Heti kiinni islantilaiseen elämään

26.06.2015

Tämä postaus menee kaikille matkabloggaajille ympäri maailman, jotka käyttävät omaa kallista aikaansa ja kirjoittavat kokemuksistaan. Kiitos! Mikä suuri osa jäisikään puuttumaan reissuistani, jos en kurkkailisi blogeista vinkkejä.

Nimittäin löysin aivan mahtavan Islantilaisen bloggaajan, jonka sivuilta löysin lähes kaiken tiedon Islannin matkamme suunnitteluun. Näimme ehdottomasti kaikki parhaat jutut hänen neuvojensa avulla ja kuusi päivää oli täynnä mitä upeimpia paikkoja – sellaisia mistä en ole edes kuullut Islannissa käyneiden suusta. Kätösissäni, muistoissani ja kuvissani on siis sellainen kultakimpalereissu ETTÄ!

Iheartreykjavik

Päätimmekin käydä Auðurin Reykjavikin kävelykierroksella heti reissun alkuun ja se oli ehdottomasti paras päätös. Saimme niin paljon tietoa Islantilaisten historiasta ja elämästä sekä kaupungin parhaista ravintoloista ja kaupoista. Ja vielä rehelliset mielipiteet. Islantilaiset ovat rehtiä kansaa ja niin ystävällisiä ettei missään. Olen fani.

Auðurin blogin löydät TÄSTÄ, klik klik!

P.S. Ei keretty tsekkaamaan Reykjavikin yöelämää, kun väsy yllätti retkeläiset aina aikaisin. Mutta alkuillasta oli jo selkeitä merkkejä menosta, vaikka paikalliset suuntaavat yöhön vasta puolen yön jälkeen. Törmäsimme myös Andy McCoyhin ja Bam Margeraan reissulla. Eikö nuo herrat ole aika kovia juhlijoita?

P1070661 P1070658 P1070494

  • Anna-Katariina

    Hei,

    kiva Miia, että hait opiskelemaan journalismia AMKiin. Itse kirjotan blogia journalistiikan opiskelusta Tampereen yliopistossa (akkamedia.wordpress.com). Käy vilkaisemassa, jos kiinnostaa.

    Äänesi on muuten todella miellyttävä, joten toivottavasti Subi-hommat tärppää. Itse jäin koukkuun Ensirehveihin muutaman jakson jälkeen, ja on ilo seurata teidän kaikkien blogeja. Hullua, miten voi päästä toista lähelle pääsemättä lähelle – tarkoitan siis ohjelmaa ja sitä etäisyyttä, mikä oikeasti on totta!

    Jatka ihmeessä ihanaa blogiasi!

    -Anna Tampereelta

    • Miia

      Heippa ja kyllä kiinnostaa! 🙂 Subin homma ei ikävä kyllä natsannu, mutta uskon että kaikella on tarkoitus. Jotain kivaa on varmasti tiedossa, vaikka kaikki jutut ei tärppää. 🙂

  • Hensu

    Kiitti hyvästä vinkistä. Ensi tiistaina ois tarkotus suunnata Islantiin. Valitettavasti oli toi kävelykierros loppuunmyyty sille päivälle mikä ois meille käyny, mutta yks retki sivuston kautta varattu 😀

    • Miia

      Voi harmi kun en kerennyt kirjottelemaan enemmän vinkkejä. Reykjavikistä suosittelen ehdottomasti käymään aamupalalla Prikid-nimisessä paikassa. Islantilainen bloggaaja tätä suositteli ja oli loistava. Hieman kulunut paikka, mutta jättimäiset annokset. Illaksi paikka muuttuu menomestaksi. Kahvila Babalu on myös hauska paikka. Jos teillä on aikaa, suunnatkaa ehdottomasti kohti Etelä-Islantia. Se oli ehdottomasti parempi kuin turistien suosima Golden Circle. Jökursarlonin jäätikkö ja kaikki huikeat vesiputoukset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram