Kaksi Ravintolavinkkiä Reykjavikiin

20.07.2015

P1070651

Hyvien ravintoloiden löytäminen on yleensä hyvän taustatyön tekemistä ja netissä roikkumista. Olen siinä kuitenkin hiukan laiska, koska ennen reissua vietän jo muutenkin paljon aikaa netissä etsien muita tietoja kohteesta. Saimme niin paljon hyviä vinkkejä eri ravintoloihin ja kahviloihin Reykjavikin kävelykierroksella, josta kirjoitin TÄSSÄ. Ja kyllä kannatti kokeilla näitä paikkoja. Yksi sana: NAM!

Ravintolavalintaa tehdessä paikanpäällä ja kadulla kävellessä kiinnitän usein huomiota Trip Advisor -tarroihin, joita ravintolat ovat saaneet matkailijoiden suosituksien vuoksi. Näihin paikkoihin olen harvoin pettynyt. Tähän postaukseen laitoin kaksi ravintolaa, joissa ruoka oli loistavaa ja voin suositella niitä täydestä sydämestä.

P1070649

1. Gló

Vegeravintola Gló:n kokki on voittanut monta palkintoa raakaruostaan ja en ihmettele. Aivan loistavaa ruokaa ja vielä edulliseen hintaan. Annoksen saa päälle kymmenellä eurolla.

P1070647 P1070639 P1070632 P1070657

2. Meze

Ensimmäisen illan ravintolavalinta meni niin nappiin, kun päätimme astella sisään tähän turkkilais-kreikkalaiseen ravintolaan. Yhteinen iso alkuruoka, pääruoat, yhteinen jälkiruoka sekä limut maksoivat yhteensä 80 euroa. Ei sekään paha hinta. Palvelukin oli loistavaa ja kana sekä liha niin maittavan mehukkaita.

P1070483 P1070487 P1070490

 

 

  • Didi

    Ei nyt liity mitenkään tähän blogipäivitykseesi (vaikka mielenkiintoinen päivitys onkin), mutta.. Näin tänään Ensitreffit alttarilla toisen tuotankokauden puffin ja sitä myöten myös sinun ja hubbyn ensisuudelma alttarilla. On kyllä iiiihan mun lempparihetki ykköstuotankokaudelta! <3 Söpöstelyn maksimointia ja täyden pisteet hubbylle, kun otti ja muiskautti! 🙂

    • Miia

      Heippa Didi! Tuo on kyllä ehdottomasti yksi omistakin suosikeistani kyseisessä ohjelmassa. 🙂 Toinen on se kohta missä Esa ja Viola kuuntelevat J. Karjalaisen Sydänlupaus-biisiä.

  • Mahina

    Olet kyllä ihastuttava myös pipopäässä ja reissussa “rähjääntyneenä”. Toiset kukoistavat aina, lucky you❤️

  • Mahina

    Kommenttini piti tulla uudempaan postaukseesi, jossa olit pipopäässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram