MEIKKEJÄ, JOITA SUOSITTELIN YSTÄVÄLLE

29.10.2020

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Viime viikolla ystäväni ja suosittu kauneusvaikuttaja Erika Naakka suositteli mulle omia lemppareitaan ja nyt on minun vuoro suositella Erikalle omia suosikkejani. Kummankin suositukset on mietitty siitä kulmasta, että mitä toinen ei ole vielä päässyt testailemaan ja mistä hän voisi mahdollisesti pitää. TÄSSÄ on edellinen postaus ja oma “tuomioni” Erikan suosikeista.

Kuten jokainen meikkailija, niin mekin Erikan kanssa olemme hieman erilaisia tyyleissämme. Erika tykkää enemmän nuden sävyistä, vaikka silloin tällöin hänelläkin on meikissä väripilkkuja. Itse käytän taas ehkä useammin värikkäitä ja etenkin pinkkiin taittavia sävyjä. Mun mielestä on ihanaa katsoa erilaisia tyylejä, mutta Erikan lookeissa arvostan erityisesti yksinkertaisuutta, joka viehättää tämän esteetikon silmää.

Jännittää melko paljonkin, että mitä Erika on näistä mun lemppareista tykännyt. Hänen “tuomionsa” pääsette katsomaan TÄSTÄ

PUNAISTEN SÄVYJEN PALETTI

Käytän tämän *Rincon Cosmetics Sugar Rush -paletin neutraaleja sävyjä arjessa paljon ja sen helmiäiset sävyt ovat ihan vertaansa vailla. Väripilkut pääsevät myös usein käyttöön. Esimerkiksi sävyt Soda Pop, Frosting, Very Berry ja Room Service ovat väreistä usein käytössä.

Tämä paletti tietenkin jakaa hyvin paljon mielipiteitä, sillä harvoinhan sitä näkee tällaisiä sävyjä ihmisten silmillä. Siksi jännittääkin, että mitä mieltä Erika tästä paletista on. Onkohan hän hypännyt suoraan syvään päähän vai valinnut neutraalimpia sävyjä.

SUPERPIGMENTTISIÄ POSKIPUNIA

Voidemaiset poskipunat ovat ehdottomia lemppareitani, mutta en ole ihan varma onko Erika niihin tykästynyt. Sen tiedän, että hän pitää aika neutraaleista poskipunasävyistä, joten villi veikkaukseni on, että hän on varmaan käyttänyt näistä *Ere Perezin poskipunista sävyä healthy, jota itsekin käytin postauksen ensimmäisessä kuvassa. Nämä ovat ehdottomasti yksiä upeimpia voidemaisia poskipunia, joita tiedän.

Kirjoitin näistä poskipunista postauksen, johon pääset TÄSTÄ.

JEFFREE STAR PEITEVOIDE

Sanoin kerran Erikalle, etten oikein huomaa suuria eroja peitevoiteissa ja hän sanoi: “Oooon niissä suuriakin eroja!” Itse olen miettinyt, että onko se sittenkin vaan se oikea sävy, joka taittaa tummuutta pois ja tuo sopivasti valoa. Koostumuksissa toki on suuriakin eroja sen puoleen, että yksi on matta ja toinen sopii paremmin taas kuivemmalle iholle. Eli Erika osaa ehdottomasti tehdä näistä syväluotaavampaa arviota, joten mielenkiinnolla odotan Erikan mielipidettä tästä *Jeffree Star -peitevoiteesta.

Tämä peitevoide on jotenkin vaan jäänyt käyttööni ja tykkään siitä paljon. Se ei valu juonteisiin, koska on enemmän mattainen. Sanoisinko, että tämä on todella perusluotettava peitevoide ja palaan siihen aina uudelleen, kun olen testaillut välissä muita. Katsotaan päätyykö se kaikkien aikojen parhaiden peitevoiteiden sekaan, joista olen työstämässä postausta. Itselleni paras sävy tästä Jeffreestä on sävy C11. Ja muuten tässä peitevoiteessa on saatavilla myös ihan supervaaleita sekä supertummia sävyjä, joten jokaiselle varmasti löytyy omansa.

HUOM! Käytän aina peitevoiteessa punaiseen taittavaa sävyä, koska olen huomannut, että se kirkastaa kivasti silmänalusia. 

Mitäs te muut ystävät siellä ruudun toisella puolella? Oletteko te kokeilleet näistä tuotteita ja mitä mieltä olette?

  • Anne_Sofia

    Tuo peitevoide menee kyllä seuraavaksi testiin. Tuntuu, että Pixien tai Bohon neutraloijat alla + peitevoide L’orealilta tai Cover FX ei peitä tarpeeksi. Ihana myös tuo luomiväripaletti! Täytyy harkita sitäkin jossain vaiheessa. 🙂 Lisää näitä yhteystyöjuttuja Erikan kanssa! 🙂

  • Jenni

    Moi Miia!

    Aivan ihana tuo luomiväripaletti!! Itse hyvin niukasti käytän meikkiä, luomivärejä en oikeastaan juuri koskaan. Johtuen ehkä siitä, etten osaa 😀

    Oletko muuten ikinä kokeillut Whamisan hoitonesteitä? Nythän ne ovat hieman uudistuneetkin koostumuksiltaan.

  • Markit

    Moikka; Sinä “super nero bimbo”!😂🤣 Tämä postauksesi oli jotain ystävätestaameikkiä, mut sanonpa vaan, että ikävänä päivänä avaan tuon sinun viimeisen instavideosi ( IG- videon, kuten joku kommentoija ohjeisti minua aikoinaan 😆, väitti jopa, etten kunnioita sinua 🤣) ja siitäpä se päivä petraa. Niin kauan kuin jaksat nauraa itsellesi, ei ole mitään hätää. Ole juuri sellainen kuin olet. Ja tee sitä, mikä on kivaa. Hitsi, kun se oli hauskanen videopätkä!
    Ja Erika Naakka, pitäisiköhän lukaista enemmänkin hänen juttujaan. Ja suositan häntä kyllä pitämään oman linjansa, joka on hyvältä hänelle näyttänyt, mitä nyt linkkejäsi häneen olen tutkaillut. Yksi tykkää yhdestä ja aika moni Miiasta ❤.
    Ja tuon Jeffreyn peitevärin vielä aion kokeilla. Vertaapa sitä siihen kehumaasi Maybelline peitevoiteeseen, miten eroaa? Vai pitäisikö ostaa seuraavaksi Joe Blasco, mitäpä siitä sanot, oletko kokeillut?🤔

  • Tarja

    Tuon Ringon Sugar Rush-paletin sävyt ovat aivan superihanat.

  • Päivisusanna

    Itse olen sinun kauttasi löytänyt sekä punertavansävyiset luomivärit (korostaa tosi kivasti sinivihreitä silmiäni!) että voidemaiset poskipunat, ihan parhaita💗 Kaksi aiheeseen liittymätöntä kysymystä- onko sinulla jokin “poppaskonsti” noin häikäisevän valkoisiin hampaisiin, entä mikä on mielestäsi paras dekolteevoide (monet niistä superkalliita vaikka ihan höttöä inci-listan mukaan)? Ja vielä toive-postaus: raskausajan kosmetiikka&ihonhoito (tämä kiinnostaa näin 44- vuotiaana ensimmäistä lastaan odottavaa😍) 👌🙏

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Hih.. ei taida olla poppaskonstia. Hyvissä kuvausvaloissa ja viileän sävyisen huulipunan rinnalla ne varmaan näyttää paremmilta. Oon joskus vuosia sitten valkaissut, mutta oon huomannut, että etenkin etuhampaat on siitä kyllä jo paljon tummentuneet. Ehdottomasti ei kannata ostaa erikseen dekoltee-voidetta, vaan käyttää samaa dekolteelle kuin myös kasvoille. Tuohan on siis vaan sellainen markkinoijan kikka, että myydään joka kehon osalle oma voide, jotta saadaan lisää myyntiä.

      Joo, raskausajan kosmetiikka on mulla listalla. 😀 Se on sinänsä hankala aihe, sillä jokainen päättää kuitenkin itse, että mitä haluaa vältellä. 🙂 Ja onnea jo näin etukäteen! <3

  • Nina S

    Tuo peitevoide kyllä alkoi kiinnostella luettuani teidän molempien mielipiteet siitä. Omaan tummat silmänaluset ja niille tarttis toisinaan jopa tehdäkin jotain 🙂 Mulla on kertynyt liuta semihyviä vaihtoehtoja toki.

    Kiitos ihanasta blogista!

    • Miia Johansson

      Kiva kuulla, että viihdyt täällä. <3 Mulla on tosiaan työn alla postaus peitevoiteista, mutta vielä menee hetki, kun mulla puuttuu muutama sävy yhdestä peitevoiteesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram