Ruokavinkki Helsingin lentokentälle

29.06.2015

cesar's lentokenttä

Lentokentillä ruoka on aivan järisyttävän kallista. Sämpylän ja kahvin hintakin nousee helposti kymppiin ja eihän se nälkää täysin vie. Meillä on työkavereiden kanssa tapana käydä usein lounaalla lentojen välissä (jos on siihen mahdollisuus) Cesar’s nimisessä ravintolassa, jossa on aivan superihana (tiedän, tämä on lempisanani) salaattibuffet ja aina hyvää ruokaa lounas-buffetissa. Aamupalakin on kuulemma hyvä.

Aukioloajat:

Aamupala 6-9.30
Lounas 10-19 (noin 10€)
Salaattibaari 10.00–20.00 (1,90€/100g)
Pizza ma-pe 9.30-20, la-su 11-20

Paikka sijatsee nk. likaisella puolella, eli ennen turvatarkastusta saapuvien hallista. Jatka vielä matkaa kellarikerrokseen ja löydät ravintolan rullaportaiden päästä hotelli Glo:n vierestä.

Kävimme täällä Ollin kanssa Islannin reissun jälkeen, kun kotona jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Tai voihan sen jääkaapin ostaa täyteen tavaraa kentän Alepastakin, joka on auki 24/7. Kunhan vaan jaksat reissun jälkeen kokkailla.

Seuraavat kuvat Cesar’sin sivuilta.

helsinki_airport_cesarslittleitaly_1 helsinki_cesar_2

  • Elina

    Hei Miia!
    Näin alkuun haluan sanoa, että olen seurannut sinun ja Ollin tarinaa ensitreffit alttarilla ohjelmasta saakka ja olitte heti ekasta jaksosta lähtien mun lemppari pari! Toivon teille kaikkea hyvää!
    Olen aivan ihastunut sun blogiin ja musta on niin mukavaa lukea kaikkia sun matkajuttuja ja vinkkejä! Myös postaus “Miten tuoda juhla arkeen” oli ihana! =)
    Pyytäisin nyt sellaista toive postausta romanttisista viikonoppumatkoista. Poikaystäväni pyöreät syntymäpäivät lähestyvät ja haluaisin yllättää hänet yhteisellä matkalla! Olemme kuitenkin molemmat vasta juuri parikymppisiä, eli rahaa ei ole ihan liikaa. Haluaisin kovasti kuulla sun mielipiteitä kaupungeista mihin kannattaa lähteä kun aikaa ei ole kuin pari päivää, romanttisesta hotelleista ja mitä kohteessa kannattaa tehdä ja nähdä yms.
    Kaunis kiitos etukäteen jos jaksat moista postausta raapustaa! <3

    • Miia

      Heippa ja kiitos ihanasta kommentista! Pistänpäs tuon kivan postausehdotuksesi mietintämyssyyn. Todella hyvä ehdotus. 🙂

  • Mahina

    Voi kun blogissasi olisi toiminto jolla postauksesi voisi jakaa Twitterissä tai fb:ssä. Kiitos ruoka vinkistä. Oivaltavia postauksia sinulla.

    • Miia

      Kiitos! Pitääpä perehtyä asiaan, kun pääsen taas kotiin. 🙂

  • Sanna I Tuntematon turisti

    Cesar’s saa isot suositukset myös täältä! Aamupalalla ollaan käyty useamman kerran ennen lentoa, ja hyvä on ollut. Kuin myös edullinen; alle kympillä saa ihan kunnollisen aamiaisbuffan, mikä on edullinen hinta jo sinällään, saatikaan sitten tosiaan noilla lentokenttähinnoilla!

    • Miia

      Onpa hyvä tietää, että aamiaisbuffakin toimii. 🙂 Ja pakko vielä lisätä, että tässä paikassa en ole koskaan syönyt huonoa ruokaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram