Kaunis ja helppo Halloween-meikki

06.10.2018

Vain harva jaksaa tuhertaa peilin edessä tuntikausia upeaa Halloween lookkia, joten tässä todella helppo kaunistava meikki ja siihen ohjeet. Alla on myös kaksi erilaista viime vuonna tekemääni lookkia sellaisille, jotka haluavat testata jotain asteen vaikeampaa.

KAUNISTAVA LOOK

HUULIPUNA: Oikeastaan pelkkä todella tumma, lähestulkoon musta puna tekee lookista Halloween-tyylisen. Tässä käytin Urban Decayn Vice Lipstickiä sävyssä Blackmail*. Nämä tummemmat sävyt ovat paljon vaikeampi saada kauniisti huulille ja siihen suosittelenkin tietynlaista huulimeikkisivellintä. Tai itseasiassa kovat peitevoide siveltimet ovat parhaita, kuten Cailapin peitevoidesivellin, joita saa K-kaupoista ja Sokokselta. Reunat on paljon helpompi saada tarkaksi tällä kuin perinteisen lerpulla huulimeikkisiveltimellä. Varoituksen sananen tästä huulipunasta – et tule onnistumaan ilman sivellintä ja saman sävyn huultenrajauskynää*, koska tämä on sen verran ytyä tavaraa.

LUOMET: Luomivärinä käytin Maybellinen Lemonade Craze -palettia*, joka on näkynyt blogissani aiemminkin. Aivan ihana uutuus Maybellineltä väripilkkuineen, neutraalein sävyineen ja upeine metallisin hohdoin. Luomivärin lisäsin TÄMÄN helpon ohjeen mukaan käyttäen sävyjä Coral Punch ja Icepop päällekkäin. Hopeinen Glitter-rajaus Make Up Storelta* on helppo lisätä ja itseasiassa merkin ruskea glitter on ihan mielettömän kaunis – ei olisi ruskeasta glitteristä arvannut!

IHO: No mikäs muukaan juhliin kuin maailman paras meikkivoide Estee Lauder Double Wear (HUOM! Tämä meikkivoide ei sovi pintakuivalle iholle). Lue lisää meikkivoiteesta TÄSSÄ. Tällä hetkellä sekoitan keskenään sävyjä 1N2 Ecru* ja 3N1 Ivory Beige*. Vaaleampi sävy on talveen ja tummempi selkeästi ruskettuneelle. Poskissa on Laveran poskipunaa sävyssä Cashmere Brown ja highlighter on uusi suosikkini: Maybelline Facestudio Chrome Extreme sävyssä Molten Rose Gold*.

PELLE-LOOKIT

Viime vuonna tein tämä kaksi saman tyyppistä pelle kokonaisuutta: Ylempi on helpompi ja siihen et tarvitse paljon muuta kuin poskipunaa, huulipunaa ja glitteriä. Tutoriaali löytyy TÄSTÄ. Astetta vaikeampaan tutoriaaliin tarvitset nestemäistä latexia, verta ja vessapaperia. Tutoriaaliin pääset TÄSTÄ.

P.S. Postauksen ensimmäisen kuvan kiharoiden ohjeet löydät TÄÄLTÄ.

*Sisältää mainolinkin. Tuote saatu. 

  • H

    Hei! Olet jo pitkään hehkuttanut korealaista kosmetiikkaa. Jos sinun pitäisi valita 1 tuote kuivalle iholle talveksi, mikä se olisi?

    • Miia Ezen

      Heippa H! Voi ei tuo on vaikea. 😃 Mä en tähän oikein edes pysty vastaamaan, koska yhdellä tuotteella ei vaan pärjää mitenkään. 🙈 Oliskin joku taikatuote, joka tekisi kaiken. 😊 Avainasia ihon kosteutuksessa on kerrostaminen ja siihen käytän vähintään hoitonestettä ja kosteusvoidetta. Lisäksi kunnon kaksoispuhdistus ja kuorinta. Mikään ei imeydy, jos ihohuokoset on täynnä likaa ja kuollutta ihosolukkoa.

      Mä niin ymmärrän sun kysymyksen, kun moni tosiaan haluaisi ostaa vaan sen yhden tuotteen. Se on sama kun multa kysytään viikoittain, että miten saisi todella kauniin meikin vain parilla tuotteella. Niin tylsää kuin se onkin, mutta oikotietä ei ole tässäkään. 😞 Varsinkin jos kärsii ihon kuivuudesta talvella niin yhdellä tuotteella siitä huolta pitäminen ei vaan onnistu. Tylsää.. tiedän. 🙈 Mutta niin moni teistä on ihastunut koreakosmetiikkaan ja on saanut ihonsa kuntoon.. näin ihonhoidon eri vaiheista alkaa nauttia. 😊

      • H

        Elikkä jos hommaisin hoitonesteen niin sillä voisin ehkä pärjätä. Voisitko linkata jonkun hyvän houtonesteen tähän? Kosteusvoide, kuorinta ja putsari jo löytyykin. Voihan olla, että kun annan koreakosmetiikalle pikkusormen, se vie koko käden ja kohta tilauksessa on enemmänkin korealaista 😁

        • Miia Ezen

          Heippa! Hoitoneste on joo mielestäni se ensimmäinen tuote, jota kannattaa kokeilla. Kaksoispuhdistus tietty myös. Koska jos pesee ihon liian vahvalla pesulla, niin ihon oma kosteustasapaino saattaa järkkyä liikaa. 😊

  • Hilma

    Moi, käytit eilisessä tutoriaalissa tonymolyn hoitonestettä. Mikä tuote se tarkalleen olikaan? Toisena kysymyksenä on että oletko tutustunut koreakosmetiikan inci listoihin? Sisältää ilmeisesti silikoneja jne?

    • Miia Ezen

      Heippa Hilma! 😊 Se oli Tony Moly Ferment Toner. Joo ja osissa tuotteissa on silikonia niin kuin länkkärituotteissakin. Silikonihan ei ole kosmetiikassa mitenkään huono asia. Paitsi itse en pidä sellaisista silikonimömmö primereista koostumuksen vuoksi. 🙈 Kannattaa lukea Virven kirjoitus aiheesta: https://blogit.terve.fi/ostolakossa/silikoneja-ei-kannata-valtella/ 😊

  • Henna

    Hei Miia! Olisin toivonut jos voisit tehdä silmälasien käyttäjille silmämeikki ideoita esim. kuvia/tutoriaali.. ? Olisi ihanaa jos löytyisi lasien käyttäjille vinkkejä ja ideoita kuinka tuoda silmät esiin rillien takaa 🙂

  • Anu

    Kääk, instassa oli joku reilun puolen tunnin video, jonka pääsi näkemään kun klikkasi profiilikuvaasi. En ehtinyt katsoa sitä 🙁 Onko se hävinnyt kokonaan? En ole mikään haka instan käytössä, niin sori tyhmä kysymys… 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa! Ei ole tyhmiä kysymyksiä. ❤️😊 Se on Instagram Stories. Teen niitä säännöllisesti ja lähes päivittäin – perus hölöttelyjä ja myös minitutoriaaleja. 😊 Tämän hetken videot näkee uudelleen mun IG-profiilin kuvasta klikkaamalla, jos menee joku ohi. Videot säilyy siellä 24h ja sitten häviää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram