UUDEN VUODEN LOOK – 6 IDEAA TÄMÄN VUODEN LOOKEISTANI

29.12.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Sinun ei tarvitse olla meikkauksen ammattilainen, jotta luot itsellesi kivan lookin. Olet ehkä huomannutkin, että suurin osa meikeistäni on hyvin yksinkertaisia. Se mikä niistä tekee kivan näköisiä on kokonaisuus meikin ympärillä.

Mietin aina meikin, asusteiden ja vaatteiden värit sopimaan keskenään. Lisäksi hiusten stailaus on todella tärkeää onnistuneessa kokonaisuudessa. Voit siis unohtaa monimutkaiset koukerot meikissä ja luoda juuri sun näköistä juttua.

Tämän postauksen lookit ovat mielestäni onnistuneimpia kokonaisuuksia tänä vuonna ja toivottavasti saatte näistä ideoita piristämään uuden vuoden iltamia lähipiirin kanssa. 

LUE MYÖS: Kuinka luoda oma “signature-meikki”?

1. HELPOT PUIKKOKIHARAT

Alla näet kahdelle eri pituudelle tehdyt kiharat. Käytin molemmissa samaa kartiokiharrinta, jota on todella helppo käyttää. Alle *Sebastian Shine Define ja johan pysyy. Edullinen kartiokiharrin löytyy esim. *Cocopandalta tästä.

2. PIENI YKSITYISKOHTA

Jos silmämeikkiin haluaa pientä säväytystä, niin sisänurkkaan voi lisätä jotain sävyä, joka sopii kokonaisuuteen.

Kannattaa valita jokin raikas sävy, sillä esimerkiksi sininen tai vihreä silmän sisänurkassa voi näyttää joillakin mustelmalta, mutta raikkaan turkoosi voi taas toimia loistavasti. Melko varmat vaihtoehdot olisivat esimerkiksi oranssi, pinkki tai keltainen.

Käytin tässä *Jeffree Starin iki-ihanaa Jaw Breaker -palettia.

3. KAIKKIA IMARTELEVAT NUDET SÄVYT

Tänä vuonna Wet n Wild lanseerasi näppärän pienet luomiväripaletit. Joukossa on todellinen nude-helmi, jonka sävyjä näette luomillani alla olevassa kuvassa. *Paletin nimi on Camo-Flaunt. Luomiväripaletin yksi glitter-sävy vaatii alleen *glitter-liiman, jotta se pysyy hyvin koko päivän.

Mielestäni paletista tekee erityisen se, että sävyt sopivat niin monelle eri ihon sävylle ja siis imartelevat kantajaansa.

4. ASUSTEILLA NOPEA MUUTOS

Yhdellä pinnillä voi luoda kivan yksityiskohdan lookkiin tai tehdä pinniöverit alla olevan kuvan tyylisesti. Nämä pinnit ja myös korvikset löysin Citymarketista.

5. RIPSILLÄ NÄYTTÄVYYTTÄ

Muutamalla ripsitupsulla meikistä saa hetkessä näyttävämmän. Itse en ole vielä löytänyt omaan makuuni täydellisiä tupsuja, mutta esimerkiksi Citymarketin Kiss-merkiltä löytyy aika kivoja.

6. UNOHTUMATON RAJAUS

Jos telkkarissa tai livenä näkee jollakin yksinkertaisen raikkaan meikin, johon on yhdistetty sähkönsininen rajaus, niin se jää aina mieleeni. Ehdottomasti paras kajaali siihen on *Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place kajaali sävyssä Electric Cobalt.

Käytin alla olevassa meikissä pohjalla tätä kajaalia ja lisäsin päälle glitteriä.

  • Eva

    Tuo huppu päässä-kuva on jotenkin maagisen kaunis! Pitää palata katsomaan sitä aina uudestaan. Toki kaikki muutkin erittäin onnistuneita lookeja. Hyvää uutta vuotta!!

    • Miia Johansson

      Kiitos Eva! 😊 Ja hyvää uutta vuotta sullekin! 🎉🥰

  • Mia

    Toiseksi viimeisessä kuvassa meikki on todella kaunis!! Onko sinulla siinäkin irtoripsiä? Ja mikä ihana ripsiväri kuvassa on? Joku värillinen(violetti)?

    • Miia Johansson

      Heippa ja kiitos 😍 Joo tuossa kuvassa on irtoripset, jotka maalasin vielä sinisellä ripsarilla. Ripsari on MACin. Mutta sinisessä ripsareissa kannattaa huomioida se, että se ei tuo ripsiä niin hyvin esiin kuin musta ripsari. Eli hennoilla ripsillä usein näyttää ettei olisi ripsissä paljon mitään.

  • Hanna

    Kiitos sulle Miia loistavista opeista etenkin ihonhoidon saralla! Olen jakanut sinulta oppimaani eteenpäin ja iho on ensimmäistä kertaa elämässäni tasapainoisessa kunnossa suurimman osan vuodesta.
    Sun kuvat eri tyyleistä on myös tosi inspiroivia. Ihanaa uutta vuotta sinulle!

    • Miia Johansson

      Kiitos! 😍 Onpa ihana kuulla! Ihanaa uutta vuotta myös sulle! 💕

  • Markit

    Hei; Kuvissa on kovin erilaisia meikkejä ja tunnelmia (äh, huono sana, mutta kun en saanut päästäni parempaa). Kuten aiemminkin varmaan olen kirjoittanut, niin kuva nro 3, se voisi olla meikkimainoskuva. Olen aina tykännyt tuosta ladytyypistä. Olet saman ikäinen kuin muissa kuvissa, mutta tuo tyylikkyys ja kuvan kokonaisuus vaan on hyvä. Ja minähän kehun kun haluan!😂 On sitten kyse itsestäni tai muista, joten älä Miia vie sitä iloa minulta, pliis 💖.

    • Miia Johansson

      Kiitos Markit 😉🥰

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram