Dagen efter

31.12.2015

Helikopteriajelu New Yorkissa

Nyt on pakko jotenkin purkautua aiheesta: uusi vuosi töissä. Noh, ei sentään. Tai no, ehkä kuitenkin vähän asia painaa. Toisaalta te ihanat lukijani kärsitte ehkä dagen efteristä eli hang overista/kankkusesta, kun tämä tyttö onnellisena heräilee uuteen vuoteen yövuoron jälkeen. Kyllä! Vietän vuoden vaihteen yläilmoissa keikkuen. Tarkemmin sanottuna Siperian taivaan yllä.

20151216_151011

Tässä postauksessa ei ole kuitenkaan kyse dagen efteristä uuden vuoden juhlintojen jälkeen. Tässä on kyse todella rankasta kankkusesta New Yorkissa ja missä silloin keikuin. Edellisen illan keikkumiset tosin päätyivät posliinisen luomuksen viereen. Johan viimeisestä pöntön kumartelusta onkin noin 15 vuotta aikaa.

En edelleenkään ymmärrä miten selvisin istumasuihkun, lattialla meikkailun ja tuskaisen taksimatkan jälkeen helikopterin kyytiin. Ehkä sen vuoksi, että matka oli jo maksettu (160 euroa!). Eiku! Se oli se ystäväni Tian baarista raahaama väljähtanyt Mojito, joka minut pelasti. Onneksi kurkotin siihen pää takkuisena ja edellisen päivän meikit naamalla (BTW, Urban Decayn primer toimii! Luomivärit olivat edelleen täydelliset).

20151216_151710

Enkä myöskään tiedä miksi kerron tämän kaiken teille ja vielä yhtenä ensimmäisenä postauksena matkaltani. Kai haluan vain kertoa teille, että olen ihminen ja ennen kaikkea nainen. Jos komea Matt Damonin latinalaisversio pankkiirin hahmossa tarjoaa herkullisia cocktaileja koko illan, niin kyllä sitä kiltimpikin tyttö juo.

20151216_150805

En aluksi tiennyt mistä kohtaa alkaisin purkaa New Yorkin reissuamme. Pyöräilyretkestä Central Parkissa lempeän syksyisen sään maustamana. Illasta kattojen yllä ja New Yorkin kuumaa yöelämää katsastamassa (noh, siitä saittekin jo pienen maistiaisen muutaman lauseen muodossa). Vai kirjoittaisinko todellisesta kattojen yllä heilumisesta helikopterin kyydissä vai urbaaneista seikkailuista East Villagessa, jonka jälkeen harkitsin hipsteriksi ryhtymistä. Niin upea reissu.

20151216_150729

Yksi upeimmista asioista oli kuitenkin helikopterikyyti Manhattanin yllä ja siitä on vaikea kirjoittaa. Voisinko laittaa tähän kaikki ylistyssanat jonoon, jooko? Me kuitenkin lensimme, näimme ja ennenkaikkea MAKSOIMME. Auts! Siinä tuli nähtyä kaikki tärkeimmät nähtävyydet yhdellä iskulla. Iskuista puheenollen – edelleen ihmettelen miten oli mahdollista, että yksi meistä turisteista pääsi istumaan lentäjän viereen. Kaupungissa, jossa terroristipoliiseja lymyilee joka nurkan takana.

20151216_151058

 

  • janina

    Ihanaa ku kirjotit välillä jonkin muunkin kuin meikkipostauksen 🙂 pystyit ilmeisesti kuitenkin nauttimaan lennosta?

    • Miia

      Kiva kun tykkäsit! 🙂 Joo, hyvin outoa oli se että innostuksissani se kamala darra oli tipotiessään. Jaksettiin lähteä siitä vielä shoppailemaan. Mikä ihme parantuminen! 😀

  • Markit

    Hups! Riehakas realisti riehaantu ?. Näitä sattuu, minullekin vuonna -95. Vielä muistelen kauhulla! Matt Damon, jessssss! Olet kyllä aika ihana, kun jaat rosoisiakin juttuja eikä ainoastaan siveltimen tupsutuksia, niitäkin toki tarvitaan. Elämä vaan on elämistä varten, tänään eikä huomenna. Carpe diem tyttöseni, näin rohkenen sanoa tässä iässä, jonkun kympän enempi kuin sinulla. Olisinpa nähnyt sinut siellä lattialla valmistautumassa kopterilentoon ?. Jatka samaan malliin. Pidä elämästä kiinni ja naut kaikesta, jopa niistä huonoista päivistä. Eihän hyvä päivä muuten tunnu miltään. Hyvää ja riehakkaan realistista Uutta Vuotta ?

    • Miia

      Oih! Oot niin ihana Markit ja kirjoitat niin hauskasti ja positiivisesti! Haluan pitää samanalaisen elämänasenteen kuin sinulla – vielä vuosikymmeniä eteenpäin. 🙂 Ihanaa ja antoisaa uutta vuotta myös sinulle!

      • Markit

        No kun siis…58v on vasta löytänyt Sonata Arctican, Raskasta Joulua jne…Ei se elämä menekään niin kuin kakskymppisenä kuvittelin ?. Elämä vaan on hirmu kivaa, vaikka on vaikeuksiakin. Mutta se asenne, joka päivä pitää löytää yksi hyvä juttu. Kyllä se siellä on, kun vaan viitsii etsiä. Voi tuntua melko tyhmältä jutulta, mutta toimii. Ja sit voipi lukea hauskoja blogeja ?. Saatan olla hauska…positiivinen, se olen. Aina!

        • Miia

          Uskon tuohon täysin! Hyvällä asenteella ja sisulla voi tehdä itselleen todella poikkeuksellisen ihanan elämän. Ja tietenkään se ei tarkoita, että kaikki olisi ruusuilla tanssimista. Ja olen kyllä jo jonkin verran huomannut, että ne omat 20-vuotiaan odotukset ja haaveet ei mennytkään ihan niin kuin piti. 😀

  • piha

    Sinne etupenkille pääsee armottomalla silmien räpsyttelyllä ja sopimalla ennen lipun ostoa. Been there- done that 😉 p.s. Tais olla sama kopteri js hinta oli 3 v. Sitten 120 usd.

    • Miia

      Ahaa! Tällä kertaa siellä oli kyllä miesvieras. 😀 Näin ne hinnat nousee tai Euro heikkenee. :/

  • Teea | Curious Feet

    Heh, ihanan rehellistä kerrontaa! Kuulostaa hauskalta illalta, ne on parhaita. Oli mukava lukea ja vautsi tuosta helikopterilennosta. Ollaan siskon kanssa suuntaamassa pian New Yorkiin ja harkinnassa oli itselläkin, mutta siirretään kyllä toiselle reissulle kun niin paljon jo on kaikkea ohjelmassa :). Hauskaa uutta vuotta!

    • Miia

      Kiitos Teea! 🙂 Siellä on kyllä niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, että meinas meilläkin jäädä tuo väliin. Varsinkin sen takia, että olihan tuo hintava. Nauttikaa matkasta!

  • Diana

    Kiva, kun meikkipostauksien väliin tulee välillä muutakin tekstiä. 🙂 Meikkipostauksiakin on kiva lukea, mutta toivottavasti blogi ei ole kokonaan muuttumassa ns. kauneusblogiksi. Matkajutut, lifestyle ja erilaiset “pienet seikkailut”, kun ovat olleet mielestäni parasta blogissasi.

    Hilpeän pirskahtelevaa vuotta 2016 sinulle Miia! 🙂

    • Miia

      Heippa Diana! 🙂 Ei ole muuttumassa. Matkailu tulee aina pysymään mukana ja juurikin nuo pienet seikkalut ja elämän ilot. Ihanaa uutta vuotta sullekin! 🙂

  • Anna

    Moikka Miia ja kiitos näistä New York vinkeistä, erityisesti noista meikkivinkeistä 😉 Itse olen tässä tehnyt jo muutaman kuukauden listaa meikkituotteista, joita hankittava paikan päältä. Tuo helikopterlentokaan ei kuullosta yhtään hullummalta idealta, jotain pitäisi nimittäin keksiä poikakaverin kolmikymppisiä varten joita New Yorkissa juhlitaan.

    – Anna
    http://www.lifewithanna.com

    • Miia

      Heippa Anna! Teille tulee kyllä aivan loistava reissu. Tuo on hyvä kun oot tehny ostoslistaa. Muuten siellä menee ihan sekasin tavarapaljoudessa ja saataapi ostaa paljon sellaista mitä ei tarvitse tai mikä ei ole hyvää. Tuo helikopterlento olis loistava lahja tai sitten syömään johonkin hienoon West Villagen ravintolaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram