Joulu Californiassa ennen ensi vuoden kuumotusta

17.12.2014

Tarkkasilmäisimmät varmasti jo arvaavatkin mitä blogissani on tekeillään. Pääset siis kulissien taakse elämääni – kunhan loppiainen koittaa. Jos et vielä ole huomannut mitään ja siis yhtikäs missään, niin saat pidättää vielä hetken jännitystä.

Ennen Loppiaista otan kuitenkin suunnan kohti La-la-landiä. Eli Los Angelesiä. Suurimman osan ajasta aion kuitenkin viettää San Diegossa tuttujen kanssa. Tähän vuoden aikaan Californiassa vallitsee tietenkin sellainen leuto Suomen kesä, joten rannat voi unohtaa. Eipä haittaa – teen mielummin kaikkea jännää aktiviteettia ja hipelöin kaikki kauppakeskuksien ihanuudet. Paluumatkalla jään Tukholmaan muutamaksi päiväksi. Tukholma on ehdottomasti yksi lemppari Euroopan kaupunkini. Se kaunis pieni suuri kaupunki – niin kuin mini New York.

Los Angeles eläintarha joulunaLos Angelesin eläintarha muuttuu jouluna valojen loisteeksi. Tänne siis suunta, koska joulupukkikin löytyy täältä.

Olen erityisen innoissani San Diegosta, koska pidän aina vähän erilaisemmista paikoista. En ole kovinkaan kiinnostunut likaisesta Hollywoodista ja Rodeo Driven ulottumattomissa olevista putiikeista, vaan kaikesta paikallisesta ja erilaisesta jutusta. Jutuista, joita normi turisti ei ehkä näe.

del iceskating2 645x340Erilainen joulu San Diegossa.

Ja tietenkin tämä shoppailufriikki (väitän olevani kuitenkin fiksu shoppailija) ei malta odottaa että saa muutaman uuden laukun. Iik! Myin juuri Michael Korsini ja niitä en enää halua, koska.. hmpf.. niitä on kaikilla. Mitä mieltä olettekaan valinnoistani?

LaukkukollaasiRebecca Minkoffin Mini Mac, joka on toisaalta jo vanha juttu.. niin ihana kuitenkin ja sopii arkeen ja juhlaan. Marc by Marc Jacobs Washed Up Nash, joko mustana tai nudena.

  • Madde

    OOOo jeeee mahtavaa, tervetuloa tänne!!!!

    • Miia

      Kiitos! En malta odottaa, kun en koskaan ole ollut sillä puolella Jenkkilää. 🙂

  • Raija

    Tervetuloa San Diegoon! 🙂 Jouluksi lupaillaankin mukavaa reilun 20 asteen lämpöä auringon kera.

    Bongasin sut mainoksesta, jänskää. 🙂

    • Miia

      Voi kiitos! Taidat siis asustella siellä päin? 🙂 Onko mitään hauskoja vinkkejä joulun ajan aktiviteeteista? Juu, siellä mainoksessahan minä. 😉

  • Sanna I Siveltimellä

    Ihanaa Kalifornian matkaa! LA on aivan mun suosikkeja ja vietinkin siellä juuri syksyn <3 Mukavaa Joulun odotusta!

    • Miia

      Kiitos! 🙂 Nyt jo takaisin Euroopassa. Oli melko kylmä tuo Kalifornian talvi ja muutama yö aivan jäätävä ja kylmä kämppä. Ei kovin naurattanut. Vähän erilainen loma.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram