JOS SAISIN VALITA VAIN 5 MEIKKITUOTETTA LOPPUELÄMÄKSI

24.01.2022

*Sisältää mainoslinkin.

Uskon, että valitsen hieman erilaiset tuotteet kuin joku muu, mutta sehän selviää vain kysymällä. Eli mitkäköhän tuotteet rakas ystäväni ja kauneusvaikuttaja Erika Naakka valitsisi? Erika lupaili kirjoittaa aiheesta oman postauksen. Heitin kysymyksen myös Meikkimuija Jonnalle. Katsotaan mitä mielenkiintoista sieltä paljastuu.

Tässä omani ja kuvan meikki on tehty näillä viidellä tuotteella.

1. MEIKKIVOIDE TASOITTAMAAN JA SUOJAAMAAN IHOA

Oma ihoni on kärsinyt paljon auringosta. Olen ollut paljon töissä ulkomailla enkä ole käyttänyt aurinkovoidetta! Se on suurin ihonhoidon virhe, mitä voi tehdä.

Loppuelämäksi valitsisin tällä hetkellä *Ilian Super Serum Skin Tintin (sävy Ora menee ruskettuneena ja vaaleampana), koska se on ohut, mutta peittää silti sopivasti. Sitä pystyy kerrostamaan, jotta saa enemmän peittävyyttä, mutta yhdellä kerroksella peittävyys on kevyempi, joka on hyvä, kun ikää tulee lisää. Siinä on myös aurinkosuoja ja kesällä tällaista uhuempaa meikkivoidetta voikin laittaa kunnon kerroksen, jotta meikkivoiteesta saa kunnon suojan.

Ennen kaikkea tämä meikkivoide on kuulas ja pysyy hyvin koko päivän, jopa todella kovalla helteellä.

2. PEITEVOITEELLA VALOA JA VIRKEYTTÄ

Kasvoista tulee aika tasaisen väriset, jos heittää meikkivoidetta koko kasvoille. Siksi tykkään peittää tummia silmänalusia sekä myös tuoda valoa kasvojen keskiosiin. Olen tykännyt todella paljon *Beauty Blenderin peitevoiteesta. Se peittää loistavasti ja sävyvalikoima on laaja. Itse haluan peitevoiteen aina olevan punaiseen taittava, koska se kirkastaa paremmin silmänalusia.

TÄSTÄ voit lukea ohjeita peitevoiteen levittämiseen.

3.-4. KULMAKARVAT VOI TEHDÄ, JOS NIITÄ EI OLE

Itselläni suurimman lohkaisun viidestä loppuelämän tuotteesta vie kulmakarvatuotteet. On oikeastaan mahdotonta valita kolmen käyttämäni tuotteen välillä, koska vain niillä yhdessä saan halutun lopputuloksen.

Olen tykästynyt todella paljon *Bobbi Brownin kulmakarvageeliin sävyssä Mahogany 03, vaikka se onkin aika tumma. Mutta ainakin tällä hetkellä tykkään tummemmista kulmakarvoista. Voi olla, että loppuelämän tuotteeksi silti olisi parempi paljon käyttämäni ja vähän vaaleampi *NYX kulmakarvageeli sävyssä Brunette.

Nelos sijasta joutusivat taistelemaan *Benecoksen kulmakarvakynä ja *NYX Lift & Snatch Brow Pen, joita molempia käytän joka kerta kulmakarvojeni tekemiseen.

5. PUNAISET HUULET MUUTTAA KOKO PELIN

Valitsisin ehdottomasti mukaan punaisen huulipunan, koska sitä voi laittaa myös poskipunaksi ja jopa sipaista halutessaan hieman luomiväriksi.

Tässä postauksessa käytin *MAC Powder Kiss huulipunaa sävyssä Lasting Passion, jonka sävy on niin ihanan raikas. Tämän koostumus on mielenkiintoisen puuterinen ja siksi se tarvitsee seuraksi rajauskynän. Ellei pidä sellaisista hieman utuisista rajoista.

Luulenpa, että valitsisin lopulta jonkin luonnollisemman punan, koska sitä tulisi sitten syötyä sisuksiinsa loppuelämän. *Absolution huulipunat ovat superpigmenttisiä ja sävy 08 Theatre Red on klassinen punainen, joka menee aina.

Mitkä viisi olisivat sun tuotteet? 

  • M

    Ripsiväri, kulmakynä, peitevoide, huulipuna (myös poskiin) ja spf50 kasvoaurinkorasva 🙂

    • Miia Johansson

      Uuh! Sä mahdutit mukaan vielä kasvovoiteen! 😀

  • Anne-Maria

    Millä siveltimellä levität Ilian skin tintin?

  • Helsingin Anna

    Tuota Iliaa pitää testata. Löysin aikoinaan Sensain meikkivoiteen sun ansiosta.. Mulla on aika paha iso pigmenttiläiskä.. Eli ottaisin Lancomen superpeittarin, Jane Iredalen meikkipuuterin ja Tarten Tartelette In Bloom paletin, siitä löytyy sävyt kulmiin ja poskipunaksi ja jopa aurinkopuuteriksi mulle ja sitten vielä ripsari ja Benecosin Pink Honey. Vaikka siinä on typerin hylsy ikinä ja rikon sen aina parissa päivässä. Olispa ihanan minimalistinen meikkipussi näin😍

  • KaisaL

    Lilylolon mineraalimeikkipohja, aurinkopuuteri,kulmageeli (madaran väritön),nyxin kulmakynä ja ripsiväri. (Toi kulmageelikin on vähän extra)

  • Katri

    Näillä tuotteilla pärjäisin mainiosti:

    • Algamariksen sävyttävä aurinkosuoja (SPF30)
    • Laveran poskipuna sävyssä Pink Harmony
    • Laveran Deep Berry -huulipuna
    • Korennon mineraalipuuteri
    • Väritön kulmageeli Benecosilta tai Laveralta.

    Näillä mä teen aina oman arkimeikin – tosin huulipunan ja poskipunan sävyjä tietysti vaihdellen – joten ei tulisi suurta valinnanvaikeutta 😊

  • Hansu

    Mulla ois peitevoide, Lily Lolon meikkipuuteri, kulmakynä, kulmakarvageeli ja huulipuna.

    Oli kyllä vaikea valinta, että huulipuna vai ripsari 😃 mutta huulipunaa voi käyttää muuallakin kuin huulissa ja samoin kulmakynällä voi vähän silmiä korostaa niin ei vaadi ripsaria 👌

  • KV

    Näillä mentäis:
    – peitevoide
    – kulmakynä
    – ripsiväri
    – rajauskynä/luomiväri (luomiväri ois ehkä monikäyttöisempi, kun sillä voi rajatakin)
    – huulipuna

  • Keijukainen

    -Koh Gen Do Maifanshi Moisture Foundation
    – ABH kulmakynä
    – Hourglass ambient lighting Bronzer( käy myös luomiväriksi)
    – Westman Atelier poskipunapuikko( käy myös huulipunaksi että luomiväriksi)
    – Maybelline Sky High wp mascara

  • Eve

    Meikkivoide
    Peitevoide
    Aurinkopuuteri
    Poskipuna
    Huulipuna

    Kulmat ja ripset voi kestovärjätä niin pärjään loistavasti ilman tuotteita niihin.

  • Sari

    Näytät upealta kuvan meikissä! Jos haluaisi tehdä tuollaisen meikittömän silmämeikin ilman ripsiväriä, niin mitä luomiväriä ja rajauskynää suosittelisit?

    • Miia Johansson

      Heippa Sari ja kiitos! 🙂 Jos tekee ripsivärittömän lookin, niin en laittaisi rajausta ja luomiväriäkin tosi vähän. Esim. pikkasen vaan aurinkopuuteria tai poskipunaa luomelle. Tämä ihan sen takia, että silmämeikissä säilyy näin balanssi. Jos tekee vaan osan, niin silmämeikki voi näyttää keskeneräiseltä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram