5 x PARAS UUTUUSMEIKKI VUONNA 2021

27.12.2021

Rehellisesti sanottuna vuosi 2021 ei ollut mitään uutuustuotteiden kulta-aikaa, mutta silti joukosta löytyi muutama todellinen helmi. Tässä siis ne parhaista parhaimmat.

1. EDULLINEN VOIDEMAINEN POSKIPUNA

Isadora lanseerasi usean sävyn *upeita voidemaisia poskipunia. Oma lempparini on sävy Coral Rose 33, jossa on niin persikan kuin myös pinkin sävyjä sekoitettuna. Myös hempeä Soft Pink 32 on todella nätti.

HUOM! Tiesithän, että voidemaiset poskipunat pysyvät koko päivän, kuten esimerkiksi puuterimaiset tuppaavan häviämään iholta melko nopeastikin erityisesti rasvaisemmalla iholla. 

2. VIHDOIN (!) VOIDEMAINEN AURINKOPUUTERI

Voidemaisia aurinkopuutereita tai siis bronzereita on meillä Suomen markkinoilla todella vähän. *Anastasia Beverly Hills Cream Bronzeria testasin vuonna 2021 todella mielenkiinnolla. Se on aivan loistava ja jäänyt vakituiseen käyttööni sen helppouden puolesta.

Levitykseen käytän *Ecotools Blush Brush -sivellintä.

Valitettavasti sävyvalikoima ei ole tässä tuotteessa kuitenkaan mennyt ihan nappiin. Sävy Amber on loistava ruskettuneelle tai itseruskettavaa käyttävälle vaalealle iholle, mutta sitä vaaleampi sävy onkin sitten aivan liian vaalea ja sopii vaan paperin vaalealle iholle.

3. VUODEN MEIKKIVOIDELÖYTÖ

*L’oreal True Match Nude -meikkivoide on on ihan mieletön uutuus, sillä todella harvoin saa näin toimivaa ohutta meikkivoidetta näin edullisesti.

Alla näette kuinka kivasti se tasoittaa ihon sävyä. Se on yksi harvoista meikkivoiteista, jota on todella hankala erottaa iholta ihan lähietäisyydeltäkään. Kyseessä on siis todellinen “second skin”. Lisää meikkivoiteesta ja sen sävyistä voit lukea TÄSTÄ postauksesta, jonka omistin tälle meikkivoiteelle.

4. VUODEN RIPSIVÄRILÖYTÖ

*Jeffree Starin uusi F*ck Proof Mascara on kyllä yksi parhaista lämpimällä vedellä lähtevistä ripsareista. Se erottelee ripset kauniisti ja todellakin pysyy silmillä tuulessa ja tuiskussa.

Käytin ahkerasti tämän ripsarin loppuun viime kesänä ja nyt olen niin innoissani, sillä pitkään loppuunmyytyä ripsaria on taas saatavilla.

5. VUODEN KULMAKARVATUOTE

Ilman NYX lift & snatch kulmakarvatussia en yksinkertaisesti suostu meikkaamaan, sillä tämän avulla saan olemattomista kulmakarvoistani tuuheat.

Tällä tehdään yksittäisiä karvan vetoja, joita näet alla olevassa kuvassa eli tuotteen käytön opetteluun menee hetki. Käytän sävyä Ash Brown.

Jäikö teille tästä vuodesta mieleen joitakin ihania meikkiuutuuksia? 

  • Maritta

    ByRailin kulmakarvapomada ihan paras

  • LauraKatriina

    Bbian Never Die ripsari, Milanin voidemainen poskipuna

    • Miia Johansson

      Nää ripsarijutut on kyllä niin mielenkiintosia, koska tää Bbian ripsari ei toimi mulla yhtään. Tulee jotenkin tosi vaatimattomat ripset sillä. Mutta tosiaan ripsareissa ehdottomasti yksi toimii yhdellä ja toinen toisella. 🥰

      • Ceci

        No todella on! Mulla nimittäin Bbian ripsari on varmaan paras mitä oon ikinä kokeillut 😄 Ja pari muuta joita on suositeltu niin ei toimi sitten yhtään…

        • Miia Johansson

          Oi shit 😆

  • Karoliina

    Tuo sama meikkivoide kun sullakin! Kiitos sinun aiemman postauksen, löytyi vihdoin täydellinen luottomeikkivoide arkeen 😍 oon koittanut pitkään etsiä korvaajaa lopetetulle Laveran Soft liquid -meikkivoiteelle, ja tämä on ainut joka pääsee sen rinnalle.

    • Miia Johansson

      Joo vitsit se soft liquid oli kyllä kiva. Harmi, että se lopetettiin. Se uudempi Laveran ei oo mun mielestä ollenkaan yhtä hyvä. 😬

  • Laura

    It Cosmetics your skin but better-meikkivoide! Saa ihan täydellisen pohjan ja kerrankin löytyi sopiva sävy itselle. Toinen uusi lemppari on sun suosituksesta Macin voidemainen poskipuna.

  • Jenni

    Anastasian brow freeze!😍 Mulla jo toinen menossa, en enää osaa meikata kulmia ilman.

    • Miia Johansson

      Se on kyl tosi kiva 😍 Täydellinen, jos löytyy kulmakarvoja enemmän kuin mun yks ristiin kaks.

  • Markit

    Heippa; Tuo Isadora on vissiin Coral Rose 33? Mutta se kysymys, jotta onko tuota helpompi levittää kuin MACin poskipunaa? Sivellinsuosituksesi löysin kyllä. Pitääkö tätäkin taas vaan harjoitella ettei ihan omppuposket tule! Eli onkin meikkaajassa se vika, kun ei osaa oikein laittaa ja tulee yksi punainen läntti vaan poskiin MACin punasta 😣🤔😄?

  • H

    Linda hallbergin kulmakarvatussi on hintansa arvoinen! Toisessa päässä tussi ja toisessa pehmeä pyöritettävä kynä, aivan supertuote ja hyvät sävyt 🙂

  • Niina

    Mulla on ollut tosi isoja vaikeuksia löytää mun ikääntyville huulille, joissa on ryppyä ja juonteita, pysyvää huulilakkaa. Milanin Satin matte lip creamit on olleet siis aivan ihania, koostumus super juokseva, ei piiruakaan tahmainen ja super pigmenttinen. Eka huulilakka jonka oon saanut toimimaan 🤩

  • kukkis

    Ihana meikki ekassa kuvassa. Muistatko mikä huulipuna?

    • Miia Johansson

      Mä en valitettavasti muista, mutta veikkaan jotakin Wet n Wildin huulipunaa. Sillä merkillä on tällaisia raikkaita sävyjä. 😊

  • Annamari

    Sensain meikkivoide..ostin sun innoittamana!

    • Miia Johansson

      Joo vitsit Sensain meikkivoiteet on kivoja. Harmi, kun niissä on kemiallista aurinkosuojaa niin siksi en itse halua enää niitä käyttää. 😔

  • Laura

    Mä tykästyin Isadoran Nature Enhanced Length Mascaraan.

  • Sonja

    Hei. Millähän tuo Isadoran poskipuna kannattaisi levittää? Mulla ei ole ikinä ollut voidemaista poskipunaa, mutta tuo houkuttaisi. Mukana näyttää tulevan joku suti, mutta se ei varmaan ole kaikkein paras työkalu?

    Ostin tuon NYXin tussin pari kuukautta sitten, edelleen yritän opetella sen käyttöä. Aika hankala. Käytän sen sun loistavan kulmakarvaohjeen mukaan, eli viimeisenä silauksena. Menee vaan usein överiksi, tulee liian paksuja vetoja ja liian montakin vielä. 😀

    Mun tämän vuoden paras löytö on sun blogi <3 Olen oppinut tosi paljon meikkauksesta ja ihonhoidosta. Kiitos.

    • Miia Johansson

      Heippa Sonja! 😊 Joo mä tykkään käyttää tätä sivellintä tuon poskipunan kanssa: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/real-techniques-cashmere-dreams-025/

      Ja joo tuo NYXin tuote vaatii kyllä treeniä. Vinkkinä, jos tulee liian vahvoja vetoja NYXin tussilla, niin niitä voi keventää pyöreällä kulmakarvaharjalla.

      Ja onpa ihanaa kuulla, että mun blogista on ollut iloa. 😍

  • Anni

    Oisko mitään vastaavaa LH cosmetics The new golden 20’s paletille? Toi on aika hintava.

    • Miia Johansson

      Wet n Wildilla vois olla vastaava niiden tänä vuonna lanseeraamista kahden rivin paleteista. 😊

  • Miia

    Heippa Miia!

    Kumpiko noista suosittelemistasi IsaDoran sävyistä olisi parempi vaalealle skandinaaviselle iholle? Muistelisin, että pinkkiin vivahtava sävy olisi parempi tällaiselle iholle ja kylmään taittava sävy on ollutkin itselläni käytössä tähän asti. Houkuttelisi tuo Coral Rose sävy, mutta onko tuo miten lämpöinen sävy, eli mahtaakohan olla sävyltään sopiva?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram