Mitä ostaa Sephorasta?

12.03.2017

Sephora (ja nyt puhutaan jenkkien Sephorasta) on jättimäinen meikkien karkkikauppa, mutta sinne voi eksyä, jos ei tiedä mitä hakee. Suosittelenkin siis tekemään ostoslistan, että retkestä saa mahdollisimman paljon irti. Itsehän rehellisesti sanoen lähden Sephorasta hakemaan niitä kaikista hypetetyimpiä tuotteita, mutta silti hyvin kriittisin ottein. Esimerkiksi meikkipaletteja, hohdepuutereita ja primereita julkaistaan koko ajan uusia. Ikävä kyllä suuria eroja niissä ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole ja luomiväripaleteissakin pyörii nykyään ne samat oranssiset ja purppuraiset sävyt.

Tässäpä pientä himotuslistaa, joita Youtuben kauneusgurut hehkuttavat. En osaa vielä siis yhtään kertoa ovatko nämä hyviä. Ensi kesäkuun Chicagon reissun jälkeen tilanne on sitten eri.

Meikkivoide

Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick on sellainen tuote, jota näkee hyvinkin paljon Youtuben kauneusguruilla. Tällä meikkivoiteella on medium-full peittävyys ja lopputuloksen pitäisi olla matta, luonnollinen ja kuulas. Sopii kaikille ihotyypeille.

Peitevoide

Tarte Shape Tape Contour Concealer on niin suosittu, että se näyttää olevan usein loppu. Tämän ei pitäisi mennä silmien alla pieniin juonteisiin eikä sen pitäisi kuivattaa silmänalusihoa.

Meikinpohjustusvoide

Farsàli Unicorn Essence on täynnä antioksidantteja ja on vesipohjainen, joten se imeytyy hyvin ihoon jättäen sen kosteutetuksi. Eli tämä toimii samalla seerumina sekä meikinpohjustusvoiteena.

Toinen hehkutettu primer on BECCA Cosmeticsin meikinpohjustusvoiteet. Ne pitävät ihon kosteutettuna ja kirkkaana koko päivän.

Puuteri

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder kiinnittää kevyesti meikkivoiteen ja pitää sen kauniina koko päivän. Näin ainakin testiryhmä lupailee.

Korostustuote

Cover FX Custom Enhancer Drops on kuin nestemäistä metallia. Voit lisätä sitä meikkivoiteeseen tai käyttää yksinään. Voit lisätä sitä jopa puuterin päälle, ilman että meikkipohjasi rullaantuu. Tuloksena on kevyt tai tarvittaessa hyvinkin intensivisen hohde.

Luomiväripaletti

Tarte Tarteist Pro Amazoniang Clay -paletti on ehdottomasti monipuolisin käyttispaletti ilman erikoisia sävyjä. Paletissa on niin kylmiä kuin lämpimiä sävyjä ja ne muutama shimmer väri.

Tekoripset

Huda Beautyn tekominkkiripsiä käyttää moni stara ja ne ovat vegaaneja sekä cruelty-free.

Liquid lipstick

Anastasia Beverly Hillsiä saa myös Suomesta, mutta värivalikoima on meillä melko pieni. Lisäksi mielenkiintoisia merkkejä (joita ei Suomesta saa) ovat Huda Beauty, Buxom ja tarte.

Glitter

Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadow on viimeisimpiä glitter-huulluutuksia. Olen ainakin Youtubessa nähnyt kuinka upeaa jälkeä tällä saa luomelle ja ilman mitään ylimäärisiä kiinnitysaineita.

Kiinnityssuihke

Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist kiinnittää meikin, raikastaa sekä kosteuttaa. Sen pitäisi tuoda esiin ihon luonnollisen hehkun. Ja vähän kalliimpi Luminous Dewy Skin Mist Tatchalta kyllä todella houkuttaa, koska tätä kaikki hehkuttavat. Sen englanninkielinen nimikin jo kertoo sisällöstä. Eli “Yes, please!”

Onko teillä jotain tiettyjä tuotteita tai merkkejä, joita haluaisitte jenkkien Sephorasta hankkia?

  • Minna

    Tosi kiva postaus!! Vähän niinkuin valmis ostoslista itselle, jos/kun joskus taas pääsee Sephoraan shoppailemaan.. Monet näistä tuotteista ollut itelläkin mielessä. Kiitos, postaus lähti tallennukseen. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Minna! ? Onpa kiva kuulla! Mä meinaan kyllä kanssa shoppailla tän listan mukaan, mutta jotain on varmaan pakko jättää pois. Ei lompakko kestä. ?

  • Sara┃Sara's Fab Life

    Mä oon huomen menos shoppaa Malesian Sephoraan. Katotaan mitä löytyy 😀 Tällä listalla ei kyllä juurikaan oo mitään sellasta mitä itselläni on listalla, mutta katsotaan mit ätarttuu käteen 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Sara! 🙂 Mitä sulla on listalla? Kiinnostaa. 😉 Kato vaikka Malesian Sephoran sivuilta etukäteen, mitä merkkejä on saatavilla. Itse oon menossa Köpikseen toukokuussa ja jätän siellä Sephoran suosiolla väliin, koska haluamiani merkkejä ei ole siellä. Toivotaan, että Malesian Sephoran tilanne on parempi. 🙂

  • Julia

    Hei! Buxomin nestemäisiä huulipunia saa Kicksistä Suomestakin, ainakin Jumbon Kicksistä bongasin noita!

    • Miia Ezen

      Heippa Julia! Ihanko totta? No sitten näitä ei kannata Jenkeistä raahata, jos värejä vaan on hyvin Kicksissä. 🙂

  • Ida

    Ellen ihan väärin muista, Suomen Kickseistä saa nykyään joitain Buxomin tuotteita! 🙂 Vitsi että olisi kiva päästä Jenkkien Sephoraan <3

    • Miia Ezen

      Heippa Ida! 🙂 Tuossa joku toinen tästä jo mainitsikin. Taidanpa siis lompsia Kicksiin. 😀

  • Inga

    Tilasin 2.3 tarten hypetetyn concealerin heidän nettisivuiltaan ja hinnaksi tuli tullien ja postareiden kanssa melkein 50 euroa.. jäätävää.. mutta minkäs teet kun on mainoksen orja.. edelleen pakettini on matkalla mutta voi vitsi , että odotan, että vastaako tämä tuote kaiken youtube hypetyksen!

    • Miia Ezen

      Heippa Inga! Onko kyse juurikin tuosta shape tapesta? 🙂 Hui mikä hinta tosiaan. Toivotaan, että tuote on sitten yhtä hyvä kuin luvataan. 🙂

      • Inga

        joo kyllä. Hintaa itse tuotteellahan ei ollut kuin noin 20 dollaria mutta.. saa nähdä onko yhtä iso pettymys kuin Morphen siveltimet! 🙂 siinä oli kyllä hukkaan heitettyä rahaa, kun niitä tilasin …jälleen mainoksen orjana! 😀 hieman asiaan syvällisemmin perehtyneenä tajusin, että tottakai kaikki youtubarit niitä mainostaa koska saavat kolmas osan myynnistä.. kuulemma Manny Mua osti jopa talonsa morhen tuotteiden komissioilla. Harmillista miten ei enää voi luottaa laisinkaan tuote suosituksiin koska kaiken takana on rahallinen hyöty. Olisi viihdyttävän tuoretta jos joku lataisi totuuden kaikista hypetetyistä tuotteista.. Kuten Stephanie Nicole on ehdoton lempparini youtuben beauty guruista koska hänen selvitystyö tuote arvosteluissa on ensiluokkaista! Olisi kiva kun tekisit joskus postauksen omista youtube suosituksista.. 🙂 Ja PS: kannattaa juoda päivässä lasillinen sitruunavettä niin parissa viikossa huomaat ihossasi ihmeitä! Itselläni on aina jääkaapissa (kaksi sitruunaa/litraa kohti )kannu kylmässä ja pitää myös turvotuksen vyötäröltä poissa. Mutta kannattaa tämä kulauttaa tyhjään mahaan 🙂 Hirveen pitkä postaus .. SORI!

        • Miia Ezen

          Manny MUA ainakin kovasti väittää, ettei suosittele mitään huonoa. Mutta toisaalta jos saa rahoilla ostettua talon niin ehkä jotkut sitten myy sielun jollekkin brändille. Itse en ikinä lähtisi tällaiseen mukaan, koska epärehellisyys tulee aina jollain tapaa takaisin. “What goes around comes around.” Itsekään en ole niin lovasti tykännyt Morphen siveltimistä, mutta mulla on niiltä kuitenkin muutama suosikki. Esim. varjostuksien tekoon yksi sivellin, jota käytän asiakkaille. Ja käytän aina mun suosikkeja asiakastyössä ja omaan käyttöön jätän ne toiseksi parhaat.

          Muuten tuo sitruunajuttu on mulla ollu välillä kokeilussa ja jotenkin aina unohdan sen. Pitääpä lisätä se taas rutiineihin. Hyvä kun otit puheeks! ??

        • Mariii

          Täällä toinen Morphen siveltimillä pettynyt! Ihan kuraa, ainakin ne kaikista edullisimmat sivellinsetit. Niissä on teollinen haju, karvat ovat huonolaatuisia ja ne myös näyttävät halvoilta. Olisi kannattanut ostaa vain pari kalliimpaa ja eri merkiltä :/

          • Miia Ezen

            Joo, mulla on jäänyt useat niistä käyttämättä. :/

  • Kikaltsu

    Juuri eilen aloitin ostoslistan tekemisen 🙂 Ehkä näistä ei välttämättä mikään listalle mene, mutta pitää kurkata nuo Tarten tuotteet ja toki Anastasia BH:n kaikki jutut.
    Mulla on tällä hetkellä ostoslistalla mm. Sephoran maskeja, Tweezermanin pinsetit (oletan olevan halvemmat siellä) samoin GlamGlowin tuotteet/maskit.

    Ja toki jos bongaan Sigman sivellinsetin, EOS huulirasvan ostan kokeiluun ja Secretin deon. 🙂 Nämä siis muualta kuin Sephorasta.
    Tietenkin paikan päällä iskee piheys, enkä osta mitään 😀 vaikka vartavasten nostin luottorajaakin 😀
    (Miami siis torstaina kutsuu – kyselinkin jo aiemmin sinulta ostosvinkkejä, kiitos vielä niistä :))

    • Miia Ezen

      Heippa Kikaltsu! 🙂 Hyviä ostoksia mietit. Itse ostin Sigma siveltimiä muistaakseni Urban outfitterssistä Nykistä ja olivat saman hintaisia kuin Suomessa. Nyt kun dollarin kurssi ei ole ollut meille vähään aikaan mitenkään kovin edullinen, niin monet tuotteet ovat lähes samoissa hinnoissa täällä meillä kuin rapakon toisella puolellakin. 🙁

      Ja niin ymmärrän tuon pihiyden. Mulla iskee usein sama vaikka ostoslistan kanssa menisinkin niin paikan päällä miettii, että tarvitsenko tuota nyt oikeasti. 😀 Ihanaa reissua! Miamissa on kuulemma nyt tosi hyvät kelit. <3

  • Ellu

    Hei Miia!
    Kiitos hyvästä postauksesta – itse asiassa blogisi rohkaisemana uskaltauduin itsekin menemään ekaa kertaa ikinä Sephoraan, tosin olin Dubaissa 🙂

    Voin lämpimästi suositella Huda Beautyn liquid lipstickeja! Ostin ensin yhden testiksi – vielä ennen lähtöä piti käydä ostamassa monta lisää! Hyvä pigmentti, suht halpa – ja ei kyllä hievahdakaan huulilta, edes monen tunnin illallisen aikana.

    • Miia Ezen

      Heippa Ellu! Hei wau – ihana kuulla, että rohkaistuit menemään Sephoraan! Se on kyllä ihan oikeasti aika hankala kauppa, jos ei tiedä mitä sieltä kannattaisi ostaa. Noita Huda Beautyn liquid lipstickejä haluan kyllä ehdottomasti päästä testaamaan! <3

  • Salla

    Moikka!

    Mietin juuri Sephora listaa kun mies on lähdössä kohta muutamaksi kuukaudeksi Piilaaksoon töihin. Itsellä tuli mieleen Hourglassin ambient puuterit ja Tarten tartelette in bloom -paletti 🙂 Buxomia taitaa saada nykyään Sokokselta?? Ainakin tämmöinen mielikuva minulla on, sehän kuuluu bareMineralsin alle.

    • Miia Ezen

      Heippa Salla! Hyviä “tilauksia” oot miettinyt. 🙂 Joo, tuo Buxom tulikin mulle ihan yllätyksenä, kun joku tuossa mainitsi, että sitä saa myös Kicksistä. 🙂

  • LunaNoix

    Harmittaa kun viime Sephoran reissulla jäi Tarte ostamatta (Bangkok) Kaverini ihastui Kat Von D-tuotteisiini, mutta kun niitä sai vain Jenkkien Sephorasta. Olisi kiva, jos olisi joku yleismaailmallinen Sephoran sivusto, mistä voisi kohtuuhinnoin tilata tännekin. Vaikka Sephora.EU. Laajalla valikoimalla. Tämän vuoden reissut kun suuntautuvat maihin, joissa valikoima on suunnilleen sama kun Suomessa. Dublinissa taitaa olla suht. ok valikoima, mutta ei tietenkään Lontoon veroinen.

    • Miia Ezen

      Heippa LunaNoix! Kat Von D:tähän saa nyt aika monesta Sephorasta. Tukholmastakin. 🙂 Ja oot kyllä niin oikeassa. Olis kiva, jos olisi jokin Eurooppalainen nettikauppa, josta näitä voisi tilata. Toisaalta sitten niihin saattaisi mennä taas into. Aina se mitä ei saa on jotenkin jännittävää – varsinkin myös omasta mielestäni nuo tartet. Niitä kyllä haluan päästä testaamaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram