UUSI SUOSIKKI: TUUHENTAVA JA PIDENTÄVÄ RIPSIVÄRI

17.12.2019

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Tämä *Benefit Bad Girl Bang -ripsiväri oli rakkautta ensikokeilulla. Se teki ripsistä paksummat ja tuuheat heti ensimmäisellä kerroksella.

BENEFIT SUOMEEN

Tiesittekö jo, että Suomeen on hiljattain saapunut yksi todella *suosittu kosmetiikkabrändi nimeltään Benefit. Brändi on perustettu jo 70-luvulla ja sen tuotteet tulevat hauskan näköisissä ja erikoisissa pakkauksissa, mutta ovat leikittelevästä ulkomuodosta huolimatta todella laadukkaita.

PARAS RIPSARI PITKÄÄN AIKAAN

Löydän todella harvoin hyviä ripsareita ja ne samat vanhat tutut ovatkin olleet käytössäni jo melko pitkään. Voit lukea suosikeistani ja myös hyvistä kikoista mahdollisimman näyttäviin ripsiin TÄSTÄ.

*Benefitin Bad Girl Bang on yllättävän kosteaa koostumukseltaan ja yleensä sellaiset ripsarit eivät itselleni sovi. Tämän ripsarin kohdalla tosin märempi koostumus tarraa hyvin ripseen kiinni ja muovinen harja erottelee sekä tuuheuttaa ripset kauniisti. Tätä ripsaria hehkuttavat myös monet kansainväliset kaneusgurut ja eivät turhaan, sillä tämä on niin hyvä!

Ripsaria on saatavilla myös *minikoossa, jos ei halua heti panostaa normikokoon.

P.S. Kannattaa ottaa huomioon, että tämä on siis normi ripsari. Jos ripsiväri tuppaa päivän aikana tarttumaan ylä- tai alaluomelle, niin siihen auttaa näiden alueiden puuterointi ennen ripsarin lisäämistä. Jos tämä ei auta, niin kannattaa valita 38:n asteisessa vedessä lähtevä ripsari – näistä löydät testivertailun TÄSTÄ.

  • Jentza

    Pitää ottaa testaukseen tämä ripsari uutuus 👍🏽

    Laitatko tämänkin alle lumenen vedenkestävää vai pysyykö tällä taivutus ?

    • Miia Johansson

      Mä laitan aina ihan vähän tyveen vedenkestävää tai tosiaan mulal ei henk koht pysy taivutus. 🙂

  • Marika

    Tää on ihan paras. Kokeilin minikokoa. Mun mielestä kuivu aika lyhyen käytön jälkeen vaikka en pumppaa sitä. Ei toiminu enää niin hyvin kuin kosteana.

    • Miia Johansson

      Heippa Marika! Aa.. no voihan vitsit. Pitää siis katsoa miten käy.

  • Laura

    Muhun Benefitin brändäys ei toimi, vaikka oon kuullut hyvää kulma- ja ripsituotteista. Mun estetiikkaan “hauskuus” ja kitch ei oikein kuulu, siksi oon kasvanu ylitse myös Too Faced ja The Balm sarjoista.. Mutta hyvältä ripsari näyttää sulla, oma uusi lempparini on Hourglassin Caution!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    • Miia Johansson

      Heippa Laura! 🙂 Mulla ei ole oikeastaan mitään väliä miltä tuote näyttää – kunhan se toimii. Ja tietenkin ihonhoidossa merkkaa vaan sisältö. Joo, tuo Hourglass on munkin mielestä ihan jees, mutta omaan makuun jotenkin tönkkö tähän verrattuna. Lisäksi siitä ei lähde niin hyvin ripsaria irti. Mutta siis nää ripsrijutut on niin makuasioita. 😀

  • Elsku

    Ei nyt ihan ripsiväriin liity, mutta sinulle sopii todella hyvin tuollainen raikas punainen huulipuna 😀 sopii todella hyvin vaalealle ihollesi ja vaalealle iholle yleensäkin

    • Miia Johansson

      Kiitos 😍 joo, samaa mieltä että punainen on aina tosi jees vaalealla ja oikeastaan kaikilla ihonsävyillä. 👌🏽

  • Suvi

    Arvasin, että kyseessä on just tää ripsari, kun näin tätä sinulla kuvassa Insta stooreissa! 😄 Tää on ollut oma lemppari kans nyt vuoden verran, ehdottomasti paras ripsari ikinä sekä näyttävyyden että sottaamattomuuden puolesta. Mahtavaa, että tätä saa nyt myös Suomesta (ja Tallinkin laivoilta)!

  • Lavis

    Bad gal, ei girl 🙂

    • Miia Johansson

      Uppista.. katos kun tällanen suurpiirteinen ihminen lukee ja kirjottaa. 😅

  • Tiina

    Täytyypä testata tämäkin! Oma suosikki on muutaman putelin verran ollut nyt Benefitin They’re real! Juuri loppumassa ja olipa ilo kuulla että nyt saa suomestakin 😍

  • Krista

    Moikka! Onko sulla antaa vinkkiä siihen että jos ei halua luomiväriä käyttää niin miten tuo luomenalue kannattaa silloin meikata? Jos jättää ilman mitään meikkiä niin tuntuu rasvoittuvan ikävästi eikä näytä kivalta 😄

    • Miia Johansson

      Mä laittaisin luomivärinpohjustusvoiteen ja puuteroisin sen. Pysyy mattana koko päivän. 🙂

  • Eeva

    Moi!
    Tää ei liity ripsariin.On monta kertaa pitäny kirjoittaa että toi sun nykyinen tukkatyyli sopii sulle tosi hyvin,ihankuin olis lähteny vuosia pois.
    IHANAA JA RAUHALLISTA JOULUA teille molemmille.

    • Miia Johansson

      Oi kiitos Eeva! <3 Tämä kohteilisuus tuli niin tarpeeseen, kun olen jotenkin tuskaillut viimeaikoina hiusten kanssa. Ihanaa joulua myös sinne! <3

  • Emmi

    Kävin katsomassa linkkiä jonka olit laittanut ripsiväristä. Siellä luki,että tuote olisi vedenkestävä 🤔

    • Miia Johansson

      Heippa Emmi! Joo, mä oon itseasiassa tutkinut tätä tänään, koska ei tämä koostumus mun mielestä ole vedenkestävä. Ja purkissa ei lue waterproof. Benefitin sivuilla lukee water-resistant ja smudge proof. Yleensä sudge proof lukee niissä, jotka lähtee 38 asteisella vedellä. Mutta ei tämä kyllä sellainenkaan ole. Sanoisin, että hitusen näiden kaikkien hybridi. Merkillä on kuitenkin erikseen bad gal waterproof ripsari. Varmaan suomentaja ymmärtänyt nyt väärin tuon tuotteen kuvauksen. Tähän lopputulokseen tulin. 😀 Tooosin ei lähde niin helposti poiskaan kuin normiripsari.

  • Markit

    Moikka; Tuohan onkin viisasta, että voi kokeilla pienemmällä ( ja edullisemmalla) ripsarilla ensin. Harmi vaan, että vaikka Benefit on rantautunut Kicksiin, niin tuotteita löytyy vain Helsingin Triplasta. Katsoin useammankin tuotteen kuin ripsarin. Kuulemma tavarantoimittaja päättää, missä myydään alussa ( kertoi Kicks, kun netissä utelin, koska meillepäin tulee). Toivon mukaan tuotteet tulevat myöhemmin ihan fyysisestikin Kicksin muihinkin liikkeisiin, tilaamalla toki saa. Miksiköhän minun aina pitää saada hypistellä ennenkuin ostan 😄? Saisipa aina ostaa ensin pienemmän kokeilukappaleen! Pitää laittaa myöhemmin hankittavien listalle.😄

  • Tytti

    Pakko kokeilla, tämä oli muuten joulukuun Goodieboxissa mukana mutten ole vielä kokeillut 🙂

    • Miia Johansson

      Joo kantsii.. olisko ehkä vielä sitä pienempää versiota Kicksissä vielä 😊👌

  • Teikku

    Hei, oletko huomannut että ripsien taivutus vaikuttaisi ripsikatoon? Itse nyt vuoden ajan enemmän taivuttanut ripsiä ja itselläkin eka kerran syksymmällä lähti ripsiä todella paljon kerralla. Aiemmin kun en ole taivuttanut ripsiä ja käytössä ei-vedenkestävä ripsari, tällaista “ongelmaa” ei ole ollut. Minulla taivutus ei pysy kuin vedenkestävällä ripsarilla.. en tiedä voiko vedenkestävä ripsari vaikuttaa myös ripsikatoon?

    • Miia Johansson

      Mä oon taivuttanu ripsiä jo sen noin 20 vuotta putkeen niin en oo siihen liittäny. Mutta näihin ripsiseerumeihin kyllä. Nää kun venyttää sitä kasvuaikaa niin musta tuntuu, että kasvusykli on jotenki synkronoitunu mulla. 😂 En muuta keksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram