VIIMEISEN KAUNEUSBOKSINI UPEAT TUOTTEET

12.06.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Viimeinen kauneusboksini oli palautteen perusteella teidän suosikki. Tämä oli siis viides ja viimeinen boksi. Taustalla pyörii jo uusien projektien suunnittelu, mutta sitä ennen kurkataan tähän ihan mielettömään mysteeriboksiin, joka on täynnä mun lemppareita.

Boksin tuotteiden raaka-aineet ovat kaikki luonnosta.

HAJUSTEETON PUHDISTUSÖLJY KASVOILLE

Kesällä mineraalipohjaiset aurinkovoiteet voi olla vaikea saada pois ja siihen tarvitseekin kunnon öljyputsarin. Laadukas puhdistusöljy on myös muina vuodenaikoina paras ihon luonnollista toimintaa ajatellen, koska se ei pese pois ihon tärkeää hydrolipidikalvoa. Ihonhoidossa hellävarainen putsari on kuin talon hyvä perustus. Ilman sitä koko homma voi sortua kasaan ja suurimmalle osalle näin käykin.

Suomalainen *Taiga Cosmetics Cleansing Oil on vilahdellut blogissani jo muutaman kerran. Se sisältää simppelit raaka-aineet ja huuhtoutuu hyvin pois vedellä. Muistathan aina laittaa kaikki suosittelemani putsarit kuivin käsin kuiville kasvoille ja vasta kaiken meikin ja lian irrottua lisätä vettä.

Tämä herkällekin iholle sopiva puhdistusöljy on todellinen löytö puhdistusöljyjen joukosta. Se kulkee mukana simppelin kevyessä pullossa ja on siksi myös ihanteellisen kokoinen kesän reissuille.

VALKORUUSUVETTÄ HELLIMÄÄN IHOA JA MIELTÄ

*Alteya Organics Valkoruusuvesi on ihanteellinen kasvovesi kesään. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä on täydellinen kasvovesi ehkäisemään auringon aiheuttamaa pintakuivuutta yhdessä kasvovoiteen kanssa.

Valkoruusuvesi on tuoksultaan miedompi kuin perinteisempi ruusuvesi. Itse käytin ensimmäisen Alteya valkoruusuveteni jo aikoja sitten loppuun ja yllätyin kuinka pidin siitä myös talvella. Sen kevyt tuoksu hellii ehdottomasti myös mieltä ja tykkään kerrostaa tätä ennen kasvovoiteen lisäämistä. Lisääthän kasvovoiteen siinä vaiheessa, kun kasvot ovat vielä hieman kosteat ruusuvedestä. Näin sidot vesikosteuden ihoon.

Alteyan tuotteita saa myös Ruohonjuuresta.

KEVYT JA LAADUKAS KOSTEUSVOIDE KESÄÄN

Yksi Laponien tuotteista oli mukana myös edellisessä boksissani, koska ne ovat vaan niin mielettömän ihania. Heidän tuotteitaan on helppo suositella, sillä ne sopivat kaikille. Tämä brändi on tunnettu laadukkaista raaka-aineistaan ja nerokkaista tuotteiden formuloinneista herkälle iholle. Siksi moni herkkä- ja ongelmaihoinen jääkin niihin positiivisesti koukkuun.

Tällä kertaa boksissa oli mukana *Laponien kosteusvoide, joka tekee ihosta silkkisen tasaisen ja sopii loistavasti meikin alle. Suomessa valmistettu kosteusvoide on näppärän kevyessä tuubissa, joka on helppo kierrättää (korkki on muovia ja tuubi alumiinia) ja siitä saa viimeisetkin jämät irti. Laponien tuotteille myönnettiin juuri Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus, joka on upea saavutus luonnonkosmetiikkafirmalta.

ITSERUSKETTAVA KASVOÖLJY (UUTUUS SUOMESSA)

Tan Organic on täysin uusi brändi Suomessa ja boksin ostajat pääsivät kokeilemaan sitä jo ennen tuotteen lanseerausta! Tuote tuli myyntiin viime viikolla.

Olen testaillut tämän merkin tuotteita jo pitkän talven ja suosikikseni nousi kevyt itseruskettava *Tan Organic kasvoöljy, joka oli mukana boksissa. Nimessä on siis öljy, mutta koostumus on kevyt, sillä mukana on myös mm. vettä ja aloeta. Eli tuote imeytyy todella helposti ja antaa kevyen sekä luonnollisen rusketuksen vaalealla iholle.

Tykkään lisätä tämän illalla ihonhoitorutiinin lopussa. Löydät kyllä kasvoillesi sopivan määrän tuotetta kokeilemalla. Mitä enemmän tuotetta, niin sitä ruskeammat kasvot. Lisään tuotetta pipetillä kämmenelle ja pyörittelen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tämän jälkeen pesen kädet, ettei niihin jää itseruskettavaa.

VOIDEMAINEN POSKIPUNA MARKETISTA LUONNON RAAKA-AINEIN

Kyllähän poskipunafriikin viimeisessä boksissa piti olla mukana poskipuna. Mukaan halusin ehdottomasti *Isadora Nature Enhanced voidemaisen poskipunan, joka on ollut sen lanseerauksesta asti yksi suosikeistani. Yllätykseksi sen kaikki ainesosat ovat luonnosta eli hiljalleen alkaa hälvenemään rajat luonnon ja synteettisen kosmetiikan välillä. Ihanaa!

Valitsin boksiin sävyn 32 Soft Pink, koska se sopii sävyistä parhaiten kaiken sävyisille ihoille. Tämän tuotteen voi lisätä joko sormin tai esimerkiksi *Real Techniques Prism Glo Color Pop -siveltimellä. Jälkimmäinen tapa on se, miten itse lisään poskipunan.

VARTALOKUORINTA, JOKA PITÄÄ KOKEA

Siis mikään vartalokuorinta ei ohita *Frank Body Original Coffee Scrubin upeutta! Se on täydellinen kesän mökkihetkien hemmotteluun jättäen ihon niin uskomattoman pehmoiseksi. Tämä tuote pitää vaan jokaisen kokea. Se on täydellinen tuote lahjapussukkaan tai morsiamen polttarihemmotteluun.

Itse käytän todella vähän mitään vartalotuotteita, mutta silloin kun löydän hyvän tuotteen, niin jään sen käyttäjäksi pitkään. Tässä on sellainen tuote.

LAADUKAS HIUSHARJA

Milloin olet viimeksi hankkinut uuden hiusharjan tai edes pessyt vanhaa luottoharjaasi? Moni saattaa tuntea piston sydämessä. Samalla vanhalla harjalla mennään meinaan monta vuotta ja se onkin hyvä asia. Siksi kannattaa hankkia kunnollinen harja, joka tuntuu mukavalta hiuspohjassa ja avaa takut helposti.

Tämä *Denman D93M harja oli käytössäni vain hetken kunnes ukkeli omi sen itselleen. Ymmärrän täysin miksi. Harjoissa on paljon eroja ja tämä toimii omaan huokoiseen ja pesun jälkeen supertakkuiseen tukkaan. Mutta se toimii myös ukkelin superpaksuun polkkatukkaan.

KUIVASHAMPOO, JOKA PITÄÄ HIUSPOHJAN KUNNOSSA

Tämän tuotteen paljastinkin ennen boksin myyntiä, jotta jokainen sai omalle hiusvärilleen sopivan tuotteen.

Herkkä hiuspohjani menee helposti huonoon kuntoon monista perinteisistä kuivashampoista. Onneksi löysin tämän *Foamien hiustyveen siroteltavan kuivashampoon, sillä sen kanssa rasvaisuus pysyy kurissa ja hiuspohja hyvässä kunnossa. Sirottelun jälkeen tuote siis hierotaan hiuspohjaan.

Sävyjä on niin *tummalle hiukselle kuin myös *blondille. Itselleni menee molemmat sävyt ja punapäille sopii hyvin tumman hiuksen kuivashampoo. Pakkaus on muoviton ja käytön jälkeen helppo kierrättää.

Olisi kiva kuulla teidän fiiliksiä boksista myös täällä blogin puolella. Mitä siis pidit boksin sisällöstä? Nousiko joku suosikiksi?

  • EH

    Mahtavia tuotteita! Osa tuttuja kuten puhdistusöljy ja kasvovoide. Kasvovesi ja hiusharja uutena tuttavuutena heti käyttöön. Ainoa mitä en uskalla kokeilla on itseruskettava kasvoöljy. Viime vuosina kaikista itseruskettavista tuotteista tullut allerginen reaktio, ihottumaa.

    • Miia Johansson

      Voi eiiii.. onpa ikävä kuulla. 😔 Jos uskallat, niin voithan kokeilla kädelle ihan hieman ensin.

  • Stella

    Itseruskettava öljy kiinnostaa kovasti. Missä vaiheessa tämä levitetään kasvoille hoitotuotteiden jälkeen? Normaalisti tuotearsenaalini viimeisin on öljy. Lisäänkö siis rusketusöljyn hoitoöljyn päälle? Minkä sävyinen rusketus syntyy? Pelkään yli kaiken appelsiini efektiä eli keltaista ihoa. Viime kesänä käytössäni oli itseruskettava kasvovesi Zuii, joka tuntui todella hyvältä, levittyi täydellisesti, ei jättänyt raitoja vaan iho oli tasaisen kauniin ruskettunut. Tunnuslauseeni itseruskettavan suhteen onkin että mielummin vajarit kuin överit 😁

    • Miia Johansson

      Joo ihonhoidon jälkeen. 😊 Mä laitan itse siis sen jälkeen aina minkä tahansa itseruskettavan, kun ihonhoito on imeytynyt. Tän kanssa siis voi aloittaa tosi kevyesti ja aluksi laittaa vaan tosi vähän ja hiljalleen lisätä sen mukaan kuinka tumman haluaa. Oransseja lopputuloksia ei oikein näistä nykyitseruskrttavista tule. Tai ainakaan mulle osunut kohdalle. 😊

  • Katja

    Oon ostanut kaikkiaan 3 sun kauneusboksia, ja oon tykännyt jokaisesta 😊 Tässä viimeisessä oli eniten uusia tuttavuuksia, nimittäin ainoastaan vartalonkuorintaa olen käyttänyt aiemmin (ja se onkin jatkuvassa käytössä😍) Oonkohan ainut, joka ei koskaan ole käyttänyt mitään itseruskettavaa 🙈 Nyt mielenkiinnolla testailen tämänkin, kyllähän tähän kalpeaan ihoon pieni päivetys on tervetullut 🤭 Kiitos kun oot tehnyt nää ihanat boksit, ne on tuottaneet iloa pitkään ja itse ainakin olen käyttänyt joka ikisen tuotteen 😊
    Oot varmasti ainut, kenen boksiin voin luottaa, että tuotteet on aivan varmasti priimaa. Itsekin käytän ihonhoidossa lähes täysin luonnollisia raaka-aineita, meikeissä kyllä myös synteettistä. Kiitoskiitoskiitos❤

    • Miia Johansson

      Ihan superia kuulla 😍 ja hei.. et ole varmasti ainoa, joka ei ole koskaan käyttänyt itseruskettavia. Tää on kevyt sellainen ja hyvä eka tuote. 😊

    • Blossom

      Mä en myöskään ole koskaan käyttänyt itseruskettavaa ennen. Enkä uskaltanut aloittaa kokeilua kasvoista joten laitoin tätä ensin sääriin. Tosi upea ja luonnollinen rusketus tuli! Luulen että en kasvoihin edes tarvitse lisäväriä, mutta kalvakoille talvisäärille tämä oli pelastus!

      • Miia Johansson

        Oi noniin.. ihan loistava idea. 😀

  • Mama

    Todella ihana boksi ja todella vaikea valita suosikkia, mut ehkä lempparein kaikista on tuo harja ja puhdistusöljy, kuorinta, rusketusöljy…. Ja kaikki ! Poskipunan koostumus on aivan ihana – aion metsästää saman kylmän sävyisenä jos löytyy.

    • Miia Johansson

      Tää on näistä kylmän sävyisin. 😬 Muut on oranssimpia. 😊

      • Markit

        Heippa; Tänään katsoin taas tuota Isadoran Soft pink poskipunaa ja edelleen se oli ihan oranssi.🤔 Vieressä oli ruusunpunainen oliko se Coral rose. Muuttuuko se tosiaan kasvoilla niin paljon, että Soft pink on punaisempi? Pitääkö minun vielä kolmannen kerran tutkia tuo puna.🤔🤔.

  • Heidi

    Oli ihan supertuotteita boksi pullollaan! Ja juuri sopivasti loppumassa kasvorasva, kasvovesi ja kuivashampoo, joten pääsee kohta boksin tuotteet oikeasti käyttöön 😍 Hei kysyisin tuosta kasvojen itseruskettavasta: silloin kun laitat noita tippoja, niin laitatko ennen tuota myös kasvoöljyn? Vai jätätkö laittamatta silloin, kun käytät tuota itseruskettavaa?

    • Miia Johansson

      Mä laitan itse koko ihanhoidon ennen itseruskettavaa eli myös kasvoöljyn. Tämä itseruskettava on siis öljy nimeltään, mutta koostumus ei ole pelkästään öljyä. 😊

  • Elina

    Tykkäsin pääosin boksin sisällöstä oikein kovasti!

    Yllätyin tosin aika paljon siitä ettei mukana ollut spf-tuotetta, sitä kun pidin lähestulkoon varmana juttuna. Toinen yllätys oli ei-kosmetiikkatuote eli hiusharja, ja pakko sanoa että siihen rakastuin ihan täysin jo heti ensimmäisellä kokeilukerralla.

    Itseruskettava öljy ja kuivashampoo eivät itselläni tule käyttöön, mutta eiköhän niille lähipiiristä joku käyttäjä löydy. Itseruskettavista en noin yleisesti välitä, ja Foamien kuivashampoota aiemmin kokeilleena olen valitettavasti todennut ettei se itselläni toimi.

    Poskipuna oli iloinen yllätys. Olen juuri tätä kysiestä voidepunaa halunnut kokeilla, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia sitä. Ja hyvä niin, nyt kun sen tätä kautta sain. Sävykin on ihan täydellinen ☺️
    Alteyan kasvovesi oli myös tosi tervetullut, sillä saman merkin tavallinen ruusuvesi on jo pitkään ollut oma luottokasvoveteni. Kivaa päästä kokeilemaan vaihteeksi valkoruusuvettä.
    Puhdistusöljy, vartalokuorinta ja kasvovoide tulevat myös kaikki käyttöön ja ne vaikuttavat näin ensikokeilujen perusteella tosi hyviltä.

  • Hipsu

    Vitsit toi Foamie on ensimmäinen kuivashampoo joka ei tee mun hennoista hiuksista ihan hiton sähköisiä, joten kiitokset suosituksesta! 🙂

    • Miia Johansson

      Jipii 😍 ihanaa!

  • Tuire

    Moikka Miia 😊 Ajattelin tilata testiin tuon Foamien kuivashampoon. Kumpaa sävyä suosittelisit vaaleanruskealle sävylle? Mietin, että onko ruskealle hiukselle tarkoitettu sävy liian tumma omaan maantie-/vaaleanruskeaan hiukseen 🤔

    • Miia Johansson

      Ei oo liian tumma. 😊 Esim. mä voin käyttää molempia ja mulla maantienharmaa 😊

  • Pia

    Tosi ihanat tuotteet tässä ❤️ KAIKKI tulee käyttöön! 😊

  • Malla

    Aivan ihania tuotteita kaikki, erityisesti itseruskettava todella antaa hyvän värin kasvoille eikä sotke vaatteita. Voinpa sanoa, että jatkoon menee useampi tuote. Miia, pakkaus oli huolella valittu ja kaikki tarpeellisia 👍❤️. Mukavaa kesää sulle ihanuus 🥰😘🙋

  • M

    Tykkään boksista! Tuo öljy vähän pelottaa, että liekö typerän näköinen jos käyttää noin ohjeen mukaan mutta vartalolla ei? En jaksa läträtä itseruskettavien kanssa ja olen aika vaalea. Hieman tarttuu “oikeaa rusketusta” kesäisin ulkoilmassa mutta aurinkoa en ota. Ihan Lumikki en ole mutta meikkivoiteessa yleensä sävy 2 😅

  • Aliisa

    Kaikki muut paitsi Isadoran poskipuna olivat itselleni tuntemattomia tuotteita eli kiva päästä kokeilemaan eri vaihtoehtoja vanhojen lemppareiden tilalle! Näistä voi hyvinkin löytyä uusi lempparituote 🙂 Purkit myös täydellisen kokoisia tuleville kesän reissuille.

  • Meri

    Tää oli kyl parasta! Ja myös surullista jos tämä oli se viimeinen.. Taas tuli uusia tärppejä, jotka tulee jatkossa myös olemaan käytössä. Olin niin tyytyväinen, kiitos!😍✌🏻 Kaks viimeistä boksia tilanneena, mulla ei oo ollu mitään huonoa sanottavaa. Myös toisiks viimeisestä boksista tuotteita edelleen käytössä. Hyvä sinä!🤍

    • Miia Johansson

      Oi kun ihana kuulla, että tykkäsit 🥰

  • Sanne

    Ihana ihana boksi! Niin onnellinen, että viimein onnistuin saamaan boksin, kun aiemmin ei ole tärpännyt. Lämmin kiitos tästä!
    Tämmönen höpsö kysymys että onko puhdistusöljy siis ainoastaan kasvojen meikinpoistoon vai voiko sillä myös silmät putsata? 🙂
    Oisko vinkata jotakin samansävyistä huulipunaa/kiiltoa kuin pakkauksessa ollut isadoran poskipuna. Sipaisin sitä kokeeksi huuliin ja ois ihana sävy myös huulilla. 😍
    Ihanaa kesää!

    • Miia Johansson

      Hei oo höpsö kysymys 😊 Tällä voi siis poistaa aivan koko meikin – vedenkestävää meikkiä myöden. Pitää muistaa vaan laittaa kuiville kasvoille kuivin käsin, kuten kaikki mun suosittelemat putsarit.

      Sä voit ihan hyvin käyttää boksin poskipunaa myös huulissa. 😊

  • Jonna

    Itsellä naama räjähti kun aloin käyttämään tuotteita. Voiko olla että iho puskee ensiksi kaikki epäpuhtaudet kun sitä alkaa hoitamaan vai eikö joku tuote vaan sovi minulle? 😬

    • Miia Johansson

      Onpa ikävä kuulla. 😔 Molemmat on täysin mahdollisia. Mitä ihonhoitoa oot käyttänyt ennen? Vaihdoitko kaikki yhdellä kertaa? Mietin vaan, että miten voisi paikantaa syyn. 😊

      • Jonna

        En juuri muuta ku käsisaippualla pesin naaman 😅

        • Miia Johansson

          Nii aivan. 😊 Käytä nyt hetki rauhassa ja katso mihin iho rauhoittuu. Laita viestiä, jos tilanne ei muutu. Niin ja siis minkälaiseksi iho on mennyt? Unohdin kysyä? Eli finnejä vai jotain muuta?

  • Andy

    Hei Miia!
    Olen niin tyytyväinen boxin sisältöön 😊 Ensin ajattelin etten tilaa sitä kun varastot pursuaa muutenkin tuotteita, mutta onneksi päätin sittenkin tilata ja onnistuin sen nappaamaan ostoskoriin vielä klo 12.15. Kaikki tuotteet tulevat käyttöön 😊 Hiusharjan nappasi heti omakseen 16 v. tyttäreni ja loppuja tuotteita voimme käyttää molemmat, sopivat hyvin sekä teini-ikäiselle että viisikymppiselle. Erityisesti yllätti Isadoran poskipuna. Käytän vain voidemaisia punia ja tämän sävyistä en olisi verkkokaupan kuvan perusteella tilannut, mutta se osoittautui oikein sopivaksi sävyksi, joten ihana yllätys. Tämä paketti oli kyllä niin hintansa väärti ja enemmänkin. Kiitos siitä ja aurinkoista kesää!

    • Miia Johansson

      Voi miten ihana kuulla 😍 ja joo tuo poskipuna on yksi sellaisista sävyistä, joka sopii tosi monelle. Eli tuollainen roosan sävy. 😊

  • Päivi

    Tan organic itseruskettava kiinnostaa kovasti, kuulostaa todella hyvältä tuotteelta! Ja ilmeisesti on myös luonnonkosmetiikkaa?
    Muistelisin, että olisin vuosia sitten tilannut Tan Organic itseruskettavia eräästä suomalaisesta kivijalka-kauneushoitolasta Pietarsaaresta, tunnistin tuon logon siitä🤔
    Mutta aion ehdottomasti kokeilla tuota, ja myös hiusharja lähtee tilaukseen! 😅
    Kiitos ihanasta blogista Miia!❤️

    • Miia Johansson

      Heippa Päivi 😊 joo, Tan Organic on luonnonkosmetiikkaa.

  • Terhi

    Hei Miia! Ehtisitköhän jossain välissä kommentoida mitä ihmettä voisin kokeilla ihohoidossani. Näin kesälläkin ihoni on niin kuiva että se hilseilee ja tuntuu että mikään ei auta. Käytössä on tällä hetkellä Olivia Klein puhdistusöljy ja muslimiliinat, Pure beauty birch sap mist, Bybi face base ja Balm balm ruusunmarjaseerumi. Aamuisin huuhdon vain vedellä ja laitan suihkeen, voiteen, ja seerumin. Jo meikkiä levittäessäni huomaan kuivia kohtia ja illalla kasvot on kamalan näköiset, hilseilevät ja kuivan kiristävät.

    • Miia Johansson

      Heippa Terhi! 🥰 Hmm.. ihobhoidon puolelta ainakin kuulostaa, että se olisi kunnossa. Tässä tullaan oikeastaan taas siihen, että ihonhoidolla pystyy vaikuttamaan ihoon todella rajallisesti. Erityisesti pintakuivuuteen vaikuttaa paljon myös kaikki muu eli stressitasot, elintavat, ruokavalio ja muutenkin nämä asiat vaikuttaa ihoon paljon enemmän kuin ihonhoito. Eli ihonhoidolla pystyy vaikuttamaan vain siihen ihan ihon pintakerrokseen. Valitettavasti mä en ole asiantuntija näissä muissa asioissa ja ohjaan aina kaikki Twistbelle, jos en osaa auttaa.

      Ihonhoidon kanssa voit toki kerrostaa kasvovettä ja muistaa laittaa aina tuotteet niin, että iho on edellisestä tuotteesta vielä hieman kostea. Myös yksi uusin kikka kuivaihoisille on se, että kerrostaa vuorotellen kasvovettä, kosteusvoidetta ja öljyä eli periaatteessa koko juttu heti uudelleen. Ja tietty voit vaihtaa enemmän kuivalle iholle tarkoitettuun kosteusvoiteeseen. Novexpertiltä löytyy tosi hyvä uutuus. 😊 Ja kasvovesi esim Bybin Mega Mistiin. Onhan tietty näitä kosteuttavampia tuotteita, jos haluat kokeilla.

      • Terhi

        Kiitos sinulle! Testaan tuota kerrostamista ja tuhdimpaa voidetta! Ihanaa kesää! 😘

  • Jouni

    Olen mies ja minua kiinnostaisi kokeilla meikkiä, mistä kannattaisi aloittaa ja meikit pitää saada vedellä pois helposti, ettei kukaan huomaa että oon kokeillut

    • Miia Johansson

      Heippa Jouni! 😊 Pahoittelen, että pääsen vasta nyt vastaamaan sun viestiin. Ilmeisesti haluat siis jotain todella luonnollista? Esim. peitevoide ja aurinkovoide voisi olla hyvä aloitus. Ja miesten on täysin ok meikata, joten rohkeasti vaan anna mennä. 😊

      Meikki tarvitsee aina hyvän puhdistustuotteen ja pelkällä vedellä sitä ei valitettavasti saa pois. 😔

  • Jouni

    Heippa. Olen mies ja olen kiinnostunut kokeilemaan meikkiä. Voitko neuvoa mistä kannattaa aloittaa ja meikki pitää saada helposti vedellä pois ettei kukaan huomaa että olen kokeillut

  • Jouni

    Miksei viestiäni julkaista?

    • Miia Johansson

      Jouni.. olen osittain lomalla ja haluan keskittyä vastaamaan viesteihin, jotka vaativat hieman enemmän ajatustyötä. Tällä hetkellä julkaisemattomia viestejä on paljon, mutta lupaan vastata kaikkiin, kun pääsen koneelle. 😊

  • Sari

    Haluaisin tilata tämän boksin

  • Sari

    Miten voin tilata tämän boxin ?

    • Miia Johansson

      Heippa Sari! Valitettavasti boksi myytiin loppuun heti kun se tuli myyntiin. Boksia oli rajoitettu määrä.

  • Janika

    Moikka Miia, taistelen paljon pintakuivan ja herkän ihoni kanssa ja täytyykin ottaa kokeiluun noita tuotteita kun boxissasi on. 😊 Kiinnostaisi myös tietää miten valmistelet ihosi aamulla ennen meikkausta? Eli putsaatko ihosi esim. Tuolla öljyllä vai onko se lähinnä enemmän meikin poistoon tarkoitettu? Tai käytätkö jotain muuta putsaria, öljyä, ym?

    • Miia Johansson

      Aamuisin riittää hyvin vesipesu tai jos on tosi kuiva iho, niin kasvovedellä pyyhkiminen. 😊 Mitä vähemmän ihoa pesee niin sitä parempi.

  • Tanja

    Hei Miia!

    Sopiikohan tuo itseruskettava kasvoöljy akneiholle?

    • Miia Johansson

      Heippa Tanja! 🙂 Jos vaan mahdollista, niin hoitaisin ensin aknea ja sitten vasta tätä. Akne on tulehduksellinen ihosairaus ja se voi ärsyyntyä itseruskettavista. Hellävaraisuus olisi tällöin ihon kanssa kaikista tärkeintä. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram