Matkaunelma – Braies järvi, Italia

30.05.2014

Heippa ihanaiset! Ensinnäkin haluan kertoa etten ole kadonnut mihinkään! Ainakin Instagram-tiliäni seuranneet ovat sen huomanneet. Tällä hetkellä elämässäni on vain niin hirmuisesti myllerrystä ja ihanaa sellaista, joten blogikin on jäänyt ihan oman onnensa nojaan. Tästä myllerryksestäkin kuulette aikanaan ja lupaan että jänniä juttuja on tiedossa. Olen kuitenkin huomannut, että te aina välillä käytte kurkkaamassa blogini elonmerkkejä. Kiitos siitä! Myös kaikille sähköpostin lähettäjille: Pahoittelen, että minulla ei ole ollut aikaa vastata kaikille.

Olen tässä seurannut kahden blogikollegani Kean ja Satun innostusta vuoria kohtaan. Muistan itsekin kuinka rakastuin alppeihin vuosia sitten siellä käytyäni ja en ymmärrä miksi aina suuntaan jonnekin muualle. Löysin aivan sattumalta uuden ihanan paikan “bucket listaani”. Täällä on pakko käydä! Pohjois-Italiassa sijaitseva Pragser Wildsee, Braies lake tai Prags lake. Kaunilla paikalla on monta nimeä. Tässä paikassa on vain sitä jotain. Italia on jo pitkään ollut Euroopan maista suosikkini. Teinhän yhden mahtavan kesän töitä Garda-järvellä, kävin lentoemännän peruskurssin Milanon lähellä sijaitsevassa Bergamon kaupungissa ja lähdin omatoimireissulle ystäväni kanssa Sisiliaan. TÄÄLTÄ löytyvät Italian seikkailuni tiivistettynä.

Puhuinkin jo aikaisemmin, että matkailumieltymykseni ovat muuttumassa. Suuret kaupungit kiinnostavat enää shoppailujen ja konserttien kannalta. On ihanempi nähdä upeaa luontoa sekä pieniä kauniita kaupunkeja ja tätä riittää Pohjois-Italiassa. Tämä järvi on kuitenkin minulle täysin uusi tuttavuus. Olisiko joku lukijoista käynyt täällä?

Braies järvi Italia

Braies järvi Dolomiitit

  • Voi onpas nätit maisemat! Itse tulin juuri viime viikolla alpeilta ja niistä näkymistä ei kyllä voi saada tarpeeksi..! Uskomattoman kaunis järvi tämä, olis ihana päästä käymään joskus, Italia on munkin lemppari 🙂

    • Miia

      Mä halajan Alpeille kovasti. Kuulin juuri, että Zell am See on mahtava paikka näin kesällä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram