ANASTASIA BROW FREEZE – UUSI MIELETÖN KULMAKARVATUOTE

26.01.2021

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Vaatii todella paljon, että innostun uudesta kulmakarvatuotteesta, koska mukanani on kulkenut jo usean vuoden samat tuotteet. Tähän *Anastasia Beverly Hills Brow Freezeen rakastuin kuitenkin heti ensikokeilulla. Ja kyllä jää saippuakulmat ja kulmakarvageelit tämän kanssa kakkoseksi.

KENELLE TÄMÄ SOPII?

  • Ihan must tuote sellaiselle, jolla on vähänkään tuuheammat kulmakarvat.
  • Itsepäiset kulmakarvat, jotka aina vaan laskevat alas. Jos katsot tarkkaan omia kulmakarvojani, niin saan ne nostettua ylöspäin tällä tuotteella, vaikka geelillä ne helposti lörähtävät alas.
  • Loistava myös miehen ehostukseen.

anastasia brow freeze

Kuten kuvissa näkyy, niin itselläni on todella harvat kulmakarvat, mutta tämä antaa silti loistavasti tuuheutta. Normaalisti käytän kulmissa ensin *NYXin kulmakarvageeliä sävyssä Brunette ja sen jälkeen jäädytän ne paikalleen *Anastasia Brow Freezellä. Näissä kuvissa tein toisin päin, joka näyttää myös toimivan ihan ok. Toinen vaihtoehto olisi tietenkin värjätä kulmakarvat säännöllisesti.

Viime viikolla kotonani oli pienet kuvaukset ja laitoin kuvaajan kulmakarvat tällä kuosiin. Hänellä oli itsepäiset tummat kulmakarvat ja pakko sanoa, että tämän kulmatuotteen jälkeen hänen kulmansa näyttivät todella hyvältä.

Koska tykkään tarkkarajaisista kulmakarvoista, niin lisäsin niihin vielä *Benefit Precisely My Brow kulmakarvakynää (sävy 3,5), jonka kapealla kärjellä saan todella tarkkaa tulosta.

anastasia brow freeze

MITEN TÄTÄ KÄYTETÄÄN?

Tämä on ehkä helpoin kulmatuote ikinä! Tätä käytetään kulmakarvageelin tavoin ja tarvitset siis mukaan kulmakarvaharjan, joka löytyy monen kulmakarvakynän toisesta päästä. Itselläni on käytössä Anastasian oma *Large Duo Brush #12, jonka toisessa päässä on tarkka viistosivellin, jos vaikka tykkää tummentaa sen avulla kulmakarvoja vielä puuterimaisella tai vahamaisella kulmatuotteella.

Harjaa siis tuote kulmakarvoihin nostaen niitä viistosti ylöspäin. Siisti kulmakarvan yläosa vetämällä karvoja sieltä hieman sivuun. Näin ne eivät jää törröttämään suoraan pystyyn. Toki jotkut haluavat, että ne osoittavat suoraan ylöspäin.

Minua Instagramissa seuranneet ovatkin jo nähneet alla olevat kuvat. Testasin tuotetta heti sen saatuani miehelleni. Tuuheat kulmakarvat sai kyllä niin nätisti ojoon. Hän sanoi, että fiilis on vähän sama, kun harjoittelin hänelle maskeeraajakoulussa kulmakarvan peittämistä liimalla. Eli siis yty tuote on kyseessä, mutta silti mukava pitää koko päivän.

anastasia brow freeze

Onko täällä kukaan kokeillut kyseistä tuotetta? Mitä mieltä olette?

  • MK

    Moikka Miia, vähän off topic, mutta kysyisin silti 🙂 Olisiko sinulla hyvää vinkkiä kasvokuorintaan, koska noita Bybin kuorintatuotteita ei vaan taida saada mistään 🙁

    • Miia Johansson

      Heippa MK! 🙂 Joo, siis hitsit tuo tuote on lopetettu. Etsin kuumeisesti jotain yhtä hyvää ja lupaan heti kirjoitella postausta. Hidasta hommaa, kun voin kuoria kasvot vaan kerran viikossa. 😀

      • MK

        Se olisi aivan huippua, jää odotteleen 😍

  • Elli

    Näyttää samalta kuin G Beautyn Browsoap, oletko sitä testannut? Onko samankaltainen tuote vai onko tämä vielä parempi?

  • Iida

    Lähti tää tuote kyllä nyt tilaukseen 😍 pitkään oon haaveillu pitävästä kulmatuotteesta. Kiitos kun jaksat testailla näitä meidän tavaallisten tallaajien puolesta 🙏🏼 Ei mee turhiin ostoksiin rahaa hukkaan. Muutenkin sun sisältöä on tosi kiva seurata 😄

    • Miia Johansson

      Kiitos ihana! 😍 Ja ehdottomasti. Se onkin mun tavoite, ettei muilla menisi rahaa hukkaan. Ja pakko sanoa, että kun ostan kosmetiikkaa testiin (tämän postauksen tuotteet sain) niin suurin osa ei ole omasta mielestäni hyviä. Eli ymmärrän täysin kuinka paljon pettymyksiä ja rahan hukkaan heittämistä voi olla edessä.

  • Carita

    Ostin tämän just itsekin n.1vko sit juurikin alaspäin kääntyvien kulmakarvojen vuoksi ja nyt jo voin sanoa, että on pelastus näille itsepäisille kulmille😂 vaikka on tosi ytyä tavaraa ja välillä saattaa tuotetta tulla hieman liikaa, niin ei tosiaan tunnu siltä, että kulmat olisi täynnä jotain tahmaa..ei siis ns.kiristele yhtään.. harjoittelua kuitenkin hieman vielä vaatii, joten olisi mahtavaa jos näyttäisit esim.instassa tutoriaalina, millaisen määrän itse laitat tuotetta ja missä välissä jne.. kohta kohdalta siis😅 itse en iha vielä ole hahmottanut olisiko paras ensin laittaa lisäväriä ja sitten vasta geeliä.. vai toisinpäin😅 kiitos🤩

    • Miia Johansson

      Joo voin näyttää. 😍

  • Jelena

    Moi, jääkö tästä samanlainen “lähmäisen” tuntuinen kulmakarva kuin tuosta G beautyn brownsoapista vai kuivuuko tämä jonkin verran?

    • Miia Johansson

      Kuivuu joo ainakin omasta mielestä. 😊 Ei ole siis saippuainen fiilis.

  • Heidi Salo

    Itse ostin tuon Anastasian geelin viime viikolla ja olen tykännyt siitä tosi paljon! Laminoidut kulmakarvat alkavat kovasti olemaan uusinnan tarpeessa, mutta tällä tuotteella saan ne tosi nätisti laitettua. Suosittelen!

  • Maria

    Nyt onkin loistava hetki kysyä, kun laitoit lähikuvan miehesi silmistä 🙂 Liittyen erilaisten silmänmallien meikkaamiseen niin onko miehelläsi raskaat silmäluomet? Itselläni on just tuollaiset ja oon miettinyt että onko nää nyt ne raskaat 😅 siis lähinnä luomiväriä ja silmämeikkiä ajatellen

    • Miia Johansson

      Heippa Maria! 😊 No pikkasen raskaat, mutta ei kovin. Raskaita silmäluomia on tosin hyvin paljon eri mallisia ja “tasoisia”. Renee Zellweger on esimerkiksi sellainen, jolla on melko raskaat luomet.

  • Kaitlin

    Vau, tätähän pitää testata!
    Hei kuule, mulle iski pakottava tarve saada ruusukultainen luomiväri, osaisitko heittää suosituksia et miltä merkiltä tai mistä paletista sellaisen löytäisin?

    • Miia Johansson

      Helou! 😀 Hmm.. no se riippuu haluatko minkälaista ruusuista. Vaaleampi löytyy Rincon Cosmeticisin Sugar Rush Paletista ja tummempu Anastasia Beverly Hillsin Norvina paletista. 🙂

  • Minna

    Minulla käytössä juurikin tuo G Beautyn kulmasaippua ja päivän mittaan kulmiin ilmestyy ns ”kuivaa saippuaa”, eli valkoista töhnää sinnetänne. Varsinkin jos kulmiin hipaisee niin heti siellä on joku valkoinen kökkö jossain kohin. Mietin laitanko tuotetta liikaa ja olen käyttänyt vähemmän kerralla mutta sitten karvat lässähtää.
    Oletko huomannut tekeekö tämä tuote samaa? 🤔

    • Miia Johansson

      Tämä ei tee samaa. 😊 Mutta koita joo käyttää sitä saippuaa vaikka vähemmän.

  • Lepardus

    Oon varsinkin kesällä tykännyt vaan taivuttaa ripset ja laittaa niihin kulmakarvageeliä, jotta taivutus pysyisi. Kauhean nopeasti vaan tuntuvat suoristuvan. Mahtaisikohan tätä voida käyttää samaan tarkoitukseen?

    • Miia Johansson

      Hmm.. en uskalla nyt sanoa, koska usein tuotteet on kehitelty niin, että ne on tarkoitettu tiettyyn tarkoitukseen. Ja siksi esim kulmakarvageelejä tai tätä kulmatuotetta en välttämättä laittaisi niin lähelle silmää. Jos haluat, että taivutus pysyy, niin sipaise mielummin ihan vähän vedenkestävää ripsaria. 😊

  • Merja

    Ei liity tuohon kulmakarvageeliin, mutta kun on vaalean hötön karvan kasvu ja leveästi runsasta kulmissa ja itse kulmakarvan alla, niin onko sulla vinkkejä miten ne saa itse parhaiten pois? Jokin vaha? Vai kenties ihan vaan höyläys tai nyppiminen?

    • Miia Johansson

      Heippa Merja! 🙂 Varmasti nämä kaikki hyviä. 🙂 Ammattilaisen tykönä varmaan voisi hoitaa tuon vahauksen tai millä menetelmällä se tehdäänkään. Itse höylään kulmakarvoille tarkoitetulla pienellä höylällä.

  • Essi

    Mitä sulla on tässä luomilla käytetty, highlateria/aurinkopuuteria vai luomiväriä? 😍B logissasi vilahdellut highlater suosikkina se ofran blissful, sekä myös korento rose quartz, kumpi näistä luomilla parempi/kivempi?

    • Miia Johansson

      Heippa Essi! 🙂 Tässä käytin tuolta mun suosikeista löytyvää MACin palettia ja juurikin tuota Ofran Blissful highlighteria. Tämä tuote on parempi luomelle, sillä se pysyy paremmin paikallaan koko päivän. Korennon tuote vio mennä luomella päivän aikana viiruiksi vaikka alla olisikin pohjustus. 🙂

  • Jelena

    Moi, tuo Anastasian brown freezen linkki vie cocopandan sivuille Nyxin tuotteeseen. Vielä eilen se meni Kicksin sivuille.

    • Miia Johansson

      Onpa erikoista! Fiksaan. 😊

  • Elisa

    Hei, laitoinkin jo tuonne postaukseen, missä otit vastaan palautetta noista uusista ‘Miian suosikeista’ viestiä, että poskipunat puuttuu noista suosikeista. Vai enkö vain löydä niitä?

    • Miia Johansson

      Helou 😊 joo, unohtui! 😅 Teen sen osion pian valmiiksi. 🥰

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram