X-LASH RIPSISEERUMI KOKEMUKSIA

01.01.2021

*Sisältää mainoslinkin.

Kirjoitan nyt jo toistamiseen tästä paljon hypetetystä *X-lash ripsiseerumista, koska halusin testata tätä uudelleen. Olin jäänyt miettimään, että miten tämä seerumi oikeasti toimii, koska tilalle tuli silloin BTB13 ripsiseerumi, joka kasvatti ripsiäni entisestään. Mietin kuitenkin, että oliko pohjalla tämän X-lash seerumin vaikutuksia. Nyt aloitin täysin puhtaalta pöydältä ja tässä tulokset.

YLEINEN KOKEMUKSENI RIPSISEERUMEISTA

Kirjoitin vanhaan X-lash seerumipostaukseeni näin: “Moni Suomessa myytävä ripsiseerumi sisältää prostaglandiinijohdannaista ja tuo prostaglandiini on siis glaukoomalääke. Tämän lääkeaineen sivuvaikutus on ripsien kasvu, mutta myös silmäluomien tummuminen, kutina sekä muut paikallisoireet. Lisäksi tällaisen seerumin pitkäaikaiskäyttö on riski, sillä tutkimustuloksia ei ole riittävästi. Ruotsi on yksi niistä maista, joissa kosmetiikassa ei saa olla prostaglandin johdannaista.”

Eli tätä kyseistä ainesosaa sisältävät ripsiseerumit toimivat varmasti kaikilla, mutta ne ovat vähintäänkin kyseenalaisia.

X-lash seerumi ei sisällä tätä prostaglandiinijohdannaista ja muihin testaamiini seerumeihin verrattuna sen huomaa. Ripset eivät kasva yhtä hurjaa vauhtia. Itselläni on ollut aivan järjettömän upeat ripset esimerkiksi Prismasta saatavan Uroda-seerumin kanssa, mutta se laukaisi itselleni pahan atopian.

Ripsiseerumi siis tekee sen, että se pidentää ripsen kasvukäyrää ennen kuin ne tippuvat pois. Mutta mieti mitä käy, kun ne lopulta tippuvat. Tulee ripsikato ja kolosia ripsiin. Olen siis todennut ettei ainakaan omalla kohdallani oikein ole oikotietä kauniisiin ripsiin ympäri vuoden. Nyt testaan taktiikkaa, jolla kasvatan ensin ripset pitkiksi ja sen jälkeen käytän seerumia vain pari kertaa viikossa. Jos näin vaikka välttyisin hurjemmilta ripsikadoilta.

TÄSTÄ voit muuten lukea postauksen testaamistani eri seerumeista.

BTB13 seerumi oli muuten ehdoton lempparini. Se kasvatti ihanat ripset, mutta lopussa tuli ripsikato ja en saanut tämän kadon jälkeen seerumia toimimaan uudelleen. TÄSSÄ postaus, josta varmasti huomaatte eron!

X-LASH SEERUMI JA MITEN SE TOIMI

Brändi sanoo, että X-lashilla saa pitkät ripset jo 28:ssa päivässä. Tässä alla on kuva, jolloin kokeilin X-lashia ensimmäisen kerran. Takana oli 18 testipäivää. Huomaan, että ripsistä tuli tuuheammat ja hitusen pidemmät.

Kuvissa on tosiaan hyvin vaikea näyttää kasvua ellei se ole huomattava. Uusimman testituloksen näette postauksen ensimmäisestä kuvasta, jossa olen käyttänyt seerumia tasan 33 päivää. Olen huomannut tällä kertaa samaa, että ripset ovat tuuhentuneet ja kasvaneet hieman sekä myös vahvistuneet. Mitään jäätävän suurta eroa en huomaa. Uskon myös, että riippuu paljon myös siitä, että missä kohtaa oman ripsen kasvuvaihe on menossa, kun seerumin aloittaa.

Tämä seerumi kyllä siis toimii, mutta en tiedä kuinka hyvin. Jatkan testailuja ja kerron stoorien puolella miten homma etenee.

EDIT 11.1.2021 Seerumi on alkanut näyttää huikeita tuloksia, kun muutama viikko on vielä kulunut. Tulette huomaamaan varmasti tämän tammikuun loppupuolen postauksien kuvissa. Nyt sitten vaan katsotaan osaanko tasapainoilla seerumin kanssa niin, etten joudu kärsimään hurjasta ripsikadosta. 

EDIT 15.6.2021 Tuotteeseen lisätty prostaglandiinin johdannaista, jonka vuoksi jokaisen pitää tehdä oma valinta haluaako tuotetta käyttää.

Onko teillä minkälaisia kokemuksia X-lash seerumista? Tai mikä on teidän oma suosikkiseerumi? 

  • Jenni

    Pelkkää positiivista sanottavaa tästä seerumista! Käytin aiemmin Nanolashia ja sen seurauksena multa lähti melkein kokonaan ripset. Sitten kokeilin tätä ja se pelasti tilanteen kolmessa kuukaudessa. Suosittelen! Riittoisa, eikä allergisoi. 🙂

    • Miia Johansson

      Oi loistavaa! 😃 Katsotaan miten mun käy.

  • Jonna

    Aloin käyttämään X-lash seerumia, kun ensimmäisen kerran siitä kirjoitit eli aika kauan olen jo käyttänyt. Alussa käytin päivittäin ja kun huomasin hurjat tulokset siirryin käyttämään satunnaisesti viikoittain ylläpitääkseni pitkät ripset. Mitään ripsikatoa en ole itselläni huomannut. Itse ainakin liputan tämän seerumin puolesta ja rakastan upeita ripsiäni. 🙂

    • Miia Johansson

      Jee! Innolla siis odotan, että jos nää ripset vielä tästä kasvaisivat. 😃

  • Mira

    Uskaltauduin kokeilemaan tätä seerumia, koska se nimenomaan ei sisällä prostaglandiinia. Olen vaikuttunut seerumista. Se tosiaan on tuonut pituutta ja tuuheutta ja olen erittäin tyytyväinen. Olen saanut myös kehuja muilta ripsistäni ja lämmöllä suositellut tuotetta eteenpäin. Käytin alkuun seerumia päivittäin noin 5viikon ajan, jonka jälkeen olen käyttänyt tuotetta pari kertaa viikossa. En ole huomannut ripsikatoa tai silmien ärsytystä, joten pysyn tyytyväisenä käyttäjänä 🙂

    • Miia Johansson

      Onpa hyvä kuulla! 😍

  • Katri

    Illalla kun laittaa niin aamulla silmiä kirvelee ja tuntuu joskus jopa sumealta näkö… on jäänyt käyttö siihen. En tiedä miten se ”valuu”silmiin, vaikka vähänlaisesti sitä olen laittanut ripsien tyveen, eyeliner rajaan. Aina välillä laitan taas, ja huomaan saman oireen. 😔
    Odotukset kyllä oli suuret. No ehkä tyydyn vain omiin ripsiini, ilman ripsikatoja. Ne on ihan kivat omanlaisenaankin😊

    • Miia Johansson

      No onpa kökköä, mutta hyvä saada tänne eri kokemuksia. 😟

    • Tintti

      Samoin kokemuksin minäkin. Ensimmäiset viikot oireetta, tosin ei ripsissäkään muutosta ja käytön ollessa vkolla 3-4, tuli allergisia oireita. Ripsirajat kutiavat, silmiä kirvelee, näkö aamuisin sumena, eikä ripsissä itsessään muutoksia. Jatkoin harvemmalla käytöllä vielä joitain viikkoja, mutta jatko oli täysin vastaavin tuloksin.

  • Anne Autio

    Kyllä toimii. Ripsipidennysten jälkeen jäljellä ei ollut ,kuin tyngät ripset. Käytin / käytän seerumia myös alaripsiin. Enkä ole koskaan omistanut näin pitkiä ripsiä. Seerumi ei tehoa jos sitä ei muista käyttää.

    • Miia Johansson

      Joo joka päivä olen tunnollisesti ohjeiden mukaan käyttänyt. 😃 Sen unohdin kai sanoa.

  • Anne-Maria

    Olen kokeillut mutta minulla aiheutti myös kirvelyä ja lopetin kokeilun parin käyttökerran jälkeen

  • Marita

    Hei, käytin seerumia n. 2 kk. Mitään ei tapahtunut, ei kasvua tai muuta. Olen sitä mieltä, että ihan huijarihommaa.

    • Miia Johansson

      Hmm.. tää tuntuu näköjään osalle toimivan ja osalle ei. Tai no mulle semisti. 😅

  • Verna

    Pakko tulla julistamaan ilosanomaa – omille ripsille xlash on tehnyt ihan ihmeitä. Käytössä on siis pro-versio, mutta sen ero tavalliseen on käsittääkseni vain isompi pakkauskoko ja erivärinen paketti.

    Asiaan: Ennen tuuheat mutta lyhyet ripset ottavat nyt jo kiinni kulmakarvoihin. Kommenttia on tullut ulkopuolisiltakin, esimerkiksi äitini kyseli pitkästä aikaa nähdessämme olenko ottanut ripsenpidennykset. Nykyään ripset erottuvat jo ilman ripsariakin sen verran hyvin, että arkena ei ole alaston olo ihmisten ilmoillakaan, ja ripsivärillä saa ihan uskomattomat räpsyt aikaan. Miehen kanssa ollaan näitä naureskeltu, kun molemmat (hän etunenässä) oltiin melko skeptisiä tuotteen toimivuuden suhteen. Luonnontieteilijä-veli halusi jopa nähdä tuotteen inci-listan, epäili ilmeisesti että mitä myrkkyjä olen silmiini laittanut kun ero oli niin huomattava.

    Aikaa kasvu kyllä otti: ensimmäiset muita pidemmät ripset huomasin arviolta viiden viikon käytön jälkeen, ja vasta reilun parin kuukauden kohdalla kaikki ripset alkoivat olla nykyisessä pituudessaan. Välissä oli siis useampi viikko, kun ripset olivat aika erimittaisia keskenään joka näytti aika huvittavalta. Vieläkin on toisen silmän ulkokulmassa kohta, jossa ripset ovat hieman muita lyhempiä, mutta siihen ei kiinnitä enää suuremmin huomiota.

    Tuotetta on tullut käytettyä aamuin illoin, välillä olen saattanut lisätä kesken päivänkin etätöissä ollessa. Ajattelin pian siirtyä kerran päivässä -tahtiin, ettei lähde ihan käsistä tämä ripsien kasvu. Seuraavaksi lupasin tilata äidille oman seerumin, sen verran vaikuttunut oli lopputuloksesta.

  • Päivisusanna

    Moikka Miia! Kysymykseni liittyy enemmän edelliseen postaukseesi ripsareista – missä ajassa avattu ripsiväri olisi hyvä käyttää (jostain luin että noin kuukaudessa)…? Entä ylipäätään avatut meikit – siivoilin tänään kylppärin laatikoita ja löysin useita osin käytettyjä huulipunia&rasvoja, luomivärejä ja kulmakyniä, noin 5 – 10 vuotta vanhoja, roskiinko kaikki surutta..? Kiitos vastauksesta jo etukäteen <3

    • Miia Johansson

      Heippa! 😊 Kaikissa meikeissä on sellainen pieni merkintä, että kuinka kauan aikaa se on avaamisen jälkeen voimassa. Se on pieni purkin kuva, jonka sisällä esim 12. Ja se tarkoittaa siis 12 kuukautta. Vedettömät tuotteet säilyy usein kuitenkin pidempään, jos niitä ei säilytä kosteassa paikassa, kuten kylppärissä. Käyttöaika voi myös lyhentyä, jos tuotetta pitää kosteassa tai vaikka auringon paisteessa.

      Ripsareissa taitaa usein lukea 6kk, mutta moni suositus taitaa olla 3kk.

      Usein pilalle menon huomaa oudosta hajusta tai koostumuksesta. Kaikkea mikrokasvustoa ei tosin näinkään huomaa eli 5-10 vuotta vanha meikit ovat jo melko vanhoja. 😊

      • Päivisusanna

        Loistovinkki, kiitos! Tarkoitin “kylppärillä” omaa wc-tilaani, eli eivät ole olleet kosteassa (onneksi), mutta roskiin nuo taitaa silti joutaa 🙂

  • Er

    Aloin itse miettimään, kun tuote sisältää koralliuutetta, niin eikö se koralliuute tosiaan olekkin tuote prostaglandiinin johdannainen niinkuin olen ymmärtänyt? Eli onko tämä tosiaan prostaglandiiniton?

    • Miia Johansson

      Heippa Er! Mitä ainesosaa inci-listasta tarkoitat? Esim kasviuutteet ja -öljyt eivät ole prostaglandin johdannaisia. 😊

      • Petra

        Moikka, tulin tähän kommentoimaan kun oli puhe tuosta koralliuutteesta – olen tosiaan itsekin ollut siinä ymmärryksessä, että koralliuute itsessään sisältäisi prostaglandiinijohdannaista :/ Siksi tämä seerumi on jäänyt tilaamatta. Korjatkaa toki jos olen väärässä!

        • Miia Johansson

          Prostaglandin johdannainen on siis lääkeaine, joten epäilen, mutta en tietenkään osaa varmaksi sanoa. Mutta mikä aineisosa tässä on korallia? Sitäkään en muistaakseni keksinyt, kun viimeksi inciä kurkin. 🤔

      • Anu

        Muistithan ettei koralli ole kasvi vaan eläin.

  • Janika

    Mainitsit, että joku seerumi laukaisi sulle atopian. Tuliko sulle siis kasvoihin siitä ihottumaa? Olen käyttänyt nyt tätä x-lash seerumia ja itselleni on tullut kasvoihin ihottumaa, muuten sellaista ei ole ennen ollut ja olen miettinyt johtuuko se tästä tuotteesta.

    • Miia Johansson

      Heippa Janika! 😊 Mulle tuli ainostaan siihen kohtaan ihottumaa mihin ripsiseerumia laitoin, mutta atooppinen “lehahdus” voi tietty aina tulla johonkin eri kohtaan. Kannattaa ehdotuksia lopettaa tuote ja sitten näkee onko seerumi syypää.

  • JM

    Joskus muutama kuukausi sitten IG puolella viestiteltiin ja kerroin, että multa on lähtenyt raskauden ja ihmetyksen myötä (?), todella paljon ripsiä. Ripsiriveissä oli näkyviä ja suuria aukkoja ja jäljellä olevat ripset olivat olemattomat tyngät. Tilanne oli kestänyt jo yli puoli vuotta ja meikatessa ripsiä tuntui irtoavan tosi paljon. Epäilin hetken syynä olevan uusi ripsentaivutin.

    Aloitin Xlash seerumin säännöllisen käytön ja noin 2kk kohdalla huomasin, että ripsiraja oli täynnä uusien ripsien ”alkuja”. Ripsiä ei myöskään irtoillut samaa tahtia kuin aiemmin. Nyt 3kk jälkeen minulla on ihan mielettömän pitkät ripset ja laitettuani niihin kestovärin, en ole enää arjessa tarvinnut ripsiväriä. 😳 Hullua! 😁

    • Miia Johansson

      Wauuu! Ihanaa kuulla! 😍

  • Hannemari

    Hei! En huomannut suuntaan tai toiseen vaikutusta ripsissä. Ensimmäisen kolmen viikon jälkeen lehahti kutiseva/ hilseilevä pieni ”ihottumaläikkä” toiseen luomeen; pidin muutaman päivän tauon ja jatkoin käyttöä (hilseilevä kohta hävisi pian). Mielestäni ei 5-6 viikon kohdallakaan mitään vaikutusta ripsiin. Mutta tulipahan testattua :).

  • Iina

    Heippa!
    Oon käyttäny tätä seerumia kesäkuun alusta saakka, ja kunnon tuloksia huomasin muistaakseni joskus elokuussa? Sen jälkeen olen käyttänyt 3 kertaa viikossa, ja pitkät sekä tuuheat ripset on pysyneet.
    Jossain kohti huomasin, että avatun putelin seerumi ei ehkä enää vaikuttanut vaikka käyttöaikaa olisi vielä ollut, mutta uusi puteli tuotti taas tulosta. Tämä ainoa miinus kohdallani tähän saakka ☺️👌

  • Jasmina

    Käytin monta vuotta Refectocilin Beauty lash seerumia (nykyään lash & brow booster). Tällä ripsistä tuli todella tuuheat ja kaarevat. En ole varma tuliko tästä hieman lisää punoitusta luomiin, koska minulla on jo luonnostaan punaiset luomet. Mainitsevat että ei sisällä prostaglandiinijohdannaisia. Minulla nyt käytössä X-lash ja tulos hieman vaisu verrattuna aikaisempaan. Testaan varmaankin lash & brow boosteria kulmiin, koska uudistuksen myötä muuttui myös “sivellin” ja helpompi laittaa kulmiin kuin ripsiin.

  • Ellu

    Mitä luomiväriä sulla on tossa tokassa ennen/jälkeen kuvassa? Tossa, jossa on vihreä rajaus?

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Voi tuo on yli vuoden vanha kuva, joten en nyt ole ihan varma. Veikkaan, että vois olla Ofran highlight sävyssä blissful liikkuvalla luomella, mutta en oo varma mitä sen yläpuolella.

  • Pirre

    Tää on oikein loistava tuote, ja pituutta tuli lisää, jo valmiiksi pitkiin ripsiin 😊 Sitten tulee se kuuluisa mutta, eli kun ripset lähtivät uusiutumaan olikin ripsirivi kaikkea muuta kuin nätti 😅 Kun siellä oli super lyhyitä sekä pitkiä sekasin, eikä ripset olleet tasaiset, enemmänkin hirveä sekamelska 🤣 tilanne ei myöskään tasaantunut vaikka jatkoin käyttöä, joten lopetin käytön.

  • Vakkarilukija

    Hei,

    Toimii! Kahden kuukauden käytön jälkeen ero on huikea. Neljän kuukauden jälkeen vähensin käyttöä niin, että käytän joka toinen ilta. Nyt olen käyttänyt noin 6 kk eikä ripsikatoa ole vielä tullut, mutta tuleehan se varmasti sitten, kun ripset uusiutuu.
    Eteen tuli myös vähän hassu juttu. Toisessa silmässä sisäkulmassa ei ollut juuri lainkaan ripsiä. Laitoin seerumia sinne vähän reilummin. Nyt huomasin, että karvoja kasvaa myös sisäsilmäkulman nenän puolella! Eli kannattaa olla tarkkana minne seerumia laittaa!

  • F

    Olen käyttänyt jo vuoden X-lash ripsiseerumia ja olen todellakin pitänyt! 🙂 Kuukaudessa ripset kasvoi tosi pitkiksi ja kaareviksi ja tummuvatkin hieman. Noin 6kk käytön jälkeen kuitenki hetkellinen ”ripsikato” tuli, ja olin hieman lyhyemmillä ripsillä noin kuukauden..Käytin kuitenkin kokoajan tuotetta ja lopulta kasvoivat uudestaan vahvoina ja pitkinä. Ainoana miinuspuolena joskus aamulla punottaa silmien ympäriltä, tosin minulla herkkä iho ja reagoi helposti kaikkeen 😀

  • Annukka

    Menossa toinen tuubi ko. Tuotetta. Välissä pidempi tauko, jonka aika ripset selvästi oheni ja harveni. Nyt käytössä noin joka toinen ilta ja selvästi ripset vahvistuu, tihenevät, eivätkä irtoilee niin herkästi. Pituuttakin tullut takaisin lisää. Ripsivärillä on iso merkitys, että kuinka saada pörhistyneet ripset esiin. Vedenkestävää on pakko käyttää, kun ripseni ovat niin jäykät ja huonosti taipuvat. Eli seerumia käytän jatkossakin ( en tosin joka päivä).

  • Kata

    X-lash valkoinen putilo versio käytössä, mutta taitaa olla ihan samaa kun tää sininen mut vaan isompi määrä ainetta🤔 on ollut vuoden käytössä et välillä viikon- kaks joka ilta laitan ripsien tyveen ainetta ja joitain aikoja olen laittamatta.. Hyvin kasvanu ripset, mut välillä ikävä kyllä tuntuu että ripsikato käy.. Silloin alan aktiivisesti taas ainetta käyttään😄

  • Sara

    Mulla ei ole kokemuksia näistä seerumeista, mutta oma suosikki on ollu Nu Colourin Nutriol ripsiseerumi. Tämä ei myösköön sisällä lääkeaineita. Alkuun käyttänyt säännöllisesti joka päivä ja sitten kun ripset olleet jo ihanat harventanut käyttöä, niin että ylläpitää kivoja ripsiä. Pitäisi vaan muistaa käyttää.

  • Miia

    Ite otin testiin nyt Finlash seerumin! Katotaan miten lähtee toimimaan näihin omiin lyhyisiin ja hentosiin ripsiin. X-lash pitää kyllä myös kokeilla!

  • Niina

    Mitenhän tää xlash sopii, jos on kestopigmentoidut eyelinerit? Ehdin hankkia ja kokeilin kerran ja sit vasta kurkkasin tuotelappusen ja siellä luki, et voi aiheuttaa ihon pigmentaatiota eli tulkitsenko niin että punoitusta? Onhan kestopigmentointi toki ns. ihon alla, mutta silti jäin pohtimaan, et uskallanko nyt sit käyttää ettei kestopigmentointi esim. haalistu?

    • Miia Johansson

      Mä en oikeastaan osaa sanoa tähän mitään. 😟 Kannattaa kysyä pignentoinnin laittajalta, että mitä tuotteita ei saa käyttää. 😊

  • Saana Hämäläinen

    Moikka Miia. Onko sulla kokemusta risiiniöljystä? Onko sitä turvallista käyttää?

    • Miia Johansson

      Joo toki on turvallista. 🙂 Se tuntuu toimivan joillakin todella hyvin. Itselläni se teki aika kovan ripsikadon. 🙁

  • Pirjo

    Hei Miia🤗Onko Lashlovers merkin Kick seerumi tuttu🤔

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 Ei oo mulle tuttu.

  • AJ

    Mulla tää valitettavasti aiheutti ripsien tyvien ärtymistä 🙁 Nanolashia pystyin käyttämään ärsyttävästi sen aikaa että näin miten ihanat tulokset sillä saa ennenkuin sekin aiheutti saman reaktion. Epätoivoiselle herkkäsilmäselle vinkkejä mitä kokeilla seuraavaksi?

    • Miia Johansson

      Oisko Laveran ripsiseerumeista sulle seuraava? Se ainakin vahvistaa ripsiä, mutta ei kyllä kasvata ja näin tee samaa efektiä. En muista mitä siinä on incissä tosin ja tietty on vaikea sanoa, mikä ainesosa tuon voisi aiheuttaa. 😟

      • AJ

        Se vaikuttaisi hinnan puolesta ainakin siltä että hyvin voisi kokeilla 🤭 Onko korviisi kantautunut kokemuksia swiss clinicin seerumista?

        • Miia Johansson

          Ei oo. 🤔😃 Sitä en ookkaan kokeillu. 😊

  • Kaisa

    Itsellä on nyt xlash seerumista toinen purkki menossa ja olen tosi tyytyväinen tuotteeseen. Mulla oli monta vuotta ripsenpidennykset ja kun syksyllä otin ne pois, niin omat ripset olivat tietysti tosi hennot ja lyhyet. Mulla ei ole kyllä koskaan ollut mitkään super pitkät ripset, mutta nyt 3-4kk seerumin käytön jälkeen en ole varmaan koskaan omistanut näin pitkiä ripsiä. Tällä hetkellä omat ripseni ovat ehkä jopa pidemmät mitä pidennykset olivat. Nyt olen taas innostunut meikkaamisesta ja varsinkin ripsarin laitoista, kun on ripset mihin sitä laittaa. ☺️ Seuraavaksi kun/jos otan pidennykset takaisin, aijon käyttää xlashia niiden kanssa. Olen kuullut, että silloin pidennyksetkin pysyvät pidempään hyvinä. Tällä hetkellä teen testiä ja laitan samaa seerumia myös kulmakarvoihin, katsotaan saanko nekin tuuheammaksi tällä seerumilla vai pitääkö ostaa xlashin oma kulmaseerumi vielä lisäksi kulmakarvoille.

  • Allerginen kaikelle

    Moikka.
    Onko tässä siis nykyään tätä prostaglandiinin johdannaista ja jos on, niin millä nimellä se löytyy? Tuntuu, että tämä tuote aiheuttaa ikävän päänsäryn, koska oireet alkoi kun olin käyttänyt tuotetta 2 päivää. Pitänee vaan tyytyä niihin magneettiripsiin kun mitkään muut ei sovi… 😔

    • Miia Johansson

      Heippa 🙂 Joo, näin taitaa olla. Sain kuvan INCI-listasta ydheltä seuraajalta ja muistaakseni se oli listalla viimeisenä. En nyt löydä netin syövereistä ja edes brändin sivuilta ainesosaluetteloa. Sanayhdistelmä on sen verran pitkä jo monimutkainen, että en osaa sitä ulkoa.

  • Mani

    Olis pitäny käydä sun sivulla ennen ostamista. Olin ihan siinä uskossa, ettei tässä Xlash-seerumissa olis tota prostaglandiinin johdannaista. Kaks viikkoa käyttäny ja nyt huomasin, yläripsien tyven luomen iho on alkanut tummumaan. Harmi. En viitsi enää käyttää. Voiskohan tota käyttää kulmiin ripsien sijaan

    • Miia Johansson

      Joo tosi harmi, että tähän on tuota ainesosaa lisätty. 😔 Varmaan voi käyttää hyvin myös kulmissa.. luulisin..

  • Riikka

    Mitä mieltä Miia olet tämän Dermosilin ripsi/kulmageelin ainesosista? https://www.dermosil.fi/meikit/silmat/kulmat/9233-kulma–ja-ripsigeeli
    Tuossa ei nähdäkseni ole prostaglandiinin johdannaista.

    • Miia Johansson

      Heippa Riikka! 😊 Tää ei oo siis ripsiä kasvattava seerumi vaan kulma- ja ripsigeeli. Eli meikkituote.

  • Jenni

    Käytin seerumi viime vuoden elokuusta kesään asti ja nyt huomaan omien ripsien olevan tyngät ja huonommat kuin ennen seerumin aloittamista. Myös luomien iho punotti seerumin aikana. En osta enää vaikka pitkiin ripsiin jää helposti koukkuun ja haluaa ripsien olevan aina sellaiset. Ei tosiaan ole oikotietä pitkiin ripsiin 🙁

  • Malla

    mites jos tota ripsiseerumia käyttää kunnes se loppuu. niin putooko ripset jos sitä ei käytä sillee satunnaisesti muutaman kerran viikossa ylläpitääkseen sitä pituutta..?

    • Miia Johansson

      Heippa Malla! 🙂 Ripsellä on aina kuitenkin se tietty kasvukäyrä, jota ripsiseerumi vaan pidentää. Eli lopulta jokainen ripsi tippuu ihan kaikilla seerumista huolimatta ja uutta tulee samaa vauhtia tilalle. Eli sinänsä en tiedä miten ylläpito onnistuu, koska ripsen kasvukäyrää ei kuitenkaan pysty pysäyttämään. 🙂

  • Emma

    Pitääkö seerumia käyttää aamuin illoin vai ainoastaan illalla

    • Miia Johansson

      Heippa Emma! 🙂 Muistaakseni iltaisin, mutta en oo varma. Paketin mukana tulee varmasti käyttöohjeet. Mutta kuten tekstissä kirjoittelen, etten enää suosittele kyseistä seerumia. 🙁

  • Emma

    Käytetäänkö seerumia aamulla ja illalla vai ainoastaan illalla

  • Anna

    Hei, kyselisin mitä mieltä olet noista saman merkin Xlashin eyepatcheista eli niinkuin silmänympäryslapuista? Oletko testannut niitä ikinä? Mietinnässä, mut en ymmärrä inchi luettelosta mitään 😂😭

    • Miia Johansson

      Heippa Anna! 😊 En oo kurkannut inciä, niin en osaa sanoa. Mutta en siis käytä synteettisiä tuotteita ihonhoidossa. Enemmänkin miettisin, että mitä toivot ihonhoidolta eli mitä sun iho tarvitsee. Tarvitseeko se tällaisia lappusia ja mitä niillä voi saada aikaan?

      • Anna

        Hei, kiitos vastauksesta! 🥰
        Haluisin häivyttää tummat silmänaluset ja juonteita mut en sit tiiä kuinka tehokas keino tommosten silmälappujen käyttäminen usein on😂 Ajaakohan saman asian ku pelkkä silmänympärysvoide?

        • Miia Johansson

          Heippa Anna! 🙂 Tummia silmänalusia on kyllä todella vaikea häivyttää ihonhoidolla vaan syyt ovat enemmänkin sisäisiä ja stressi on niistä yksi. Tässä hyvä artikkeli asiasta: * https://adtr.co/UpX7md

          Usein silmälaput tuo iholle extrakosteutusta, mutta riippuu toki ihan siitä mitä raaka-aineita tuotteessa on. Eli sisänsä vaikea yleistää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram