Video: Kosmetiikkatilausten unboxing

07.04.2017

Ei apua! Kuinka itsekriittiseksi sitä ryhtyykään, kun tekee itsestään videon. Tuntuu, että koko nainen näyttää ihan oudolta. 😀 Kokeilin videota varten vanhaa tuttua Swarchkopfin lämpösuojaa ja voi kamala kuinka hampun näköiseksi se tekikään hiukseni. Toisaalta ovathan ne hamput ja sen vuoksi juurikin tämän videon julkaisupäivänä istun kampaajallani Miikalla. Tiedän, että tulee taas niin ihana pää! <3

Videolla availen kolmen kosmetiikkaa myyvän nettikaupan paketteja. Sain itse valita tuotteita heidän valikoimistaan. Kaikki kolme ovat luotettavia kauppoja. Jos siis jotain tärkeää puuttuu meikkipussista, niin tässä kauppojen osoitteet ja mielenkiintoisimmat tuotemerkit:

eleven.fi: Sigma Brushes // Milani Cosmetics // Make Up Store

nordicfeel.fi: Victoria’s Secret // the Balm // Suuri kokoelma tuoksuja

pretty.fi: NYX // Sleek // e.l.f

*Linkit ovat mainoslinkkejä. 

  • Päivisusanna

    Tuli tästä videostasi ja ihanan kirkkaanpunaisesta huulipunastasi mieleen: mitä suosittelet huuliin 4-kymppiselle naiselle joka on tähän saakka ollut vannoutunut huulikiilto- tyttö (se on tavaramerkkini myös laulajana; mikrofonissa on kiiltoa silloin kun minä olen siihen laulanut 😀 )- kumpi on tällä hetkellä enemmän in/sopii ikäiselleni naiselle paremmin: kiilto vai rohkeasti matta, vaikka voimakkaissakin sävyissä (kuten pinkissä tai kirkkaanpunaisessa)?

    • Miia Ezen

      Heippa Päivisusanna! 🙂 Nelikymppiselle naiselle sopii loistavasti myös kaikki nestemäiset huulipunat, joita aina täällä blogissani hehkutan. Kirkkaita sävyjä löydät esimerkiksi the Balmilta tai MIlanilta. Nuo ovat sitten sellaista tavaraa, jotka pysyy. Eivät jätä mikkiin jälkeäkään. 😉

  • Anne

    Olipa kiva nähdä video pitkästä aikaa 🙂 Ja ihanaa kun ei ole mitään ennalta suunniteltuja reploja vaan just tuota sun aitoa ja iloista meininkiä! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Anne! Onpa kiva kuulla, että tykkäsit mun hölöttelyvideosta. 😀

  • Miime

    Miia =)
    Tuo on ihana tapa, tuo spontaanisuus – yeah! Miten valloittavaa! Et ole sen kummemmin editoinut videota, vaan sieltä tuli aito Miia esiin, tulin oikein hyvälle tuulelle.

    Sleekin korjausväripaletin olen unohtanut, tekee kalmankalpeaksi ja sitten täytyy käyttää tummempaa meikkivoidetta kuin normaalisti, jos käyttää korjausvärejä.
    Eikä minulla kuitenkaan niin vahvan kirjava ihon sävy ole, etteikö sen saisi tasoitettua pelkällä meikkivoiteella.

    Ja ruusumieskin tuli juuri sopivasti, heh 😉

    Lisää näitä videoita, hän kiittää.

    • Miia Ezen

      Heippa Miime! 🙂 Joo päätin vetää ensimmäisellä purkkiin, koska niin tulee aina paras. Sä oot kyllä niin oikeassa noista korjausväreistä. Varsinkin juuri Sleekin kaltaiset ovat niin vahvoja sävyjä. Oon kokenut paremmaksi nuo ihon sävyiset, jotka taittavat vain hieman joko vihreää, oranssiin yms.

      Katsotaan mitä videoita sitä keksis. 😉

  • Markit

    Moikka; Onhan nämä videosi niin pirkahtelevan aitoja, että tuo hymyn huulille katsojalla. Ja ehdin miettiä, että oletkohan yksin, kun niitä teet ja miten voit tehdä niin luontevia, jos Ruusumies on kotona. No siihen tuli vastaus.
    Kyllä videot on ihan ykkösiä. Niistä tulee sellainen meikkausintosi esille, mitä et, ainakaan vielä, saa kirjoittamalla ulos. Aivan ihana video. Älä muuta tyyliä. Ole vaan sellainen kuin olet. Ihana, hersyvä, aito, puhelias, symppis Miia.❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Ruusumies tosiaan tuli kotiin tuossa ihan lopussa. 😀 Eli yksinäni tuossa hölöttelen. Kiitos taas ihanasta kommentista!

  • Mehis

    Kiitos,kiitos,kiiitos !näitä sun videoita on aina yhtä ihana katsella . Näitä vain lisää jos suinkin jaksat ,kerkeät,viitsit,haluat jne..
    Useampaa suosittelemaasi tuotetta olen hankkinut ja luotan kyllä sun tuotearviointeihin..
    Ps.mitä lämpösuojaa tavallisesti käytät hiuksissasi? Tuleeko uudesta tukasta postausta vai onko siinä riittävästi aihetta yhdelle postaukselle?

    • Miia Ezen

      Voi ihana Mehis! Pitää alkaa suunnitella uutta ja jotain erilaista. 😉

      Käytän L’orealin Plitä lämpösuojana ja se pitää myös kiharat hyvin. Uusi tukka ei oo ehkä niin kiva, että tekisin siitä postausta. Täällä juuri kriiseilen sen kanssa.. hehe, itsepä pyysin leikata lyhyemmäksi. 😀

      • Mehis

        Kiitos vastauksesta ?tukka on varmaan ihana ?? vaikka sulla kriisiä pukkaakin,eiköhän se siitä sitten taas kasva pikkuhiljaa ..??

  • Sara┃Sara's Fab Life

    Toi toka minkä esittelet (maybeline concelear) niin olin ostanut sen itselleni mutta en sitten kai osaa käyttää sitä, koska silmänaluset näyttää kamalilta jos vedän tuon päälle puuterin (oli jotenkin niin paksua, etten tiennyt miten sen levittää ohuesti mutta peittävästi). Jotain kosteusvoidetta koitin alle laittaa mutta se taisi olla liian tujua. Että itseäni siis todellakin kiinnostaisi kuulla miten sitä kuuluisi käyttää.

    Noista Ovaalisiveltimistä niin Ostolakossa -blogin Virve on jonkun verran kirjottanut ja käyttänyt. 🙂

    Ja voi vitsit kun yritin noita NYX:in väriä korjaavaa palettia ettiä aikoinaan mut en ollut enään löytäny.

    • Miia Ezen

      Heippa Sara! Tuo Nyxin paletti ainakin tuntuu tähän mennessä ihan hyvältä, joten harmi jos sitä ei saa. Toisaalta mielestäni noissa kaikissa paleteissa nuo värit ovat vähän turhan kirkkaita. Niiden päälle kyllä mielestäni pitäisi laittaa vielä vähintään peitevoidetta tai ainakin meikkivoidetta. Littanalla siveltimellä tai sorminkin voisi onnistua ohut kerros, mutta varsinkin silmän alle on aina vähän kyseenalaista laittaa montaa eri kerrosta. Harvoin näyttää hyvältä. Niin ja Virve on aivan ihana tyyppi.. 🙂

  • Mami

    Miksi haluat olla “viilee blondi”?…siis hiukset? Sinulle kävisi hyvin oma hiusvärisi, silloin saisi hiuspohja ja kutrit rauhassa tervehtyä.

    • Miia Ezen

      Voi kiitos! 🙂 Niin aina varmaan haluaa sitä mitä ei ole ja tuon oman värin kasvattaminen tarvitsee niin paljon hermoja. Lisäksi työni takia on pakko näyttää edustavalta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram