5 edullista vinkkiä Suomen kesään

02.06.2017

Kaupallisessa yhteistyössä: Elle-lehti

Vietin maanantaina lounastaukoa lähikahvilassa, jonka lohikeitto ja pannari ovat maailman parhaimpia. Yksinäni istuskellessa unelmoin tulevan kesän tapahtumista. Pakko myöntää, että pelkään kesän hurahtavan liian nopeasti ohitse. Suunnitelmia on siis tehtävä.

Muutto näyttäisi olevan yksi kesän suurimmista tapahtumista, koska tarvitsemme isomman asunnon. Ensi viikon Chicagon reissu on kuitenkin kesän kohokohta ja sen vuoksi olenkin painanut töitä niin sanotusti niska limassa. Heh, mikä sanonta.

Ajattelin kasata tähän muutaman vinkin kesälle ja ne ovat myös niitä, jotka haluan itse toteuttaa. Vinkit ovat rahapussille ystävällisiä ja simppeleitä juttuja.

1. Päivä Itä-Helsingissä

Olet sitten Helsinkiläinen tai ulkopaikkakuntalainen, niin ainakin yksi kesäinen Helsinki-päivä kannattaa aina viettää. Itä-Helsinkiläisenä suosittelen tietenkin Aurinkolahden Kampela-ravintolan lohikeittoa ja pannaria, jotka näette tässä kuvassa. Päivän voi viettää rannalla loikoillen ja myöhemmin nälän yllättäessä uudelleen kannattaa tehdä pieni kävelyretki Uutelan metsän uumeniin. Sieltä löytyy grillikatos, jonka ympäröi kaunis kallioinen ranta. Skumppapullo ja makkarat vaan mukaan. Tämän postauksen kuvat ovat kauniista Aurinkolahdesta, jonne pääsee kätevästi metrolla pääteasemana Vuosaari.

2. Pihlajasaari Helsingin edustalla

Turistit suuntaavat usein Suomenlinnaan päiväksi, mikä on sekin ihan hyvä idea. Itse olen kuitenkin rakastunut Pihlajasaareen, jossa on paljon rauhallisempaa. Olen kirjoittanut aiheesta jo muutama vuosi sitten ja kuviakin olen kauniista saaresta napsinut. Voit käydä kurkkimassa kuvia TÄÄLTÄ.

3. Saariston rengastie

Olen jo kaksi kertaa yrittänyt kiertää saariston rengastien, mutta huono keli on yllättänyt molemmilla kerroilla ja matka on päättynyt joko Paraisille tai Nauvoon. Sinänsä se ei ole haitannut, koska molemmissa paikoissa olen päässyt nauttimaan ihanista mökkikylistä. Esimerkiksi TÄSSÄ mökkikylässä yöpymismökin hinta neljälle on vain 45 euroa ja lomamökin hinta 70 euroa per yö.

4. Helsingin tapahtumat

Helsingissä tapahtuu kesällä niin paljon. Rahapussi kiittää, sillä ilmaistapahtumiakin on joka makuun. Voit katsoa omat mielenkiinnon kohteesi TÄSTÄ.

Itseäni kiinnostaa tällä hetkellä elokuussa järjestettävät maailman suurimmat kyläjuhlat. Kaipaan jotenkin niin paluuta perusasioiden äärelle kaiken teknologian rinnalla. Yhteisöllisyyttä, ihania ihmisiä, luontoa, laulua ja oman maan kuokkimista. En tiedä saiko kukaan tuosta nyt kiinni?

5. Rentoutumista ilman tietokoneita

Kirjoitinkin aikaisemmin somettomasta päivästä ja kuinka tuo päivä teki todella hyvää. Tajusin silloin olevani todella koukussa tuohon pieneen puhelimeeni. Vuosia sitten, kun kaipasin rentoutumista, marssin lähikauppaan ostamaan jätskin ja muotilehden. En ymmärrä miten en sitä enää tee vaan roikun somessa katsomassa mitä oudoimpia videoita. Tämä asia tulee muuttumaan tänä kesänä.

Nyt teillä onkin viimeinen mahdollisuus tilata itsellenne kesälukemista, koska tarjous päättyy tämän viikon sunnuntaina (4.6.2017). Saat neljä numeroa Elle-lehteä tarjoushintaan 15,90€ TÄSTÄ minun lukijoilleni luodusta linkistä. Samalla osallistut myös 35 000 euron arvontaan tai voit voittaa 5 000 euroa shoppailurahaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram