UUTUUS: LUOMIVÄRIPALETTI VIILEÄN SÄVYISELLE IHOLLE

13.05.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

On todella hankalaa löytää luomiväripaletti, jossa kaikki sävyt sopisivat viileän sävyiselle iholle. Nyt sellainen uutuus on kuitenkin täällä ja jokainen sävy sopii viileälle ihonsävylle. Lämpimälle ihonsävylle paletteja on vaikka ja kuinka paljon. Se on ymmärrettävää, sillä keltainen ihon pohjasävy on selkeästi vallitsevampi muissa maissa.

Olen siis puhunut paljon siitä, että omaan ihonsävyyn sopivat värit niin vaatteissa, meikissä kuin hiuksissakin imartelevat kantajaansa ja olo on silloin nätti ja itsevarma.

LUE MYÖS: Miten valita oikeat värit meikissä, vaatteissa ja hiuksissa? 

JEFFREE STAR UUTUUS

Kirjoitan todella harvoin yksittäisistä tuotteista, mutta silloin kun kirjoitan, niin olen tosissani ihastunut. Kun tein molempia tämän postauksen silmämeikkejä, niin hoin mielessäni koko ajan “wau, wau, wau”!

Kyse on *Jeffree Star Beauty Killer 2 -paletista. Jopa keltainen sävy on siinä vihertävä, joka sopii viileälle ihonsävylle paremmin kuin oranssiin taittava lämmin keltainen.

Olen todellakin vaikuttunut ja tämä paletti jää ihan arkikäyttööni. Olenkin jo aikalailla kyllästynyt ruskean eri sävyihin arkimeikissä, vaikka tämän paletin ruskeakin on täydellisen viileän sävyinen. Kaikki ysäriin liittyvä on muutenkin niin suuressa nousussa edelleen ja voi olla, että se alkaa pian näkyä kunnolla myös tällaisina viileinä luomivärisävyinä, joita ysärillä nähtiin.

Ootko päässyt testaamaan palettia ja mitä mieltä olet näistä upeista sävyistä? Aluksi itselleni sävyt näytti siltä, ettei ne kiinnosta yhtään, mutta testailtuani ihastuin!

  • Charming Nails

    Tämä on niin huikea, ihastuin kyllä heti kun sain tämän itselleni! Aluksi innostuin vähän liikaa ja ekat kokeilut piti pestä pois, värejä on niin paljon että haluaa kokeilla vähän kaikkia 🙂 tykkään eniten noista violeteista ja turkooseista, kaikki muu on kivaa lisää palettiin. Pigmenttisyys ihan huippua, mitäpä muuta Jeffreen meikeiltä voi odottaakaan <3 Ihanan inspiroivia meikkejä teit!

    • Miia Johansson

      Ooh ihanaa kuulla, että säkin tykkäsit! 😍 On kyl ihanaa, että tuli tällainen poikkeuksellisen erilainen paletti. 😃 Tai no kaikki ne oikeestaan on Jeffreella sellaisia. 😆

  • Mari

    Itsekin etsin viileälle sopivaa palettia joten mahtava kuulla tästä! Kaipaisin vähän vaaleampia sävyjä..
    Varsinkin netistä tilatessa sävyjä on välillä hankala tietää sopiviksi. Pari hutiakin on tullut tilattua. Yleensä kuitenkin paletissa joku sävy on sopiva!
    Aurinkoista viikonloppua:)

    • Miia Johansson

      Heippa Mari! 🙂 Riippuu tietenkin mitä värisävyjä etsit, mutta melkein mitä tahansa luomiväriä saa lisättyä kevyemmällä kädellä niin, että lopputulos on vaaleampi. Niin sinänsä eri vaaleus/tummuustasoihin ei tarvitse erillisiä sävyjä. 🙂

  • Sonja

    Voi kun oot taas tehnyt kauniita meikkejä! ❤️ Upeat sävyt tuossa paletissa.

    Mulla olis vähän tyhmä kysymys rajausten tekemisestä luomivärillä. Tiedän, että olet suositellut rajaussiveltimen kostuttamista meikinkiinnityssuihkeella. Meneekö luomiväri jotenkin “pilalle”, jos kostuttaakin siveltimen ihan vaan vedellä ja sitten ottaa väriä napista? 😬 Ostin just kivan paletin ja haluaisin kokeilla rajauksiakin, mutta siihen MACin suihkeeseen ei just nyt budjetti veny… Vai suositteletko suihkeen käyttöä ihan vaan paremman lopputuloksen vuoksi?

    • Miia Johansson

      Oi kiitos Sonja! 🙂 Mä en siis normaalisti kostuta koskaan luomiväriä ennen levitystä. Vain silloin, jos haluan tehdä sillä tuollaiset nestemäisen luomivärin näköiset rajaukset. Eli pelkkä luomivärirajaus ilman kiinnityssuihketta on tuo kohta 1. Ja kyllä se luomiväri kärsii hieman, jos siihen laittaa kiinnityssuihketta. Vettä en ole itse kokeillut, koska vesi ei sinänsä ole kiinnittävä elementti ja ilman sitäkin saa intensiivisen ja samalla tavalla pysyvän rajauksen. 🙂

      • Sonja

        Just tuota nestemäistä luomivärirajausta tarkoitin tässä 🙂 Kokeilin tehdä värikkäät rajaukset, mutta väri jäi vaisuksi niin siksi mietin, saako siihen jollain potkua. Joskus aikoinaan olen kokeillut levittää jotain hohtavaa luomiväriä märällä siveltimellä ja jälki oli hiukan intensiivisempää.

        • Miia Johansson

          Testaa ihmeessä veden kera. 🙂

  • Henna

    Hei! Onko nämä sävyt mattaisia, en saa kuvista ihan selvää 🙂 (raskaat luomet, ja ehkä mattaiset siksi parempia minulle).
    Kiitos kaikista vinkeistä!

    • Miia Johansson

      Ylärivin ensimmäinen ja alarivin toiseksi viimeinen on helmiäinen. Lisäksi musta ja yksi sinisistä on kevyesti helmiäisiä, mutta sitä ei huomaa iholla. Mutta siis helmiäiset kyllä sopii myös raskaille luomille. Ihan makukysymys tietty. 🙂

  • Miia

    Hei! harkitsen tämän paletin tilaamista, mutta se mietityttää, että sopiiko minulle viileän vai lämpimän sävyiset värit.. Suonet on ranteissa violetit/siniset, palan melko helposti ja mielestäni minulle sopii hopeiset korut paremmin, ehkä. MUTTA mielestäni iho on kellertävä/oranssihtava. Ja samaa sanoi kampaajanikin. Joten en tiedä yhtään millaisia värejä kannattaisi käyttää. En ole meikannut paljoakaan aikaisemmin, mutta nyt olen jostain syystä innostunut, enkä haluaisi kovin montaa hutiostosta tehdä 😅

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram