IHONHOIDON SOS-TUOTTEET x 5

20.10.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Tässä postauksessa on viisi henkilökohtaista lemppari SOS-tuotetta, joiden avulla tuen ihoni toimintaa tehokkaasti ja pidän pintakuivuuden poissa. Iho pysyy pehmoisena, mutta vahvana. Iho ei punoita ja atopia ei oireile.

NÄMÄ TUOTTEET OVAT NYT MYÖS TODELLA HYVISSÄ ALENNUKSISSA *TWISTBEN IHANA IHO MESSUILLA JA TIETENKIN LÖYDÄT MESSUILTA MYÖS MUUTA KIVAA, KUTEN TODELLA MONIPUOLISEN MESSUOHJELMAN MIELENKIINTOISIEN IHONHOITOLUENTOJEN KERA.

1. PARASTA IHON JANOJUOMAA

Vesikosteutuksen puutteesta puhuinkin viime viikolla ja sen puute aiheuttaa usein pintakuivuutta. Kosteutta sitovat raaka-aineet ovat kasvovesissä loistavia, kuten glyseriini ja hyaluronihappo, jota molempia löytyy tästä *Fiinin tänä vuonna lanseeratusta ruusu-kaura kasvovedestä. Pohjana tässä kasvovedessä on rauhoittava ruusuvesi. Tämä on raaka-aineiltaan simppeli suomalainen helmi.

2. UUTUUSHERKKUA HUULILLE

Ukkelini mukaan Hubba Bubalta tuoksuva herkullinen *huulivoide Eco by Sonyalta on yksi lempparilöydöistäni viimeaikoina. Laadukkaiden kasviöljyjen, -vahojen ja -voiden sekoitus hoitaa huulia läpi talven pakkaset. Koostumus on tässä pehmoinen ja syötävän hyvä. Ja syödähän tätä melkein voi, sillä kaikki raaka-aineet ovat luonnosta. Itseasiassa mehän syödään suurin osa huulituotteista, joten siksi on kivempi valita jokin puhdas tuote.

3. SEERUMI SOS-TILANTEISIIN

Kiristävän kuiva iho, ärtynyt tai punainen? Tämä *Olivia Kleinin Hydra Serum on todellinen supersekoitus ja yksi kaikkien aikojen lemppariseerumeistani. Aloe Vera -pohjaan on lisätty tämän hetken hehkutettua raaka-ainetta niasiiniamidia, jota ei turhaan hehkuteta, sillä se rauhoittaa ihon tulehdusta, auttaa laajentuneisiin ihohuokosiin, tasoittaa juonteita, tukee ihon luonnollista toimintaa, tasoittaa ihon sävyä ja lista vaan jatkuu.

Tuote on juuri oikeiden raaka-aineiden sopiva kombo, joten kutsunkin tätä todelliseksi SOS-tuotteeksi. Seerumi sopii niin akneen kuin rosaceaan tai ihan vaan tehokostuetusta tarvitsevalle.

4. UUTUUS: SUPERTEHOKAS YÖVOIDE

*Bybin uudessa yövoiteessa on Bakuchiolia, joka on on paras luonnon raaka-aine ikääntyvälle iholle. Se on yksi lemppariraaka-aineistani myös siksi, että se muistuttaa paljon ihon omaa talia ja imeytyy loistavasti. Yty voide sisältää myös viinirypäleensiemenöljyä, joka tasoittaa ihon sävyä ja rauhoittaa ihon tulehduksia. Sheavoi sitoo kosteuden ihoon ja runsas määrä aloeta rauhoittaa ja kosteuttaa.

Sopii niin helposti tukkeutuvalle kuin myös kuivalle iholle. Olin itse ihan äimänä, kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran. Vaikka koostumus on melko kevyt, niin tästä tulee niin upean tuntuinen ja pehmoinen iho.

5. KUN IHO SEKOILEE

Jos iho tuntuu olevan epätasapainossa, ärtynyt, superkuiva, tulehtunut, siinä on ihottumaa tai jopa aknea, niin tämä voi rauhoittaa sekoilevaa ihoa. Itselläni tämä *Nourish London Argan Skin Rescue öljy vahvistaa ihoa, kun iho tuntuu todella kuivalta ja jopa hieman hilseilee. Se tekee ihosta ihanan silkkisen ja sisältääkin heti ensimmäsenä raaka-aineena arvokasta Argan öljyä.

Tämä tuote on vilahdellut blogissani usein ja se sopii kaikille ihotyypeille.

P.S. Tämän lookin tein Instagram-stooreissani tällä viikolla ja pidän ohjeet hetken kohokohdissa, jos haluatte käydä katsomassa.

Kaikki Twistben ihonhoitomessujen alennukset löytyvät TÄSTÄ. Muistakaa ostaa tuotteita oma ihotyyppi mielessä. <3 Ja jos olet uusi lukija, niin panosta ensin laadukkaaseen ja hellävaraiseen puhdistustuotteeseen. Se on kaiken perusta.

  • Charming Nails

    Todella kaunis meikki, mulla on kanssa Physicians Formulalta pari palettia ja ne on ihanan helppokäyttöisiä 🙂

    • Miia Johansson

      Kiitos! 😀

  • Katri

    No nyt löyty ihania tuotteita että on pakko tilata. Ihanaa kun ilmoitat näistä tälläisistä ale tuotteista koska itse en ole aina tietoinen. 😊
    Ps. Sun meikki tutot on aina niin tosi kiva katsella kun niistä saan vinkkejä!💖

    • Miia Johansson

      Kiitos Katri! 😍

  • Reetta

    Mä en tiedä mitä tapahtu, mutta ostin tuon Bybin uuden yövoiteen ja petyin enemmän ku pahasti! Mulla on kuivarasvainen ja erittäin herkästi tukkeutuva iho ja aattelin, että tää sopis sit hyvin omalle iholle, mutta siis tää tuntuu kuivattavan entistä pahemmin! Mitään muuta ihonhoidosta en ole muuttanut, muutakuin vaihdoin tuosta Bybin c-caf voiteesta tähän uuteen, ja iho ihan hilseilee! Muuten tykkään imeytyvyydestä, tuoksusta ja koostumuksesta. Muistan Bybin night nutritionin tehneen saman, en tiedä sitten onko molemmissa joku ainesosa mikä tämän aiheuttaa vai mikä on 🙁 hieman harmittaa, mutta onneks voin lahjottaa voiteen vaikka äidille, josko hänelle olis parempi!

    • Miia Johansson

      No siis voihan kökkö! 🙁 Mikä sulla oli ennen tätä käytössä?

      • Reetta

        Kesällä käytin tuota Moiforestin uutuutta, nyt alkusyksystä tähän hetkeen Bybin C-cafia ☺️ Tuo C-caf on ollu kyllä huikeen hyvä.

  • Nuppu

    Mulla SOS- tilanteena on tällä hetkellä ruusufinni. Posket ja otsa tarvitsee ehdottomasti kosteutta (ja sinnikäs “suihkauttelu” kasvo- ja hoitovesillä on tepsinyt). Sitten kuitenkin rosacea roihuaa.
    Olen kokeillut Ekopharman, Whamisan, Atopikin, Body Shopin, Shiseidon, B13 ja Bybin suihkeita. Ruusuvedet pahimpia. Myös Olivia Kleinin rasvoilla sama tilanne- posket kosteutuu mutta nenänpielustat kukkii.

    Putsarina Bybin Vegan cleansing melt. Meikkiä en käytä arkisin koskaan, joten se ei voi ylläpitää ongelmaa. Yksi lääkevoide on käytössä rosaceaan, en kuitenkaan haluaisi koko ajan olla sen varassa.
    Maski tietenkin pahentaa, mutta maski on pakollinen töissä, joten sen kanssa kestettävä.

    • Miia Johansson

      Heippa Nuppu! <3 Kannattaa laittaa Twistbelle kyssäriä. Ruusufinniin kuitenkin vaikuttaa myös tosi paljon se sisäinen kauneudenhoito. <3

    • So happy

      Mulla oli pitkään ruusufinniongelma ja nyt viimein kesällä sain sen kosmetologin suosituksesta pois Bionin tuotteilla. Oikeastaan yksi tuote riitti: Follicle clearing lotion. Laitetaan finnien päälle, (ei kuivata) ja parin viikon päästä finnejä ei tullut enää. Suosittelen ehdottomasti! Ruusufinni kiusasi monta vuotta ja nyt ei ole tarvinnut muuta kun perusihonhoidon. Niin mahtavaa.. 🙂

      • Nuppu

        Saako tota Bionia verkkokaupoista? 🙏

        • So happy

          Ilmeisesti ainoastaan kauneushoitoloista mutta kannattaa googlailla..

  • Anne

    Kiitos ❤️ Aion tilata tuon hydra seerumin. Valitettavasti en tässä (taloudellisessa) tilanteessa voi uusia koko kaappia, joten aloitan tuosta. Laitetaanko se päivävoiteen alle, päälle vai missä vaiheessa? Onko se ns.kuuriluontoinen tuote?

    • Miia Johansson

      Jos haluat hyvän, mutta edullisen ihonhoitorutiinin, niin kannattaa mielummin panostaa puhdistukseen, kasvoveteen ja kosteusvoiteeseen/kasvoöljyyn. Näin pärjää varmasti suurin osa. 🥰

  • Sonja

    Hei!
    Kivoja tuotteita taas, tuon huulirasvan taidan ostaa sitten kun mun vanha Hurraw loppuu 🙂

    Ihonhoidosta olisi jälleen pari kysymystä. Mun iho on aika rasvainen (kiiltää hulluna, ei liene pintakuivuutta koska ei kiristele) ja satunnaisia finnejä tulee kurjien elämäntapojen seurauksena. Puhdistus on kunnossa (Fiinin balmi + Bybi Milk Melt, aamulla konjac-sieni). Niin mitähän kannattaisi yöksi laittaa kasvoveden (OK Hydra Spray Toner) jälkeen? Mulla on ollut tähän asti OK Balance Cream ja siihen päälle laitan Balm Balmin ihanaa ruusunmarjaöljyä. Nyt kosteusvoide on loppumassa ja mietin, tilaanko uudelleen samaa vai olisiko fiksua vaihtaa se Hydra Lotioniin tai tuohon Hydra Serumiin? En niin osaa noista INCI-listoista katsoa, mikä näistä olisi kaikkein paras iholleni. Ehkä pelkällä öljylläkin pärjäisi, mutta jotenkin haluan aina ladata iholle yöksi kunnolla kosteutusta!

    Vielä finneistä, mitä suosittelet täsmähoidoksi? Muistelisin, että jotain jojobaöljyä olisit kehunut. Onko öljy parempi vaihtoehto kuin semmoinen kuivattava finnistikki, jollaisia on esim. Laveralla?

    Kiitos, jos ehdit vastata!

    • Miia Johansson

      Heippa Sonja! 🙂 Hei kannattaa kokeilla jättää aamusta pois konjakkisieni ja pelkkä vesipuhdistus. Se voi jo pelkästään hellittää tuota rasvoittumista, koska tuo konjakkisieni puhdistaa aika tehokkaasti. Kannattaa ainakin testata ja aamulla vaan vesipesu. Hydra Lotion vois olla joo hyvä. Hydra Serum on siis seerumi, eli laitetaan kosteusvoiteen alle. Jojoba-teepuuöljy Apeironilta on hyvä finneille.. sitä voi siis laittaa ihan koko kasvoille. 🙂 En laittaisi mitään kuivattavaa finneihin, koska näin finnin paranemisaika pitenee.

      • Sonja

        Kiitos avusta! 🙂 Kokeilen vesipesua aamuisin ja tilaan tuon öljyn, jahka sitä taas saa Twistben verkkokaupasta. Oon aina luullut, että finnejä vastaan taistellaan kuivattamalla ne 😀 Onneksi olet täällä neuvomassa! <3

  • Kirsi

    Mua on jo pitkään mietityttänyt tää asia, joten kysyn: onko sulla kokemusta ja mielipidettä esim. Dermosil, Yves Rocher jne. kaltaisista tuotteista, joita myydään vain heidän omilla sivuillaan? En ole ainakaan huomannut, että tällaisia tuotteita olisit blogissa tai instassa testannut niin onko siihen jokin erityinen syy? 😊 Miltä vaikuttaa ainesosien perusteella esim. Dermosil kasvoöljy (https://www.dermosil.fi/ihonhoito-tuotteet/kasvot/3516-kasvoöljy)

    tai Yves Rocher öljyputsari (https://www.yves-rocher.fi/ihonhoito/puhdistusvoide-ryppyjae-vastaan-ravitseva-kuivalle-iholle-125-ml/p/78861) ?

    • Miia Johansson

      Heippa Kirsi! 🙂 No mä en ole itse niin tutustunut näihin tuotteisiin, koska tuo synteettsen puolen ihonhoito ei ole mun henk koht juttu. Luonnon puolen tuotteilla oon saanu itelleni ja seuraajille niin kivoja tuloksia. Tosin faktahan on se, että on synteettiselläkin puolella paljon sellaisia tuotteita, joissa on ainoastaan luonnon raaka-aineita.

      • Kirsi

        Okei, kiitos vastauksesta! Tilasin eilen sun suosittelemana
        Flow Cosmetics Balm to Milk,
        Olivia Klein Hydra Spray,
        BYBI Milk Melt Vegan Oat Cleanser ja
        Weleda Skin Food, niin onko nämä kaikki siis luonnon raaka-aineista? 🙈😄

        • Miia Johansson

          Heippa Kirsi! 😊 Olivia Kleinissa on vaan synteettinen säilöntäaine – muuten kaikki luonnon raaka-aineita. Kosmetiikassa säilöntäaineita on oltava (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta) ja tuo kyseinen phenoxyethanol on mun mielestä hyvä ja sopii monelle.

    • M

      Dermosilitä löytyy muuten myös luonnonkosmetiikkaa. Nature-sarja ja uusi Juuri-sarja ainakin.😊
      Kirsi tuo linkkaamasi kasvoöljy vaikuttaa ihan hyvältä…

  • Mira

    Hei Miia! Tää postaus tulikin kuin tilauksesta, sillä viikon ajan mun iho on alkanut sekoilemaan ihan kunnolla enkä tiedä yhtään mistä voisi johtua tai mikä siihen auttaisi 😄 Normaalisti on sekaiho ja vähän herkkä myös, epäpuhtauksia tulee säännöllisen epäsäännöllisesti muttei kerralla paljoa. Kuiva iho ei ole ollut pientä pintakuivuutta lukuun ottamalla, joka tulee yleensä pakkasilla ja lähtee kasvoveden kerrostamisella. Samat ihonhoitotuotteet ja rutiini ollut viimeiset puoli vuotta ja toiminut tosi hyvin.

    Putsarina Bybin Milk Melt (aamuisin vaan vesipesu), Olivia Klein Hydra spray toner kasvovetenä jota kerrostanut 2-3 kerrosta, rasvana Olivia Kleinin hydra lotion ja kasvoöljynä ollut Mossan vitamin cocktail. Mutta jostain syystä viikon ajan mun ihoon on tullut paljon isoja finnejä, ja samalla ollut ihan rutikuiva, siis niin että iho imaisee kaikki mitä siihen laittaa saman tien öljyä myöten ja tuntuu silti ihan super kuivalta ja hilseilee. Mikään ei oo ruokavaliossakaan muuttunut ja siksi oonkin ihan silmät pyöreänä että mitä on tapahtunut.

    Mietin, että voisikohan tuo Nourish Londonin Skin rescue olla hyvä apu tähän tilanteeseen tuon Mossan sijaan vai kannattaisiko vaihtaa joku muu tuote toiseen – tai jättää jotain pois. Kiitos jos jotain apua tähän keksit 😊

    • Miia Johansson

      Joo, saattaisi olla tuosta nourish London argan skin rescuesta sulle apua. 😊 Myös kosteuttavampi kasvovesi tai seerumi sen alla vois jeesiä.

  • Heidi

    Hei,
    tuli mieleen seuraava kysymys, kun töitä tulee tehtyä edelleen kotoa käsin, eikä meikkiä tule laitettua läheskään päivittäin.

    Olen huomannut, että kun aamulla puhdistan kasvot vedellä, laitan kasvoveden (flow ruusuvesi tai olivia kleinin mineral spray toner), seerumi + kasvovoide joskus ja joskus ei, ja lopuksi aina kasvoöljy (Katja Kokon Sileä, Balm balmin rosehip, Novexpertin Sérum Booster tai Leahlanin mahina), niin kasvoöljy yleensä aina imeytyy todella nopeasti. Kasvojeni iho on siis kuiva ja mietinkin, että pitäisikö öljyä lisätä hetken päästä, kun ja jos en ole meikkaamassa? Vai onko siitä hyötyä? Balm balmin öljyt jää toisinaan “lillumaan” iholle, vaikka kuinka painelee, mutta Katja Kokon ja Leahlani varsinkin imeytyvät ihoon todella hyvin, eikä iho jää edes kiiltelemään öljystä.

    • Miia Johansson

      Jääkö iho siis karhean oloiseksi, kun nuo on imeytyneet? Jos näin, niin jokin kuivan ihon balsami voisi olla hyvä valinta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram