Video: Kesän suosikkituotteet Nella Törnroosin kanssa

11.06.2016

201606112096572585

Tässä vielä kesä suosikit videota teille, jotka eivät ole sitä käyneet kurkkamassa Nellan blogin puolelta. Nellaa voit seurata myös Youtubessa nimellä Nella Törnroos, Instagramissa @nellatornroos ja Snapchatissä nimimerkillä nellatornroos.

  • Johanna

    Hei! Mistä noita morphe meikkipaletteja saa?

    • Miia Ezen

      Beautybaystä 🙂 Taitaa toimituskin olla ilmaista, jos tilaa tietyn euromäärän yli. 🙂

  • Antitattoo

    Tuon toisen naisen käsivarsitatuointi on ihan hirvittävä. Tarkkaan katsottuna siinä on leijona, mutta vähänkään kauempaa se on pelkkä suttu ja näyttää lähinnä ruumiinvammalta, Yöks.

    • Miia Ezen

      Heippa! Itseasiassa Nellan tatuointi on aivan huikea ja hyvin tehty. 🙂 Tatuoinnit ovat hyvin henkilökohtaisia juttuja ja ne pysyvät ihmisillä tietenkin koko elämän. Se on siis sama kuin haukkuisi ihan mitä tahansa ihmisen ulkonäköön liittyvää. :/

      • Rumat tatskat

        Uskomatonta logiikkaa. Tatuoinnit ovat itse hankittuja. Jos jollakulla on hörökorvat tai iso nenä tai raaja on menetetty onnettomuudessa tai on iso syntymämerkki tms. on tietty huonoa käytöstä tällaiseen puuttua, mutta tatuointi on ihan omasta päätöksestä tehty. Useat miehet, ne parhaat, eivät pidä tatuoinneista joten toki kukakin tyylillään. Nellakin on kiltin näköinen samoin kuin Miiakin joten tuollaisessa habituksessa tatuointi on entistä oudomman näköinen.
        Kysyn uudestaan kymmenen vuoden kuluttua. Ehkä nuo rumat tatskat ovat poissa ja tilalla arpi jota voi kutsua vaikka palovammaksi.

    • Nella Törnroos

      Onneksi ei siis ole sinun käsivarsi! 😉 Itse olen täysin tyytyväinen tatuointiini, vaikkei se vielä täysin valmis olekaan ja joka päivä sitä ihailen! 🙂

  • noora väisänen

    Blogisi on ihana ja sinä olet aivan ihana 🙂 <3 nyt hymyä huuleen 🙂

  • Markit

    Voi oletpa Miia löytänyt hauskan kaverin itsellei, niiiiin nuori ( kävin jo kurkkimassa kuka tämä tyttö on), niin valloittava hymy ja luonnollisen näköinen. Tosi symppiksen oloinen. Nythän pitää sitten mennä Nellinkin blogia enemmän tutkimaan ja ehkä ostan myös ” Vissyä” ??. Ja sittenhän luenkin jo kahta blogia!

    Enkä minä kuule Miia voi blogia pitää. En ihan jaksaisi niin nätisti vastata ikäviin kommentteihin kuin sinä. Ja kun kauniisti heitä kiität, niin sehän se onkin ovelaa…Eihän siitä kunnon kinaa saakaan aikaiseksi ?.

    Pitäkää tytöt hauskaa ja tehkää kivoja juttuja.

    p,s, en ollutkaa vanhin lukija, Jeeeee ?

  • Jenni

    Moi Miia!
    Oletkos koskaan kokeillut ripsien kestotaivutusta? Asia tuli tälle tytölle ajankohtaiseksi, kun sinun blogia seuratessa uudet tuulet vei mukanaan. Uusia meikkejä ja meikkivinkkejä innokkaasti kokeilleena, ajattelin että nyt on aika luopua ripsien volyymipidennyksistä. Aiemmin ei muu meikkaaminen niin innostanut, joten volyymiripset oli helpot. Nyt haluaisin panostaa enemmän muuhun meikkaukseen ?Mietinnässä siis olisikin, josko ottaisinkin ripsien kestotaivutukset, kestovärin kanssa? Onko kokemuksia? ? Tai muuten hyviä vinkkejä, millä omat ripset saisi näyttämään upeilta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram