Herkkusuun paratiisi

02.05.2014

Reissusta Filippiineille on jo kuukausi ja vieläkin postailen reissujuttujani. Taitaa se vain viestiä siitä, että reissu oli antoisa. Niin se olikin. Palaan vielä viimeisen kerran Boracayn paratiisisaarelle herkullisissa merkeissä. Ruoka oli mielestäni ehkä parasta mitä olen koskaan lomaparatiiseissa saanut – lähes jenkkityylistä. Mielestäni jenkeissä kun ruoka on maailman parasta. Siellä annokset ovat suuria ja herkullisia, sekä jokaisen maan keittiöt ovat edustettuina. Voit lukea lyhyen postauksen Miamin herkuista TÄÄLTÄ. Boracaylla jopa länkkäriruoka oli herkullista.

Suurin osa ravintoloista sijoittuu sinne missä kaikki tapahtuu, eli White beachille ja sen pikkukävelykatujen uumeniin. Huonoa ruokaa en saanut mistään. Meren herkut olivat aivan taivaallisen hyviä ja edullisia. Saarella sai masunsa herkuista täyteen 5-15 eurolla. Tuoreista meren antimista voi nauttia parhaiten Talipapa:n markettialueella, joka on meren herkkuja ja filippiiniläisravintoloita pullollaan. Käyt vain ostamassa marketilta jonkin hassun näköisen meren elukan ja kiikutat sen johonkin kymmenistä ravintoloista kokattavaksi.

Ruoka BoracayllaMeren herkkuja salaatin muodossa. Niin hyvää!

Boracayn herkkujaRaikas salaatti ja mikä muukaan kuin mango shake. Ihminen on mitä syö – taidan olla lomalla mango.

Jenkkiherkkua BoracayllaTässä hyvä esimerkki jenkkiruoasta Boracayn saarella – oletan siis että tämä ketju on amerikkalainen. Niin hyvää! Ja kyllähän saarelta löytyi kaikki “perustarpeet” kuten Mäkkäri ja Starbucks.

Lempiravintolani BoracayllaLempiravintolani saarella. Tämän paikan löytää White Beachin Station 1:ltä. Nam mitä meksikolaista ruokaa ja herkullisia shakeja.

Meksikolaista ruokaaLemppariravintolani herkkuja! Saanko vielä kerran sanoa nam? NAM!

FIlippiiniläinen hymyAina niin ihanan ystävällisiä filippiinoja. Onkohan tässä Obaman kadonnut veli?

Lempiravintolani näkymäMaisema lempiravintolastani. Suosittelenkin siis toista kerrosta. Ymmärrät varmasti miksi. 🙂

Ruoka ManilassaSekaan mahtuu yksi kuva Manilasta ja tietenkin texmex-ruokaa. Manilassa tuntui kaikkein turvallisimmalta syödä pikaruokaa – sen verran epämääräisen näköisiä paikalliset mestat olivat. Tässä ollaan Mall of Asian food courtissa, vaikka näyttääkin, että kuva olisi otettu jenkeistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram