Kattoterasseja ja makumatkoja

02.01.2016

Hotel The Ink

Jokainen aamu New Yorkissa ei ollut yhtä vaikea kuin edellisessä postauksessa kirjoittamani pohjanoteeraus. En muutenkaan enää pidä baareissa ravailusta saati sitten reissussa kännäämisestä, kun haluan käyttää päivän tunnit aamusta iltaan kaikkeen muuhun. Lasi lempparivalkkariani Sauvignon Blancia tai herkullinen cocktail riittää tämän sinkkutytön yömyssyksi.

P1090342

Yläpuolella olevien kuvien tuulinen kattoterassi (The Press Lounge Hotel Ink48 katolla) on loistava paikka yhdelle drinksulle. Talvellakin näkymää voi ihailla suojassa kylmältä tai käydä ottamassa kuvia tuulessa ja tuiskussa niin kuin me teimme.

P1090271

Eräänä aamuna päätimme suunnata New Yorkissa asuvan tuttavani suosittelemaan ravintolaan aamupalalle. Avokadolla, rapealla salaatilla ja uppomunilla päällystettyä herkullista toastia Bloody Maryn kera ja jälkkäriksi vohveleita taivaallisen makealla karamelli-omena kastikkeella. The Smith on aitoa amerikkalaista ruokaa ja ehdottomasti vierailun arvoinen paikka mihin aikaan päivästä tahansa. Me vierailimme heidän East Villagen ravintolassa, joka sijaitsi lähellä kaikkia ihania kirppareita (Thrift Stores).

P1090273

Ollessamme hyvin kaikkiruokaisia ja kokeilunhaluisia vei tiemme aina Hootersin muodokkaiden tarjoilijoiden luota New Yorkilaisten suosimaan aasialaisvaikutteiseen fuusioravintolaan. Hell’s Kitchenin 5 dollarin Margaritat maistuivat hilpeiden meksikolaisten ympäröimänä, kun taas toisena iltana kipitimme korkkarit kopisten upeaan kattoterassibaariin.

Hootersissa ei todellakaan kannata käydä kulinaarisella matkalla. Ruoka ei eronnut juurikaan Amarillosta, mutta naiskauneutta oli tarjolla yllinkyllin. Minishortseja ja antavia kaula-aukkoja. Omilla avuillani tuskin pääsisin kyseiseen ravintolaan töihin. Jos tie veisi Tallinnan veitsen alle, niin sitten voitaisiin katsoa uudelleen. Vaikka olimmekin tyttövoimin reissussa, niin halusimme käydä tässä paikassa. Kuka nyt ei naiskauneudesta pidä?

P1090258

Olisimme kovasti halunneet TAO-nimisen ravintolaan, jota tuttavani suositteli, mutta ravintola oli buukattu täyteen monta päivää eteenpäin. Varasimmekin siis pöydän Spice Marketista (kuvia alla), joka on kuulemma hyvin samantyyppinen. Hintataso on näissä kyseisissä ravintoloissa korkeampi, mutta ruoka aivan taivaallista ja sain kuin sainkin vihdoin sen kuuluisan “party in my mouth” -kokemuksen uusien makuyhdistelmien saattelemana.

P1090306

VINKKEJÄ NEW YORKIIN:

  • Hotellimme Travel Inn sijaitsi Hell’s Kitchenissä kävelymatkan päässä Times Squarelta. Huone oli todella iso varustettuna kahdella parisängyllä. Ikkunat olivat sisäpihalle ja huone oli hiljainen. Hotelli oli todella siisti, vaikka sisustus oli parhaimmat päivänsä nähnyt. Voin lämpimästi suositella.
  • Sain kuulla jo ennen reissua, että New Yorkissa on hankala löytää hyviä ravintoloita. Tämä pitää paikkansa, jos pyörit pitkin 5th avenueta ja turistinähtävyyksien ympärillä. Toisaalta taas oikeanlaisen alueen sattuessa kohdalle (esim. West Village) iskee valinnan vaikeus.
  • Hell’s Kitchen alueelta löytyy paljon edullisemman tason ravintoloita ja kuppiloita. Täällä voi helposti poiketa, kun on päivän pyörinyt 5th avenuen vilskeessä.
  • Varaa pöytäsi hienompaan ravintolaan TÄÄLTÄ. Tätä paikallisetkin käyttävät.
  • Yhdestä Broadway-shown lipusta saa pulittaa reilusti yli 100 dollaria. Saman illan lippuja saa Times Squaren punaisten portaiden alta (kun olet siellä, tiedät mitä tarkoitan) TKTS-nimisestä alennuskioskista. Illan musikaalien lippuja myydään klo 15 jälkeen. Saimme omat lippumme Chicago-musikaaliin noin 60 euron kappalehintaan. Alennukset ovat valikoituihin näytöksiin ts. niihin joissa on tilaa. Jos haluat päästä katsomaan tiettyä showta, suosittelen lippujen ostamista ennakkoon.

 

  • Markit

    Tallina!!! Arrgghhh!!! Jos sinne meet ni mä en kyl sun blogii enää lue ?. No tuskinpa olit tosissas.Eihän täydellistä voi korjata, eihän? Enkä tarkoita itseriittoista täydellisyyttä vaan että on itseensä tyytyväinen noin yleensä. Ja edelleen, onhan näitä juttujasi mukava lukea
    Ei siitä mihinkään pääse. Taidat olla herkkusuu? Ja lisäksi ei ole pahitteeksi, että ruoka tarjoillaan kauniisti. Yks hassu juttu. Tämä on toinen kahdesta blogista, joita luen. Miksi olen jäänyt tähän koukkuun…?

    • Miia

      Haha! Täydellistä? No, kiitos! ? Mikä on se toinen blogi mitä luet? Koukuttautuminen olisi tervetullutta ja ehkä muutkin meistä Miikkulaisista voisi tykätä? ?

      • Markit

        http://fenixx98767.blogspot.fi/?m=1
        Blogi on täysin erilainen, sitä pitä poliisi, joka haavottui todella pahasti. Selviytymistaistelu, enkä käsitä, mistä hän positiivisuutensa repii. Siinäpä osaa omat vaivansa suhteuttaa. Katsotaan siis aamulla peiliin ja todetaan vaan, että sä oot aika hyvä tyyppi ?.p,s, varmaan luulit, että on muotiblogi tms., laitoin kuitenkin, kun kysyit.ja toivottavasti linkki toimii.

        • Miia

          Oonkin kuullut tästä reippaasta naisesta. 🙂 Kävin heti lukaisemassa muutaman jutun häneltä. Tekisi mieli jelppiä häntä blogin ulkonäön kanssa. Hän ansaitsisi upeat sivut mielenkiintoisille teksteilleen. 🙂

  • Suvi

    Hei! Olemme varailemassa ensimmäistä matkaamme Nykkiin, hotellin valinta vain tuottaa ongelmia! Silmiini on osunut paljon varoituksia lutikoista Nykin hotelleissa, joten valinta on normaalia vaikeampi myös tästä syystä.. Toivottavasti kohdalle osuu hotelli (ja huone!) jossa ei noiota ikäviä seuralaisia olisi..

    • Miia

      Heippa! Suosittelen lukemaan tarkasti hotelliarvosteluja. Eiköhän sieltä selviä. Suosittelen lämpimästi hotellia, jossa olimme. Travel Inn oli täydellisellä paikalla, lähellä edullisia ravintoloita ja Times Square kiven heiton päässä. Hotelli on siisti ja rauhallinen. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram