Luottomeikkini

27.04.2016

Tämän silmämeikin näittekin Q&A-videon alkuosassa ja pyysitte siitä tutoriaalia. Luitte ajatukseni, koska olin sen jo tehnyt. Tämä voi näyttää hiukkasen erilaiselta kuin Q&A-videon meikki, koska huulissa on kirkas puna ja valaistus erilainen. Täysin samasta meikistä on kuitenkin kyse. Olen muuten niin innoissani, kun videossa on uudet valot ja laatu on taas askeleen parempi. Mitäs tykkäätte?

Videossa käytetyt meikit:

  • Too Faced Natural Matte paletti (ostettu Varsovasta, mutta näitä saa myös esim. Tukholman Sephorasta). Loistava vaihtoehto on Isadoran matte chocolates nro 50 paletti  (oma kaikkien aikojen suosikki) tai todella monipuolinen Isadoran color wonder bar.
  • theBalm Nude ‘tude paletti (ostettu Varsovasta) Samantyyppinen löytyy TÄSTÄ mustalla ja valkoisella luomivärillä, mutta on melko tyyris.
  • Morphe brushes ripset Beautybaysta.
  • Natural Code by Lumene sävy 18 bubble gum (Sokos ja Stockmann myy)
  • Inglot Lip Pencil nro 33 (Ostettu Varsovasta, joten numerot voivat olla eri Suomen kaupoissa)
  • Wet n Wild huulipuna värissä Cherry Bomb 
  • Anastasia Beverly Hills liquid lipstick sävy Carina (Saa jenkeistä Macy’siltä ainakin).
  • Sigman siveltimet: Eye shading brush E55 tai samanlainen E57  ja blending brush E25 tai samanlainen E37

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

  • Markit

    No nyt… Tämän videon loppu on hauska, hitsi kun mua nauratti sun ilmeet ?. Äärimmäisen inhimillistä, kaikki ei mene kerrasta putkeen. Aivan loistavaa, että rohkeutesi riittää laittamaan hmm… miten sen nyt muotoilis…vähemmän onnistuneet kuvaukset videon loppuun. Sanoitko eco tools vinosivellin. Huomenna hankitaan ja sitten rajataan ?.
    .

  • Sonja K

    Hei Miia!! Olipa päivän piristys!! 🙂 Toi rajaus luomivärillä on tosi hyvä idea ja varmasti kaikkii oppii sen tekemään! 🙂 Täytyykin joskus kokeilla, jos haluaa vähän vaihtelua arkeen!

    Ite en esimerkiksi osaa tehdä eyelinerilla rajausta! Piirrään aina alle kajalilla ensin (suht suoran) rajan ja sitten väritän sen eyelinerilla, sitten tulee ihan ok suora viiva:D

    Kattelin sun muitakin silmämeikkivideoita ja tulin siihen tulokseen, että säkään et tee (ainakaan noissa tutoriaaleissa) sellasta “siipeä” silmän ulkonurkkaan..

    Siihen siipeen, törmää useissa (melkein kaikissa) tutoriaaleissa mitä youtubesta oon löytäny ja olisin kysyny sun mielipidettä onks ne kivoja? Itse en oo vielä päättäny onks ne kivoja, enkä todellakaan osaa sellasta tehdä… 😀 Mun rajaus (olipa sitten kajalilla tai eyelinerilla tehty) loppuu samalla tavalla, kun mitä säkin teet noilla videoilla!

    Toi Lumenen Natural Code huulipuna näytti suht hillityltä?! Oon ettiny pitkään jotain kivaa arkihuulipunaa.. Mulla on vaan nudeja ja super räikeitä punia kaapissa! Joten kiitti vinkistä, täytyy huomenna käydä Sokoksella 🙂

    • Miia

      Heippa Sonja! Ei oo kyllä tuo rajauksen tekeminen munkaan juttu. Siihen menee niin kauan aikaa etten sitä jaksa ihan joka päivä väkertää. Ja myöskin se on makuuni ehkä liian tarkka ja vahva. Iltameikissä tosin kiva.

      Mä en oo sen siiven “kaveri”. Oon kyllä opetellut sen tekemään ja esim. “cut crease” luomiväriteknikan kanssa se näyttää kivalta. Tykkään enemmän luonnollisesta meikistä tai sitten todella räväköistä luomiväreistä. Luon mielummin sen viimeisen silauksen kunnon tekoripsillä kuin rajauksella. Värilliset rajaukset olisivat toisaalta mielenkiintoisia kokeilla. 🙂

      Ja kyllä. Tuo Natural Code on hillitty ja ihan täysin mun lemppari. Koostumus ei ole ehkä kaikista paras, mutta väri aivan nappi. 🙂

  • Nina

    Heippa Miia!

    Ihana perusmeikki, todella raikas 🙂 Täytyy sanoa, että huomaan kyllä kehittymistä videoissasi. Tosin ensimmäisestä alkaen oli selvää, että sinulla on todellista taitoa meikkaamisessa jo luonnostaan! Itse olen kanssa ihan hurahtanut meikkaamiseen ja eri tuotteiden vertailuihin.. Englannissa kun asustelen tällä hetkellä, niin enimmäkseen tulee seurattua myös englantilaisia tubettajia. Tuntuu että Suomessakin olisi youtube vloggaajien määrä ehkä hiljalleen nousussa, toivottavasti! Tällä hetkellä olisi hakusessa perus luomiväripaletti, esimerkiksi Tarten “Tartelette In Bloom” ja too faced “Sweet Peach” on todella kehuttuja. Ehdotuksia myös hyväksi havaituista paleteista otetaan vastaan innolla! Ihanista meikeistä voisi puhua ties kuinka kauan 😉 Blogistasi tulee aina niin hyvälle mielelle, ihanaa viikon jatkoa!

    • Miia

      Kiitos Nina! Itseasiassa katselin eilen itsekin vanhoja videoitani ja totesin, että eteenpäin on päästy. PItkä matka on tosin vielä samaan laatuun kuin vaikka noilla brittitubettajilla. Ketka on sun suosikkeja?

      Ooh, nuo molemmat paletit on IHANIA! Mä oon taas meinannut enemmänkin panostaa sinkkuluomiväreihin, koska tuntuu, että noista paleteista jää aina joku väri vähemmälle käytölle. Varsinkin MUGin on ihan parhaita ja kun vielä saisin käsiini Anastasia Beverly Hillsin luomivärejä niin olisin onnellinen. 🙂 Paletit on tosin niin kauniita ja kulkee helposti mukana.

  • Nina

    Itse seuraan mm. Fleur Deforce, I Covet Thee, Zoella, Lily Pebbles, Amelia Liana, Inthefrow vloggaajia. He tosin ovat enemmänkin lifestyle +kategoriaa, mutta paljon on myös meikkitutoriaaleja ja esimerkiksi uusien tuotteiden esittelyä, mitä tykkään myös katsella todella paljon!

    Se on kyllä ihan totta, että aina on paleteissa ainakin joku väri jota ei käytä. En edes itseasiassa arjessa juuri käytä luomiväriä (paitsi joskus clarinsin ombre iridescent luomiväriä-ihana), mutta tarkoitus olisi vaan kokeilla ja opetella. Hei kiitos vinkistä pitääkin vähän katsella! Videossa käyttämäsi Anastasia Beverly Hills liquid lipstick on muuten kanssa semmoinen, mitä pitää jossain kohtaa kokeilla.

    • Miia

      Heippa! Joo kannattaa kokeilla noita ABH:n liquid lipstickejä, mutta Kat Von D:llä on ehdottomasti paremmat. Tai no riippuu minkälaisesta koostumuksesta pitää. 🙂 Pitää tsekata nuo vloggaajat. Itse seuraan brittiläisistä vain Freddy My Lovea. 🙂

  • Pinja | Pieni Lintunen

    Mä mietin heti alusta alkaen, että vitsit kun oot niin ihanan luonnollinen videolla. Ja sit loppuun tuli noi pieleen menneet! Nauroin! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram