VUODEN 2019 TOP 5 MEIKKILÖYDÖT

30.12.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Pakko myöntää, että tänä vuonna tein parhaat löydöt ihonhoidon puolella ja moni vanha värikosmetiikan suosikki pysyi mukana edellisestä vuodesta. Muutamat meikit kuitenkin nousivat uusina löytöinä selkeästi ylitse muiden ja näiden viiden karsiminen oli yllättävän helppoa.

PARAS VÄRIKÄS PALETTI

Jos värikkäät luomivärit inspiroi, niin tämä *Jeffree Starin Jawbreaker -luomiväripaletti on ehdottomasti jokaisen euron arvoinen tapaus. Sävyt ovat upean pigmenttisiä ja ennenkaikkea nykyaikaisia. Vihreät ja siniset luomivärit ovat lähes poikkeuksetta vanhanaikaisia sävyjä, mutta eivät tässä paletissa. Tällä paletilla kliseisesti vaan luovuus on rajana.

UUTUUSSIVELTIMET

Tänä vuonna Suomeen saapui *amerikkalainen sivellinbrändi nimeltään Luxie. Moni heidän siveltimistään on jo kotiutunut ehdottomaksi suosikikseni ja ne sopivat loistavasti omaan kädenjälkeeni. Näistä tulette kuulemaan vielä lisää heti ensi vuoden puolella.

UPEA LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKIVOIDE

Erityisesti kesäkäytössä aivan loistavan kevyt ja kuulas meikkivoide on *Zuii Lux Flawless meikkivoide. Se sopii loistavasti eri ihotyypeille vaikka kaikista rasvaisimmille ihoille en sitä suosittele. Sävy Driftwood on loistava ruskettuneelle ja talveen sävy Dusk. Itselläni on iholla erityisesti talvella punaisuutta, joten niitä tämä ei peitä. Kesällä ruskettuneena tämä tasoittaa upeasti ihon sävyä.

EDULLINEN SILMÄMEIKIN POHJUSTUSVOIDE

Luomiväriä ei koskaan kannata laittaa ilman pohjustajaa, koska ainakaan itse en pidä siitä, että luomiväri valuu luomivakoon rasvaiseksi viiruksi. Tämä *Wet n Wild Photofocus Eyeshadow Primer silmämeikin pohjustusvoide on täysin verrattavissa kalliisiin silmämeikin pohjustusvoiteisiin ja se todella toimii. Lisäksi tämän tuubin saa alle kymmenellä eurolla. Tuote on todella riittoisa, toimii kaikilla silmäluomilla ja se tasoittaa kevyesti luomen sävyä.

RIPSIVÄRI YLITSE MUIDEN

Aivan loppumetreillä mukaan hyppäsi *Benefitin Bad Gal Bang, joka jäi heti ensikäytöstä jokapäiväiseen käyttöön. Harvoin osuu näin hyvä maskara kohdalle! Lisää voitte lukea TÄSTÄ.

Löysittekö te tänä vuonna joitakin mielenkiintoisia ja testaamisen arvoisia meikkejä? 

  • SiiriS

    Nature republicin collagen bb cream on ehdottomasti paras bb-voide mitä oon koskaan käyttänyt! Peittää sopivasti, mutta jälki on silti sellainen että oma iho hehkuu alta, levittyy tosi nätisti ja pysyy hyvänä koko päivän. Yleensä bb-voiteet eivät ole omaan makuun antaneet mitään peittoa, ovat liian vaaleita/tummia ja ovat parissa tunnissa jo kuluneet pois. Tuleeko ihonhoitotuotteista myös tällainen vuoden parhaat postaus? 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa SiiriS! Oih, mielenkiintoista. 😀 Joo, ihonhoidosta on tulossa samanlainen TOP5 postaus. Se on tulossa seuraavana. 🙂

  • Markit

    Hei; Kiva postaus. Mutta kerropa, millainen on vanhanaikainen sininen/ vihreä luomiväri? Minä kyllä tykkään niistä, kun ovat hillittyjä, mattavärejä 😀. Ja tiedän, että saan tykätä. Mutta avaa vähän mielipidettäsi. Onko se sitä, ettei ole muodissa? Ja muodinmukainen tyyppi en ole, vaan klassinen. Oletkos sinäkin laittanut sitten välillä vanhanaikaista luomiväriä ja minä olen kehunut 😄?
    Ja ne minun meikkilöytöni ovat sinun suosittelemia tuotteita, esim meikkivoide, siveltimet ja puuteri.😊

    • Miia Johansson

      Heippa Markit! 🙂 Voi ei.. vaikea selittää. Usein luonnonkosmetiikkabrändeillä on sellaisia vanhanaikaisia sävyjä. Ja joo kyllähän ne liittyvät tämän hetken trendeihin. Vähän samalla tavoin, jos nyt vetäsisi 80-luvun värikkään meikin niin näyttäisi vanhanaikaiselta, mutta kun sen voi tehdä myös nykyaikaisen väriseksi. Sävyvalinnat ja sävy-yhdistelmät vaikuttavat paljon lopputulokseen. 🙂 Mulla ei ole tainnut näkyä blogissa ns vanhanaikaisia sävyjä. Koitan välttää niitä. 😀

      • Markit

        Jep jep, itse asiassa nyt ymmärrän. 80- luvullakin oli kimaltelevia ym. luomivärejä, mutta ne tosiaan vedettiin vähän reippaammalla kädellä, olinhan itsekin silloin 30+, vain kulmakarvat oli rajana 😅. Kaikki oli enemmän kuin nyt, vaikka samaa luomiväriä käyttäisi. Nykyisin ei vaan nouse kulmakarvoihin asti, vaan on hillitympää. Aiemmin laitettiin sinisen jälkeen vaaleampaa jne. Unohtunut tämä 80- luku. Eläköön Google 😄.
        Mutta olimme silloin 80- luvulla toooosi hienoja 😂! Ja nyt, kun olen olen 60+, olen toooosi varovainen luomivärin kanssa.
        Tähän kohtaan on pakko mainita tuo “Eeva (70+) kommentoija (aiemmin). On niin ihanaa lukea hänen kommenttejaan. Olisinpa itsekin 70+ yhtä reipas, elämänmyönteinen ja innokas kaikkeen uuteen. Ja utelias! Kaiken kaikkiaan on aika hienoa, että blogisi kiinnostaa eri ikäisiä. Olet onnistunut, vai mitä? Mikään ei ole hienompaa kuin uteliaisuus elämään. Eikö?

  • Anna

    Itse olen innostunut nyt loppuvuodesta meikkaamisesta ihan uudella tavalla sinun ja muutaman muun meikkibloggaajan seuraamisen myötä. Olen uskaltanut alkaa kokeilla uusia tyylejä ja tuntuukin, että esimerkiksi olen oppinut käyttämään luomivärejä. Kiitos siitä sinulle ja mahtavalle ig-tilillesi, olet todellinen inspiraation lähde tällaiselle kotimeikkaajalle. 😊
    Mikä se Luxien sivellin onkaan ollut, jota olet käyttänyt videoilla luomivaon värin häivyttämiseen? Ja onko sinulla vinkkejä tuon wet’n’wildin pohjustajan kanssa, kun tuntuu että minulle se jämähtää luomelle niin, etten saa sitä levittymään ja sitten myös luomiväri jotenkin jämähtää sen päälle. Tulisiko pohjustaja laittaa meikkivoiteen ja puuterin päälle luomille, vai esim. puuteroida luomi pohjustajan laiton jälkeen ennen luomiväriä? 🤔

    • Miia Johansson

      Heippa Anna! 🙂 Ihana kuulla, että oot saanut inspistä. <3 Mulla on ollut pari eri Luxien sivellintä. Usein teen pelkällä 213:lla koko silmämeikin. Sitä Wet n Wildiä pitää levittää vain todella vähän ja ohut kerros. Jos luomivärin lisääminen sen päälle on hankalaa, niin kannattaa puuteroida puhjustusvoide ensin. Alle tai päälle ei kannata laittaa ylimääräisiä kerroksia meikkivoidetta tai peitevoidetta.

  • Minttu

    Ehdottomasti Lily lolon mineraalimeikkivoide (taidetaan myydä nimellä meikkipuuteri). En enää voi elää ilman ❤️

    • Miia Johansson

      Heippa Minttu! 🙂 Okei.. vitsit kun itsekin tykkäisin meikkipuutereista, mutta en vaan sitten millään. Ihanaa, jos oot löytänyt oman suosikin ja vielä luonnonkosmetiikkaa. <3

  • Tiltu

    Mä löysin IT Cosmeticsin Your skin but better- cc-voiteen. En ole tiennytkään, että noin helposti on edes mahdollista saada atooppisen ja couperoottisen sekaihoni sävy ja tekstuuri tasaiseksi.
    Tuo Wt’nWildin silmämeikinpohjustusaine täytyy testata, sitten kun tuo Too Facedin Shadow Insurance viimein loppuu. Wet’nwildilla on muuten kaikkien aikojen parhaiten kestävä huulipuna Balm Stain. Harmikseni olen vain huonosti löytänyt siitä sävyjä. Se kestää vaikka seuraavaan päivään eikä kuivata yhtään saati leviä huultenympärysjuonteisiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram