Video: Mahdollisimman edullinen ja kaunis meikki

19.11.2018

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Pikkujoulumeikistä on tullut niin paljon kyselyä, että tässäpä sitä oikein videon täydeltä. Halusin tehdä meikin mahdollisimman edullisilla, mutta silti superhyvillä meikeillä. Kaikki tuotteet ovat yksinkertaisesti sellaisia, joista pidän. Sainhan valita ne itse Cocopandan kokoelmista. Merkkasin videolle selkeästi aina jokaisen tuotteen hinnan.

Cocopanda.fi:ssä käynnistyy huikea Black Week -kampanja maanantaina 19.11.2018 ja se huipentuu Black Fridayhin perjantaina 23.11.2018. Koko viikon ajan verkkokaupassa on käynnissä loistavat alennukset. Erikoistarjoukset päivittyvät joka päivä ja ovat voimassa vain kyseisen päivän ajan. Päivän erikoistarjouksiin pääsee etusivun isosta Black Week -bannerista. TARJOUKSET JOPA 25-80%!

50€ LAHJAKORTIN ARVONTA

Tällä kertaa sain Cocopandalta teille 50 euron arvoisen lahjakortin arvottavaksi. Arvonta päättyy jo huomenna 20.11.2018 klo 23.59 ja ilmoitan voittajalle seuraavana päivänä. Tämä vain sen vuoksi, että haluan saada voittajalle mahdollisuuden tilata tuotteita Black Weekin aikana, jolloin tuolla summalla saa ihan huikean läjän meikkejä.

Arvonta suoritetaan tällä kertaa Instagramissani eli TÄÄLLÄ.

OMAT YLIVOIMAISET SUOSIKIT

Vaikka sainkin valita Cocopandalta itse tuotteet tätä videota varten ja pidin niistä kaikista, niin silti muutama niistä on ehdottomasti ylitse muiden ja halusin kertoa niistä erikseen. Ensinnäkin erityismaininnan saa tietenkin Sensain meikkivoide, joista kirjoitinkin TÄSSÄ aikaisemmin. Lisäksi kaikki käyttämäni siveltimet ovat aivan huippuja ja niitäkään ei montaa edes tarvinnut käyttää.

Videolla käytetyt siveltimet:

Silmämeikistä pidin itse todella paljon. Yksi pitkäaikainen suosikkini pääsi mukaan, joka on Beauty UK geelirajaus. Se levittyy niin helposti, ei kuivu purkkiin ja on edullinen. Lisäksi mukana tuleva sivellin on harvinaisen hyvä. Myös Wet n Wildin silmämeikinpohjustusvoide on niin edullinen ja todellinen yllätys. Se onkin noussut omiin suosikkeihini kalliimpien rinnalle.

Silmämeikissä käytin:

Hohdepuuterisuosikkini on ollut pitkään jo the Balmin Mary-Lou Manizer, mutta tämä Wet n Wildin highlight on paljon edullisempi ja ehkä jopa hohtavampi, mutta silti hyvin luonnollinen. Silmien alla käytin peitevoiteena Makeup Revolutionin peitevoidetta ja L.A. Girl neutraloijaa. Molemmat ovat yllättävän hyviä vaikka hinta on minimaalinen.

Meikkipohjassa ja kulmissa käytetyt tuotteet:

  • Tahtoo tollasen kännyn

    Hei Miia, aiheen vierestä mut millä puhelimella kuvaat sun instastoorit? Näyttää niin hyvältä! Jatkan vielä että kun puhuit stoorissa niistä täydellisistä jenkkitubettajien ihoista, niin mä kysyn sun puhelinmerkkiä siksi että sun instastooreissa mun mielestä sun oma iho näyttää aina niin täydellisen virheettömältä! : D

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Joo IG stoorihan on kaikilla melko blurri, koska mikään kännykkä ei pysty ainakaan etukameralla kuvaamaan niin tarkkaa kuvaa. Mulla on One+ kutonen ja se kuvaa itseasiassa harvinaisen tarkkaa kuvaa verrattuna entiseen Samsunginiini.

  • Kati

    Olen lukenut, että NYX:in liquid lipstickit eivät olisi eye safe, turvallisia laittaa silmiin. Olenko väärässä? Löytyisikö jostain faktaa tähän? Itse näköjään laitoit tuotetta silmiisi, mutta itse en uskaltaisi, jos/kun valmistaja ei sitä suosittele :/

    • Miia Ezen

      Heippa Kati! 😊 Ooh, laitappa mulle artikkelia tulemaan niin tutustun aiheeseen. Mä ajattelen nää sitä kautta, että jos sitä voi suuhun laittaa niin miksi ei silmäluomelle? 🤔 Olisipa outoa, jos sen saisi laittaa kuitenkin huulille, josta sitä menee väkisinkin kropan sisään.

      Olen ollut NYXin tapahtumassa, jossa tätä sävyä käytettiin silmille muistaakseni rajauksen, joten oletan, että on ok. 😊

      • H

        Minä olen kuullut tämän saman jutun ja kysyin asiaa silmälääkäriltä. Hän sanoi, että ei suosittele huulituotteita silmille bakteerien ja silmätulehdusriskin takia. Mutta artikkelia en pysty sinulle asiasta löytämään!

        • Miia Ezen

          Heippa! Joo nuo bakteerit on varmasti sen takia, ettei silmään mene mitään, jota on huulilta ehkä tullut. Näissäkin kannattaa tietenkin harjoittaa omaa harkintaa. 😊 Sinänsä synteettisissä meikeissä yleensäkin on paljon sellaisia raaka-aineita, joita moni ei halua iholleen laittaa. Riippuu todella paljon siitäkin mihin itse laittaa rajat. Hyvä kun olette tarkkoja. 😘

  • Diana

    Jee, ihanaa että tuli vaihteeksi video! Nämä on ihan mun lemppareita. 🙂

    Käytät meikkivoiteen levitykseen kabuki-sivellintä. Itse en oikein ole päässyt siveltimen syrjään kiinni meikkivoiteen levityksen kanssa, vaan levitän sen meikkisienellä (tällä hetkellä kierrossa Dermosilin versio). Olisiko pro tipsejä sienen kanssa suhimisesta? Voisiko olla jopa IGstoryn paikka? Tai paras: Ehkä jopa voisit vertailla puolella kasvolla kabukia ja toisella puolella meikkisientä (ja saada mut vakuuttuneeksi, että kannattaa vaihtaa siveltimeen)?! 🙂 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Diana! Oi ihana kuulla, että tää oli mieleen. <3 Ääk.. voi ei. Mä oon niin huono ihminen tähän, koska en enää käytä meikkisientä. Mielestäni sillä ei saa tarpeeksi ohutta meikkipohjaa, mutta tämä siis täysin oma mielipiteeni. Meillä jokaisella kun on oma kädenjälki meikissä. Jos se sulle toimii, niin silloin se on sulle paras. 🙂 Mikä sulla tuottaa vaikeuksia kabuki-siveltimen kanssa? Siinä osaan kyllä auttaa. 🙂

  • Tuikkunen

    Hei. Haluaisin osallistua arvontaan, mutta en tajua kuinka siellä instassa se tapahtuu. Menin profiiliisi, mutta en silti tajua..

    • Miia Ezen

      Heippa Tuikkunen! 🙂 Onko sinulla itselläsi ladattuna Instagram puhelimeesi? Eli käyt vaan kommentoimassa kuvaani ohjeiden mukaan. 🙂

  • Juuulia

    Halleluja! Pitkään oon haaveillut punaisesta silmämeikistä ja melkeen tehny tilauksia luomiväreistä! Mutta kiitos sulle, nyt on pinkki silmämeikki tehty Lancomen nestemäisellä huulipunalla, jota en oo huuliin tykännyt käyttää. Nyt pääsi sekin tuote käyttöön:) ja pysyy muuten superhyvin!

    • Miia Ezen

      Jipii! Ihanaa, että vanha tuote pääsi käyttöön. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram