Manila – sieluton kaupunki

02.04.2014

Ennen kuin jatkan reissuni hehkutusta, niin palaan retkeni ensimmäiselle etapille Manilaan. En muista kuka Boracaylla sanoi Manilan olevan sieluton kaupunki, mutta mielestäni paikkaa ei voisi paremmin kuvailla. Suurinosa vanhasta kaupungista on tuhoutunut toisen maailmansodan aikaan ja se ei muutenkaan ollut kummoinen. Koko kaupunki on kuin yksi jättimäinen pläjäys eri tuloluokkia edustavien ihmisten asumuksia – aina slummeista aidattuihin asuinalueisiin. Mitään nähtävää ei oikein ole.

Ostoksiinkin olen hieman pettynyt näin matkaajashoppailijana. SM megamallista löytyi Forever 21, joka oli Manila-shoppaajan huippukohta. Vaisu jippii. Tosin tytöt olivat paluureissulla löytäneet toisia ostoskeskuksia, kun itse jatkoin matkaani Hong Kongiin, ja löysivät jopa ihan mukavia liikkeitä. Nämä parhaimmat ostoskeskukset löytyivät Makatin alueelta. Makatin alueen Greenbelt ostoskeskuksessa on vähän kalliimpia ja myös edullisempia ketjuliikkeitä. Omista suosikeistani (ja hieman niistä kalliimmmista vaihtoehdoista) sieltä löytyy mm. Kate Spade, Michael Kors, Banana Republic ja Marc Jacobs. Ostoskeskuksiahan Manilassa riittää. Tsekkaa vaikka TÄSTÄ.

Eipä tullut kuviakaan oikein otettua Manilassa. Olisihan siitä kurjuudesta saanut joitain kuvia, jos olisi slummialueille uskaltautunut. Onko sekään nyt kivaa? Tässä siis videomateriaalia ja OIKEASTI parhaita paloja Manilasta. Olo on sellainen, että onpahan nyt raksi ruudussa ja tämä yksi suurkaupunki nähty.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=F32j2BE8ySI”]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram