Videotutoriaali: Meikki aikuiselle naiselle

23.09.2018

Kaupallisessa yhteistyössä Cocopanda.fi

Tätä osa teistä on odottanut niin pitkään. Youtube on meinaan pullollaan tutoriaaleja nuorelle virheettömälle iholle, mutta hyvin vähän videoita aikuisen naisen vaativammalle iholle. Sain malliksi ihanan 48-vuotiaan siskoni Piian, joten ei muuta kun katsomaan ja kuuntelemaan kaikki parhaat vinkit videolta.

ALENNUSKOODI

Kerron heti alkuun, että kaikki videolla näkyvät tuotteet ovat syyskuun loppuun asti vähintään 20% alennuksessa. Sen lisäksi saatte vielä 5 euron alennuksen kaikista yli 50€ tilauksista koodilla MIIAFALL. Koodi on voimassa 30.9.2018 asti. Nyt on siis loistava hetki kerryttää oman meikkipussin sisältöä! Omat suosikkini videolla ovat ihonhoitotuotteet, meikkivoide, Milanin peitevoide, Too Faced luomiväripaletti (sitä saa siis nyt Suomesta!!!) ja tietenkin siveltimet.

TÄRKEIN ASIA AIKUISEN NAISEN MEIKISSÄ

Tärkeitä asioita on kaksi ja ne ovat ihonhoito ja kevyen hehkuva meikkipohja. Olen aina ihan myyty, jos näen aikuisella naisella kuulaan ja hyvinvoivan ihon. Videolla käyn aika nopeasti läpi Filorgan ihonhoitoa, mutta ne ovat avain koko tähän lookkiin. Kyllä ne ovat arvokkaampia, mutta kyseessä onkin johtava asiantuntija anti-aging tutkimuksessa ja jos johonkin haluaa sijoittaa niin näihin. Siskoni toimii näiden tuotteiden testaajana ja hän on niihin aivan ihastunut.

Tässä videolla käytetyt Filorgan tuotteet: Hoitoneste Filorga NCTF-Essence Supreme Regenerating Lotion, Silmänympärysvoide Filorga Optim-Eyes Eye Contour, Seerumi Filorga Time Zero Serum, Päivävoide Filorga Skin-Absolute Rejuvenating Day Cream.

Toiseksi tärkein asia on kuulas ja kevyt meikkivoide. Tämä Sensain meikkivoide on täysi unelma aikuiselle naiselle. Olen itseasiassa ihastunut siihen itsekin, koska se peittää juuri sopivasti, mutta tekee ihosta kuulaan. Sopii mielestäni kaikille paitsi hyvin rasvaiselle iholle.

Neutral Beige on oma värini, kun olen takaisin omassa sävyssäni rusketuksen jälkeen. Se on aavistuksen tummempi kuin esimerkiksi Estee Lauder Double Wear 1N2 Ecru. MACin sävyissä se pyörii siinä NC20 ympärillä. Ochre Beige on taas aavistuksen vaaleampi kuin Estee Lauderin Ecru. Siskoni on selkeästi minua tummempi ja muutenkin aikuisella naisella on hyvä olla mielummin liian tumma meikkivoide kuin liian vaalea. Hänen sävy on Honey Beige. Alla vaalein sävy on Ochre Beige, keskimmäinen Neutral Beige ja vasemmalla Honey Beige. Nämä kolme ovat ne yleisimmät sävyt suomalaiseen ihoon.

Näin lyhyesti sanoisin, että Neutral Beige on se sävy, joka sopii useimmalle perus vaalealle suomalaiselle, kuten allekirjoittanut. Ochre Beige on taas hyvin vaalea ja sopii sellaiselle lumikki-ihoiselle talviselle iholle. Sävyt taittavat kevyesti punaiseen eivätkä niin vahvasti keltaiseen kuin monet suositut meikkivoiteet. Tämä sopii punakalle iholle paremmin. Itse olen kammoksunut jo pitkään punaiseen taittavaa meikkivoidetta, koska jotkut niistä tekevät ihosta läkähtyneen näkoisen. Tämä meikkivoide ei sitä tee ja peittää silti kauniisti punoituksen, kuten videolla näette. Moni meikkitaiteilija kollegani on ihastunut näihin, kun on huomannut niiden istuvan kauniisti niin monen iholle.

OIKEAT VÄLINEET

Ilman oikeita välineitä ei meikin tekemisestä tule yksinkertaisesti mitään ja hyvä lopputulos on hankala saavuttaa. Siveltimiä siis tarvitsee, mutta vain muutaman.

Silmämeikki: Real Techniques Brush Crush #305 Shadow Brush

Meikkipohja: Real Techniques Brush Crush #302 Blush Brush. Vaihtoehto videolla käytettyyn meikkivoidesiveltimeen on Sigman Kabukisivellin. Tämä on pehmoisempi ja hyvin suosittu kabukisivellin.

Puuterisivellin: Real Techniques Setting Brush

Peitevoide-, poskipuna-, aurinkopuuteri- ja rajaussivellin on kaikki samassa edullisessa ecoTools 5-piece setissä.

VIDEOLLA KÄYTETYT TUOTEET JÄRJESTYKSESSÄ

Hoitoneste: Filorga NCTF-Essence Supreme Regenerating Lotion

Silmänympärysvoide: Filorga Optim-Eyes Eye Contour

Seerumi: Filorga Time Zero Serum

Päivävoide: Filorga Skin-Absolute Rejuvenating Day Cream

Silmämeikin pohjustusvoide: theBalm Put A Lid On It Eyelid Primer

Luomiväripaletti: Too Faced Natural Matte Palette

Rajauskynä: Beauty UK Eye Pencil – Dark Brown

Ripsari: Maybelline Volum’ Express The Colossal Waterproof Mascara Glam Black 

Irtoripset: Ardell Individual Duralash Combo Pack – Black

Ripsiliima: Duo Striplash Adhesive – Clear

Meikkivoide: Sensai Luminous Sheer Foundation Honey Beige

Peitevoide: Milani Conceal + Perfect All-In-One Concealer Kit – Fair To Light

Irtopuuteri: Laura Mercier Loose Setting Powder – Translucent

Aurinkopuuteri: Physicians Formula Murumuru Butter Light Bronzer

Poskipuna: Physicians Formula Murumuru Butter Blush – Rosy Pink

Kulmakynä: L’Oréal Paris Brow Artist Designer Eyebrow Pencil – Brown 303

Kulmageeli: L’Oréal Paris Brow Artist Plumper – Medium/Dark

Huulten rajaus: Clarins Lipliner Pencil – 05 Roseberry

Ensimmäinen huulipuna (suosikkini): Clarins Joli Rouge – #723 Rasberry

Toinen huulipuna: Milani Color Statement Moisture Matte Lipstick – Plumrose

P.S. Keskityin niin videon kuvaamiseen, että meikissä jäi kaivelemaan muutama asia. Olisi laittanut Piian alaluomen sisäosaan eli vesirajaan ihon väristä kajaalia ja yläluomen sisärajaukseen taas ruskeaa. Nämä vain sen vuoksi, että ylärajasta pilkottaa hieman ihoa ja alaluomen sisäosa näyttää hieman punaiselta. Lisäksi en ollut tyytyväinen poskipunan pigmenttisyyteen vaan olisin valinnut NYXin voidemaisen poskipunan.

  • Mimma

    Ihana aurinkoinen video, josta tuli hyvälle tuulelle! Sain hyviä vinkkejä itselle (+40), Filorgan tuotteet voisivat päästä seuraavaksi hyllylle. Jäin vain pohtimaan itselle sopivaa sävyä Sensain meikkivoiteesta, noista kolmesta mikään ei tunnu natsaavan oliiviin vivahtavalle iholle.

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! 😊 Hmm.. joo vaikea sanoa näin netin kautta voisko tuo sopia myös sulle. 🤔

  • Cocopandafani

    Siis miksi kirjoitat, että yleensä videot on parikymppisille. Teetkö oikeasti yleensä kaikki esittelemäsi meikit oikeasti parikymppisiä ajatellen vaikka olet itsekin jo keski-ikäinen?

    • Miia Ezen

      Hihi.. no en nyt ihan vielä ainakaan omasta mielestäni keski-ikäinen ole. 😃 Tarkoitan sitä, että suurin osa YouTube-videoista on tehty parikymppisille. Tällä en tarkoita omaa sisältöäni. Pahoittelen, kun en tarkemmin muotoillut postauksen lausetta. 😔

      • Cocopandafani

        Anteeksi Miia! En tarkoittanut loukata. Olen itse vuoden sinua vanhempi ja pidän kyllä itseäni keski-ikäisenä vaikken yhtään vanhana siltikään. Ehkä siihen (ja luomiin ja ryppyihin) vaikuttaa myös se, että lapset on jo murrosiässä. Mutta itse jo skippaan nuorelle hehkeälle iholle tehdyt meikkivinkit vaikka iho ihan kuulas vielä onkin.

        • Miia Ezen

          ❤️❤️❤️

  • Tuikkunen

    Olipa ikävästi kommentoitu tuossa aiemmin. Itse tykkään tyylistäsi ja aitoudestasi. Me kaikki vanhenemme, mutta se ei poista tarvetta näyttää huolitellulta ja kauniilta. Olen sivuiltasi saanut paljon vinkkejä meikkipohjan tekemiseen ja myös kommetteja, että kuinka näytät noin hehkeältä jne., oletko rakastunut.. No olen sitäkin kun menin viime kuussa naimisiin. Haluan myös sanoa, että lueskelen näitä, myös vanhempia postauksiasi, kun elämässäni on ollut iso kriisi tänä kesänä, joka jatkuu. Näissä saa ajatukset hetkeksi pois synkistä asioista, ja se tekee tosi hyvää. Et siis uskokaan, Miia, että toimit myös välillisesti sielunhoitajana, et vain ulkoisen kauneuden parissa. Lämmin kiitos siitäkin. <3

    • Miia Ezen

      Heippa Tuikkunen! Joo kieltämättä mulle tuli tuosta kommentista vähän surullinen olo vaikka varmasti monen mielestä siinä ei ole mitään pahaa. Olen vaan ihminen ja aika herkkä sellainen. Tätä se vaan on blogimaailmassa, että tuotakin kommenttia hurjemmat jutut on vaan kestettävä. Ihanaa, jos olet saanut tuollaisia kommentteja! <3 Varsinkin kasvotusten saatuna se on jotenkin aina niin piristävää. Onpa ihana kuulla, että oon mun jutuilla voinut auttaa muissakin jutuissa (tietämättäni). Hirmuisesti voimia sulle! <3

      • Markit

        Kauan Miian blogia seuranneena minusta Miia on kiitettävästi maininnut, jos jokin tuote/tyyli ei sovi… vanhemmalle tytölle ( minulle) 😊. Itsekin ymmärrän, ettei keltaiset rajaukset tai punainen luomiväri ihan sovi 😂. Mutta kaikki Miian tekniset neuvot on loistavia ja nehän pätee iästä riippumatta. Eiköhän jokainen napsi Miian meikin lopputuloksesta ne itselle soveltuvat jutut, minä ainakin.😊 Ja Miiako keski-ikäinen! Ähhh ja pöhhhh 😂
        . Ja nyt ei Miia sureteta yhtään.

  • Janita

    Tuleeko sun mielestä siveltimellä usein parempaa jälkeä meikkivoiteesta? 🙂 Itse käytän aina sormia ja mietin että pitäisikö sitten tilata sivellin. Tuntuu vain että meikkivoide mukautuu paremmin ihonsävyyn kun laittaa sormilla. Tai siis en tiedä kun en ole siveltimellä ikinä oppinut/kokeillut.

    • Miia Ezen

      Heippa Janita! 🙂 Joo kyllä mun mielestä ja moni ihan yllättyy kuinka paljon parempaa jälkeä meikkisiveltimellä tulee. Mutta nämä on niin makuasioita – on paljon kansainvälisiä meikkitaiteilijoita, jotak tykkää laittaa tietyt meikkivoiteet sormin. Itsekin saatan joskun harvoin asiakkaalle laittaa, jos huomaan, että se menee paremmin sormin. Yleensä kyseessä on silloin jokin todella ohut meikkivoide. 🙂

  • Kaisa

    Hei, onko käyttämäsi meikkivoide kuvassa näkyvä Luminous Sheer vai tekstissä ja linkkaamasi Flawless Satin?

    • Miia Ezen

      Heippa! Hyvä huomio. 🙂 Linkki meni väärään meikkivoiteeseen. Nyt linkki on vaihdettu. 🙂

  • Johanna

    Kiitos taas Miia!! Tilaus lähti jo 😀!! Ja mä pidän itseäni aika lähellä keski-ikäistä ja oon sun ikänen!! Oon aatellu eliniäksi n. 80 joten sen mukaan. Sanalla keski-ikäinen saattaa olla negatiivinen saundi ja ite ennenkin aattelin että 50, mut sit pitäis elää 100v.!! Ja kaikki tää pelkällä positiivisella mielellä!!!!😉

    • Miia Ezen

      Heippa! 😃 Hihi.. kai se ihan riippuu. Mulla on niin paljon 20-vuotiaita kavereita, niin en osaa pitää itteäni keski-ikäisenä. Mieskin on 4 vuotta nuorempi. 😂

  • Tarja Järvinen

    Miksi et laittanut siskollesi estee lauderia? Ostin sen itselleni sinun hehkutuksesi takia ja vieläpä saman sävyn kuin sinulla. Että osaa olla maailman ihanin tuote, kiitos!!! Mahtavaa kun aina kerrot mitä sävyjä itse käytät, siitä saa hyvät ohjeet itsellekkin. Vähän mietityttää kun haluaisin käyttää esteetä joka päivä, että olenko liian meikattu… Mutta beautyblenderillä saa kyllä suht ohuen pohjan. Ja mitä mieltä olet, voiko vanhempi nainen (48v)käyttää tuota estee lauderia vai pitäisikö etsiä ohuempaa voidetta? Kiitos ihan hurjan paljon blogistasi, niin uskomattoman paljon oon saanut apuja ja hyviä vinkkejä!

    • Miia Ezen

      Heippa Tarja! Joo Estee Lauder on ihana ja käytän sitä monelle juhlameikissä. Siskolleni se on aivan liian matta ja ei ollenkaan hyvä hänen kuivalle iholleen. Käytän usein aikuiselle naiselle heleää meikkivoidetta, koska se nuorentaa kummasti. Mutta nämähän on makuasioita. Itsekin käytin pitkään arkena Estee Lauderia, mutta juurikin mitä sanoit – koen olevani hieman liian meikattu sen kanssa nykyään. Katsos tää mun luonnollisempi suuntaus. 😂

      • Mimma

        Hei! Tykkään myös kovasti Estee Lauderin Double Wearista, mutta sitä tulee käytettyä oikeastaan vain, kun on lähdössä johonkin. Nyt huomasin että tuotteesta on tullut Light- versio. Oletko Miia kokeillut? Jos tämä olisi puolimatempi versio isosiskostaan, niin uusi arkimeikin suosikki olisi löytynyt!

        • Miia Ezen

          Heippa Minna! 😊 Joo olen kokeillut tuota nude-versiota, mutta se ei tunnu millään pysyvän ainakaan sekaiholla. Tiedän kyllä kyseisellä tuotteella olevan oma fanikuntansa, mutta se on kaukana Double Wearista. 😞

  • Markit

    Hei; Ja tästä videosta. Juuri sitä, mitä olen toivonut. Miten sen mustan vanan saa siitä silmän alta piiloon. Mahdottoman hyvin neuvoit taas kaikenlaista! Koitan ottaa opiksi. Katsoin vasta kerran, mutta tämä filmi kestää useamman katselun. Kyllä kuva kertoo aina enemmän kuin teksti, kun oikeasti näkee, miten tupsuttelet. On se niin ihmeellistä, mitä ammattilainen meikeillä tekee. Ja se siskosi säteilevä hymy! Ihanan värinen huulipuna!
    Tuli tiedätkö teitä katsoessa taas mieleen, että “hymy on kasvojen ikkunassa loistava valo, joka kertoo, että sydän on kotona” ❤.
    Kiitos molemmille 😊.

    • Miia Ezen

      Voi kun ihana kommentti taas Markit! Kiitos! <3

  • Tuikkunen

    Hei. Olisin tilannut tuota Sensain meikkivoidetta sävyssä Neutral Beige. Mutta näyttäisi silltä ettei sellaista olekaan, ainakaan Cocopandassa. Onkohan nimeen tullut virhe?

    • Miia Ezen

      Heippa Tuikkunen! 🙂 Laitoin kyselyä Cocopandalle. Eilen vielä linkki toimi, kun tein postausta. Siksi epäilen, että tuote olisi vaan tilapäisesti loppu. 🙂 Katsotaan mitä vastaavat. Kyllä sellainen siis on. Itse käytän tuota sävyä joka päivä. 😀

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo sain vastauksen, että tuote on ollut niin suosittu, että se on loppunut varastolta. Lisää on tulossa ja linkin pitäisi kohta taas toimia ja silloin tuotteen kohdalle voi laittaa ns. hälytyksen, että saa tiedon, kun se on taas saatavilla. 🙂

      • Tuikkunen

        Hei vielä
        Tuotetta tulee basta marraskuussa ja silloin tuo 20% alennus on mennyttä. Muualla se on tosi paljon kalliimpaa. Mikä olisi kakkosvaihtoehto Neutral beigen tilalle meikäläiselle? Mulla näyttäis olevan aika saman oloinen iho väriltään kun sulla, vaaleutta ja punaisuutta.. Kiitos paljon!

        • Miia Ezen

          Heippa! No seuraava vaaleampi sävy tuosta neutral beigestä on tuo ochre beige eli varmaan sitten se. Kaikista parashan olisi valita ochre beige sekä honey beige, jos raaskii. Näin voi sekoitella oikean sävyn aina ihon mukaan. Näin teen usein itse.

  • Heidi

    Iik! Tee enemmän jatkossa näitä videoita,näistä saa niin paljon enemmän “irti”😊

    • Miia Ezen

      Oi ihana kuulla, että tykkäät! 🙂 Joo mulla on itseasiassa suunnitteilla jo kaksi lisää.

  • Eeva

    Hyviä ohjeita joista saa vinkkejä omaan käyttöön ja malli aivan upea.
    Mulla olis pitäny olla eilen aamulla henkilökohtainen meikkaaja.Olin lupautunut saaristoristeilylle,aikaisin ylös meikkaus unenpöppörössä,jota sitte korjailin laivan wc:ssä.

    • Miia Ezen

      Hihi.. joo välillä meikkaaja onkin hyvä kutsua paikalle niin saa olla rauhassa unen pöpperössä. 😀 Kiva, jos näistä oli apua.

  • Satu

    Hei Miia!
    Tätä olen monta kertaa toivonut ja se tuli. Itsellä on kuiva iho ja nuo hoitonesteet ei vielä ihan tuttuja Lumenenkin oranssinen pipettipullo on ilmeisesti seerumi.tilasin Whamisan puhdistusjuttuja. Ja päivävoiteen. Talvikin taas on tulossa ja minun tarvitsee tilata seerumia. Täytyykö olla samasta sarjasta.
    Minulla on vähän liikaa eri sarjoista.

    Kiitos taas.

    • Miia Ezen

      Heippa Satu! 🙂 Näinhan sanotaan, että olisi paras käyttää samaa sarjaa, mutta itse käytän noita kaikkia kyllä ihan ristiin. Suosittelen melkein mielummin hankkimaan hoitonesteen kuin seerumin, jos on pakko valita jompi kumpi. 🙂

  • Susanna

    Iso kiitos Miia tästä videosta. Olenkin odottanut videoitasi, jotka olisi suunnattu juuri meille +45 -vuotiaille naisille.
    Sinun innoittamani minäkin olen saanut ihoni hyvään kuntoon koreakosmetiikan avulla. Uskaltauduin jopa ostamaan (ennen pintakuivalle) Estee Lauderin double wear stay-in-place -meikkivoiteen ja olen ollut supertyytyväinen siihen! Nyt haluaisin kuitenkin kokeilla tuota Sensain meikkivoidetta. En osaa vain valita oikeaa sävyä. Estee Lauderilta minulla on ollut kesällä 3W1 ja kaapissa odottaa talveksi 2N2 Buff. Eli mieluummin hieman kellertävä kuin punertava sävy pitäisi olla.

    • Miia Ezen

      Heippa Susanna! 🙂 Onpa ihana kuulla, että oot saanu koreakosmetiikasta apua. <3 Hmm.. mä en ole vielä kokeillut tuota Sensaita kenellekään todella oliivi-ihoiselle, joten en uskalla nyt suositella sitä sulle. Honey Beige voisi olla aika hyvä valinta, jos uskallat sen tilailla. 🙂 Tässä Sensain sarjassa ei tosiaan ole erikseen punaiseen ja keltaiseen taittavaa, joten voisin kuvitella, että myös oliivi-ihoiselle käy, MUTTA en ole sata varma.. en tosiaan ole testannut. 🙁

  • Tuikkunen

    Hei
    Kyselen vielä tuosta Sensai meikkivoiteesta, kun sävy Neutral Beige oli ansiostasi loppunut heti alkuunsa Cocopandalta :). Osaisitko suositella muuta sävyä vaalealle, punakalle iholleni? Kiitos paljon ja aurinkoa syksyysi!

    • Miia Ezen

      Tuo ochre beige on sitten seuraavaksi vaalein sävy ja se on sellainen hyvin vaalea sävy. Mitä sävyä yleensä käytät ja missä meikkivoiteessa. Jos mulla löytyy käyttämäsi meikkivoide merkki ja sävy niin voin vertailla. 🙂

      • Tuikkunen

        Palaan asiaan sunnuntaina kun menen kotiin. Nyt lomalla ja vaan joku vanha Lumenen cc -jämä mukana. 😁

        • Tuikkunen

          Hei. Käyttämäni meikkivoide on Diorskinin Nude (teint eclat effet peau nue) ja sävy 023. Eli olisko sulla suositella sävyä tästä Sensaista?

          • Miia Ezen

            Heippa! voi hitsit.. mä en oikein tiedä tuon kyseisen meikkivoiteen sävyistä. Onko sulla mitään muita? 🙂

          • Tuikkunen

            Noo sitten mulla on L’orealin Infallible, sävy 130.

          • Miia Ezen

            Heippa! No hitsit mulla ei ole tuotakaan meikkivoidetta, mutta tutkin vähän ja melko vaalea on tuo 130. Eli voisi sulle käydä Ochre Beige tai Neutral Beige. Mutta hirmuisen vaikea sanoa näin etänä. Neutral Beige on kyllä sellainen mikä menee aika monelle. 🙂 Sitä näyttää olevan nyt taas saatavilla.

          • Tuikkunen

            Hei. Ei sitä Sensaita ainakaan Cocopandalla näytä olevan.. Tulee ilmoitus ettei ole varastossakaan.

          • Miia Ezen

            Heippa! Joo hitsit.. katsoin, että on tullut, kun se näkyy sivuilla. Mutta tosiaan lisää sitä on tilattu, kun se on ilmestynyt sävynä takaisin. 🙂

  • Pauliina

    Estee Lauderia ei voi hehkuttaa liikaa. Se on tuhti, mutta ei pakkeli vaan kaunistava ja se kestää. Pitkästä aikaa uskalsin tehdä työmeikin tällä vaikka muutoin säästelen juhlaan. Ja se palkittiin heti. Itseäni nuorempi miesasiakas kehui ulkonäköäni. Ja huomasin että se vaati rohkeutta, eli tuli vilpittömästi. Ei hän mun meikkipohjaani tietenkään huomannut, mutta kun tunsin itse itsenikin nätiksi ja iloiseksi niin kai se näkyi sitten silmissä asti. Voi että kun kauniit sanat joskus pelastaa päivän. Koitan muistaa itsekin jakaa hyvää, miksi se on meille suomalaisille niin vaikeeta 😕. Kiitos hyvistä vinkeistä, netti tosiaan on pullollaan vinkkejä nuorille siloposkille. Minä kai jo olen keski-ikäinen 48-vuotiaana. Kuka tuntee sen mitenkin 😃

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo tuo Estee Lauder on tosiaan kaunis, mutta ikävä kyllä monelle aikuiselle naiselle se on aivan liian vahva. Mutta jokaisella meistä on tosiaan niin erilainen iho iästä huolimatta. Olen kyllä laittanut kerran estee lauderia jopa lähemmäs 60-vuotiaalle, koska hänelle se vaan istui. Näin yleisesti tosin harvemmalla on iho niin hyvässä kunnossa, että kestää Estee Lauderin tuhtiuden. Sulla on varmasti upea iho! 🙂

      • Pauliina

        Joo, olen oikein tyytyväinen, liekö kalanmaksaöljyllä ja kollageenilla oikeasti apuja ihonhoidossa? Pikkutytöstä asti olen ollut hyvien hoitotuotteiden ystävä ja SY-voide ollut käytössä parikymppisestä. Ei ole harakanvarpaita, mutta silmien alla pitää olla tarkkana ton Lauderinkin kanssa. Vaikkei isoja juonteita niinkään ole, niin se maan vetovoima … meinaa pussittaa helposti ja se on tylsää kun peittäminen ei ole ihan helppoa.

  • Markit

    Hei; Clarins 723! Olen sen onnellinen omistaja 😄. Onkohan minulla koskaan ollut yhtä kaunista ja minulle sopivaa huulipunaa! 30 v oli häähuulipuna kaunis ja 50+ onnistuin kerran. Pakko varmaan ostaa heti toinen, ettei vaan lopeteta väriä. Aivan täydellinen
    Iso kiitos!😊

    • Miia Ezen

      Ooh! Onpa ihana kuulla! <3

  • Hanna

    Hei. Ihana video vinkkeineen ja meikki sekä malli näyttävät todella kauniilta. Olisipa ihanaa tulla sinulle meikattavaksi ja saada vielä henkilökohtaiset ohjeet/suositukset😊

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! 🙂 Mä kyllä buukkaan myös yksityisasiakkaita ja varsinkin ryhmiä. 🙂 Hintoja: maskimiia.com

  • Tarja

    Kiitos kauniista aikuisen naisen meikistä. Olen hankkinut tuon Physicians Formula Murumuru Butter Blush – Rosy Pink-poskipunan ja tykännyt siitä todella paljon sillä sitä on helppo levittää ja siinä on ihana tuoksu ja pakkaus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram