YSTÄVÄN 3 SUOSITUSTA – KUINKA NE TOIMIVAT?

22.10.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Moni teistä on sanonut, että olette saaneet hyviä tuotevinkkejä kavereilta tai joku on jopa suositellut seuraamaan minua tuotevinkkien vuoksi. Noh, minulla sattuu olemaan kaverina yksi aivan ihana tyyppi nimeltään Erika Naakka. Hän on siis hyvä ystäväni, mutta hän on toiselta ammatiltaan myös kauneusvaikuttaja ja kirjoittaa suosittua Nude-blogia. Olen siis onnekkaassa asemassa, että minulla on ystävä, joka on testannut satoja tuotteita ja hänellä on todella laaja kokemus ja tietotaito kosmetiikasta. Tässä on ystävä, joiden suosituksiin voi luottaa. Tietenkin aina on eri mieltymyksiä ja on ollut myös tuotteita, joista olemme eri mieltä. Yhteisiä suosikkeja on silti kertynyt jo vino pino.

Ajattelimmekin suositella toisillemme kolme ihan uutta tuotetta ja katsoa postauksien muodossa mitä mieltä niistä olemme. Aloitamme Erikan suosituksilla, joista kerron teille tänään.

Erikan blogissa on juuri nyt hänen omat mielipiteensä näistä kolmesta tuotteesta, joten kannattaa klikata myös hänen blogiinsa. Suosittelen ottamaan Erikan seurantaan myös IG:n puolella. Erikan IG-profiiliin pääset suoraan TÄSTÄ.

1. ULKOMAAN TULIAISIA

Viime vuonna ostin tämä Hudan voidemaisen varjostussävyn Lontoon reissultani. Testasin ja petyin. Noh, eräs päivä sitten lueskelin Erikan blogia ja katsoin, että hän todella tykkäsi tästä tuotteesta tietyn siveltimen kanssa levitettynä. Itselläni oli myös tämä kyseinen *Real Techniques light layer foundation -sivellin jäänyt käyttämättä ja olin jo siirtänyt sen Hudan varjostustuotteen kera pois lähtevien kasaan (hyväntekeväisyyteen). Nappasin molemmat takaisin, testasin ja himpulat soikoon sehän toimi!

Tosiaan aina ei ole tuotteessa vikaa vaan vika voi olla hyvinkin käyttäjässä. Olin käyttänyt tuotteen kanssa vaan liian jämäkkää sivellintä. Tässä on siis loistava parivaljakko ja ne ovat aktiivisessa käytössäni.

2. SAIPPUAKULMAT – NE TOIMII, MUTTA KENELLE?

Nyt on heti alkuun sanottava, että tässä on hyvä esimerkki siitä kuinka yksi tuote sopii yhdelle ja toinen toiselle. Itselläni on niin vaaleat ja harvat kulmakarvat, että eroa ei tämän tuotteen kanssa huomaa ei sitten yhtään, mutta jos edelleen tekisin meikkikeikkaa, niin käyttäisi tätä G Beauty Lab brow soap -tuotetta ehdottomasti sellaisille, joilla on hieman enemmän karvoja. Eikä niitä karvoja tarvitse olla edes niin tuhottomasti. Kurkatkaa Erikan blogista upeat ennen ja jälkeen kuvat – täydellisyyttä!

Itseasiassa tykkään käyttää tätä tuotetta sen jälkeen, kun olen värjännyt kulmani värillisellä kulmakarvageelillä, koska saan ne kaikista itsepäisimmätkin kulmakarvat juuri siihen suuntaan mihin haluan. Mutta ero ei ole kuitenkaan niin valtavan suuri kuin mitä värillisellä geelillä saan aikaan, joten uskon tämän tuotteen jäävän käyttämättä.

Tämän tuotteen mukana tulee pieni kulmaharja ja setti on myynnissä mm. Sokoksella.

3. NÄPSÄKÄN KOKOINEN NEUTRAALI PALETTI

Kun ostin tämän *MAC semi-sweet times nine -paletin Erikan suosituksesta, niin se on ollut ostopäivästä lähtien meikkipöydälläni ja ahkerassa käytössä. Se sisältää täydellisiä neutraaleja sävyjä, joita voi käyttää todella monipuolisesti. Niillä voi meikkailla kulmakarvat, tehdä rajaukset ja tietenkin myös simppelin tai voimakkaammankin silmämeikin. Yleensä luomiväripalateissa jää käyttämättä joitakin sävyjä, mutta näistä olen käyttänyt kaikkia!

Kaikista parasta tässä paletissa on sen pieni koko. Olen aina ihmetellyt, että miksi luomivärinapit ovat yleisesti niin isoja, koska harva niitä käyttää loppuun asti.

Tämän postauksen meikissä tein rajaukset paletin punertavalla sävyllä, joka on muuten todella imarteleva punainen sävy hyvin monelle. Käytin myös paletin okran keltaista sävyä aivan tarkoituksella, koska halusin näyttää, että tämän paletin oudommatkin sävyt ovat todella kauniita. Nuo neutraalit kun ovat kaikki aivan täydellisiä sävyjä. Kokonaisuudessaan aivan täydellinen nude-paletti.

Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita? 

  • Elina

    Mut eikös noissa Erikan ennen-jälkeen-kulmakarvakuvissa ole lisäksi jtn väriä, ei vain tuota ”saippuaa”? Ja sinulla vain tuota saippuaa? Eihän noita kuvia sit voi verrata keskenään.. 😀

    • Miia Johansson

      Joo on kyllä, mutta karvat niissä huomaa. Vaikka laittaisin tuohon päälle väriä niin ei ne karvat sieltä sen paremmin erottuisi. Erikalla on tämän tuotteen käytöstä tosi hyvä video hänen Instagramissa, jossa näet miltä karvat näyttää ilman kulmakynää. 🙂 Pääset videoon tästä: https://www.instagram.com/p/CGSZT_Hhfgj/

  • Sonja

    Soveltuuko tuo luomiväripaletti paremmin kylmälle vai lämpimälle ihonsävylle? 🙂

    • Miia Johansson

      Molemmille. 🙂 Erikalla on paljon lämpimämpi ihonsävy kuin mulla taas kylmä.

  • T

    Oonko ihan väärässä, jos totean et tossa luomiväripaletissa on lähes samat sävyt kuin Anastasian Soft Glam -paletissa (mun suosikki <3)? Tietysti sit tarvitsisin tän siihen rinnalle – reissupaletiksi – varsinkin kun noita reissuja tän pandemian takia niin hirveästi tulee tehtyä. 😂

    • Miia Johansson

      Heippa T! 🙂 En ole muuten tsekannut. Voipi olla.

  • Heidi

    Itselläni on kulmissa paksuhko musta karva Näihin ei vielä ole löytynyt sellaista kulmavahaa, – geeliä tai saippuaa jolla saisi niitä “laminoitua” ylös. Oli varsin suuri pettymys tämä G brows saippua joka lupasi myyntipuheissaan laminoidut kulmat. Olen kokeillut sitä maltillisesti sekä hiukan kerrostanut, mutta karvat laskeutuu omaan uomaansa. Siskoni testasi tuota saippuaa minulta ja hänellä ihan sama juttu ei toimi yhtään. Alku oli niin lupaava mutta harmittaa että 20€ meni ihan hukkaan. Palaan siis takaisin Lumenen kulmageeliin. 😃

    • Miia Johansson

      No voihan kökkö! 😟 Mutta näinhän se menee kosmetiikan kanssa ja riippuu niin mieltymyksistä, käsialasta ja toimivuudesta.

  • Ansku

    Toi macin luomiväri on kyllä huippu, muita mattasia neutraaleja paletteja ei tarviskaan!

    • Miia Johansson

      Oon kyllä samaa mieltä! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram