PARAS LUOMIVÄRIPALETTI JUURI NYT x 5

07.02.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Ajattelin kertoa teille tämän hetken viidestä käytetyimmästä luomiväripaletistani, koska mielestäni värit meikissä niin kuin myös pukeutumisessa ovat yksi tärkein asia, jotta tunnet olosi omaksi itseksesi. Kun pukeutuu ja meikkaa itselleen sopiviin väreihin, niin koko olemus voi muuttua ja sitä kautta saada päivään superhyvän fiiliksen. Ja meikissäkään se ei tarkoita mitään monimutkaista. Yhden luomivärin taktiikalla on jokaisen silmän mallin helppo mennä.

1. TÄSTÄ PALETISTA EI IKINÄ USKOISI

Kun sain testiin tämän Jeffree Star Weirdo Mini -paletin, fiilis oli suoraan sanottuna “plaah”. Ajattelin, että mitä tällaisilla väreillä muka tekee. Mutta kuten melkein jokaisen Jeffreen paletin kanssa, myös tämän paletin kanssa yllätyin. Olen käyttänyt tätä palettia todella paljon – jopa vähän aikaa sitten tärkeissä kuvauksissa.

Alla näette paletin ja sillä luodun lookin. Ette ehkä usko, että postauksen ensimmäinen kuva on myös tehty tällä paletilla. Siis aivan täydellinen silmämeikki vaikka kaasolle tai morsiamelle.

2. PIENI EDULLINEN PALETTI ARKEEN JA JUHLAAN

Tällä *Wet n Wild Camo-Flaunt paletilla pääsee todella pitkälle. Tummimmalla sävyllä voi tehdä rajauksen sekä vahvempaa varjostusta, toinen mattainen sävy on loistava häivytyssävy ja helmiäiset voi heittää juhlameikissä liikkuvalle luomelle. Keskimmäinen glitter-sävy tosin vaatii *glitter-primerin alleen, jotta se ei tipahtele poskille.

Sävyt ovat tässä sellaiset, että ne pukevat melkein ketä tahansa ja hintaakin on vajaa 10 euroa. Alla paletti ja sillä tehty silmämeikki.

3. UUTUUSPALETTI, JOKA YLLÄTTI

Olen ilmeisesti hyvin ennakkoluuloinen mitä tulee luomiväripaletteihin, sillä tätäkään en olisi osannut itse ostaa, ellei sitä olisi lähetetty minulle.

Sävyt tässä *Made by Mitchell Do You Want Some Milk? -paletissa ovat yllättävän kivoja. En ole vielä ihan kaikkia kerinnyt testaamaan, mutta violeteista, oransseista ja ruskeista on tullut suosikkeja heti ensikokeilulla. Jotenkin ihanan erilainen värikäs paletti.

Alla kuva paletista ja parista lookista sillä tehtynä.

4. NUDE-PALETTI TÄYNNÄ HYVIÄ SÄVYJÄ

*MAC Semi Sweet Time Nine -paletti sisältää kaikki tarpeelliset matat nude-sävyt sopivan pienessä paletissa. Mukana on myös pari kivaa hieman erikoisempaa sävyä, joilla voi testailla jotain uutta.

Tämän paletin tummemmat sävyt sopivat rajauksien tekoon tai jopa kulmakarvojen muotoiluun. Alla paletti ja sillä tehty silmämeikki.

5. VÄRIKKÄIDEN PALETTIEN KUNINGATAR

Toista näin upeaa värikästä palettia tuskin on olemassa. Itse rakastan erityisesti tämän *Jeffree Star Jawbreaker -paletin pastellisävyjä, jotka löytyvät kahdesta ensimmäisestä rivistä.

Mahdollisuudet tässä paletissa ovat loputtomat ja oikeasti luovuus on vain rajana. Keksin koko ajan uusia kivoja värikomboja tästä paletista tai käytän vaan yhtä kivaa sävyä koko luomella. Näillä sävyillä saa muuten myös upeita rajauksia.

Onko joku näistä paleteista päässyt sun suosikkeihin? 

  • Heini

    Jawbreaker on aivan ihana 💗💗 Ja rakastan myös hänen vihreää palettia (Blood Money) – monipuolinen ei ehkä ole mutta niiiiiin kauniita sävyjä jos vaan kaipailee vihreitä hyvälaatuisia luomivärejä💗

  • Charming Nails

    Ihania ja inspiroivia meikkejä! Jawbreakerin ostin hiljattain, nythän Jeffreen paletteja löytyy -30% alessa Sokoksista. Se on kyllä monipuolinen ja yllättävän ihana, vaikka alussa pidin sitä sekavana. Weirdo on myös hyvä peruspaletti ja nuo lilahtavat/harmaat on jotenkin tosi pukevia sävyjä. Pricked on ostoslistalla mutta oletkauniilla loppu, ehtii sen tietysti hankkia myöhemminkin 🙂

  • Liinu

    Ootko testattu sitä nyxin värikästä pikkupalettia? Se kiinnostais itseä, mutta siinä taitaa olla vain mattasävyjä.

    • Miia Johansson

      Heippa Liinu 😊 Mitä palettia tarkoitat? 🥰 NYXillä on niin paljon erilaisia.

      • Liinu

        Semmoinen, jossa on 16 eri sävyä 🙂 ultimate shadow palette brights 😊

        • Miia Johansson

          Joo se on ihan kiva, mutta riippuu niin minkälaisista sävyistä tykkää. Tuo on ollu joskus mun vanha suosikki ja on se varmaan yksi parhaista edullisista värikkäistä paleteista. 🙂

    • Arja

      Moi! 😊
      Mulla on tuo paletti ja siinä on useampikin helmiäissävy, ei siis pelkkää mattaa.

      • Miia Johansson

        Joo ne on sellaiset aika kevyet helmiäiset. 😊

  • Minttu

    Nään niin sieluni silmin kauhistuneen morsiamen, kun meikkaaja nappaa käteensä ton Jeffree Starin Weirdon ja sanoo et aattelin tällä tehdä luomivärit 😀

    • Miia Johansson

      Hahaa 😀 Joo, totta! Repesin!

  • Markit

    Heippa; Eipä ole näitä luomiväripaletteja. Olen penkonut nettiä löytääkseni sellaisen sinivoittoisen paletin. Kaksi löysin, nimittäin Jeffree Star Blue Blood ( myydän vain jossain oudossa nettikaupassa) ja Cocopandalla Makeup Revolution Forever Flawless Ice paletti. Et varmaan tuota jälkimmäistä omista? Enkä ole ihan varma siitäkään, olisiko se minulle liian räväkkä 🤔. Pitäisi ehkä käyttää hillitympiä ruskeita ja ehkä vähän roosaa. Ja riittäisikö taito käyttää noin sinisiä. Ja etenkin, tarvitsenko niin monia sävyjä. Ei ole helppoa!😂

    • Miia Johansson

      Joo sininen on ainakin omasta mielestäni yksi vaikeimmista väreistä häivyttää niin ettei mene aivan överiksi. Mutta kaiken kyllä oppii. 😊

      Ja siis Jeffree Staria myydään Olet Kaunis -verkkokaupassa. Se on mun yhteistyökumppani tänä vuonna ja on siis muutenkin tunnettu verkkokauppa kauneuden puolella. 😊

  • Jelena

    Moi Miia,
    Kumpaa palettia suosittelisin enemmän arkikäyttöön viileälle iholle.
    MAC Eye Shadow x 9 Semi-Sweet Times Nine vai Made By Mitchell Do You Want Some Milk?
    Mietin myös Sigman Hazy Eyeshadow- palettia. Eli otetaan nyt vinkkejä vastaa. Koska kaikki on ihanan sävyisiä.

    • Miia Johansson

      Heippa Helena! 😊 Tosi vaikea sanoa, koska se riippuu niin mistä sävyistä tykkäät.

  • Henna

    Hei! Olen täältä sinun blogin kautta tilaillutkin meikkejä mutta luomivärit vaikeaa saada näyttämään siistiltä. Olenkin nyt todennut, että minullahan on raskaat luomet/roikkuvat luomet, miten sitä nyt kutsutaankin! Luin ohjeitasi, että mattasävyt olisikin parempi valinta, eli olen siinäkin ehkä mennyt metsään! Onko sinulla suositella ruskeaa mattaluomiväriä? Viileät sävyt noin niinkun muuten sopii 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Henna! 🙂 Yksittäisiä luomivärejä löytyy Boholta ja erilaisia kivoja paletteja tietty löytyy myös monelta merkiltä. Tässä on postausta eri luomiväreistä eri ihon sävyille: https://miiajohansson.com/2020/04/miten-valita-itselleen-sopiva-luomivarisavy/

      Voit myös aloittaa ihan vaan kerrostamalla aurinkopuuteria luomelle. Siitäkin tulee aika kiva, jos tykkää kevyestä luomiväristä. 🙂

  • Elina

    Hei. Ostin suosituksestasi tuon Do you want some milk-paletin. Nyt olen todennut että ihoni sävy on ehkä lämmin ja aloinkin miettimään, että oliko tuo paletti väärä valinta lämpimän sävyisellä melko vaalealle iholle? Onko tuossa paletissa myös lämpimiä sävyjä? Itse olen melko aloittelija väriasioissa, joten en oikein itse osaa varmasti määritellä, mikä on viileä ja mikä lämmin sävy.

    • Miia Johansson

      Heipap Elina! Joo, valitettavasti paletissa on myös lämpimiä sävyjä. Mutta näin se menee lähes tulkoon jokaisen paletin kanssa, että sävyjä on niissä sekaisin. Tosin sellaisia paletteja sitten on enemmänkin, joissa on pelkästään lämpimiä sävyjä.

  • Karita

    Mitä mieltä olet Macin luomivärien laadusta? Harkitsen yhtä Macin palettia tai Anastasian palettia. Anastasia on mulle tuttu ja tykkään sen laadusta: levittyy hyvin ja pysyy.

    • Miia Johansson

      On kyllä hyviä. 🙂 Ei niin jauhoisia mitä Anastasian, vaikka niistäkin tykkään. Tuolla mun suosikit sivustolla onkin yksi MACin paletti.

      Niin ja siis kaikki luomivärit kyllä pysyy, jos alla on pohjustus. 🙂 Paitsi tietty jos kyseessä on tosi jauhoinen helmiäinen.

  • Tarja

    Tuo Jeffree Star Jawbraker-paletti on kyllä aivan unelmapaletti värien ystävälle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram