ARKIMEIKIN LUOTTOTUOTTEET x 5

24.08.2022

*Sisältää mainoslinkin.

PÄIVITETTY 26.10.2023

Käytän arviolta noin 16:ta eri tuotetta arkimeikissä ja sen tekemiseen menee rauhassa tehdessä ja tubevideoita katsellessa noin 25 minuuttia. Jos itselläni olisi tuuheat kulmakarvat, niin meikin tekemiseen menisi noin 15 minuuttia. 

Mitä olen seuraillut, niin hyvin moni arkimeikkailija laittaa ainostaan ripsiväriä ja ehkä hieman jotain kulmakarvoihin. Jos tekee mieli testailla jotain uutta, niin tässä postauksessa on siihen viisi kivaa vinkkiä.

Alla näet vanhan kuvaparin, jossa toisessa on vain ripsiväri sekä kulmat laitettu ja toisessa hieman enemmän.

1. LUOTTOMEIKKIVOIDE

Kun on testaillut lähes kaikki Suomessa myytävät meikit läpi, niin on vaikea enää löytää mitään uusia tuttavuuksia. Mutta eipä tarvitsekaan, sillä *Madaran meikkivoide toimii niin arjessa kuin juhlassakin ja on täydellinen meikkivoide myös kuvauksiin, joita työni puolesta jonkin verran teen.

Voit lukea meikkivoiteesta lisää suosikeistani eli TÄSTÄ.

2. PEITEVOITEELLA VALOA

Kohta kaksi ja kolme toimivat yhdessä, sillä valolla on aina varjo. Näin kasvoista tulee luonnollisen näköiset. Jos tarkastelet kuvia, niin peitevoide on itselläni aina hieman vaaleampi kuin meikkivoide, mutta ei liikaa.

Omia lemppareita on monia, mutta viime aikoina olen käyttänyt edullista *Makeup Revolutionin peitevoidetta sävyssa C4, joka on punaiseen taittava sävy. Se kirkastaa hyvin silmänalusia.

3. BRONZERILLA KASVOJEN MUOTOILU

Huomaan, että tartun paljon mielummin voidemaisen bronzerin puoleen, koska se levittyy niin kauniisti. Kaksi lemppariani ovat *Anastasia Beverly Hills Bronzer sävyssä Amber ja *Nudestix Bronzer sävyssä Bondie Bae.

4. POSKIPUNA TEKEE SUURIMMAN ERON

Poskipunasaarnaaja täällä hei. Mielestäni poskipuna on yksi meikin tärkeimmistä asioista ja käytän sitä runsaalla kädellä, koska pelkästään sillä saa meikin toiselle tasolle ja arkeen virkeää ilmettä.

Lemppareitani on niin monta ja vaikea sanoa mitä käytän eniten. Kunhan on vaan voidemainen poskipuna, koska puuterimainen ei pysy itselläni koko päivää. TÄSTÄ pääset lukemaan postauksen parhaista voidemaisista poskipunista – tosin näistäkin puuttuu moni suosikkini.

5. RAJAUS HUULISSA ON SE TÄRKEIN

Jos saisin valita vain yhden huulituotteen, niin se olisi *Max Factorin Mauve Moment huultenrajauskynä. Se on upean viileä nude ja käytössä arkena lähes aina Jeffree Star huulikiillon kera. Käytän aina vaaleampaa huulikiiltoa tämän rajauskynän kanssa. Esimerkiksi *Jeffreen Legends Only on loistava (kuvassa).

  • Emilia

    Moikka Miia!

    Tälläisiä postauksia on kiva lukea! Oon lukenut blogiasi jo kauan mutta saatavilla olevan tuoteviidakon edessä on välillä vaikea muistaa että mitä sä oletkaan kehunut ja suositellut 😅 näistäkin tuotteista moni on tuttu aiemmista postauksista mutta silti koin ahaa-elämyksiä!

    Mulla on hakusessa voidemainen aurinkopuuteri ja toinen noista mainitsemistasi voisi lähteä kokeiluun. Mitä eroa näillä kahdella on? Mistä tiedän kumpi olisi mulle parempi?

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Ei noissa oo oikeastaan muuta eroa, kuin toinen on stickinä (nudestix) ja toinen purkissa. Ja pieni sävyero, jos nää värit kiinnostaa mitä mulla on käytössä.

  • Eva

    Kiitos huulikiiltovinkistä! 🙂 Kävin laittamassa tilaukseen!

    • Miia Johansson

      Toivottavasti tykkäät 🥰

  • Laura

    Moi! Tykkään Madaran meikkivoiteesta tosi paljon, mutta olen huomannut että se paksuuntuu tosi nopeasti. Olenkin välillä sekoittanut meikkivoidetta saman merkin cc voiteeseen. Mutta millähän tuota meikkivoidetta uskaltaisi ohentaa? ☺️

    • Miia Johansson

      Heippa Laura 🙂 Itse purkin sisälle en laittaisi mitään ettei säilymisaikaan tule mitään muutoksia. Mutta kämmenellä siihen voi sekoittaa vaikka esim kasvoöljyä tai toista meikkivoidetta. Mutta se paksuuntuminen ei kyllä sinänsä haittaa lopputuloksen kanssa, koska tuote pitää vaan kunnolla muutenkin työstää siveltimeen ja näin sen saa ohuelti iholle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram