Islannin tunnelmaa videona

27.07.2015

Ajattelin tässä vaiheessa siirtyä muihin aiheisiin blogissani (ainakin hetkeksi), koska olette jo kohta saaneet Islannin yliannostuksen. 😉 Tässä vielä videon muodossa kasattuna muutamat onnistuneet ja vähemmän onnistuneet kuvat matkalta.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/GH6Hjfd-MlI” fs=”1″]

 

  • Juuli

    Hei, katoin et olit alottanut ton Kaylan treenin. En siis ollu koskaan kuullukkaan tollasesta, mut pienen googlettelun tuloksena mulle selvis et se on vissin tosi suosittu :O 😀 Muutamia kysymyksiä oiski. Ymmärtääkö onnettomalla enkunkielitaidolla ruoka-ja treeniohjeet? Sit ite noista treeneistä et onko ne oikeesti ihan kamalia, niin et oksennus meinaa tulla vai mitäs ite niistä ajattelet?

    • Miia

      Heippa! Treeniohjeet ovat kuvin ja ruokaohjeetkin ovat simppelit. Pärjäät varmasti. Kannattaa kuitenkin lueskella ohjeet, jotka löytyvät e-kirjasta. 🙂 Siitä saat hyvää englannin kielen harjoitusta. Kyllä ne on aika kamalia ainakin itselleni, kun varsinkin yläkroppani on aika heikossa kunnossa. Uskon, että vain kovalla treenillä voi kehittyä. Niin kuin sanotaan:”No pain, no gain!” 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram