Retkiä nynnyille ja hurjapäille

07.04.2014

Valitsimme Boracayn saaren kaikista kauniista Filippiinien saarista aktiviteettiensä ja tietenkin saaren kauneuden vuoksi. Emme halunneet totaalisesti kyllästyttää itseämme ja sitä ei kyllä mitenkään pääse Boracaylla käymään. Kurkkaa vaikka TÄSTÄ kuinka huiman paljon tekemistä Boracayn saarella on.

Noh, meidän jengihän ottaa tietenkin kirsikat kakun päältä ja rusinat pullasta vai miten se meni. Tässä kuvia muutamista aktiviteeteista, joita tämä poppoo kokeili.

1. Saarihyppely: Niin siis tämä saarihyppely tarkoitti sitä, että hypitään ympäri yhtä saarta – Boracayta. Hinnaksi taidettiin tarjota ensin yli 5000 pesoa kolmelle, mutta yllättävän helpostikin tinkaamalla aleni hinta reilusti alle puoleen. Onnistuttiin meitä kuitenkin huijaamaan tässä retkessä. Yhdelle saarelle ei kuulemma voinut tuulen takia mennä ja se jäi sitten väliin, vaikka illalla kuulimme yhden ruotsalaisen olleen retkellä kyseisellä saarella. Meidän retkemme koostui sitten saaren ympäri ajosta, yhdestä rannasta (Puka Beach) ja liian suuressa aallokossa snorklausta. Olisi siis kannattanut neuvotella tarkemmin retken sisällöstä. Ihan ok retki, mutta ei mitään erityistä.

Saarihyppely BoracayllaRetkelle lähdössä. Suosittelen muuten moottorivenettä. Purjevene on aika hurjaa kyytiä.

Veneretki BoracayUpsista. Taisi tulla juhlittua auringon nousuun ja sen näköinen on myös naama. Seuraavassa postauksessa näette syyn. 😉

Shangri-la BoracayEnsi kerralla voisin majoittua tässä luxus hotellissa Shangri-La:ssa, jonka ohi huristimme saariretkellä.

2. Ratsastus auringon nousuun: Hihihi. Naurattaa. Niin kliseistä. Toivon vaan, että heppa oli jotain paikallista rotua ja sen kuuluikin olla niin kitukasvuinen kun se oli.

Ratsastusta BoracayllaJa nyt huijasin. Itse en uskaltaisi tällä hurjalla hepalla ratsastaa. Yksi ranskalainen tyttö tuli tällä hepalla vastaan, kun me tulimme auringon nousun aikaan humppamasta.

3. Auringonlaskupurjehdus: Ja taas suomalaista huijataan. Okei, oli paatilla muitakin. Vene hipui kilsan yhteen suuntaan ja toisen takaisin. Puolessa tunnissa oli retki ohi ja ei se aurinkokaan ollut vielä laskenut. Noh, tulipahan kokeiltua. Auringonlasku oli joka tapauksessa hieno – joka ilta.

AuringonlaskupurjehdusKauniista auringonlaskuista sai nauttia joka ilta.

4. Leijalautailu: Tässä kohtaa voivat nörtit laittaa silmät kiinni. Eli minä! Jopa harkitsin leijalautaulua, mutta onnekseni kurssi olisi kestänyt kolme päivää ja päätin jättää hurjastelut sikseen. Myös vaijeriliuku olisi kiinnostanut. Kuitenkin kypäräsukelluksen jälkeen päätin, että tässä oli tämän reissun hurjien lajien testaus.

Leijalautailua BoracayllaMenimme katselemaan leijalautalijoita vähän pilvisempänä päivänä. Kuvassa oleva tyttö taisi olla ainut laatuaan kaikkien miesten seassa.

5. Crystal Cove -saari: Tänne olisimme saarihyppelyllä halunneet, joten menimme sitten saareen erikseen. Saaressa oli kaksi luolaa ja puita ja rakennuksia. Hmm. Tämäkin on sitten nähty. Kyllä se Boracayn White Beach oli vaan parasta koko reissulla. Niin upea paratiisi.

Crystal Cove IslandIik.. bikini pose. Jalka eteen ettei Mango Daiquiri -masu näy. 😉

6. Mermaid Academy: Nyt ehkä harmittaa etten mennyt merenneitokouluun. Oli se niin koomista touhua. Boracaylla on siis ainutlaatuinen koulu, jossa voi opiskella taiteen lajia nimeltään “mermaiding”. Eri ikäisiä neitokaisia ja rouvasia näki harvase päivä rannalla näissä asuissa – toiset sulavasti liikkuen ja toiset ei niinkään.

MerenneitokouluAivan rantatuolini edustalle tultiin harjoittelemaan merenneitoilua. Hih. Tätä voi kokeilla vaikka ihka oikeassa Merenneitokoulussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram