Helppo smokey eye arkeen

26.11.2015

Heippa ihanat! Pahoittelen, että Q&A on jäänyt tekemättä vaikka lähetitte mitä ihanimpia ja mielenkiintoisempia kysymyksiä. Olen kuitenkin päättänyt kuukausien pohdintojen jälkeen jättää blogini vain ja ainoastaan matkailu- ja kauneus blogiksi ja näin omat henkilökohtaiset lörpöttelyt eivät tänne sovi. En ole ollut aivan täysin sinut nykymaailman (somemaailman) kanssa, kun kaikki pitää jakaa. Ja omalta osaltani haluan jakaa vain niitä asioita joista nautin (kauneus) ja joissa olen hyvä (matkailu). Snäpchatin puolella minua seuraavat ovat jo nähneet/kuulleet pohdintoja aiheesta. Toivottavasti ymmärrätte. 🙂

Blogini jatkuu siis samaan malliin. Iloisia tyttöjen juttuja matkailusta kauneuteen! Ja siksi onkin huikeaa ilmoittaa, että parin viikon päästä lähden Nykiin lomalle hakemaan joulufiilistä ja ostelemaan meikkejä! Wohoo!

  • Jaana

    Voi tauti näitä postauksiasi ja omaa ittees…

    • Aino

      Mikähän pointti tälläkin Jaanan kommentilla oikein on. Aivan turhaa negatiivisuuden levittämistä. Ei voi ymmärtää miksi täytyy blogia lukea ja siihen kommentoida jos sen sisältö ei miellytä. Eiks ois kaikkien kannalta helpompaa ja mukavempaa, että jos joku asia ei itseä kiinnosta, niin jättäis sen asian elämästään pois.

      • Miia

        Heippa Aino! Tätä mietin itsekin. 🙂

    • Miia

      Heippa Jaana! Jos haluat katsella meikkitutoriaaleja, mutta et pidä minun versioistani, niin suosittelen Jacklyn Hill nimistä ihanaa naista. Hän onkin ammattitason meikkaaja ja huikea persoona. Täällähän ei tarvitse käydä, jos olen mielestäsi jotenkin inhottava tai mitä lie tarkoitit. 🙂 Mukavaa joulun odotusta vaan sinullekin!

  • Siiri

    Kiva video taas! Ja ihana nähdä miten olet innostunut meikkaamisesta, mä aina odotan sun videoita 🙂 haluaisin nähdä tosiaan tuollaisen pikkujoulumeikkivideon ja jos haluaisit tehdä myös uuden vuoden juhlintoihin sopivan meikin? kivaa joulun odotusta sinulle!

    • Miia

      Kiitos Siiri! Koitan saada juuri tuollaiset mekit kasaan. Täällä opetellaan ja meikkaillaan ahkerasti. 🙂

  • Sini

    Ihana video Miia, tosi kaunis meikki !
    En tiiä meneekö tää tohon kategoriaan yksityiselämästä, mutta haluaisin hirveesti tietää sun ajatuksia Turkissa asumisesta ja kaikesta maan ja taivaan välillä sieltä? (Oon siis ymmärtänyt, että oot asunut siellä joskus.) Ajankohtainen asia itselle, niin olisin erittäin kiitollinen postauksesta tästä aiheesta jos suinkin mahdollista. Ihanaa nyki reissua ja hurjia meikkilöytöjä!

    • Miia

      Kiitos Sini! 🙂 Voi siitä on jo niin paljon aikaa! Oletko kenties muuttamassa Turkkiin? Matkailukategoriaan tuo sinänsä menee, mutta pelkään etten muista enää kovinkaan asumisesta siellä.

  • Kia

    Heippa!

    Toivoisin ihan kevyttä perusmeikkiä 16v tytöille, plussaa olisi jos akne peittyisi ilman, että näyttäisi luonnottomalta. Kiitos etukäteen! =)

    • Miia

      Heippa Kia! Loistava idea! Pistän tuon listalle. 🙂

  • Sonja K

    Voi miten ihana meikki! Pakko kokeilla tehdä toi itsekin! 🙂 Ja munkin mielestä pikkujoulu / UV -meikki olis kiva ja ajankohtainen 😉 Ja miten olis jossain vaiheessa kestävä huulimeikki -tutoriaali?? Mulla ainakin super paljon ongelmia saada huulimeikki pysymään pitkään!

    Q&A:sta – itse teet päätöksesi ja todella ymmärrettävää, kun miettii paljonko täälläkin oli negatiisivia viestejä muutama kk takaperin!! Toivottavasti niitä ei jatkossa myöskään enää tulisi…

    Ihanaa reissun & joulun odotusta sulle Miia! 🙂

    • Miia

      Kiitos Sonja! 🙂 Huulimeikkijuttuja pitää munkin ensin ihan opetella. Inglotin mattapunat ovat tosin olleet sellaisia, jotka pysyvät vaikka koko päivän. Uskoisin siis sen olevan paljon myös huulipunasta kiinni.

      Juuri noiden negatiivisten juttujen takia haluan jättää Q&A:n tekemättä. Se taas provosoisi näitä henkilöitä. Enkä tee blogia heidän vuoksi.. vaan sinun kaltaisten ihmisten vuoksi ja tietenkin omaksi rakkaaksi harrastukseksi. 🙂

      Ihanaa joulun odotusta myös sulle Sonja!

  • Elina

    Voi harmi…mun täytyy nyt lukijana sanoa että on vähän ärsyttävää seurata blogia jossa bloggaaja ilmottelee tämän tästä ensin tekevänsä jotain, katoaa ja sitten tulee takaisin kertoen ettei aiokaan tehdä sitä ja haluaa nyt vähän vetäytyä julkisuudesta (josta vielä hetki sitten on ollut ihan innoissaan)….ainakin mulla on sellanen muistikuva että tää ei oo ensimmäinen kerta kun teet näin.

    Toivottavasti en ilmaissut asiaani mitenkään loukkaavasti, pidän nimittäin blogistasi ja vaikutat tosi kivalta ihmiseltä, mutta itellä on moni blogi jäänyt taakse just sen takia kun bloggaajat on ensin lukijoilleen jotain lupaillut (tyyliin: tänään illemmalla vielä sitä ja tätä, ja sitten sitä postausta ei ole ikinä tullutkaan) ja tuota kun jatkuu kerta toisensa jälkeen niin jotenkin vaan menee maku siitä blogista :/

    • Miia

      Heippa Elina! Ymmärrän kyllä sinua. Tosin en ole mihinkään koskaan kadonnut. 🙂 Yhdessä postauksessa vaan miettinyt blogin lopettamista. Ja tämä johtuu paljolti siitä, etten tee blogia ruokkiakseni negatiivisia kommentteja vaan luodakseni positiivisuutta blogin avulla. Julkisuudesta en ole koskaan ollut innoissani.

      Ja uudelleen haluan sanoa, että ymmärrän täysin kommenttisi. Niin menisi varmaan itsellänikin hermo. 🙂 Kuitenkin negatiiviset kommentit ovat tulleet itselleni yllätyksenä ja en halua olla ns. nettikiusaamisen kohde. Se tuntuu todella ikävältä ja tahtomattani vaikuttaa elämääni.

  • Karoliina

    Harmi, jos blogisi keskittyy jatkossa vain meikkivinkkeihin. Toisaalta ymmärrän sen, että haluat suojella yksityisyyttäsi, Jäin miettimään sitä, että onko meikkaus ja ehostaminen pinnallista,turhamaista ja itsekästä. Näkeekö kaikki meikkittömän ihmisen rumana? Mielestäni ihmisessä on tärkeämpää sisäinen kauneus. Se ei ole kiinni siitä käytätkö meikkiä vai et. Sinusta kyllä huokuu myös sisäinen kauneus.
    Olisi kiva jatkossa lukea myös syvällisempiä pohdintoja kaunedesta. Eikö kauneutta voi nähdä kaikkialla. Toisissa ihmisissä, hetkissä, luonnossa, esineissä yms. Mukavaa joulunodotusta sinulle ja ihanaa reissua!

    • Miia

      Heippa Karoliina! Kyllä vielä kirjoittelen tarinoita, mutten keskity niissä omiin asioihini. Voihan jonkun mielestä meikkaaminen olla turhamaista, mutta itselleni se on ainakin luovuuden purkamista. Se on maalaamista, mutta kohteena onkin ihmisen kasvot. Se on hyvin mielenkiintoista ja sitä on tehty jo aikojen alusta asti.

      Meikitön ihminenhän on ihminen kauneimmillaan. Raikas ja luonnollinen on ihanaa. Meikillä pyritään vaan korostamaan ihmisen hyviä puolia tai luomaan jotain täysin uutta lookkia, vaihtelua arkeen.

      Sisäinen kauneus onkin sitten aivan eri asia. Se kaunistaa ihmistä vielä enemmän. Ikävä kyllä, jos on ulkoisesti kaunis, mutta sisältä “täysi mätä” saa se ihmisen (ainakin omasta mielestäni) näyttämään rumemmalta. Pahoittelen suoraa mielipidettäni.

      Kauneus onkin nimeomaan kaikkialla ja mainitsemasi asiat, kuten luonto, ihmiset ja hetket ovat niitä tärkeimpiä. Meikki onkin sitten aivan eri juttu. 🙂

  • Tea

    Moikka! 🙂 Pitkään jo sun blogia lukeneena pakko tulla kommentoimaan. Jatka vain niinkuin itse parhaaksi näet, ja aina on ihana lukea kaikkia tyttöjen juttuja edes jostain blogista ! 🙂 Meikki ja matka jutut kiinnostaa aina. Oot paras ! 🙂

    • Miia

      Kiitos Tea ihanasta kommentista! <3

  • Tytti

    Sun meikki- ja hiusvideot on ollu ainoita, joita oon jaksanu kattoo ja aina oon saanu hyviä vinkkejä, kiitos siis. 🙂 Itseä ei häiritse, vaikka henk. koht. jutut jättäisitkin blogista pois. Arvostan sitä, että ilmoitat päätöksestä suoraan. Viime aikoina on mennyt hermo niihin blogeihin, joissa kerrotaan lähestulkoon kaikki (positiivinen) elämästä ja sitten kun tulee esim. ero niin yhtäkkiä se onkin yksityinen asia (vaikka seurustelu on tuotu esille säännöllisesti) ja vingutaan ettei lukijoilla oo oikeutta ihmetellä miksi poikaystävästä ei mitään enää kuulukaan. Jos ei oo valmis omaa yksityiselämäänsä nettiin laittamaan (niin hyvässä kuin pahassa) niin parempi tehdä niin ettei jaa siitä mitään. En koe että blogin sisältö kärsii siitä etten tiedä bloggaajan siviilisäätyä tai työ- ja opiskelupaikkaa. Kyllä ihan muut asiat tekee siitä seuraamisen arvoisen. 🙂

    • Miia

      Heippa Tytti! Ihanaa, kun oot jaksanu katsella mun lörpötyksiä. 🙂 Itse jopa jollain tasolla koen sen kivemmaksi, ettei bloggaaja avaudu ihan kaikesta. Se nostaa ehkä omissa silmissäni sen henkilön arvostusta ja luotettavuutta. Toivon, että nuoremmatkin ymmärtäisivät ettei kaikkea tarvitse jakaa. 🙂

  • Hanna

    Kiitos hyvästä blogista, tykkään seurata sitä.
    Itse olen myös tässä lähdössä Nykiin. Onko vinkkejä hyvistä paikoista ostaa meikkejä sieltä? Mitkä merkit on siellä edullisempia kuin Suomessa? Se on niin iso paikka, et tarvii vähän vinkkiä, että löytää etsimänsä.
    Mukavaa reissua sinullekin!

    • Miia

      Heippa Hanna! Sephora on ehdoton must. Itse Sephorallakin on kivoja edullisia meikkejä. Itsen lähden metsästämään Sephorasta ainakin seuraavia merkkejä: Too faced (meikkivoide ja luomiväripaletit), Benefit (POREfessional primer + paljon muuta hauskaa), The balm (luomiväripaletit), Kat Von D (concealer kit ja luomiväripaletit), Anastasia Beverly Hills (luomivärituotteet), Urban Decay (makeup setting spray, luomivärit ja glitter rajaukset) ja vaikka mitä muuta! MACin tuotteet ovat edullisempia jenkeissä. Sigman edulliset, mutta laadukkaat meikkisiveltimet kiinnostavat ja niitä saa ainakin Urban Outfitterssiltä, josta löytyy myös paljon korealaisia kasvonhoitotuotteita (mm. Skin food), jotka ovat nyt kovassa huudossa. Lorac on ilmeisesti myös hyvä merkki, mutten tiedä saako sitä Sephorasta. NYXin tuotteita kannaattaa myös haalia. Huh.. näitä on niin paljon. Tässä nyt muutama. 🙂 Aivan ihanaa matkaa!

      • katerina

        ..ja mikäli Cliniquen meikeistä ja tuotteista tykkää, ne ovat huomattavasti edullisempia Jenkeissä. Itse olen ostanut niitä sieltä niin lentokentiltä kuin tavarataloista ja kaikkialla hinnat ovat olleet suht samat.

  • Laura

    Miia- sä olet ihana! Ja tykkään itse ainakin kovasti näistä meikki tutorialeista ja muistakin kauneuteen ja reissaukseen liittyvistä postauksista. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta heidän jotka eivät ole tyytyväisiä, ei tarvitse blogia seurata. Uskon että en ole ainoa joka haluua blogiasi seurata juuri sellaisena kuin sitä itse haluat kirjoittaa. 🙂

    • Miia

      Kiitos Laura! 🙂 Juuri sun kaltaisten ihmisten ja monen muun ihanan kommentoijan takia oon jo innoissani opettelemassa ja suunnittelemassa seuraavaa meikkitutoriaalia. <3

  • Anne

    Moi Miia! Sä olet ihan liian ihana <3 Oot niin oma ittes, pysy aina sellasena 🙂 Ja oot super kaunis! Ihanaa joulun odotusta!

    • Miia

      Wautsi! Kiitos! Ihanaa joulun odotusta sullekin! 🙂

  • Tuuli

    Tuo meikkaus on kyllä ihan sun juttu! 🙂 Toivon kuitenkin, että et jätä kokonaan kirjoittamista, koska olet taitava siinä. Mielelläni kuulisin mietteitäsi ihonhoidosta, myös kampausvinkit olisivat kivoja. Mukavaa viikonloppua!

    • Miia

      Heippa Tuuli! 🙂 En jätä kirjoittamista. Juuri täällä muotoilen pientä tekstiä matkailun turvallisuudesta Pariisin iskujen jälkeen.

  • Sandra

    Meikki- ja hiustutoriaalit on parhaita! 🙂 Itse jotenkin vähän meikanneena tyyppinä saan paljon vinkkejä ja uskallusta kokeilla uutta tähän pärstään, kun sun videoita katsoo. Minä ainakin tykkään ja seueaavaa tutoriaalia jo odotan. SC:ssä oot myös ihana! ♡

    • Miia

      Heippa! Ihanaa, jos saat näistä vinkkejä! Tämä on vloggaajalle parasta palautetta. 🙂

  • Anni

    Moi!
    Mun mielestä vähän tylsää, että muuttui vaan meikki- ja matkustelublogiksi kun mua ei hirveesti oo koskaan kiinnostanu panostaa sen kummemmin meikkaamiseen, ja matkustelu näin opiskelijana tuntuu niin kaukaselta ajatukselta.. 🙁
    MUTTA! Aion silti jatkossa myös lukea tätä, koska tykkään susta ihmisenä ja sun tavasta kirjottaa. Ja voinhan saada vaikka inspiraatiota meikkaamiseen ku näitä kattelee 😉
    Oon iloinen sun puolesta, että uskallat tehdä miltä susta itestäni tuntuu hyvälle ja sivuutat vaan muitten valitukset siitä, mitä sun kuuluis tehdä! 🙂 seuraan sua myös SC ja on kiva kattella sun höpötyksiä ja tuun hyvälle mielelle ku sun olemus on aina niin positiivinen, vaikka sitäki nykyää harvemmin päivität! 🙂
    Toivottavasti ymmärsit kaiken, olis niin paljon sanottavaa ja pelkkää hyvää etten tiiä miten pukisin sen sanoiks!

    • Miia

      Heippa Anni ja kiitos ihanasta palauttesta! Kyllä mä vielä täällä tarinoin samaan tapaan. Enhän ole muutenkaan tänne niin paljon henk koht juttuja laittanut. Eli tarinaa ja tekstiä on vielä tulossa. 🙂

  • Anne

    Hei 🙂

    Olen seurannut lämminsävyistä blogiasi jo reilun vuoden. Ymmärrän täysin, ettei kaikkea omasta elämästä halua jakaa, sehän on täysin sinun itsesi päätös, mitä jaat ja mitä et.
    Ihanaa että saadaan jatkossakin nähdä meikkaus videoita-> niistä on oikeasti apua sekä ne on niin lämminhenkistä että tulee aina hyvälle mielelle.
    Lämmintä Joulun odotusta 🙂

    • Miia

      Heippa Anne! Ihana kuulla, että mun tutoriaaleista on apua. Koitan pitää ne informatiivisina myös jatkossa ja yritän opetella kokoajan lisää. Ihanaa joulun odotusta myös sulle! 🙂

  • emmi

    Tosi hyvä meikkitutoriaali, täytyy kokeilla! Sulta saa kivoja vinkkejä 🙂 Toivoisin postausta sun ihon/meikinpuhdistusrutiineista 🙂

    • Miia

      Heippa Emmi! Kiva kun tykkäsit. Tuollaista olenkin ajatellut jossain vaiheessa tehdä. Eli tulossa on. 🙂

  • Memmu

    En ymmärrä, miten ihmiset voivat loukkaantua, jos bloggaaja päättää lopettaa tai muuttaa tyyliään. Sehän on jokaisen ihan oma asia! Ja sekin, että pitää kertoa kaikki, jos kertoo jotain.. tällaiset kommentoijat eivät ehkä ajattele, kuinka haavoittuvaksi bloggaajat itsensä saattavat kertomalla henkilökohtaisia juttujaan. Jokaisella menee raja jossain. Tai ainakin se olisi varmasti itse kullekin terveellistä.

    • Miia

      Joo, juuri näin. Itse kun on tässä ollut ihan tarpeettomassa pyörityksessä niin haluan tietyllä tapaa jättäytyä taka-alalle. 🙂 Ehkä jotkut sitten saavat siitä jotain, kun kertovat kaiken koko maailmalle ja en kyllä nää siinäkään mitään väärää. Jokainen tekee juuri niin kun itse parhaaksi näkee. 🙂

  • Berni

    Ihanaa reissua! 🙂 Tutoriaalit ovat kyllä huippuja, täytyy itsekin alkaa uskaltaa kokeilemaan irtoripsitupsuja! Ymmärrän hyvin miksi päätit jättää q&a julkaisematta. Mulla itselläni on kaksi terrieriä, joten sen takia bertta kiinnostaa ja vaikuttaa hirveän symppikseltä!

    • Miia

      Heippa Berni tätäkin kautta! 🙂 Ehdottomasti kannattaa kokeilla ja juuri noita mainitsemiani. Ovat niin helpot laittaa. 🙂 Bertta on kyllä symppis.. niin kiltti hauva. <3

  • Leijona

    Ovatko käyttämäsi meikit eläinkokeettomia? Tai mietitkö koskaan tätä asiaa?

    • Miia

      Heippa Leijona! Mietin ja paljon! Luulin jo löytäväni nettisivun mistä näkee kaikkien meikkimerkkien tiedot näissä asioissa. Hetken jo luulin käyttäväni oikenlaisia tuotteita, mutta enää en ole varma. Kunhan pääsen tähän aiheeseen vielä paremmin kiinni, niin aion alkaa kiinnittää tähän asiaan huomiota. Enhän syö enää punaista lihaakaan – niin eläinrakas kun olen. Hyvä huomio siis! 🙂

  • Henna

    Ihana meikki ja niin hyviä nämä sun tutoriaalit! Lettitutoriaaleista opin jopa minä, joka en ikinä ole osannut tehdä edes ranskanlettiä.
    Täytyy vielä kehua blogiasi ylipäänsä, tämä on niitä ainoita tyttöjen jutut -blogeja jotka on hyvällä maulla kirjoitettu! 🙂 Juhlameikkitutoriaalia odotellessa!

    • Miia

      Kiitos Henna! 🙂 Kaksi erilaista juhlameikki tutoriaalia on tuloillaa. Kunhan kerkeän ne kuvaamaan. 🙂

  • Annn

    Toivottavasti teet vielä jatkossa hius/kampausaiheisia postauksia 🙂 Meikkipostauksiin voisi välillä lisätä mistä olet tuotteen ostanut. Oi NYCin matka kuulostaa just kivalta! 🙂

    • Miia

      Heippa! Kyllä varmasti niitäkin tulee. Kunhan vaan keksin taas uusia idoita hiuksiin. Tuo on hyvä idea, että lisään mistä olen tuotteen ostanut. 🙂

  • Miia

    Ihana blogi ja nää meikkipostaukset on mukavia! Oppisinpa itsekin meikkaamaan vähän paremmin. Oletko varma että tuo meikkivoide on oikean sävyistä sulle? mun mielestä näytti jotenkin jännältä ja otsassa näkyi ehkä raja…mutta en halua olla ilkeä tai mitään kun sanoin tuon! ni siis en tarkoita millään pahalla 🙂

    • Miia

      Kiitos Miia! Ja kyllä ihanan lempeästi sanoit kommenttisi. <3 En ottanut pahalla ollenkaan. Muutkin ovat tuosta sanoneet. Ikävä kyllä valoitus ei ole ihan kohdallaan ja se aiheuttaa tuon hurjan keltaisuuden. Lisäksi tykkään käyttää ihollani ihan hiukkasen tummempaa sävyä ja hieman kellertävämpää sellaista, koska olen aivan älyttömän valkoinen ja lisäksi punertava. Miltään merkiltä en ole vielä löytänyt niin valkoista meikkivoidetta kuin oikesti tarvitsisin. Pitää varmaan ostaa gootti-valkoista. 😀 Mätsään sen kuitenkin aina kaulani kanssa. Otsassa näkyvät rajat ovat ainoastaan ryppyjä ja auringon aiheuttamia maksaläiskiä, joita on hyvin vaikea peittää kevyellä meikkivoiteella. Peitepuikkoa en käytä paljon otsalla, koska se menee väkisinkin ihohuokosiin ja ei näytä hyvältä. Opiskeli siis jatkuu täällä päässä. 😀

  • Cherry

    Ihana tää sun blogi <3 Ja tiiätkö sait tän vanhuksen innostumaan myös meikkaamisesta. Kävin jo ostamassa yhden uuden sudin ja nyt on smoukiaissit harjottelussa 😉 Tosi kiva lueskella ja katsella videoita! Muksaa viikkoa!

    ps. Mulla olisi mahis toivoa jotain kivaa joululahjaa jenkkilästä, kun sisko on siellä, joten mikä sellainen meikkijuttu voisi olla hyvä, joka olisi siellä halvempi, kuin täällä ja kannattaisi panostaa? Olisko joku paletti tms? 🙂

    • Miia

      Vautsi! Ihana kuulla! <3 🙂 Sinun ja muutaman muun inspiroimana aloinkin juuri tekemään postausta aiheesta mitä sieltä jenkeistä kannattaa tuoda. 🙂

  • Julie

    Moikka. Hirmu kiva blogi ja vasta aloittanut seuraamaan. Mutta nyt oli pakko lopettaa tämän videon katsominen kun ärsytti niin kovin tuo valkoinen nenänpää. Oliko lipsahtanut liikaa korostusväriä? Kovasti haluaisin lisää hiuksista videoita ja eritoten arkinutturat ohuille hiuksille olisi kivoja. Mukavaa joulua!

    • Miia

      Voi ei! Enpä ole huomannutkaan tuota. En muista olinko laittanut high lighteria tuossa videossa nenän päähän. Uusimmassa videossa ainakin olen. Valo tekee ikävä kyllä tepposia videoissani, kun en ole raaskinut ostaa satoja euroja maksavia valoja. Lisäksi nenäni on kyllä melkoisen terävä kärjestä, joten syy voi olla siinäkin. hih 😀 Toivottavasti tämä ei hairitse tulevissa videoissani. 🙂 Noita arkinutturoita olen kovasti miettinyt, koska omat hiukset ovat myös ohuet. Ne ovat hieman hankalia, mutta lupaan keksiä jotain kivaa. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram