Toimiva ja turvallinen ripsiseerumi

18.08.2019

*Sisältää mainoslinkin.

Se hetki, kun Virve sanoi IG-stoorissaan, että tätä ripsiseerumia ruotsalaiset ostaa kuin hullut, niin päätin samoin tein ostaa tämän *Xlash seerumin kokeiluun. Alla olevat kuvat kertovat, että se todella toimii. En voisi olla enemmän innoissaan, vaikka en ole vielä edes testannut seerumia täyttä 30 päivää.

VAARALLISIA AINEITA?

Moni Suomessa myytävä ripsiseerumi sisältää prostaglandiinijohdannaista ja tuo prostaglandiini on siis glaukoomalääke. Tämän lääkeaineen sivuvaikutus on ripsien kasvu, mutta myös silmäluomien tummuminen, kutina sekä muut paikallisoireet. Lisäksi tällaisen seerumin pitkäaikaiskäyttö on riski, sillä tutkimustuloksia ei ole riittävästi. Ruotsi on yksi niistä maista, joissa kosmetiikassa ei saa olla prostaglandin johdannaista.

Toki Prostaglandiinin johdannainen todellakin kasvattaa ripsiä – siitä on omakohtaisia kokemuksia. Ripseni olivat viime vuoden lopulla niin ihanan pitkät, mutta ne myös tippuivat pois tukoittain. Onkin siis hyvin vaikea löytää oikeasti toimivaa ripsiseerumia, joka ei sisällä tätä haitallista ainesosaa, joka on myös hankala tunnistaa inci-listasta. Tässä löytämässäni seerumissa ei tätä haitallista ainesosaa ole.

Omista huonoista ripsiseerumikokemuksista voit lukea TÄSTÄ.

TOIMIIKO TÄMÄ?

Kyllä – olen käyttänyt nyt seerumia tarkalleen 18 päivää ja tuloksia näkyy jo nyt. Ripseni ovat vahvemmat sekä tuuheammat. Pituuttakin on tullut lisää, mutta ei niin paljon ainakaan vielä, kuin tuota lääkeainetta sisältävän seerumin kanssa. En tosin oletakaan mitään yliluonnollisia ripsiä, koska en tiedä onko se edes mahdollista tällaisen lääkeaineettoman seerumin kanssa.

Aloitin tämän uuden seerumin kokeilun kuukausia edellisten epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen, joten ennen kuvassa ripseni ovat täysin luonnollisessa tilassa – ei kovin pitkät. Käytin näissä molemmissa kuvissa samaa ripsivärikomboa, jota olen käyttänyt jo pitkään. Voit kurkata sen TÄSTÄ.

P.S. Atopiani on usein ärtynyt kaikista ripsiseerumeista, mutta tämän kanssa ei ainakaan vielä ole niin käynyt.

  • Sirpa

    Mahtavaa! Kiitos vinkistä!
    Voiko tätä käyttää ripsien pidennysten kanssa? Olisi kiva aloittaa käyttö kun ne vielä on, jotta olisi kunnon ripset kun niistä luopuu.

    • Miia Ezen

      Heippa Sirpa! 😊 En näe mitään estettä, että miksi ei, mutta kannattaa kysyä myyjältä. 😊

  • Riina

    Saako tätä mistään Suomen kaupoista?

    • Miia Ezen

      Heippa Riina! 😊 Joo, eleveniltä.. tuo linkki minkä laitoin. Kivijalkakaupoista en tiedä saako.

  • Salla Luukkonen

    Mahtavaa! Onko tuo xlash pro vaan isompi pullo mut samaa ainetta?😀

    • Miia Ezen

      Heippa Salla! 😊 Mä en itseasiassa tiedä. 🤔

    • joshua

      Elevenin sivuilla lukee näin: “Xlash ja Xlash Pro -tuotteissa on sama sisältö, mutta eri pakkauskoko ja erilainen ulkonäkö”

  • Karita

    Olisi hienoa jos kuva olisi otettu samasta kuvakulmasta, yhtä läheltä ja sama meikki/tuotteet niin voisi nähdä oikeasti eron.

    • Miia Ezen

      Heippa Karita! 😊 Joo totta. En vaan ollut varautunut, että tämä toimii. Itse näen eron kyllä näissä kuvissa ja myös kun katsoo vanhoja blogikuvia.

      • Hansu

        Minunkin mielestä ero on jo nyt selkeä ☺️

  • Sannaka

    Minusta tuo on hieman väärin kirjoitettu, että prostaglandiini olisi vaarallinen aine, jos se on oikeasti glaukooman hoidossa käytetty lääkeaine. Se ei tee siitä suinkaan vaarallista, mutta se ei kuulu ripsiseerumeihin. Tai ainakin itse näin sairaanhoitaja miellän lääkeaineella ja vaarallisella aineella olevan hienoinen ero. Vääriin tarkoituksiin käytettynä monestakin aineesta toki tulee haitallinen, jopa vaarallinen, mutta nyt tästä jää käsitys että prostaglandiini on vaarallinen aine, jopa glaukooman hoidossa.
    Itselläni tutkittiin glaukooma – epäilyä keväällä ja seuranta jatkuu yhä, mutta en kyllä päässyt kaikessa googlettelussa vielä kaikkiin lääkeaineisiin asti. Hirvittää toki ajatus loppuelämän lääkityksestä, kun on niin herkät silmät muutenkin. Ei siinä ripsien kasvu paljon lohduttaisi 😊

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Joo, ymmärrän pointtisi ja kyse on nimenomaan se, että prostaglandiinin johdannainen ei ole turvallinen kosmetiikassa, koska ei tiedetä sen aineen ja ripsiseerumissa olevien muiden aineiden yhteisvaikutuksesta. Tai siitä ei ole siis pitkäaikaisia tutkimustuloksia. Ja siis miksi laittaisi silmille jotain lääkeainetta, jos sitä ei tarvitse sairauden hoitoon?

  • Marika

    Laitatko kuvaa jonnekin kun kuukausi on takana 🤗

    • Miia Ezen

      Joo, voin laittaa 😊

  • Liilatar

    Kiitos vinkistä! Tilasin tuon Pro- tuotteen joka siis on samaa ainetta, mutta eri kokoinen puteli. Minulla on ollut ripsipidennykset kesän ajan, mutta niiden huoltaminen tulee järjettömän kalliiksi. Päätin laittaa niistä säästyvän summan matkatilille.. Muutenkin ahistun pidennyksistä, minulla ne on kauniit muutaman päivän, mutta sitten alkaa jo näyttää typeriltä.

  • Tiina Kärkäs

    Kiitos tästä, tämä lähtee kokeiluun! Itse käyttänyt nanolashia, jolla kyllä ripset kasvanut ihan huimasti, mutta juurikin tuota luomien tummumista olen huomannut, ja nyt tämän luettuani myös ne tukoittain tippuneet ripset johtuvat siis seerumista! 😱 Ja satunnaista kirvelyä, mutta atopiaa myös täällä vaivana.

    • Miia Ezen

      Apuaaaa! Joo siis tuossa Nanolashisissä on muistaakseni Prostaglandin johdannaista. 🙁

  • Lumi

    On se jännä juttu, että aina kun jostain tuotteesta postaat, niin se myydään samantien loppuun! Noh, täytyy odottaa, että tuotetta tulee lisää ja tilata sitten. 🙂 Sama juttu sen kasvonaamion kanssa, sitä ei ole tullut vieläkään lisää.

    • Liilatar

      Hei Lumi
      Katsoin juuri niin on sitä Xlash prota jäljellä. On siis sama tuote, mutta erinäköinen pakkaus ja siinä on enemmän. Itse tilasin sen..

      • Miia Ezen

        Heippa Liilatar! Itseasiassa fiksumpi ostos tuo isompi, koska ei maksa paljoa enempää ja purkissa on tuplasti enemmän tuotetta. Olettaen siis, että tuotteesta tykkää. 🙂

  • TeijaH

    On hyvä muistaa, että seerumien vaikutus kestää yleensä niin kauan kuin niitä jaksaa käyttää. Itse kokeilin pari kuukautta kotimaista BTB13-seerumia ja havaitsin tuuhentumista, joka varmaan johtui ripsien eliniän pidentymisestä. Aikani käytettyäni aloin unohdella seerumin ja vähitellen se jäi pois. Johtui varmaan eniten siitä, että vain harvakseltaan tuli meikattua silmiä. Kun sitten joskus taas meikkasin, huomasin sulkasadon käyneen ripsirivistössä 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa TeijH! 🙂 Joo, hyvä pointti. Tosiaan tämä on sama kaikkien ripsiseerumien kanssa. Ja periaatteessa kaiken kosmetiikan, joka parantaa esim ihon kuntoa. 🙂

  • Tiksu

    Hei! Voiko seerumia käyttää kulmakarvoihin ja onko siitä edes mitään apua? 2000-luvun alussa tuli nypittyä kulmakarvat viivoiksi ja pohdin, että pystyykö kulmakarvojen kasvua mitenkään enää elvyttämään.

    • Miia Ezen

      Heippa Tiksu! Mä en itseasiassa tiedä auttaako tämä seerumi kulmakarvoihin. Voihan sitä kokeilla ja varmaan brändin sivuillakin lukee. 🙂

  • Tuuli

    Hitsi kun tämä postaus ei tullut pari viikkoa aikaisemmin. 🙂 Itselläni on irronnut tosi paljon ripsiä viimeisen vuoden aikana ja olenkin epätoivoissani yrittänyt jo vaikka mitä. Laveran seerumi on ollut jo jonkun aikaa käytössä, se ehkä auttaa vähän. Tilasin pari viikkoa sitten Facebookissa paljon mainostetun Ame Pure -seerumin, joka oli kallis. Parin viikon käytön jälkeen en huomaa mitään eroa. :/ Tämän sinun testaamasi laitan siis seuraavaksi listalle, jos tuo kallis tökötti ei ala toimimaan.

    • Miia Ezen

      Heippa Tuuli! 🙂 Käytä vaan ahkearsti tuote sun seerumia. Usein niissä meneekin se kuukausi ennen kuin huomaa mitään. Sama se on tässäkin seerumissa, mutta itselläni eroa on jo nyt.

  • Jaana

    Onko tämä seerumi luonnonkosmetiikkaa?

    • Miia Ezen

      Heippa Jaana! 🙂 Ei ole luonnonkosmetiikkaa.

  • Tuuli

    Moi!

    Tätä seerumia ei valitettavasti voi sanoa turvalliseksi. Tuote sisältää Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamidea, joka on prostaglandiini johdannainen.

    T

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram