Maailman parantamista Marbellassa

28.07.2014

Marbella

Tämä pieni työmuurahainen päätti siirtää lomansa talvelle, joten pieni tauko oli vapaapäivillä kohdallaan. Päätimmekin suunnata ystäväni kanssa Marbellaan muutamaksi päiväksi. Reissun tarkoituksena oli vain rentoutua ja syödä hyvin. Siinä onnistuimme mainiosti. Myös sangriaakin saimme kaadettua muutaman kannullisen. Maailmaa on siis taas parannettu ja tyttöjen juorut päivitetty. Tällaiset pienet maisemanvaihdokset ovat aina tervetulleita.

Paella

P1060240

VINKKEJÄ etsiville tässä matkan faktat: Matka taittui Malagaan Norwegianilla. Hyppäsimme Marbellan bussiin aivan Malagan lentokentän edustalta ja matkan hinta oli noin 7 euroa ja matka-aika noin 45 minuuttia. Asuimme pienessä söpössä El Gallo hotellissa, jota oltiin suositeltu TripAdvisorissa. Hotelli oli vanhassa kaupungissa hiljaisella paikalla ja aamupala oli superedullinen ja yksinkertainen, mutta hyvä. Huoneeksi valikoitui siisti huone isolla kattoterassilla, jonka saimme itse valita. Muy bueno!

Marbellan ranta

Turre rannalla

Olen huomannut sellaisen hassun jutun, että ihoni ei kestä aurinkoa Aasiassa. Luulin jo hetken ihoni muuttuneen täysin. Espanjan auringon alla kuitenkin tämäkin valkonaama ruskettui. Harmi, että olimme reissussa vain neljä päivää. Kuitenkaan tämän vitivalkoisen Bob Marleyn päänahka ei kestä aurinkoa. Hattu jäi kotiin, joten kaverini sai katsella tämän näköistä reissukaveria. Niin muodikasta!

Marbella Espanja

Marbellan katuja

Marbellan vanhan kaupungin kadut ovat hurmaavia. Turisteja on melko paljon, mutta mitä aurinkorannikolta voi odottaakaan tähän aikaan vuodesta. Parhaimmat ravintolat löysimmekin vanhan kaupungin uumenista. Suosittelen paikkoja, jotka ovat saaneet TripAdvisor certificate of excellence -merkinnän. Rantabulevardin ravintolat ovat todellisia turistirysiä ja oman kokemuksen perusteella ruokakaan ei ole kovin hyvää.

Marbellan vanhakaupunki

Omalla kohdallani on melkein sama mihin aurinkokohteeseen matkaan, kun kyse on vain rentoutumisesta. Rantakohteet kun ovat mielestäni lähestulkoon toistensa kopioita. Italia on silti edelleen ehdottomana ykkösenä. Jotenkin se aito Italialainen meno vaan puskee kaikesta läpi – ainakin Sisiliassa ja Pohjois-Italiassa.

Mikä onkaan teidän suosikkirantakohde Euroopassa ja miksi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram