Miten käytän kauneusboksini tuotteita

02.07.2019

Lupasin tehdä teille vielä erikseen kauneusboksin tuotteista videon ja miten käytän niitä, joten tässäpä se. Seuraava kauneusboksini on jo suunnitteilla ja toivottavasti saan sen ulos mahdollisimman pian.

Kauneusboksin sisältö:

P.S. Kannattaa pitää silmällä Instagramiani, sillä julkaisen siellä vielä kahden boksin arvonnan. Eli aivan viimeinen mahdollisuus saada tämä boksi itselleen.

 

  • Tytti

    Todella tyytyväinen boksiin ja kaikki tuotteet tuli heti käyttöön! Kiitos tästä videostakin.

    • Miia Ezen

      Ihana kuulla! <3

  • Elli

    Joka ainoa tuote päivittäisessä käytössä (paitsi tietty naamio ja öljy mut käyttöön tulee nekin 🙌🏻) tosi onnistunut boksi! Ainoa mikä tosiaan jäi harmittaan et tätä iloa ei päässy kavereiden kanssa jakamaan kun kukaan muu ei saanut boksia tilattua 😔 mutta salaa oon onnellinen et lanseeraus meni näin ”putkeen” ja oot supermotivoitunu tekemään näitä myös lisää 😍 ps! Noben yllärit eli briogeon näytetuotteet ja kynsimaski(?) 😃 mukana oli kans kiva bonus

    • Miia Ezen

      Heippa Elli! 🙂 Ihan huippua kuulla. <3 Joo nuo NoBen yllärit oli itseasiassa mullekin ylläri.

  • Liilatar

    Hei. Onko videossa tarkoituksella hyppäys toiseen todellisuuteen n. 3,55 min kohdalla? Yhtäkkiä oletkin silmämeikattuna ja meikkipuuteroituna ? Ilmeisesti se on tarkoituskin..?
    Se vaan tuntui hassulta 😁

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Joo kyllä se on tarkoitus, koska tässä videolla käytän vaan boksissa olevia tuotteita ja meikkejä siinä oli vaan poskipuna ja aurinkopuuteri. 🙂 Onhan tosiaan tuo mun meikkaamaton/meikattu naama vähän niin kuin toinen todellisuus. 😀 Sen siitä saa kun on näin vaaleat piirteet. 😀

  • Liilatar

    Hahhah, no en ihan toisella todellisuudella tarkottanut sitä 😂😁😆. Mutta noin se miulla on kyllä myös, taikinan vaalea ja punakka iho..
    Se on sitä pohjoismaista kauneutta! Ollaan ylpeitä vaaleista piirteistämme, monet tätä kadehtii. Tai ei kai.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram