MITEN TEHDÄ JOUSTAVAT ISOT KIHARAT? – 3 HELPPOA ASKELTA

24.11.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Joustavat sekä kiiltävät “bouncy curl” kiharat on monelle täysin saavutettavissa. Toki siihen vaikuttaa myös hiusten kunto, mutta parilla hyvällä tuotteella tai erityisesti kohdan yksi tuotteella huonompikuntoinenkin hius saa tähän paljon jeesiä.

1. JOUSTAVUUS JÄTETTÄVÄLLÄ HOITOAINEELLA

Olen palannut takaisin vanhaan suosikkiini, joka on *Schwarzkopf Repair Rescue Sealed Ends jätettävä hoitoaine. Se tekee hiuksistani yksinkertaisesti niin siloiset ja kiiltävät. Tämä on se syy, jonka vuoksi hiukseni näyttävät nyt (jopa blondauksen jälkeen) mielestäni todella hyvältä ja kiharoista tulee sellaiset mainosten joustavat kiharat eli ns. bouncy curls.

Kuulin Schwarzkopfilta muuten, että tämän kyseinen tuote on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan käsittääkseni juurikin Suomessa. Ja en ihmettele, sillä tällä saa kesytettyä kaikista pahmimmankin takkukasan pesun jälkeen. Eli laitan tämän pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Ja vaikka tämä onkin todella tehokas tuote, niin se ei kuitenkaan latista hiuksia.

2. KIHARAN ALLE HIUSLAKKAA (!)

Tämän kikan opin kampaajakavereiltani maskeerauskoulussa. Tietenkään kiharan alle ei laiteta ihan mitä tahansa lakkaa, koska kihartimen pitää vielä liikkua nätisti hiuksella. *Wella Mistyfy Me Strong hiuslakka on nimestään huolimatta kevyen tuntuista ja se antaa kiharalle pitoa, mutta pitää kiharat myös ilmavina. Tämä tuote on monen ammattimaskeeraajan suosikki ytymmän Sebastian Shine Definen lisäksi. Wella on parempi joustaviin kihariin ja Sebastian taas tuo kiharalle kestoa.

3. PAKSU PUIKKOKIHARRIN ON MUST

Isot kiharat eli paksumpi kiharrin. Olen tykästynyt nyt todella paljon uuteen *Babyliss 9000 langattomaan puikkokihartimeen. Sitä on niin helppo käyttää, kun johto ei ole tiellä. Voit lukea postauksen kyseisestä laitteesta TÄSTÄ.

P.S. Silmissäni on luomiväreinä uuden *Jeffree Star Weirdo Mini paletin sävyjä. Paletti ei näytä niin houkuttelevalta, mutta yllätys yllätys silmillä sävyt ja tietenkin tutut Jeffreen koostumukset ovat upeita.

  • Hansu

    Voisko tömä kihara suoristus-/muotoiluraudalla?

    • Miia Johansson

      Joo voi tehdä myös, mutta tulee vaan hieman erilainen kihara ja ei niin suuri. 🙂

  • Tarja

    Tuo Bonacuren jätettävä on ollut minunkin luottotuote jo 20v! Super ✨

    • Miia Johansson

      Joo siis en tajua miksi tuon jätin. Ehkä siksi, kun tuotteen ulkonäkö muuttui niin luulin sen loppuneen ja kampaaja suositteli tilalle toista merkkiä. Mutta ei ole kyllä tämän voittanutta. <3

  • H

    Mulle kampaaja joskus sano että hiuslakka on pahinta mitä voi raudan alle laittaa, koska se palaa kiinni hiuksen pintaan ja tuhoaa hiusta. Varmaan tuotteissa on paljon eroa, mutta en ole enää ikinä uskaltanu laittaa lakkaa:D

    • Miia Johansson

      Joo paljon eroa on tuotteissa ja itse raaka-aineissa. 😊

  • Heidi

    Ihana kynsilakka mikä sävy ja merkki ♡

    • Miia Johansson

      Helou 🙂 Tää on Essie Ballet Slippers.

  • Anna

    Oletko kokeillut koskaan Mossan Juicy Clean Purifying Creme Mousse kasvoputsaria? Pääsin tätä testaamaan ja tykkäsin tuntumasta, mietin kuitenkin että onkohan tämä pidemmän päälle hyväksi iholle. Osaisitko sanoa tästä mitään, inci näyttää tältä:
    Aqua, Cocoglucoside, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol, Glycerin***, Lavandula Angustifolia (Lavender Floral Water)*, Dehydroxanthan Gum, Ribes Rubrum (White Currant) Berries Extract*, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Aroma, CI 77891 (Titanium Dioxide)****, Potassium Sorbate, CI 77019 (Mica)****, Limonene**.

    • Miia Johansson

      Heippa Anna! 🙂 En ole testaillut. En oikeastaan suosittele vaahtoavia putsareita kuin ihan muutamia poikkeuksia. Putsareiden INCIstä on vaikea sanoa, koska en tiedä kuinka emäksinen tuote on kyseessä INCIn perusteella. Mun suosittelemia putsareita löytyy tästä: https://miiajohansson.com/tuotteet/ihonhoito/puhdistus/

  • Jps

    Tuo Bonacure on ollut mun suosikki myös vuosia! Mutta minusta nykyinen pinkki tuubi ei ole ihan niin hyvää kukn se alkuperäinen…? Aloin googlettaa niin löytyy myös valkoinen tuubi oranssinpunaisella korkilla, onkohan se vain eri maan tuote tmv, satutko tietämään?

    Ja saisiko tuosta lakkaa kiharan alle siis enemmän tietoa? Itsehän olen siis ollut jossain oudossa luulossa, ettei lakkaa saa missään nimessä laittaa esim.kihartimen tai suoristimen alle, että silloin siinä vahingoittaa hiuksia aivan valtavasti? Ja miten siis tämä lakan laitto toimii? Ensin föönäät/kuivaat hiukset, laitat muut tuotteet ja sit viimeisenä lakkaa ennen kiharan teon aloittamista…? Harjataanko hiuksia siinä välissä tai mitään? On mulle siis aivan uusi vinkki tämä!!

    • Miia Johansson

      Heippa Jps! 🙂 En itseasiassa tiedä mitä eroa niillä on. Kurkkaile vähän INCI-listan puolelle, josko sieltä selviäisi onko sama tuote vai mitä eroja löytyy. 🙂

      Kevyttä lakkaa voi hyvinkin laittaa kiharan alle. Pääasia on ettei rauta jää kiinni hiuksiin, vaan sen pitää liikkua hiuksella hyvin. Kun kiharran kerroksittain, niin laitan aina lakkaa siihen kerrokseen ennen kuin alan sitä työstämään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram