Korealainen poseeraus

15.04.2014

Heitän heipat täältä työvuorojen lomasta korealaiseen tyyliin. Filippiineillä kuvissa näkyvää poseerausta sanottiin korealaiseksi poseeraukseksi. Tämä on muuten mitä mainioin tyyli olla reissukuvissa, jos kameran edessä oleminen ujostuttaa.

Vaikka eilen matkakrapulasta puhuin ja luulin hetkeksi jo saaneeni tarpeeksi reissaamisesta niin eipäs siihen kauaa mennyt – tänään Belgian kauniin vihreät maisemat hurmasivat tämän emon niinkin paljon, että ajattelin jo ensi kuussa lähteä käymään jossakin lyhyellä lomalla. Pitää vain saada joku houkuteltua mukaan, kun en mielellään enää reissaa yksin.

Ajattelin jotain erilaista – maaseudun rauhaa tai jotain erikoista aktiviteettiä jossain päin Eurooppaa. Olisiko ideoita?

Korealainen poseerausTytti ja yksin matkustava suomalainen mies, johon törmäsimme Boracayn saarella. Poseeraustyyli: Korealainen poseeraus

Korean poseKiinalaisia ja filippiiniläisiä, joiden kanssa itsekin poseerasin – bikineissä. Ei blogikelpoista matskua. 😉

Korean poseAasialaiset osaavat kyllä poseerata. Tämä oli aivan tavallinen näky rannalla. Tiesitkö, että FIlippiineillä otetaan eniten selfieitä maailmassa.

Korean pose gone wrongSiinä reissulaiset korealaisessa poseerauksessa. Pahoittelen kaikille britti-käsimerkkejä ymmärtäville. Taisi mennä muutamat kädet väärin päin.

  • Dahlia

    Hauskoja kuvia. En ole oikein tuota poseerausta koskaan käsittänyt, mutta kaiketi maassa maan tavalla? 😉

    En tiedä erikoisesta aktiviteetista, mutta Irlannin maaseutu on kaunis ja Galwaysta pääsee päiväreissuille upeisiin maisemiin.

    • Miia

      Kiitos! 🙂 Galwayssa oonkin joskus aikanaan käynyt, mutta keli sattui olemaan huono. Ylläri kun Irlannissa ollaan. 😉 En siis paljoa ympäröivää luontoa nähnyt. Kuulostaa kyllä hyvältä idealta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram