Mitä meikkejä ostaa Jenkeistä?

02.12.2015

Vaikka en ole vielä tehnytkään yhtään “vakavaa meikkiostoskeikkaa” (hienosti suora suomennos) Jenkkeihin niin päätin kirjoittaa aiheesta, koska muutamat teistä ihanista lukijoista ovat jo kyselleet vinkkejä ja teidän reissutkin taitavat koputella jo oven takana. Tämän vuoksi tuli kiirus saada ulos tämä postaus. Toivoisin myös kovasti, että kaikki te jotka olette ostelleet meikkejä Jenkeistä laittaisitte omia vinkkejä ja kommentteja kommenttiboksiin niin saadaan tästä kaikille jenkkeihin suuntaaville pieni meikkiostoslista. Ja lottovoittoa odotellessa..

Olen tehnyt hurjan paljon taustatyötä tutkiessani mitkä merkit ja tuotteet ovat Jenkeissä hyviä. On hyvä huomata, että yhdellä merkillä saattaa olla vain esim. luomivärit hyviä ja muihin heidän tuotteisiin ei edes kannata vilkaista. Lisäksi jonkun merkin ympärillä velloo välillä aivan järjetön hypetys vaikka vastaavia tuotteita ja parempiakin löytyy toiselta merkiltä jopa halvemmalla. En tiedä onko montaa merkkiä, jotka ovat siellä huomattavasti halvempia, mutta ainakin sellaisia merkkejä on huisin paljon, joita ei Suomesta edes saa. Tai useita saa kyllä tilattua Suomeen, mutta tullimaksujen kera.

HUOM! Koska seuraavista tuotteista minulla ei ole kaikista henkilökohtaista kokemusta, niin kerron sitten reissun jälkeen olivatko ne oikeasti hyviä. Ainakin niistä, jotka raaskin ostaa. 😉

Ei muuta kuin isketään hampaat kiinni aiheeseen. Olkaa hyvä ystäväiseni – meikkiostoslista Jenkkeihin:

Meikkiostokset Jenkeistä

  • MAC. Aloitetaan suositulla merkillä. Tämän pitäisi olla ainakin hivenen edullisempaa kuin Suomessa. Merkiltä suosittelen ostamaan Pre + Prime Fix+ meikin viimeistelysuihkeen. Itse aion käyttää tätä glitterpohjaisten luomivärien kanssa. Lisäksi luomivärisiveltimiä ja niitä luomivärejä sekä pigmenttejä varmaan tulee ostettua (esittelen kohta edullisempia ja kuulemma yhtä hyviä versioita eri merkiltä). MACin korostuspuuteri on myös ostoslistalla, jos se on tälle valkonaamalle tarpeeksi vaalea. Lisäksi MACin silmänrajauskynät eri värisinä.
  • Morphe. Meikkipaletit!!! (6.) Näitä on kehuttu eikä ole hinnalla pilattu. 35 kappaleen meikkipaletti maksaa noin 22 euroa ja niitä on vaikka minkälaisina värikokoelmina – SAY WHAT?! Myös heidän siveltimiä on pidetty hyvinä ja harkinnassa onkin heidän reissuun sopiva sivellinpaketti.
  • NYX. Tämä supermarkettituote (Jenkeissä drugstore-tuote) on edullinen ja lukemani mukaan hyvä. Heidän jumbo silmänrajauskynät (3.) ja intense butter gloss huulikiillot ovat kokeilemisen arvoisia. Tällä merkillä on kuulemma myös hyvä contour kit ja HD puuteri, jotka haluan ehdottomasti tsekata. Josko ne sopisivat omalle ihonvärilleni.
  • Anastasia Beverly Hills. Taitaa olla osittain hypetystä tämä merkki. Mm. monet ovat kehuneet muiden merkkien liquid lipstickejä paremmiksi, mutta voipi olla, että haluan silti kokeilla myös tätä merkkiä. Kröhöm! t. Hypetyksen orja. Ostoslistalla on tämän merkin brow wiz – siitä olen nyt kuullut niin paljon hyvää (5.).
  • Kat Von D. Näihin tuotteisiin haluan iskeä näppini ja päästä kokeilemaan mistä itse pidän. Hänen contour kit (2.) ja luomiväripaletit (1.) ovat saaneet kehuja monelta alan ammattilaiselta. Näin vaalean tyttösen on silti ensin päästävä kokeilemaan värejä.
  • Nars. Blush and countour kit. Tätä palettia on kehuttu niin paljon, että haluan päästä kokeilemaan. Poskipunat kun ovat myös ostoslistalla.
  • Urban Decay. Tuotteet taitavat olla melko samoissa hinnoissa Jenkeissä kuin täällä Suomessa, mutta ajattelin kokeilla heidän glitter-rajauskyniä. Pysyvät kuulemma hyvin luomella. Ostin myös heidän luomiväripaletin, mutta myin sen kaverille ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Mielestäni ne eivät ole kovin monipuolisia. Paitsi ne pienemmät Naked basics-paletit, joista minulta löytyy kakkonen (4.). Siinä on loistavia mattavärejä arjen smokey eye -lookkiin.
  • The Balm. Heillä on loistavia meikkipaletteja (ainakin tuo omani Nude ‘tude-paletti) vaikka mielummin ostan irtonaisina luomivärit, jotta saan juuri niitä värejä mitä haluan. Ostoslistallani on heidän Mary Lou Manizer (9.), joka on high lighter ja kuulemma sopii jokaiselle ihon värille.
  • Sephora. Tämän meikkikaupan lumoissa tulee varmasti pyorittyä ja ostettua suurin osa mainitsemistani meikeistä. Heidän oman merkin cream lip stain -huulituotteita (8.) on kovasti kehuttu. Joidenkin mielestä jopa parempia kuin Anastasian vastaavat.
  • Ardell. Tämän “drugstore” merkin ripset ovat edullisia ja hyviä. (7.) (Drugstore = esim. Target, Walgreens tai Ricky’s)
  • Muita hyviä drugstore punia: Girlactik matte lip paint (10.), LA girl glazed lip paint (vain 3.25 dollaria!), Dose of colors (cruelty-free, vegan)
  • Too Faced. Ooh! Ehdottomasti heidän suklaalta tuoksuvat meikkipaletit ja melted lipsticks. Ostoslistalla on myös heidän glitter glue.
  • Sigma. Yksinkertaisesti heidän loistavat ammattitason siveltimet (11.), jotka ovat paljon edullisempia kuin esim. MACin siveltimet. Näitä saa mm. Urban Outfitterssiltä.
  • Korealaiset kasvonhoitotuotteet, joihin aion tutustua. Näistä sitten erillistä postausta.
  • Benefit. POREfessional primer (12.), jota olen jo kokeillut ja on loistava! Heidän Hoola bronzer ja tinted lip and cheek stains ovat myös oman kokemukseni perusteella hyviä.

Mitä meikkejä ostaa jenkeistä?

 

  • Kkk

    Paras kulmakynä vaalealle on ehdottomasti: Stila Stay all Day waterproof brow color. Niitä ostaisin, kun Suomessa ei myydä.

    • Miia

      Heippa! Onpa hyvä kuulla tästä. Pitää käydä testaamassa. 🙂

  • Irina - White & Fresh

    Jos tykkää mineraalimeikkipuuterista ja erityisesti BareMineralsista, niin sitä kannattaa ostaa reissuilla USA:sta, sillä se on halvempaa kuin Suomessa. 🙂

    • Miia

      Hyvä tietää! En olekaan vielä tätä merkkiä kokeillut. Minkälaisia kokemuksia sulla tai muilla on tästä? Itse olen kova Cliniquen puutereiden kuluttaja.

      • Irina - White & Fresh

        Minulla on tosi punakat kasvot, couperosaa yms. ja Bareminerals on tosi hyvä ja peittävä, mutta silti luonnollinen. Voin suositella kokeilua. 🙂

        • Miia

          Aaah! Hyvä tietää – nimittäin itsellänikin on todella punertava iho. 🙂

          • Cherry

            Jane Iredale on mun suosikki. Ei sotke niin paljon ja peittää superhyvin! :)Pitäisi selvitellä onko halvempaa tuolla rapakon takana (tuli siis vain mieleen tämä, kun huomasin teidän höpöttävän mineraaleista :))

          • Miia

            Mä voin tsekkaa, jos satun törmäämään tuohon merkkiin. 🙂

  • Leijona

    Kun hankit kosmetiikkaa, mietitkö ollenkaan, onko se testattu eläimillä? Vai menetkö oma ulkonäkö edellä? Kiitos jo etukäteen kommentistasi 🙂

    • Miia

      Heippa Leijona! Pahoittelen, ette ole kerinnyt vastaamaan tähän kommenttiin. Kysyit tätä jo edellisessä (vai oliko se sitä edellinen) postauksessa. Kävin sinne vastaamassa juuri äsken. 🙂 Ja näin lyhyesti tähänkin, että mietin asiaa paljonkin. Kunhan pääsen enemmän tutustumaan aiheeseen, niin alan kiinnittämään myös tähän huomiota.

  • Hanna

    Kiitos, tästä on suuresti apua! Reissuun pääsen jo ylihuomenna. Jes!
    Nyt uskallan kävellä sisään Sephoran liikkeeseen ja tutkia uusia meikkejä, kun olen saanut hyviä suosituksia. Aikaisemmin olen vain kurkkinut sisään, uskaltamatta ottaa sitä askelta täysin uuteen ja tuntemattomaan maailmaan. Kovin ne ovat minua kiinnostaneet, mutta on tuntunut vaikealta lähteä tutustumaan siihen kaikkeen.
    Tämä blogipostaus taisi tulla kalliiksi minulle. 🙂

    • Miia

      Heips! Tämä tulikin sitten loistavaan aikaan! 😀 Ja kannattaa ehdottomasti mennä myös drugstoreen, koska sieltä saa noita edullisempia tuotteita. Ainakin NYX ja Morphe. 🙂

  • Annn

    Oij,pitkä ostoslista meikkejä,) Oletko kauan Jenkeissä lomalla? Onko muuta suunnitelmia vielä sinne tehty kuin meikkien ostelu? 🙂

    • Miia

      Heippa Annn! Ollaan 6 päivää reissussa. Kierrellään perusnähtävyydet ja meitä kiinnostaa myös Brooklyn sekä Jersey city – eli myös New yorkin erilaiset puolet. Nämä ovat niistä erilaisista ne turvallisemmat vaihtoehdot. Helikopteriajelu Manhattanin yllä on myös suunnitelmissa. 😀

      • Annn

        Oo, kuulostaa ihanalta! Toivottavasti kertoilet vielä tarkemmin blogissa matkasuunnitelmista ja sitten itse matkasta.. ja ostoksista 😉 hih.

        • Miia

          Kyllä ehdottomasti kerron! Viimeistään reissun jälkeen. Nyt on niin kova kiire töissä ennen matkaa, että katsotaan kerkiänkö vielä kirjoittamaan matkasuunnitelmista. 🙂

  • Markit

    Hei; Olet sinä sitten hauska likka! Tuli näin itsenäisyyspäivän alla mieleen Tuntematon sotilas, “miten joku voi olla niin kiinnostunut räteist ja lumpuist…” :). Mutta on se kumma, miten blogisi välityksellä voi tuo innokkuus ja riemu tarttua, vaikka olen ihan normimeikkaaja, kosteusvoidetta, Joe Blasco päälle jne. Muuten, oletko tutustunut Joe Blascon meikkeihin? Etenkin pikkupurkissa oleva meikkivoide (Alabaster) olisi varmaan omiaan toisellekin kalpeanaamalle kuin minä. Posket eivät ole niin punaiset ja näppykin piiloutuu. En jaksa laittaa niin montaa juttu kasvoihin kuin sinä. Tuolla on pärjätty viimeiset, jaa 30v. En matkustele, silti matkajutut tuottavat iloa minullekin. Toivon että elämänasenteesi ei muutu, olet jalat maassa ja välillä pää pilvissä, sananmukaisesti.Riehakas realisti. Kiitos siis, että ilostutat minunkin elämääni. Hyvää Joulua !

    • Miia

      Hih! Olipa hauska kommentti! En ole tutustunut, koska ne taitavat olla hieman kalliimpia? Mutta jos sieltä löytyy vielä vaaleampaa meikkivoidetta, niin on varmasti tutustumisen arvoinen merkki.

      Et voisi paremmin minua kuvailla. Ihan loistava tuo riehakas realisti. 😀

      Ihana kuulla, että saan tuotua blogilla iloa sun elämään. Ihanaa joulun odotusta!

      • Markit

        Mukavaa, että viestini ilostutti. Eikös Joe Blasco ollut aiemmin joku teatterimeikkisarja, näin muistelen. Joka tapauksessa Stokkalla ja Sokoksessa säännöllisesti kantistarjouksessa. Erittäin riittoisa, tositosi peittävä ja kuitenkin iho hengittää eikä kiillä. Puuteria ei tarvitse laittaa, ellei halua. Tyyriimpu kyllä, mutta jos on saanut punaisista poskista tarpeekseen, niin suosittelen. Nyt saa punastella ihan rauhassa :).

        • Miia

          Olenkin kuullut, että hyvin peittävä on tämä tuote. Voisi olla hyvä juhlalookkeihin. Muuten minulla on etsinnässä kokoajan se täydellinen meikkivoide, joka saa näyttämään ihon terveän tasaiselta ja sen näköiseltä ettei olisi meikkiä ollenkaan. Tällä hetkellä paras löytämäni on yllättäen L’orealin True Match. 🙂

  • Katri

    Moi!
    Oon käyttänyt loppuun UD:n Naked Basics (1)-palettini ja harkitsen tuota Naked Basics 2-versiota nyt vaihteeksi. Mietin kumminkin, että eihän nuo värit ole vaalealle iholle liian tummia? Monissa blogeissa testaajalla on tummempi iho, johon on hankala verrata. Sävyerot on kakkosessa vähäisemmät, joten siksi se houkuttelisi ykköstä enemmän…

    • Miia

      Heippa Katri! Eivät ainakaan minulle ja itse olen kyllä vaaleista vaalein. 🙂 En muista miksi valitsin kakkosen. Olisiko siinä kylmempiä sävyjä, joista pidän enemmän.

  • Henna

    Emani minerals on laadukas ammattilaistenkin käyttämä mineraalimeikkisarja, jonka tuotteiden hinta näyttäisi olevan Suomessa tosi kova verrattuna Jenkkilään. Itse pidän heidän mineraalimeikkipuuteristaan kovasti. Sarja on myös vegaaninen ja ympäristöystävällinen.

    • Miia

      Kuulostaa todella mielenkiintoiselta sarjalta. Saakohan tätä ihan Sephorasta vai jostain erikoisliikkeistä?

  • Camilla

    Smashboxin photo finish primer! Paras pohjustusvoide mitä olen kokeillut. Smashboxin huulikiillot on myös tosi kivoja. 🙂

    • Miia

      Tästä olenkin luukkut myös muilta. 🙂 Onkohan hinnoiltaan minkälainen tämä primer?

      • Camilla

        Muistaakseni 30e suurinpiirtein, mutta on kyllä sen arvoinen! Kiitos muuten tuosta benefitin meikkipostauksesta, piti heti käydä ostamassa heidän tuotteitaan 😀

        • Miia

          Eipä kestä! 🙂 Siskoni on ainakin täysin tykästynyt tuohon Benefitin kosteuttavaan silmäympärysvoiteeseen. Oma suosikkini on tuo meikinpohjustusvoide. Niin ja se Benetint on mys loistava!

  • Laura

    Meikkiaiheet on kivoja, näitä lisää vaan! Meille, jotka emme pääse Jenksuihin, löytyy mm. Sigmaa ja NYXiä täältä: eleven.fi

    • Miia

      Kiitos Laura! Sainkin vinkkiä tuosta uudesta nettikaupasta, mutten tiennyt siellä olevan noita kahta loistavaa merkkiä. Kiva, kun vinkkasit. 🙂

  • Vakkarilukija

    Hei,

    Innostus tarttuu sinun blogia lukiessa.

    Lisäisin listaan vielä Ecotoolsin siveltimet, joita saa joka ruokakaupasta. Shampoot ja hampaiden valkaisuaineet on oma lukunsa. Ja tietysti kaikki tyvivaalennussuihkeet ym. Refectocilin kestoväriä saa myös oikein tehoversiona.

    Mukavia shoppailuhetkiä.

    • Miia

      Heippa! Ihanaa, jos innostukseni tarttuu sinne päin. Pelkään vaan, että tämä käy meille kaikille kalliiksi. :/ On muuten hyvä tietää Refectocilistä. Ovatkohan ne myös halvempia? Suomessa yhdestä paketista saa pulittaa noin 16 euroa muistaakseni.

  • Cherry

    Jee! Kiitos hurjasti tästä, näit paljon vaivaa 🙂 Eiköhän tällä listalla alkuun päästä, kröhöm 😀 Pitäisi ainakin joku luomiväripaletti hankkia. On vaan tuota runsaudenpulaa ja huono päätöskyky 😀

    Huomasitko muuten jo uuden eleven.fi putiikin, mistä saa muutamia mainitsemiasi merkkejä nyt sit Suomeenkin. Ei tarvi ihan kaikkea raahata tuolta kaukaa (hintaeroista en tosin tiedä..). Smashbox tuli myös mun mieleen (kuten tuossa yllä jollakulla), että heiltä käytän pohjustusainetta, joka on paras kokeilemani. Paitsi luomilla käytän kyllä Urbania, se on superhyvää.
    Iloa ja valoa viikonloppuusi <3

    • Miia

      Heippa Cherry! Ihanaa, jos tästä oli apua. Tässä menee vararikkoon kohta itsekin ja ilmeisesti kohta lukijatkin. :/ Morphen luomiväripaletti on ainakin edullinen ja ehkä monipuolisin tai Too Facedin luomivärit – niissäkin on hyviä ja monipuolisia vaihtoehtoja.

      Tuossa joku juuri vinkkailikin tuosta elevenista ja todella hienoa kuulla, että sieltä saa Sigmaa ja NYXiä kotiin tilattuna. Ei tarvitse jenkkeihin asti lähteä. Noilla merkeillä pääsee jo aika pitkälle.

      • tiuhtis

        Moi! Kiitos näistä vinkeistä! ? Jenkkeihin vastikään muuttaneena otin nmä kiitollisuudella ja mielenkiinnolla vastaan. Itse ole löytänyt hyviä vinkkejä naisten lehdistä, joissa on listattu vuoden parhaita kauneustuotteita. Mutta hyvä shoppailuja tänne! Valikoimat ovat valtavat ja hinnat huomattavasti Suomea edullisemmat, paitsi Sephorassa… ?

        • Miia

          Jenkit on kiva paikka asua. Itse asuin Kansasissa, joten ainakin täysi Nykin vastakohta. 😀 Tuo valokoiman laajuus vähän pelottaakin. Yleensä mulle käy joko niin, että menen ihan sekaisin ja ostan liikaa ja kaikkea turhaa tai sitten en osta mitään. 😀

  • tiuhtis

    Vielä lisäys, että Refectociliä en ole löytänyt mistään marketista tai Drugstoresta, joten taitaa olla salon-/spa- tavaraa.

    • Miia

      Aah! Hyvä tietää, etten turhaan pyöri ympäri drugstorea! 😀

    • Vakkarilukija

      Hei,

      Piti vielä tsekata, mistä olen Refectocilin hankkinut. Niinhä se olikin, että olen tilannut sen Amazonista. Hinta oli 22,90$. Iso pakkaus, joka kestää varmaan vuoden ja aine on tehokasta.

      Yhtenä Nykin shoppailuvinkkinä on pakko mainita Woodberryn Outlet Mall. Sinne pääsee bussillä, jos et halua vuokrata autoa. Paras ja kattavin outlet, missä olen käynyt.

      Näin joulun alla esim. CVS:ssä on ihania saippua ym pakkauksia tarjolla. Tavaratalojen kemppariosastoilla edullisia lahjapakkauksia, joita myydään vain joulun alla.

      Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä löytöjä teet.

  • Ansku

    Parhaana meikkivoiteena voin suositella Diorin Forever Teint Haute Perfection Tenue Fusionnelle 020 vaalealle iholle sopivana. On aivan ihana silkkinen, ohut ja kuulas meikkivoide. Niin kuin ei olisi meikkiä oikeastaan lainkaan.
    Nyt meinaan hankkia L’Orealin Nutri Gold öljyn kosteutukseen.
    Upeaa NY:n reissua! ?

    Ps. Tämä on ainoa blogi, jota seuraan säännöllisesti, kiitos! ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram