nappiin, peittää hyvin ja näyttää hyvältä. Mutta. Tää on rasvainen. Tää tuntuu iholla. Olen joutunut käyttämään päivän mittaan puuteripaperia ahkeraan ja vähän korjailemaan puuterilla nenänpieliä. Lorealin nude oli ihana meikkivoide kun se ei tunnu miltään. Se loppui ja ostin Laveran tilalle. Ei ehkä olis kannattanut. Mutta siis ei missään nimessä huono, mutta on ostettava kesäksi uusi Loreal kun se on niiiin hyvä.

    • Miia Johansson

      Onpa harmi! Mitä laitat tuotteen alle? Jos laittaisit alle vähemmän kostautusta, kun luonnon meikkivoiteet on hoitavampia, kuten tämäkin. 🙂

  • Teresa

    Moi! Harmikseni olen huomannut että toi Maybelline 03 fair sävy on lopetettu. Oletko löytänyt mitään hyvää korvaajaa tuolla concealerille?? Tykkäsin tuosta kaikin puolin.. Sävystä, sekä koostumuksesta.

    • Miia Johansson

      Oi mistä kuulit näin? Tsekkasin heti ja kyllä on vielä myynnissä tätä sävyä. 🙂

  • Teresa

    Okei, no olin ulkomailla pari vuotta, ja kun palasin niin useat kaupat sanoi että toi värikoodit on nykyään muuttunut ja samaa 3 fair sävyä ei enään myydä useammassakaan paikassa. Mutta nyt kun aloin googlettamaan niin löysinkin sitä vielä tietyiltä sivustoilta! 🙂

    • Miia Johansson

      Joo, oon kanssa huomannut, että tän sävyn saatavuus on huono kivijalassa. Mutta tosiaan täällä tätä jo usean vuoden suositellut ja ohjaillut nettikauppoihin, joissa muutenkin monen tuotteen kohdalla parempi valikoima kuin kivijalassa. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram