MITEN KIHARAT SAA PYSYMÄÄN? – 3 vinkkiä

11.09.2020

pysyvät lainekiharat

*Sisältää mainoslinkin.

Laineet ovat olleen jo pitkään se uusi kihara ja niissä korostuu pysyvyyden tavoittelu, sillä mitä löysempi kihara, niin sitä huonommin se pysyy. Olen testaillut paljon erilaisia tuotteita ja tekniikoita eri asiakkaille, kun vielä tein kampauksia ja tähän postaukseen karsiintui kolme parasta vinkkiäni.

1. PARAS TUOTE KIHARAN ALLE

Kun vielä tein kauneustoimittajan hommia, kotini tulvi kosmetiikkaa ahdistukseen asti. Ne määrät olivat tosiaan paljon suurempia verrattuna siihen, mitä bloggaajille tarjotaan. Silloin testissä oli paljon erilaisia hiustuotteita ja testasinkin niitä maskeeraajan työssä. Aivan ylivoimaiseksi tuotteeksi kiharan alle nousi *Sebastian Shine Define, jota todella moni muukin maskeeraaja käyttää. En välttämättä ottaisi tätä päivittäiseen käyttöön kiharoiden alle, koska tämä on sen verran ytyä tavaraa, mutta juhliin ehdottomasti. Jos ei tällä pysy, niin ei pysy sitten millään.

paras tuote kiharan alle

2. SUORISTUSRAUDALLA PYSYVÄT KIHARAT

Tästä asiasta voi varmasti olla montaa mieltä, mutta mielestäni suoristusraudalla tulee kaikista pysyvimmät kiharat. Tämä varmasti riippuu tekniikoistakin samalla tavoin kuin meikkivoiteen levittämisessä yksi tykkään sienestä, toinen siveltimestä ja kolmas sormista.

Olen päässyt testaamaan myös erilaisia suoristusrautoja ja ylitse muiden niissä nousi *Cloud Nine, joka näyttää olevan juuri nyt tarjouksessa *Bangerheadilla. Jopa suosittu GHD jäi itselläni kaukaiseksi kakkoseksi tämän rinnalla.

paras suoristusrauta

3. ANNA JÄÄHTYÄ

Ennen kiharoiden tai tässä tapauksessa laineiden auki harjaamista odota ensin, että kiharat jäähtyvät. Kun tavoittelen laineita, niin voit mahdollisesti joutua varovaisesti suoristamaankin liian kiharia kohtia. Tekniikasta löydät tänään perjantaina Instagram stooreissani video-ohjeet eli kuinka tehdä tällaiset lainekiharat.

pysyvät kiharat

P.S. Todella lasimaisessa hiuksessa laineet eivät pysy oikein millään ja kostea ilma vie ne ihan viimeistään mennessään. Tällaiseen hiukseen valitsisin juhliin kampauksen, jossa hiukset ovat kiinni.

  • Inka

    Saisiko esim instan puolelle havainnollistavan videon miten tuolla suoristusraudalla saa tehtyä pitkiin hiuksiin kiharat? 🙂

    • Miia Johansson

      Samalla tavoin kuin lyhyisiin. 😃 Mulla ei nyt ole ikävä kyllä tähän mallia. Mutta esim tubesta löytyy hakusanalla ‘curls with flat iron’ tosi paljon hyviä tutoriaaleja pitkille hiuksille ja hieman eri tekniikoitakin.

  • Maula

    Mitä tuotetta suosittelisit sitten päivittäiseen käyttöön?
    Itselläni ei ole lasimainen hius, mutta silti laineet/kiharat pysyvät äärimmäisen huonosti ja lässähtää päätä nuolevaksi jo reilun tunnin jälkeen 🙄

    • Miia Johansson

      Jos lässähtää heti, niin en usko, että nuo kevyemmät sulla kovin auttaa. L’oreal Pli on mun mielestä sellaiseen hyvä ja kevyempi, mutta ei oikein pidä lasimaisessa hiuksessa kikkuroita. Eli kokeilisin silti tuota Sebastiania. 🙂

  • Ninni

    Hei, ostin tuon Sebastianin kokeiluun ja kiharista tuli ihanan ilmavat. Oisko vinkkejä, miten kiharat saisi pysymään yön yli? Niitä kun pitää auki, suortuu kiharat posken alta.

    • Miia Johansson

      Heippa Ninni! 🙂 Kiva kuulla, että toimi. Sä voit laittaa hiukset vaikka löysälle nutturalle yöksi tai löysälle korkealle letille pään päälle. Tai sitten nostaa vaan hiukset ylös päin tyynyn päälle/yli, kun käyt nukkumaan. Jos osaa nukkua sillä tavoin. Tai sitten kihartaa nopeasti ne muutamat suortuvat, jotka on suoristuneet.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram