ARKIMEIKKIIN VINKKEJÄ – 4 HELPPOA LISÄYSTÄ

25.05.2020

*Sisältää mainoslinkin.

Nämä lisät tuovat hehkeämmän lookin etäpalaveriin, mutta näyttävät kauniin luonnolliselta ihan kasvotustenkin. Tässä neljä vinkkiä virkeämpään lookkiin, jotka on helppo lisätä siihen normi rutiinin päälle, joka on monella ripsiväri, nopeat kulmakarvat ja ehkä jotain rajausta.

1. NOPEA PEITEVOIDE

Jos meikkivoiteelle ei ole aikaa, niin peitevoiteella voi peittää ne kaikista kriittisimmät alueet kuten silmänaluset, nenän pielet ja helposti punottava suunympärys. Tämän voi lisätä ihan vaan sormin.

Kannattaa valita hieman vaaleampi sävy kuin oma iho, sillä näin saat tuotua kasvoille hieman myös valoa. Tämän postauksen meikissä käytin *Inika Organicsin uutta full coverage luonnonkosmetiikan peitevoidetta. Käytin sävyä Petal, joka on loistava punaiseen taittavalle vaalealle iholle. Sävy Shell on taas hyvä keltaiseen taittavalle vaalealle iholle. Kirjoitin luonnonkosmetiikan peitevoiteista jättimäisen vertailun TÄSSÄ.

Jos silmänalusten tummuus kajastaa kuitenkin läpi, niin suosittelen siihen neutraloijaa, joista löydät simppelin oppaan TÄSTÄ

2. PIENET POSKIPUNAÖVERIT

Poskipunaa saa laittaa etäpalaveriin hieman enemmän, koska kasvot saattavat muuten näyttää hyvin kalpeilta koneen näytöllä. Kirjoitinkin juuri vähän aikaa sitten siitä, miten valita itselleen imarteleva poskipuna. Postaukseen pääset TÄSTÄ. Kasvotustenkaan pienet poskipunaöverit eivät näytä pöllömmältä vaan enemmänkin raikkaalta ja virkeältä.

Tässä postauksessa käytin *Benecos Mallow Rose puuterimaista poskipunaa. Toinen aivan ihana vaihtoehto voidemaisista poskipunista on *Tony Molyn Panda’s Dream Dual Lip & Cheek sävyssä Pink Baby, joka on helppo lisätä sormin ja pitää mukana.

3. RIPAUS VÄRIÄ HUULIIN

Nude-huuliin tottuneen on varmasti vaikea uskoa, että pieni sävy huulissa tekee meikistä huomattavasti imartelevamman. Yksi lemppari huulikiilloistani on tällä hetkellä *Smashboxin persikkainen Sorbet Watch, joka on täydellinen sävy kesään. Tällainen kevyesti väriä tuova huulikiilto on loistava tapa opetella sävyihin huulilla.

4. SYVYYTTÄ SILMIIN

Arkeen ei tarvitse tehdä mitään hienoja luomiväriluomuksia, mutta ilme näyttää heti skarpimmalta, kun luomelle lisää hieman tummuutta.

*MACin voidemaiset luomivärit ovat klassikoita ja moni käyttää niitä jopa pohjustusvoiteena luomivärille. Ihan kaikista rasvaisimmilla luomilla nämä luomivärit menevät viiruiksi luomivakoon, mutta monella nämä pysyvät hyvin koko päivän. Erityisen ihana tällainen on kuivemmalla luomella ja aikuisella naisella.

Kun haluaa hieman tummuuttaa silmiin, mutta ei halua tehdä mitään vaikeaa tai mitään selkeästi erottuvaa, niin taupe *sävy Groundwork on tähän loistava. Tämä neutraali sävy sopii hyvin monelle ja ihmettelin tätä lisätessä, että miten olenkin käyttänyt tätä näin vähän. Tätä kannattaa lisätä luomille jollain tuuhealla, mutta jämäkällä luomivärisiveltimellä, kuten Real Techniques Medium Shadow Brush, joka löytyy *TÄSTÄ setistä.

P.S. Etäpalaverissa tietokoneen näyttö kannattaa asettaa ikkunan eteen nimittäin suora valo on kaikista paras. Jos mahdollista, niin ei kannata kuitenkaan olla aivan ikkunan vieressä, sillä näin voivat kasvosi näyttää todella kalpeilta. Testaile siis kodin eri paikkoja – lähempää ja kauempaa valon lähteestä.

  • Riitta

    Hei Miia, onko kuvassa olevassa meikissä käytetty linkattuja tuotteita?

    • Miia Johansson

      Heippa Riitta! 🙂 Joo kyllä on.

  • Anne

    Moikka, nyt on ollut sekä blogissa että instassa niin paljon juttua pinkistä luomiväristä, että pakko kokeilla. Suosittelisitko ruskeasilmäiselle, keltapohjaisen ihon omaavalle viisikymppiselle ehkä hieman murretun pinkin luomivärin. Mieluiten yksittäisen napin. Kiitos 🙂

    Aurinkoista kesän alkua Miia sinulle!

  • Sofia

    Hei Miia! Mitä mieltä olet L’Oréal Infallible 24H -mekkivoiteesta helposti punastuvalle sekaiholle? Olisi kukkarolle sopiva tuote, kun DW:ta ei raaskisi ostaa opiskelijabudjetilla… Voisiko sitä laittaa ohuen kerroksen kasvoille tasoittamaan väri ja peittämään punaisuutta ilman pakkelimaisuutta?

    • Miia Johansson

      Joo, sen saa kyllä kauniin ohuelti. Mutta ei voi olla kyllä paljon kuivuutta ihossa, koska tää tuntuu iholla tosi ytyltä ja kuivalta muuten. 😬

  • Kaisa

    Ensinnäkin tykkään kovasti uudistuksesta yksinkertaisempaan! Sitten toive aiheita 🙂 Luonnonkosmetiikan parhaat huulikiillot/punat (en halua suuhuni mitä tahansa) ja suomalainen kosmetiikka! Siis niin että itse tuotekin olisi valmistettu Suomessa, tai vähintään EU:ssa. Koen tämän kovin tärkeäksi tällä hetkellä ja valitettavasti muuten kiva Olivia Klein tökkii jenkkilän takia…

  • Joshua

    Teit eilen IG-stoorissa kauniin valmistujaismeikin, jossa käytit nestemäistä aurinkopuuteria (kylläpä vaikea keksiä tälle joku muu sana :D). Onko tämän kanssa mielestäsi sama, kuin poskipunan että puuterinen tuote häviää kasvoilta nopeammin?

    • Miia Johansson

      Heippa Joshua! 🙂 Hahaa.. joo nestemäinen puuteri tosiaan. 😀 No mun mielestä ihan puuterimainen aurinkopuuteri kyllä pysyy ihan ok, mutta nestemäinen tai voidemainen on hieman luonnollisemman näköinen taas. 🙂 Voi olla tietenkin, että tosi rasvoittuvalla iholla nestemäinen aurinkopuuterikin pysyy paremmin.

  • Ilona

    Moi!
    Millä tuotteilla ja miten teet nuo kauniit, hieman häivytetyt rajaukset silmiisi?

    • Miia Johansson

      Heipap Ilona! 🙂 Tässä taitaa olla tehty ihan vaan luomivärillä. Mutta häivytetyistä rajauksista on tulossa postausta, jota itseasiassa juuri äsken kirjoittelin valmiiksi.

  • Tarja

    Tony Molyn Panda’s Dream Dual Lip & Cheek sävyssä Pink Baby on kyllä aivan ihana helposti ainakin sudilla levittyvä voidemainen poskipuna jolla saa superluonnollisen lopputuloksen. Olen käyttänyt sitä myös huuliin.

  • Tarja

    Tony Molyn Panda’s Dream Dual Lip & Cheek sävyssä Pink Baby on kyllä aivan ihana voidemainen poskipuna. Sen saa helposti levitettyä sudilla ja sillä lopputulos on superluonnollinen. Sitä voi käyttää myös huulille. Söpö pakkaus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram