Värikkäitä ostoksia Hong Kongista

11.04.2014

Vielä on hauska ja pitkä lista tarinoita kerrottavana Boracaylta, mutta haluan tähän väliin kertoa ihanista ostoksista, joita nappasin haaviin Hong Kongista. Toivoin kovasti löytäväni joitakin oikein söpöjä kauppoja, mistä voisi ostaa kaikkea söpöä hömppää, mutten osunut kovinkaan monen sellaisen kohdalle. Pitää toivoa, että ensi syksyn Japanin reissulta löydän tällaisia paikkoja enemmän.

Kuitenkin jostain kumman syystä kaupoista tarttui mukaan kaikkea värikästä. Ja tämän tytön silmät pyörähtivät hedelmäpeliä, kun kohdalle osui Kate Spaden liike. Tällä suunnittelijella on tunnetusti värikkäitä laukkuja ja vaatteita, joten en ihmettele hänen suosiotaan söpöyttä rakastavissa Aasian maissa.

Kirjoittelen seuraavien viikkojen aikana vielä lisää Hong Kongista ja missä siellä kannattaa shoppailla. Tietenkin itselläni on melko lavea kuva koko kaupungista tuon kahden päivän perusteella, mutta uskon että löysin jopa ne parhaat paikat.

Ostoksia Hong KongistaViimehetken shoppailujen tulos: “Voi ei! Miten nää mahtuu laukkuun?!”

Kate Spade lompakkoNo siinä se on! Kate Spaden värikäs lompakko. And it’s my precioussss! 😉

Victoria's Secret ostoksiaJa kun meikkipussi meni reissulla rikki, niin ei harmittanut ostaa tätä uutta ihanuutta. Parfyymivarasto sai tietenkin myös täydennystä.

Marc Jacobs pinkki kelloIih! Lisää pinkkiä. Ehkä hitusen kallis pinkki heräteostos, mutta sitä varten lomalle säästetään. Eikö ole mahtavaa olla reissussa, kun voi huoletta vähän törsätä?

Roxyn vaatteetOlen jotenkin täysin ihastunut surffarityyliin ja rentoihin kesävaatteisiin. Niitä kyllä Roxylta löytyy. Veikkaan, että tästä mekosta tulee tämän kesän hittivaatteeni ja neule sitä kruunaamassa.

Roxyn släpäritNäitä Roxyn släpäreitä oli vaikka kuinka paljon erilaisia. Tuliaisiksikin lähti muutamat.

Söpö sateenvarjoNo löytyihän sitä jotain hyödyllistä ja söpöä. Tosin Hong Kongin väenpaljoudessa on niin vaikea kulkea sateenvarjo kädessä huitomatta ohikulkijoita.

Söpöjä ostoksiaJee! Lisää söpöä tavaraa. Onneksi olen oppinut melko fiksuksi shoppailijaksi ja krääsä jää lähes poikkeuksetta kaupan hyllylle.

 

  • lena / london and beyond

    Ihana HK ja sen shoppailumahdollisuudet. 🙂 Mä rakastan Kate Spadea ja sen valikoimia, onneksi Lontoossa sitä löytyy paikasta jos toisestakin!

    Ja lomalla saa törsätä, lomasta pitää nauttia ja nauttimiseen kuuluu pieni shoppailu ehdottomasti 🙂

    • Miia

      Mä just eilen mietin, että onkohan Kate Spaden liikettä Lontoossa. Sitä kun ei oikein muuten Euroopassa näe. Päästäppä Lontooseen shoppailemaan. Nyt tosin menee taas aikaa ennen kun on aikaa törsäilylomalle. 😉

  • Toi sateenvarjo on huippu! Kello taas pitää shoppailla ite seuraavan kerran kun käy Jenkeissä. On pikkuhiljaa alkanut häiritä, ettei lentokoneessa ole mitään käsitystä ajankulusta, kun ei ole kelloa mukana.

    • Miia

      Tuo on kyllä niin totta, että lentokoneessa vasta sen kellon tärkeyden huomaa. 🙂 Jenkeissä kyllä on niitä kellovaihtoehtoja vaikka millä mitalla. Ihania shoppailuja siis! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram