PARHAAT EDULLISET MEIKIT – MONTA LOISTAVAA LÖYTÖÄ

13.05.2020

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

meikki edullisilla meikeillä

Tiesittehän jo, että niin kalliissa kuin edullisissa meikeissä käytetään samoja raaka-aineita? Molemmista voi siis tehdä todella kivoja löytöjä. Saadakseen hyvän meikin ei todellakaan tarvitse ostaa kalliita juttuja, vaan pienelläkin budjetilla saa ihan yhtä kivan meikin.

Keräsin tähän postaukseen tämän hetken suosikkini edullisista meikeistä. Mukaan mahtuu niin uusia löytöjä kuin vanhoja suosikkejakin.

Kaikki tämän postauksen meikit on saatavilla Lyko.fi -verkkokaupasta, josta löytyy vaikka mitä kivoja meikkejä, mutta myös näitä superedullisia löytöjä. Valikoima on todella laaja! Sain Lykolta teille -20%:n ale-koodin, joka on voimassa 20.5.2020 asti ja se koskee nettikaupan kaikkia tuotteita paitsi kampanjatuotteita ja seuraavia merkkejä: Dr. Dennis Gross, Eminence, Elixir Cosmetics tai The Ordinary. Koodi on: miiajohansson

MEIKKIVOIDE KAIKILLE

Tästä Milanin Conceal + Perfect meikkivoiteesta (17,90€) olenkin puhunut jo vaikka kuinka paljon melkein koko blogiurani ajan. Se vaan istuu kauniisti kaikille – jopa monelle iho-ongelmaiselle! Rasvoittuvalla iholla tosin se saattaa lähteä hieman karkailemaan.

Sävy 00 on hyvä talviselle vaalealle iholle, 01 hieman päivettyneelle ja 02 todella ruskettuneelle. Tarjolla on myös sävyjä lumikin vaaleille. Meikkivoide on ytyä, joten levitykseen kannattaa käyttää jämäkkää kabuki-sivellintä.

🔥 Edullinen peitevoideuutuus on Lumenen Blur peitevoide (14,50€), josta sävy light on hyvä talven vaalealle iholle ja medium ruskettuneemmalle. 

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN EDULLINEN AURINKOPUUTERILÖYTÖ

NYT KORVAT HÖRÖLLE! Tämä Catricen aurinkopuuterilöytö (4,50€!!!)on meikkijumalan lahja meille meikki-intoilijoille! Kerrankin on superedullinen viileäsävyinen melko vaalea aurinkopuuteri, joka on myös matta. Käytin itse sävyä 35 ja hieman vaaleammalla iholla voi käyttää sävyä 30, vaikka sävyero näissä on kuitenkin aika pieni (käytin aurinkopuuteria myös luomivärinä). Tämä on mielestäni aivan yhtä hyvä kuin hehkutettu Benefitin Hoola Bronzer, joka on noin seitsemän kertaa kalliimpi kuin tämä Catrice.

POSKIPUNIA JOKA MAKUUN

Makeup Revolutionilta löytyy poskipunasävyjä joka makuun ja hinta on ainoastaan 5,90€. Käytin tämän postauksen meikissä sävyä Ballerina, joka on kuvan etummainen poskipuna. Siveltimeksi sopii loistavasti Brushworksin edullinen 10,50€ maksava sivellin. Puuterimainen poskipuna on mielestäni sellainen, johon ei missään nimessä kannata upottaa paljon rahaa.

Hohdetta poskipäille saa uusilla Wet n Wildin highlightereilla, jotka ovat superhohtavia ja hinta vain 7,50€.

🔥 Jos et osaa valita itsellesi oikeaa poskipunasävyä, niin siihen löytyy ohjeet TÄSTÄ postauksesta.

MARKKINOIDEN PARHAITA RIPSAREITA

Essencen ripsarit päihittävät monet selektiiviset ripsarit mennen tullen. Jos et ole näitä vielä kokeillut, ja käytät rahasi aina johonkin todella kalliiseen esim. Lancomen Definicils ripsariin tai muuhun yhtä kalliiseen, niin suosittelen ainakin kokeilemaan. Essencen ripsarit maksavat noin 3-4 euroa.

Olen testannut Essencen ripsareista monta ja tämän postauksen kuvassa on pari uutta suosikkia the false lashes mascara ja volume stylist 18h. Myös vedenkestävä lash princess on loistava.

🔥 Kestävä ja intensiivinen musta rajaus on helppo tehdä geelirajauksella. Yksi parhaista on ehdottomasti Maybellinen vanha klassikko, jonka mukana tulee loistava sivellin (11,50€). 

SUPERHOHTAVIA LUOMIVÄREJÄ

Essencen uudet hohtavat hohtavat luomivärit sopivat loistavasti liikkuvalle luomelle ja niistä saa parhaimman hohteen esiin, kun levittää ne sormin (3,90€). Tykkään edelleen todella paljon myös brändin vanhemmista luomivärinapeista ja ahkerassa käytössä onkin ollut niistä sävy 01.

KESÄISIÄ HUULITUOTTEITA

Wet n Wildilla on aina ollut hyviä ja erityisesti hyvän sävyisiä huulipunia. Olen pitänyt monta niistä mukana myös meikkikeikoilla. Mitä mieltä olette – kumpi alla olevista uutuushuulipunista on kivempi? Korallinen Bellini Overflow vai raikkaan pinkki Strawberry Lingerie (5,50€)?

Blogin ensimmäisessä kuvassa käytin Isadoran Lip Boosteria sävyssä Crystal Clear (12,50€) ja sen seurana lemppari rajauskynääni Max Factorin Mauve Momenttia (7,50€).

Onko teillä jotain superedullisia meikkilöytöjä, joista meidän kaikkien pitäisi tietää? Vai oletko vannoutunut selektiivisten meikkien kuluttaja?

  • Charming Nails

    Hyviä tuotesuosituksia! essencellä on hyvä ja monipuolinen meikkivalikoima edulliseen hintaan. Joukkoon toki mahtuu hutejakin, mulla tuo vedenkestävä Lash Princess leviää yläluomelle ( ihoon siis mihin ripset osuu ) päivän mittaan niin en oikein tykännyt siitä 🙂
    Omat suosikit olen löytänyt selektiiviseltä puolelta tai “pro-sarjoilta”. Tykkään kuitenkin kokeilla halpiksia, itseasiassa ostan niitä varmaan enemmän kun aina haluaa löytää halpaa ja hyvää. Ja edullinen hinta laittaa tekemään heräteostoksia.

    Viitaten aiempiin kommentteihin niin minusta sun ig-tutot on just siitä hyviä kun oot oma itses. En ymmärrä ilkeitä kommentteja koska jos et tykkää, paina lopeta seuraaminen ja ole hiljaa 😀 mitä suositumpi olet, sitä enemmän on niitä varjopuolia ja ihmisiä tuntuu kaikki pikkuasiat ärsyttävän. Netissä on myös liian helppo huudella anonyyminä. Joskus minullakin aina sydän hakkasi kun menin katsomaan kommentit, nykyään ei kun ilkeilijät on hiljentyneet. En kirjoita enää niin omasta elämästä tai ig:ssä pistin heti eston stalkkaajalle 🙂

    • Miia Johansson

      Helou! 🙂 Joo, totta kyllä, että Essencellä on tosi kiva valikoima ja sekin totta, että hutejakin kyllä on. 😀 Ja vedenkestävien ripsareiden kanssa saattaa helpoti käydä noin, kun ne on kuitenkin rasvaliukoisia. Joku 38 asteessa lähtevä vois olla sulle hyvä. Mutta siis hyvä, jos oot löytänyt jo suosikit. <3

      Joo, tuo on hyvä, että oot pistäny estot stalkkaajille. Mullakin on muutaman inhottavan ihmisen kohdalla esto, koska sellainen negatiivisuus on ihan turhaa. 🙂

    • Sara

      Mietinkin miksi olet viimeaikoina jättänyt niin kärkeviä kommentteja muiden blogien kommenttiosiossa, kurja että kohdallesi osui näitä netin inhottavia puolia! Ja jaksamista. 🙂

  • Maria

    Heippa Miia!

    Tilasin kokeiluun tuon Milanin meikkivoiteen psoriasis iholleni.. Levitän meikkivoiteen aina sormilla, mutta tähän olisi ilmeisesti hyvä käyttää sivellintä. Olisiko suosituksia hyvistä? 🙂 Kiitos taas hyvistä vinkeistä! 🥰

    • Miia Johansson

      Heippa Maria! 😊 Tästä postauksesta löytyy meikkisivellinsuositus tuon meikkivoiteen yhteydestä.

      • Maria

        No niinpä olikin! 🙈 Katsoin videon, mutta luin postauksen näköjään huolimattomasti..

  • Annukka

    Hei!

    Kiitos, olipa mielenkiintoinen listaus ja video instagramissa. Varmasti päätyy itsellenikin ostoskoriin jotakin.

    Kiinnitin videolla kuitenkin huomiota yhteen rintakehäsi luomeen/ihomuutokseen. Se näytti videolla (oli toki kaukaa ja epäselvä) reunoiltaan hieman punaiselta ja epätasaiselta. Itsellänikin on paljon luomia, ja välillä niiden muutoksille tulee sokeaksi… samalla kiinnitän helposti huomiota muiden luomiin ja olen varsinainen luomitarkastusten ja herkästi luomien poiston puolestapuhuja. Mikäli se näyttää livenäkin hieman punaiselta ja epätasaiselta, toivottavasti käyt sitä näyttämässä 🙂

    Kaikkea hyvää kevääseesi!

    • Miia Johansson

      Helou Annukka! 😊 Joo luomet on tarkastettu ja olen siis sellainen ihminen joilla niitä vaan on enemmän. Lääkäri sanoi, ettei punaisissa luomissa ole mitään vaaraa vaan itse pitää seurata niitä tosi tummia.

      • Annukka

        Hyvä juttu 🙂 Ja sama juttu itsellä, paljon luomia… ajattelen ihon olevan kuin kaunis tähtikartta 🙂 Seurailen itsekin tarkasti ja suojaan hyvin, olen tykännyt viime vuonna vinkkaamistasi Alga Mariksen aurinkosuojista.

  • Miime

    Moi Miia 😘
    Kiitos ja halaus. Juuri tätä/näitä edullisia meikkipostauksia olen tässä odotellut – kieli pitkällä.

    Ensinnäkin, olen etsiskellyt edullista ripsiväriä, katsellut youtubevideoita. Ja yksi on vaan noussut ylitse muiden, näiden testaajien mielestä: Essence!!! Eikä! Kyllä. Jopa seuraamani Zabrena on rankannut joitain tuotteita top 10…
    Hänellä ja minulla siis täsmälleen samanlainen rasvoittuva iho, siksi seuraan tarkkaan, mitä hän suosittelee.

    Ostin Zaberan suosituksesta sen Loreal Paradise WP -ripsarin. Siinä en ollut yhtä mieltä kyllä. Harja oli suuri. Mutta massa ei missään olosuhteissa varissut silmien alle!!! Mutta kierremekanismi oli todella hankala avattava, koska plon pinta liukas, ei saanut otetta… mhääh. Ei meikkaaminen saa tuskaa tuottaa, vaan iloa ja iloista mieltä.

    Kokeilin suosituksesta Essencen Lash Princess WP -ripsiväriä. Hei, älä viitsi!
    – Minulla EI KOSKAAN OLE OLLUT ripsiväriä, joka olisi tehnyt saman effektin VAIN yhdellä kerroksella. Olin tyrmistynyt!!!!😲
    Hinta ei päätä huimaa, joten tilasin varastoon 2 lisää, koska ripsiväri kestää hyvänä vain 2 kuukautta, riippuen siitä, mitä hiuksen pätkiä tuppaa harjaan, kun meikkaa. 🙄🙄🙄
    (kun omaa vielä vauvantukan, niin pehmoinen, ettei tahdo pysyä siellä, minne sen laittaa)
    Toinen on tämä mattapuuteri, (all about matt) pitää ihon kiillon poissa….

    Kolmas ihan jes-löytö on tämä Catrice Cosmetics sarja, siitä nappasin (Prime And Fine, pore refining Anti-Shine base) primerin. ja meikki pysyy paikallaan, vaikka kiilteleekin illan päätteeksi.

    Kolmas on Catricen luomiväripaletti the Fresh nude collection.
    Siis massa irtoo ja levittyy todella, todella kauniisti. Vaikka tuotteessa kimmellystä, ei tee silti övereitä, kun osaa laittaa maltilla. Jos tulee liikaa, käyttää mattaa puuteria kevyesti päällä, se häivyttyy kyllä. (Toista se oli Lancomen single omber luomivärissä. Sitä ei saa millään muulla työstettyä, kuin vaahtomuoviaplikaattorilla. Ei myöskään häivyty, mutta muutti sävyn luomella liilaksi, kaunis tehosteväri kyllä 😃)
    Ja muuten käytän essencen luomiväriä poskipunana, pysyy hyvin paikallaan. Oli liian voimakas punainen luomiväriksi.

    Catricen False Lash ripsiväri oli pettymys. Se klimppas hennon hennot ripset mytyiksi ja massa oli kuivahkoa. Jää käyttämättä….

    Ja rajauksena on NYX Matte Liquid Liner, pysyy, pysyy. Miksikö aina mustaa ja nestemmäistä? Kuule Miia, en ole vieläkääm löytänyt rajausvärikynää, jota ei tarvitsisi PAINAA luomelle. Siksi aina nestemmäinen ja se häivyttyy mahdollisen luomivärin alle kyllä.

    Että jos sinulla on todella hyvä meikkirajauskynä, jota EI TARVITSE painaa, kiitos dear, vinkkaa minulle.
    Ruskeasta väristä silmäni eivät ole tykänneet, mikä lie ongelma sekin? Käyttäisin jotain muutakin sävyä kuin aina mustaa, mutta eipä niitä ole eteen tullut….

    Nyt hakusessa on silmän vesirajaan tarkoitettu meikkikynä, joka levittyy painamatta, mutta ei varise päivän mittaan mihinkään. Eli pysyy siinä, mihin sen on laittanut. Mutta oikeasti huokea. En maksele niistä 20 enempää, sekin jo on hurja summa, niukan talouden ihmisille, kuin minä.

    Että näin täällä Miia 🌹🌹🌹

  • Tupu

    Essence ripsarit on kyllä hyviä ja varsinkin the false lashes, jota käytitkin. Tulee kokeiltua muitakin, mutta palaan aina tuohon Essenceen. Essencen huulikiiltoja kantsii kokeilla. Eivät ole tahmaisia ja kosteuttavat hyvin näin kuivahuulistakin, joka ei yleensä käytä punia tai kiiltoja 🙂

  • Tiia Kanerva

    Olen seurannut sinua pitkään täällä blogissa ja IG:ssä. Olen itse melko laiska (ja taitamaton) meikkaaja mutta tykkään silti katsella videoitasi ja vinkkejäsi. En juurikaan ole panostanut omiin meikkeihini, mutta nyt tein tämän postauksen innostamana suuremman tilauksen, jossa mm. poskipuna (miten olen voinut elää 26 vuotiaaksi ilman?!), luomiväripaletti, luomivärin pohjustusvoide, geelirajaus ja pari perus sivellintä. Kävin kymmeniä postauksiasi läpi ja etsin itselle sopivimmat. Joten tuhannesti kiitos tästä ja aiemmista postauksista, ne olivat todella avuksi, sillä meikkejä on NIIN paljon.. Kiitos ja ihanaa kevättä <3

  • Päkä

    Kiitos hyvästä videosta ja listauksesta. Siitä innostuneena ajattelin tilata nuo kaikki, mutta niin on varmaan moni muukin ajatellut, sillä lähes kaikki oli loppu, ostoskoriin olisi jäänyt yksi tuote. 😊 Yritän sinun videoiden avulla oppia meikkaamaan näin vanhemmalla iällä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan 😄

    • Miia Johansson

      Eiiii!! 😟 Tosi harmi jos nyt jo loppu! Onneksi Lykolla on kyllä paljon muitakin kivoja meikkejä. 😊

  • Markit

    Heippa; Minähän olen juuri tuon Lancomen uskollinen ystävä ollut vuosia. Muitakin ostellut, mutta en ole yhtä hyvää löytänyt. Tai siis se Lumenen vedenkestävä suosituksesi on yhtä hyvä. Pitää nyt tuo Essence ripsari testata, sillä kyllä minäkin mieluusti vähemmän maksaisin. Lancomet ostettu kyllä aina kantistarjouksena 😀.
    1. kuvan huulipuna on kaunis ja sitten tuo pinkki. Korallinen on tosi kaunis väri, mutta jotenkin silmissäni riitelee korvakorujen kanssa 😄 tai ehkäpä kännykkä vääristää väriä.
    Olen kännykkääni kerännyt valikoiden suosituksia ” ostoslistalle”. Löytyi tuotemerkki NYR, mutta merkin alta monta tuotetta. Et sattumalta muista, mitä olet suositellut? Älä turhaan mieti, jos et heti muista.

  • SIPU

    Hei Miia!
    Kiitos ihanista postauksista, joista olen saanut valtavasti apua ihonhoitoon ja meikkamiseen <3
    Mulla ois kysymys. Teit tuossa vasta postauksen ihon "talimadoista". Mietin tässä, voiko olla niin ettei Flow cosmeticsin probioottikasvovesi ole paras vaihtoehto tuollaista talia kerryttävälle iholle? Nimittäin alkuvuonna aloin käyttää Evolven cleanising meltiä ja Bybin mega mistiä kasvovetenä, ja ihon kunto parani huimasti. Sen jälkeen olen käyttänyt kasvovetenä tuota Flowia, ja tuntuu että epäpuhtauksia on paljon enemmän ja rasvaa voisi puristaa taas nokasta ja leuasta vaikka kuinka. Voiko syy löytyä kasvovedestä? Toki muitakin tekijöitä tässä koronan takia on varmasti ollut. 🙂 Mulla on siis joku sekasorttinen ihotyyppi, t-alue rasvoittuu, poskissa ja otsalla on hormonaalista aknea (puhkeaa pms:n aikaan joka kuu), mutta iho on myös pintakuiva (tästä olen päässyt aika hyvin eroon suosituksillasi <3). Iho on myös aika herkkä, ei kestä kovia kuorintoja tai läheskään kaikkia naamioita, ja myös punoittaa herkästi, siksi päädyin ostamaan tuota Flowia. Osaatkohan auttaa? 🙂 Tässä pohdiskelin että tuota Olivia Kleinin acne-kasvovettäkin kiinnostais kokeilla, mutta haluaisin toisaalta pysyä luonnonkosmetiikassa.

    Ps. Osaatko sanoa, ovatko sellaiset mustapäälaput ihan no no? Käytän niitä aika paljon, koska rakastan kiskoa sitä pirun talia ihostani, mutta olen myös miettinyt kiihdyttävätkö ne talintuotantoa entisestään.

    • Miia Johansson

      Heippa Sipu! 🙂 No siis Flown probioottikasvovedessä ei ole sellaisia ainesosia, jotka hillitsisivät takin tuotantoa. Se on erityisen hyvä punoittavalle ja ärtyneelle iholle. Toki se sopii kyllä kaikille ihotyypeille, mutta siitä ei välttämättä saa rasvaisempi iho sellaisia lisäraaka-aineita, joita se tarvitsee. Syy voi siis johtua kasvovedestä. Mutta toisaalta Bybin Mega Mist on suunnattu enemmän taas kuivalle iholle. Mutta jos se toimi, niin vaihda ihmeessä takaisin. 🙂 Ja tosiaan kuten sanoitkin, niin ihon epäpuhtauteen voi vaikuttaa toki muutkin tekijät kuin ulkoinen ihonhoito. Itse ainakin näin Koronan aikaan stressi on saanut ihon hieman erilaiseksi mitä se on normaalisti.

      Olivia Klein on sellainen hybribituote, jossa on luonnon parhaimpia raaka-aineita ja synteettinen säilöntäaine. Ne ovat loistavia tuotteita herkkäihoiselle, koska luonnonkosmetiikan säilöntäaineet ovat joillekin hieman ongelmallisia. Eli lähestulkoon luonnonkosmetiikasta on kyse Olivian kohdalla. Mietin sulle enemmänkin Olivian Hydra Toneria, joka myös kosteuttaa, että tasapainottaa ihon talin tuotantoa. Sun kannattaa lukea mun postaus ihonhoidosta sekaihoiselle tästä: https://miiajohansson.com/2020/03/11/parhaat-ihonhoitotuotteet-sekaiholle/

      Omasta mielestäni mustapäälaput on hyviä ja käytän niitä itsekin aina silloin tällöin. Niiden käytön jälkeen on hyvä kosteuttaa iho hyvin. Ja muuten kaksoispuhdistus on hyvä iholle, johon kertyy hieman enemmän epäpuhtauksia tai tukkeutuu.

      • Sipu

        Valtavasti kiitoksia vastauksesta <3

  • Ilona

    Essencen ripsivärit, poskipunat, metalliset luomivärinapit, rajauskynät silmiin ja huuliin ja oikeastaan kaikki huulipunat aivan huippuja! 😍 Catricen väritön kivipuuteri päivittäin käytössä. Ja Makeup Revolutionin luomiväripaletit on parasta! ❤

    Ihanaa kun nykyään löytää edullisesti meikkejä, ei tarvitse työttömänkään olla meikittä. Ja kiitos näistä vinkeistä, löytyi vaikka mitä uutta! ❤

    P.S. Näiden korvisten kanssa pinkimpi huulipuna kivempi, vaikka molemmat ihania 😍

  • tips

    Tämä on nyt off topic ja ehkä olet aiheesta jo joskus kirjoittanutkin, mutta laitan nyt toiveeni kuitenkin: eli kaipaisin postausta siitä, miten aurinkotuotteita käytetään yhdessä meikin kanssa. Eli missä järjestyksessä voiteet laitetaan ja mitkä tuotteet ovat hyviä. Itse olen nyt laittanut ensin kosteusvoiteen, sitten aurinkovoiteen ja päällimmäiseksi meikkivoiteen, mutta pakkelin määrä tuntuu valtaisalta. Olen nähnyt myös aurinkovoiteita, jotka suihkutetaan meikin päälle ja se tuntuu ajatuksena kevyemmältä ja kivemmalta, mutten tiedä, miten toimii ja suojaa käytännössä. Olisi tosi kiva, jos kertoisit omat kokemuksesi.

    • Miia Johansson

      Heippa! Ihan oikein oot tehny. 😊 Ja luit ajatukset.. nimittäin huomenna on tulossa postausta aurinkovoiteista meikin alle. Tuo päälle suihkuttelu ei ikävä kyllä oikein riitä niin kuin epäilitkin. Tietty sekin parempi kuin ei mitään, mutta huomenna tulossa lisää. 😊

  • Markit

    Kerropa minulle, mihin kategoriaan laitat tällaiset postaukset, joissa olet kerännyt jonkin tyyppisen meikkikokonaisuuden? Vai pitääkö tämä printata/kirjoittaa meikit talteen 🤔😀. Tähän kun tulen varmasti myöhemmin palaamaan. Kategorioitahan on kyllä kiitettävästi.

  • Joshua

    Onko muilla Essencen kanssa samoja ongelmia, että tuotteet itsessään ovat ihan huippuja, mutta paketit hajoaa? Esim puuterit ja poskipunat jne kansi napsahtaa hyvinkin nopeasti irti. Arjessa eipä tuolla väliä, mutta reissuun lähtiessä nämä tuotteet ottaa osumaa.
    IG-stooreihin liittyen oon ihan ukkelin mielipiteiden fani! Tuun siitä aina tosi hyvälle tuulelle 🙂

  • Jonna

    Hei! Ihanaa miten helpoksi sinä teetkään meikkien shoppaamisen! Olen tehnyt sinun kauttasi niin paljon löytöjä ja jokainen on ollut nappi valinta, eikä rahaa ole mennyt hukkaan ns. Väärien ostoksien takia. Kiitos😍

  • Pia Kaario

    Hei Miia, olen metsäsätänyt noita Wetn and Wildin huulipunia (Strawberry lingeriä esim.) Lykolta loppu. Mistäköhän löytäisin?

    Hyvää kevättä ja terveyttä!

    • Miia Johansson

      Heippa Pia! Stockalta voisi saada. 🙂

  • Mermar

    KIKO merkiltä olen ostanut hyviä tuotteita, kun olen matkoilla. On omia liikkeitä ainakin Italiassa ja Espanjassa. Tosi edulliset hinnat.

    • Miia Johansson

      Joo mäkin tykkään Kikon stick luomiväreistä. 😊👌

  • Diana

    Oon ihan hullaantunut Essencen Witch Side -paletista! <3 Siinä on niiiiin ihanan hohtavia helmiäisiä ja kivoja värejä. Onko sulle tuttu? 🙂

    • Miia Johansson

      Tää mulla on jotenkin menny ihan ohi. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram