TESTISSÄ LANGATTOMAT MUOTOILURAUDAT x 3

12.10.2021

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Uusi kategoria muotoilurautoja on hiljalleen saapunut myyntiin. Ensin se alkoi ainakin itselleni tuntemattomista merkeistä, kuten *Wylera Hair Dreamwavesta, joka nappaa hiusosion kätevästi raudan sisään ja tekee kunnon enkelikiharat. Nyt suuremmat brändit seuraavat perässä ja langaton vallankumous on valmis.

Onko näistä loppujen lopuksi mihinkään? Ja minkälaiseen käyttöön nämä voisivat sopia? Se selvinnee tästä postauksesta.

LANGATON KIHARRIN

Aloitetaan omasta suosikista eli *Babyliss 9000 Cordless Wandista, jolla saa näppärästi tämän postauksen kikkurat.

  • Matalimmalla 160 asteen lämpötilallakin saa todella kivat ja pysyvät kiharat. Mutta lämpötilaksi voi valita myös 170 ja 180 astetta.
  • Akun kesto on 40 minuuttia, joten tässä ajassa kerkeää kihartamaan paksummat ja pidemmätkin hiukset.
  • Lataus kestää 3 tuntia ja rautaa ei voi käyttää latauksen aikana, sillä latauspiuha kiinnittyy rautaan magneetilla ja se lähtee todella helposti irti. Siksi lataus kannattaakin ottaa tavaksi aina heti käytön jälkeen.
  • Testasin tätä ensimmäistä kertaa, kun tein itselleni juhlakikkurat kaverini häihin ja tykkäsin hiuksistani todella paljon. Tietenkin alle maailman paras muotoilutuote eli *Sebastianin Shine Define, jolla kikkurat pysyy.
  • Jää käyttöön ja löytyykin kaapista valmiina ladattuna seuraavaa käyttökertaa varten.

HUOM! Muista pitää mitä tahansa muotoilutuotetta pystyasennossa, kun kiharrat. Näin saat kaikista kivoimman näköiset kiharat.

LANGATTOMAT SUORISTUSRAUDAT

Langattomista suoristusraudoista testasin *GHD Uplugged Hair Straighteneriä ja *Babyliss 9000 Cordless Straighteneriä. Kerron näistä saman otsikon alla, jotta saadaan näiden välille myös pientä vertailua.

  • GHD:ssä akku kestää 20 minuuttia ja Babyliksessä 40 minuuttia. Eli Babyliss vie voiton.
  • GHD:ssä lataus on 2 tuntia ja Babyliksessä 3. Pitkä aika molemmissa, mutta GHD vie silti voiton. Tosin siinä on lyhyempi käyttöaikakin.
  • Babyliss on suurempikokoinen ja GHD pienempi. Mielestäni kummankin käyttö on näppärää koosta huolimatta. GHD tuntuu ehkä hieman sellaiselta minisuoristuraudalta, mutta asteen tehokkaammalta.
  • Babyliksessa on kolme lämpöasetusta. GHD:ssä yksi.
  • Omaan käteeni sopii paremmin ns. normaalin suoristusraudan kokoinen Babyliss, vaikka molemmilla saa ihan yhtä kivaa jälkeä.
  • Kumpaakaan ei pysty käyttämään latauksen aikana. Plussaa latauksesta saa GHD, koska sen voi ladata esim. Androidin puhelimen laturilla.
  • Olen tykännyt Babyliksestä nopeaan otsatukan stailaamiseen ja se on yllättävää kyllä jäänyt käyttöön. Lataan sen noin 3-4 käytön jälkeen.

MINKÄLAISEEN KÄYTTÖÖN NÄMÄ SOPIVAT?

Idea näissä on, että kiharat tai suoristuksen voi saada aikaan missä tahansa. Todellisuudessa aika harvoin ainakaan omalla kohdallani olen sellaisessa tilanteessa, että haluan kihartaa hiukset paikassa, jossa en saa rautaa kiinni seinään. Keksittekö te?

Mielestäni tosin on ihanaa, että piuha ei roiku raudasta kihartaessa ja siksi kihartaminen onnistuu huomattavasti paremmin. Pidänhän rautaa aina pystyasennossa, joten piuha on aina enemmän ja vähemmän tiellä. Tosin ei sekään ole koskaan ollut mikään liian häiritsevä tekijä.

Jos latauksen unohtaa, niin sitten joutuu odottamaan 2-3 tuntia ennen kihartamista tai suoristamista.

Loppuarvio: Ihan kiva. Tarpeellinen? Riippuu käyttäjästä. Vähän sama kuin sähköhammasharja pitäisi ladata jokaisen käyttökerran jälkeen. Piuha näissä raudoissa on kuitenkin, mutta vasta käytön jälkeen. Suoristusrauta on yllättävän kiva nopeaan stailaukseen.

  • kukkis

    Onko sinulla kokemusta tästä WYLERA Hair Dreamwave …. saako sillä kestäviä kiharia, sopiiko se myös lyhyelle polkka tukalle?
    On kyllä tosi mielenkiintoinen laite ja himottaa tämä ostoskoriin nakata.

  • Tiia

    Mua tällainen langaton kiharrin kiinnostelee reissukäyttöä ajatellen. Esim. Cloudninen normi suoristusrautaa ei voi kaikilla adaptereillakaan käyttää Japanissa, sillä sähköverkon tehot ei vaan riitä raudan kuumentamiseen. 🤯 Joten jos kihartimen voi helposti ladata USB:n kautta, mä voisin hyvinkin hankkia sellaisen! 😃

    • Miia Johansson

      Niin ja siis jos on vaan lyhyt reissu ja ei usein tarvitse ladata, niin senhän voi ladata valmiiksi reissussa. 😃

      En ymmärrä noista sähkövirta jutuista, mutta jos lataa vaikka USBn kautta, niin eikö se virta ole siinä kuitenkin sama ja tehoton? Jos siis normi piuhankaan kautta ei riitä?

      • Sanna

        Joo, eihän se erimallinen laturi vaikuta seinästä ladattaessa.. Mutta jos on USB-latausmahdolllisuus, niin eikös sen voi silloin ladata puhelimesta, tietokoneesta tai vaikka varavirtalähteestä? Vai ymmärsinkö itse ihan väärin 😀

        • Miia Johansson

          No siis puhelimesta ei pysty, koska puhelimessa ei ole USB:lle paikkaa. Se toimii vaan toisin päin. Eli puhelinta pystyy lataamaan USB:llä. Osasinkohan nyt selittää. 😀 En tiedä miten olisi tietokoneen laita, mutta veikkaampa, että tarvitsee ihan verkkovirran. 🙂

  • Elina

    Kiitos hyvästä postaukaesta, en ollut aiemmin tällaisista edes kuullut! Tuli heti mieleen, että mikäköhän näissä on paloturvallisuus – tulevatko raudat täyden kuumuuden kestävässä pussissa? Olisi hirveää, jos rauta räpsähtäisi päälle esim. laukussa ja käristäisi tavaraa ympärillään tai vielä pahempaa. 😧

    • Miia Johansson

      Heippa Elina! 🙂 No tuota nappulaa pitää painaa melko lujaa ja vähän aikaa ennen kuin menee päälle noissa Babyliss-raudoissa. GHD:ssa on taas sellainen liu’utettava painike. Molempien mukana tulee jämäkät, mutta pehmoiset kotelot. Ne myös pitävät ääntä, kun lähtevät päälle ja kun rauta on valmis.

      Ainahan tietenkin kaikkea voi käydä, mutta epäilen, että näiden kanssa näin kävisi. Mielummin laittaisin käsimatkatavaroihin kuin ruumaan tietty, jos akku on täynnä. Kannattaa myös tsekata erikseen lentoyhtiöltä, että onko laitteen kuljetus sallittu käsimatkatavaroissa. En näe sillä mitään estettä näin entisenä lentoemäntänä, mutta eri firmoissa on myös eri sääntöjä.

  • Markit

    Heippa; Minäpä kerron, mihin ladattavia tarvitaan. Mökille, jossa on aurinkosähkö, jolla taas ei pysty ( meidän mökissä) käyttämään tavallisia kihartimia. Sellaisella kaasukihartimella olen nyt räplännyt hiuksia, että kehtaan kotiin mökiltä lähteä ja se kiharrin on välttävä. Harjaosa on liian pieni. Tuollaista puikkoa tekisi mieli, mutta pelkään, että poltan nassuni, kun kädet on vähän kömpelöt. Tuo toinen kiharrin, joka vetää hiukset sisuksiinsa, tuntuu turvallisemmalta. Enkä kyllä tiennyt, että tällaisia on edes olemassa!
    Kiitos taas valistuksesta 👏🌹.
    Edellisessä postauksessa 3. kuva, otsikon 2. alla ( Koen vaikeaksi…) on mahdottoman kaunis. Onko se uusi kuva? Koitin kulmakarvoista tutkia 😄. Siinä olisi meikkifirmalle loistava malli vai miksi niitä Vappu Pimiöitä sanotaan 😊.

    • Miia Johansson

      Hei totta! 😀 Hyvä esimerkki paikasta. Ja nassua tämä ei tietty pelasta, mutta kättä suojelee paketin mukana tuleva hanska.

      Ja tuo sun mainitsema kuva on vanha. 😀 Ja kiitos.. olisinpa otettu, jos olisin joku päivä mallina. Mutta taitaa olla välillä vähän liian suoria nämä mun postaukset plus en ole tietenkään mikään julkkis kuten Vappu Pimiä. <3

      • Mp

        Noo minä tykkään ihmisistä, jotka puhuu suoraan
        menemättä henkilökohtaisuuksiin 🙂.
        Jos kumartaa, niin myös pyllistää jonnekin, niinhän sen pitää olla, kaikki ei kuitenkaan tykkää eikä hyväksy. Ja kuule, jos Pimiä niin kyllä Johanssonkin 😄

  • Vilma

    Kiitos infosta! Mul on uudet raudat hankintamietinnässä ja jos nyt en kummiskaa langatonta tarviis, ni onko se cloud nine suoristin edelleen sun suosikkisi?

    • Miia Johansson

      Joo se on kyl tosi hyvä 😍

  • Pip

    Hei! Mun on ollut todella vaikea löytää hyvää hiusharjaa, kun oma hiuslaatuni on hento ja luonnonkihara/taipuisa. Mitä hiusharjaa käytät ja suosittelet muotoiltujen kiharoiden aukiharjaamiseen, jotta lopputuloksesta tulee tuollainen kaunis ja kuohkea?

    • Miia Johansson

      Heippa! 🙂 Mä tykkään tosi paljon Denmanin harjoista. Kuohkeus tulee tuotteilla, mutta siloisaksi tekee esim tämä Denman: * https://bit.ly/30XyuwD

      • Pip

        Kiitos todella paljon, pitää kokeilla tätä! Nämä hiukseni kun tuntuvat elävän täysin omaa, kesytöntä elämäänsä. Toisena päivä kauniit ja kuohkeat, toisena juuresta lättänät ja latvoista harottavat. Ongelma on se, että hiukset ovat hennot ja ohuet ja hapsottavat helposti latvoista, vaikka mitä tekisi.
        Täydellisiä hiustuotteita en ole sinnikkäästä etsinnästä huolimatta löytänyt. Oman lisähaasteen tuo parabeeniallergia, niitä kun on aika monissa hiustuotteissa.
        Kokeilin Briogeon Blossom and bloom -sarjan shampoota ja hoitoainetta, mutta ne saavat kiharan/laineen jotenkin hajoamaan ja yksittäiset hiukset sitten sojottelevat mikä mihinkin suuntaan.
        Osaisitko vinkata, mitä shampoo+hoitoaine+ muotoilutuotekomboa mun kannattaisi vielä kokeilla? Olen ymmärtänyt, että sinullakin on taipuisuutta hiuksissasi, mutta ne ovat aina niin kauniit eivätkä lainkaan tällainen harakanpesä latvoistaan.
        Kiitos muuten kaikista vinkeistäsi! Ihonhoitoni kanssa olin aiemmin yhtä hakoteillä kuin näiden hiustenikin kanssa. Mutta se on nyt onneksi reilassa, kiitos sinun. Työsi on tuonut aidosti ison helpotuksen elämääni.

        • Miia Johansson

          Aa voi vitsit.. toi blossom ja Bloom sarja on tosiaan ohuelle hiukselle tarkoitettu ja on siis tuuheuttava sarja ja siksi sulla onkin varmaan noin käynyt.

          Käytätkö sä mitään jätettävää hoitoainetta? Ne on ehdottomasti yksi millä saa hiusta kesytettyä. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram