Nopea arkimeikki markettimeikeillä

13.09.2016

arkimeikki markettimeikeillä

Videolla käytetyt tuotteet/siveltimet ja mistä niitä saa:

*sisältää mainoslinkin

  • Markit

    Moikka; Tästä videosta tykkäsin erityisen paljon, koska ei niin kauhian paljon erilaisia juttuja laitettu. Voipi ihan tavallinen tallaajakin tehdä perässä. Kiitos. ?
    Ja niin, lopulta myös Turkuun on tullut Urban Desay, JEEE!!! ☀☀☀

    • Miia Ezen

      Heips Markit! Ihanaa, että tykkäsit! Tätä on pyydelty niin paljon, että päätin sen vihdoin toteuttaa. Oikeasti on tullut!? Mitä meinaat ostaa? Niiden Vice collevtion huulipunat ja huulikynät on niin ihania! Ihania Nudeja löytyy paljon!

      • Markit

        No olen “tietysti” ostanut jo sen silmänpohjustusjutskan ja tuon sanahirviön Naked skin weightless… c…c… concealer ( kaameita nimiä!?). Olet näitä kahta niin suositellut. Uutuuksiakin oli tummien silmänalusten peittämiseen ( naked skin color correcting fluid, persikan sävy), mutta en vielä ostanut. Lisäksi 4 muuta värisävyä eri asioihin. Et varmaan ole testannut? Ja lopulta sain Blotterazzinkin.
        UD: huulipunia katselin, mutta en tiedä pysyvyydestä. Ja avulias myyjä vielä neuvoi kertauksena. Joten kiitos vinkeistä. Lisää odotellaan ?

      • Markit

        Jos ei nyt kuitenkaan silmänpohjustusjutskaa ???, laitetaan luomivärin alle vaan pohjustusvoidetta. Joku on näköjään innoissaan, enkä taida edes pahoitella ????

  • Heidi

    Kiitos videosta :)! Lumene oli tässä vain alaviitteenä, mutta voisitkohan tehdä joskus videon Lumenen parhaista tuotteista? Ulkomaiset tubettajat ja bloggaajat eivät juuri näitä käsittele, ja olisi mukava kuulla mielipiteesi.

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! Mulla ei ole hirmuisesti kokemusta Lumene tuotteista ja niitä ei mulla hirmuisesti tällä hetkellä ole. Katsotaan, jos saan niitä testiin, niin ehdottomasti! 🙂 Hyvä idea!

  • Jenna

    Mistä saa nykyään Wet n Wildin meikkejä kun ne jossain välissä katos ainaki turun kaupoista? 😀

    • Miia Ezen

      Heipa Jenna! Klikkaileppa tuossa postauksessa näkyviä Wet n Wild tuotteiden linkkejä. Sieltä löytyy. 🙂 En niitä taida joo enää saada kivijalkakaupoista. :/

  • Anile

    Ihania nämä sinun videot, ja aina yhtä mukava seurata aurinkoisia videotasi joista oppii paljon uutta! Kulmien siistimisestä olisi mukava saada tutoriaalia ja olisiko sinulla antaa hyviä vinkkejä yhtä valkoisen hymyn saavuttamiseksi? 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Anile! <3 Itse olen käynyt pari vuotta sitten valkaisemassa hampaani Tallinnassa. Maksoi muistaakseni 150e. En nyt tiedä oliko siinä niin hurjaa eroa – taidan olla vaan onnekas suht vaaleiden hampaiden omista. Niin.. ja en juo kahvia ja harvoin teetä.

      Kulmien siistimisestä voisinkin tosiaan tehdä videon. Pitää vaan ensin löytää malli, jolla rehottaa kulmat. 😉

  • Eeva

    Moi Miia! Sain tosta sun videosta vihjeen käyttää silmien rajaukseen tummaa luomiväriä aijon kokeilla.Täällä pienellä paikkakunnalla on vain Tokman josta olen meikkini hankkinut.Nyt on jonkin aikaa ollut myynnissä Saksalainen halppis meikkisarja (Essence).Huulipuna ja kulmakynä on ainakin ihan hyviä 2-4euroo.On niin iloinen olo kun vähän väriä laittanut naamaansa.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Olenkin saanut paljon pyyntöjä tehdä Essencestä tutoriaalia, koska sitä tuntuu olevan monilla paikkakunnilla. Monet ovat sanoneet, että yllättävän hyviäkin juttuja löytyy. 🙂 Joo, kokeilehan tuota luomiväriä rajauksena.

  • Satu

    Hei Miia 🙂 Onko sinulla ideoita meikkaamiseen, jos kasvojen iho on kovin rasvoittuva? Mitä meikkejä voisi käyttää, kun hikoilee kasvoista paljon? Tykkäisin kovasti opetella meikkaamaan ja käyttää meikkejä, mutta nuo ongelmat hankaloittaa melkoisesti 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Satu! Mietin pitkään miten vastaisin sulle. 🙂 Eli rasvoittuuko ihosi kasvoista vai todellako hikoilee kuin olisi punttisalilta tullut? Kannattaa kiinnittää aivan aluksi huomiota hyvään kasvorasvaa esim Vichy tai Avene. Kasvot kannattaa myös kuoria pari kertaa viikossa ja käyttää puhdistavaa mutanaamiota. On hyvä muistaa meikkivoiteen pohjustus esim Isadoralla on hyvä primer. Meikkivoiteena sinuna käyttäisin jotakin kevyttä, jota voi kerrostaa. Esim. MUFE:n water blend. Rasvoittuvalle iholle kyllä löytyy paljon hyviä ratkaisuja. Täältä mun blogistakin niitä löytyy ja tulee löytymään paljon, koska itselläni on rasvoittuva iho. 🙂

      • Satu

        Kiitos vinkeistäsi. Ihoni on kasvoista rasvottuva. Kasvoilla tuntuu kuin olisi koko aika rasvakerros 🙁 Hikoan tosiaan myös kasvoistani ihan hirveästi. Voi olla että muuten olen ihan hileessä, mutta kasvoista valuu hiki 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram